סיכום שבועי!

SomebodyElse

New member
בצבא../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע [חוץ מאתמול] היה ממש טוב, פשוט לא הפסקתי לחייך משהו רע שקרה לך השבוע: הריב הנוראי ממש של אתמול, פשוט רבנו ורבנו ולא הצלחנו להפסיק
שיר שלא הפסקת לשמוע: dire straits - brothers in arm התחדשות השבוע: נראה לי שאין תוכנית השבוע: איך פגשתי את אימא אני מניחה סרט השבוע: שרק 3, למרות שלא הכי התלהבתי ספר השבוע: שומדבר מעניין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש טיול לאילת אבל לא הכי בא לי, מקווה שזה יעבור לי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: אני לא בבית אז אין התוכניות שלי לשבוע הבא: טיול לאילת, יומולדת של חברה בשישי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אני מניחה שבסדר

../images/Emo175.gifיש לי היום יומולדת :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: היומולדת שלי [ דדדה ; )]. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מפגר עם חברה .. שיר שלא הפסקת לשמוע: ככככל השירים של אוונסנס :] התחדשות השבוע: שלוש גופיות מפוקס שקנו לי לכבוד היומולדת :] # תוכנית השבוע: אממממ.. האלופה ? סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה ! ספר השבוע: וווואי לא היה לי זמן השבוע לקרוא אפילו עמוד בספר ! : \ מאכל השבוע: סללט שאבא שלי הכין
יציאת השבוע: מסיבה לחברה, בת מצווה של אחות של חברה :] #@!@ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של אוונסנס
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי ; ) % ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יש בדיחה שסיפרתי לבת דודה שלי מיליון פעם, ואז כבר התחלתי לצחוק עלייה אז כל פעם זה הולך ככה: " וואי שמעי בדיחחה ! " ואז היא: " וווווווווווואי ...." חח לא משנה רק אני והיא נבין ; ) תמונת השבוע: כי לא הייתה לי תמונה אחרת :] התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעה של אוונסנס, אולי הופעה של שון פול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה ; )

SuGaRBabe1

New member
wants to be a hunter again

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפגשתי עם מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת כמה זה רע, אבל לא הצלחתי להגיע לשתיית שחרור של חברה שלי. בקטנה... שיר שלא הפסקת לשמוע: how to save a life - נדבקתי לזה... התחדשות השבוע: לא קניתי כלום השבוע... אין כסף :[ תוכנית השבוע: כוכב נולד? זאת התוכנית היחידה שראיתי בטלויזיה סרט השבוע: לא ראיתי. אה אבל יש איילנד היום! [בפעם המיליון..] סרט אדיר ספר השבוע: סיימתי את "שעות מתות".. לקח לי איזה שבוע לקרוא אותו. ספר ל-פנים... מאכל השבוע: המבורגר של מוזס
יציאת השבוע: אתמול, נען
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני... כבר שבועיים אני מחכה!!! שיגיע כבר! :)))) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^^^ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "היה נחמד להפטר מחברה שלך... היא נראית לי מהבוחנות" [חחחח אחד מהבסיס שלי אתמול בנען. זה ממש הצחיק אותי] תמונת השבוע: יש לי תמונות ממש חמודות מאתמול אבל עדיין לא העלו :( התוכניות שלי לשבוע הבא: להפגש עם חברות שעדיין לא נפגשתי איתן השבוע.. להפגש עם הבחור החתיך שלי שלא ראיתי כבר שבועיים :[[[ אה וכמובן לחזור לבסיס ולסגור שבת... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :)

adiss90

New member
נו, אז מהר

משהו טוב שקרה לך השבוע: 93 הגשה בלשון. משהו רע שקרה לך השבוע: לא ישנתי כל הלילה בגלל חום+יתושים. שיר שלא הפסקת לשמוע: \\ התחדשות השבוע: ארוחה במקדונלדס.[איכ] תוכנית השבוע: זואי 101 (אל תשאלו, הרגשתי חרא יום שלם וראיתי לפחות 10 פרקים של זה). סרט השבוע: לדפוק חתונה (בהמשך ליום המנוון) ספר השבוע: לשון. לא נגעתי ב"אל תגע בזמיר", סטאגדיש. מאכל השבוע: של סבתא יציאת השבוע: יומולדת לחברה. וקניון לקנות לה מתנה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר-פחות בגרות אחרונה לשנה זו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד D: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ירח כחול שיאיר על הכל

משהו טוב שקרה לך השבוע: הו טקס סיום+המסיבה אחר כך משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: השבוע נראה לי כלום תוכנית השבוע: כרגיל נו זה הרבה ואין לי כח סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אנשי הקש/מייקל מרשל מאכל השבוע: מממ יציאת השבוע: המסיבה אחרי טקס סיום דפנטלי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נהיגה, למצוא עבודה ולהנות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבוב ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: עוד לא העברתי תמונות מהמצלמה התוכניות שלי לשבוע הבא: נהיגה, למצוא עבודה ולהנות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

yaeli87

New member
im walknig on sunshine

משהו טוב שקרה לך השבוע: מאמי,יום חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: נופ שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו חדש של לינקין פארק שאני לא זוכרת איך קוראים לו התחדשות השבוע: אה...3 חולצות ושרשרת תוכנית השבוע: מגרש ביתי,חברים,כוכב נולד סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל בצ'ילי מתוק שמאמי הכין יציאת השבוע: יום חמישי,היה מפנק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי,חברות שלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את כזאת נינט" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בתכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

"רק דגים מתים שוחים עם הזרם"

משהו טוב שקרה לך השבוע: אבו חאלד עם כל השבט
משהו רע שקרה לך השבוע:ממ לא משהו מיוחד שיר שלא הפסקת לשמוע:" שוב" לא זוכרת של מי זה.. התחדשות השבוע: נמ.... תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: אם ישן גן עדן
לא שקראתי.. אבל מלא אנשים דיברו עליו-מסקנה,אני חייבת לקרוא אותו מאכל השבוע:לאפה באבו חאלד חחח יציאת השבוע:אבו חאלד..
חחחחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו שבוע ארוך מלא בדברים.. אבל..אני מקווה ששיחה עם רינת :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רינת :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מממ "אורווה של פרות" תמונת השבוע: אין.. התוכניות שלי לשבוע הבא:וואוו כל כך הרבה! אני אפרט בתכנון שבועי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה בחלה :)

josie1986

New member
שבוע נהדר עבר עליי

משהו טוב שקרה לך השבוע: השתחררתי! משהו רע שקרה לך השבוע: עזבתי את האנשים המדהימים מהצבא. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין אחד ספציפי. התחדשות השבוע: אממ, ערכה מדליקה מסבון של פעם, ספר ודיסק - מתנות מפקדים מהצבא. וגם 1000 ש"ח מסבא (אמנם משבוע שעבר, אבל גם לרגל השחרור). תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: בת הים הקטנה. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: עוף בלימון של אימא. יציאת השבוע: לא יצאתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבובי ישתחרר גם! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לילך! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "נתגעגע אליך". תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה הרבה בייביסיטר ולסיים את ההכנות לפסיכומטרי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלם. חוצמיזה שחבר שלי סוגר שבת. שבוע טוב!

tamarosh

New member
שלום שלום

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה אתמול
היה הכי כיף בעולם אני כ"כ גאה בפיצ וחבריו משהו רע שקרה לך השבוע: פצע מזעזע בפנים של הפה וזה כ"כ כ"כ כואב. אתן באמת לא מבינות. זה כואב כשאני אוכלת, מצחצחת שיניים ואפילו מתנשקת :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת אני לא כזה שומעת שירים. הצלצול שלי זה השיר של אינפקטד אז אולי זה התחדשות השבוע: אני במינוס כבד בבנק. למה להכאיב?. בכ"ז אמא קנתה לי עיפרון שחור וגנבתי לפיצ 2 גופיות לבנות חדשות מדלתא [כי אמא שלו התבלבלה וקנתה S] תוכנית השבוע: הכל דבש סרט השבוע: שרק 3
ספר השבוע: אני באמצע "צלה של הרוח". [מישהי קראה?] ונתקעתי. אני לא כ"כ נלהבת להמשיך. מאכל השבוע: כנפיים ברוטב ברבקיו made in אמא יציאת השבוע: הפארטייה של אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צימר ורגילה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את רינתי כי היא עוזבת ת'בסיס ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חח אתמול במסיבה שתיתי המון. וחבר של פיצ גם היה די שיכור אז הלכנו כזה יד ביד לחפש מקור מים שיגאל אותנו מהכאב ראש וצחקנו והתחבקנו [אנחנו חברים טובים!] ואז חבר אחר של פיצ עושה לי: "היי!! התבלבלת! זה החבר הלא נכון!" והוא צועק לחבר: "זה לא מוסרי!!! זה לא מוסרי!!!"
תמונת השבוע: אחותי תפסה אותי ברגע מצחיק
התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס ליום וחצי, רגילה וצימר בסופ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב ביותר

למעלה