סיכום שבועי!

Summer moved on

New member
:$

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם היסטוריה והלך טוב, הוא היה ממש חמוד, עבדתי עם הילדים היפיופים שליייייייי, חתונה ממש מרגשת של בת דודה! משהו רע שקרה לך השבוע: נגמרה כתה י"א
שיר שלא הפסקת לשמוע:Belinda Carlisle - Heaven Is a Place on Earth התחדשות השבוע: ממממ צעיף/מטפחת וצמיד לרגל. תוכנית השבוע: האלופה 2, זבלללללל. סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:סלט טונה. יציאת השבוע:החתונה של בת דודה:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להמשיך לעבווווווד. כל השבוע. ולקבל משכורת בסופו בתקווה שהבוס המעפן ישלם בזמן! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החבורה, ואת הילדים שלייייי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא יודעת:/ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה עבודה עבודה, ספורט, חברים, ממשששששש מקווה ששופינג בתל אביב ביום שישי אם הבוס ישלם!;<, לרזותP: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

די משעמם למען האמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנה אצל חברה [כרגע] שתמיד שנאתי אותה, ולאחרונה גיליתי שהיא ממש חמודה. מחר הולכת לבריכה עם הבסט פרינד [אחת מהן]. הייתי אצל ידיד ממש טוב שלי השבוע והיה כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: הסתיימו הלימודים, לא הלכתי עם כולם לים. שיר שלא הפסקת לשמוע: היו דווקא הרבה. אבל הכי, דכאון - אביב גפן. התחדשות השבוע: וואלה כלום. תוכנית השבוע: האלופה. סרט השבוע: הוסטל [סדיסטי ביותר]. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: גלידה? יציאת השבוע: לידיד בשלישי, מחר לבריכה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לאדעת, להיפגש איתו וזה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אמג סאדיזם!" תמונת השבוע: אני אצל חברה כרגע, אני אוסיף מחר. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתגעגע ליפות שלי שיוצאות לקורס משצים? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטקס והמסיבת סיום :) היה פשוט מדהים... משהו רע שקרה לך השבוע: השיחה עם עמרי בגלל השטויות של חבר שלו והעובדה ששקלתי פרידה וגם העובדה שהוא היה בטוח שאני הולכת להפרד ממנו. וחטפתי שפעת
שיר שלא הפסקת לשמוע: Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me התחדשות השבוע: כמה חולצות יפות.. תוכנית השבוע: הבורר סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: המבורגר בבלאק
וואי היה אחד הטעימים יציאת השבוע: המסיבת סיום שלי, ללא ספק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל השבוע בית ריק לאנה, ואז בסופ"ש בית ריק לערן :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי שלי.. וכל החברים והחברות כמובן. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שש מה אתם מוחאים כפיים?! הוא עוד יעלה שוב"
תמונת השבוע:
אני ואנה לפני האפטר פארטי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולהבריא ]: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה ומרגש :)

THE ronch

New member
Who needs reasons when youv'e got heroin?

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי עם אסף :) והיום, ההופעה והכל משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר, תכל'ס
שיר שלא הפסקת לשמוע: Rotten apple- Alice in chains וApple tree- Arykah badu, מוטיב התפוח מישהו? התחדשות השבוע: תיק של אודליה
(לשעבר! מואהאה) תוכנית השבוע: חברים? סרט השבוע: אוכל מהיר, נשים גנובות ספר השבוע: ונוס בפרווה מאכל השבוע: רביולי במילוי בטטה וגבינה עם רוטב יוגורט שסיון ואני הכנו אתמול + כנפיים ברוטב צ'ילי וקרמל מהעבודה יציאת השבוע: היום! ליידי, ואז עם שרה, ואז עם אסף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות אחרונה, משפט, ואז יום איכות עם אסף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא ממש אכפת לי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין לי מושג תמונת השבוע: בקרוב! התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות, משפט, אסף, בחמישי הופעה של שון פול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ביינזונה!
תגיבו.. ?

EROTOMANIA

New member
החלטתי להתחיל לענות על הדבר הזה

אם יש שגיאות או משהו כזה, סליחה מראש כי אני מסטולה מהתחת.
משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי כשחזרתי לקולג', היה שיעור מעניין, ואז ביזבזתי טונה כסף בקניון. מושלם.
משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים נוראיים לאקס [אבל הפסקתי לקרוא לו בשמו! זה טוב?] שיר שלא הפסקת לשמוע: TI - big shit poppin התחדשות השבוע: וואי. 3 חזיות, ג'ינס, מכנסיים קצרים, בושם, 4 טישרטס, ו3 סווטשירטס. כן אני בזבזנית בטירוף. תוכנית השבוע: סקס והעיר הגדולה תמיד סרט השבוע: Ms. Potter ספר השבוע: The Kept Woman מאכל השבוע: ספגטי של אבא יציאת השבוע: אמא שלי: "פרפרים!!!" במבטא סופר אמריקאי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קולג'. סוףסוף יש לי משהו לעשות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: קייטלין, לשם פאקינג שינוי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא אמרנו כבר? אני צריכה לזכור דברים כאלה אבל אני פשוט לא. תמונת השבוע: התינוק של אחיין שלי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להשתגע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד. :]

AnGeL DoLlY

New member
שתן בסירופ אק-מההה אתה אומר ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני אהיה מקורית מאוד- סיימתי עם הסיטוריה!!!!!!!
חח זה באמת משמח נו. ואפילו בדקתי בפתרון בגרות ו98% הכל נכון אצלי מילה במילה. איזה כיף. :) וגםםם הדיאטה שלי מתקדמת וממש נהנתי במסיבה בחמישי. משהו רע שקרה לך השבוע: גירדתי פצע בראש ועכשיו הוא כ"כ כואב ליייי שיר שלא הפסקת לשמוע: אפטאון גירל. כי זה הרינגטון שלי :] התחדשות השבוע: 3 שורטס שאמא קנתה לי מגרמניה, 2 מ-H&M ואחד מעוד חנות מגניבה כזאת שגם הייתה בפולין...בצבע חאקי שחור ולבן ממש יפות! תוכנית השבוע: ראיתי כוכב נולד בקטנה וזהו סרט השבוע: יש לה ביצים ספר השבוע: התא, גוף האדם, אקולוגיה...;( מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי של סבתא יציאת השבוע: המסיבה בבני עטרות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים בטוב עם ביולוגיה ואז אילתתתתתתתתתת!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאלה ורני וכל הבנות. וגם מישהו קצת מסויים ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יאללה את באה הצידה? ;)" חתיכת יציאה. אבל כשזה בא ממנו זה נחמד [ספיר את מוכנה להסביר לי למה אני נגנבת דווקא על הבנים מהכיתה שלךךךךךךך] תמונת השבוע: סעמק אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עם המגן+בגרות בביו, אילת ואחרכך לחזור לקורס בכל הכוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיף מתמיד. גם אריאלה ורני

e l u l a

New member
שבוע כייפי:)!../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמר הסטוריה לתמיייייייידדדדד!!!! מזה אני באמת מאושרת כי שנאתי את זה כ"כ!!!!, הלכתי עם חברות לבריכה, הוצאתי טופס ירוק ואז כבר הסתובבתי עם חברות ברמלה חח אבל היה מצחיק! , פעולת שכבה עם הרצאה של מישהו שנגמל מסמים שהייתה ממש ממש מעניינת, מסיבה באילוון, מסיבה אצל חברה. משהו רע שקרה לך השבוע:לא קרה! זה היה פשוט שבוע כייף!
אה בעצם היה משהו- המסנג'ר שלי החליט פשוט לא לעבוד ולא משנה שהורדתי חדש הוא עדין לא עובד.. למישהי זה קרה גם? או מישהי יודעת מה לעשות? שיר שלא הפסקת לשמוע:האמת בקושי שמעתי מוזיקה מהמחשב וזה.. נדבקתי פה ושם לכמה שירים מטומטמים אבל לא משהו רציני.. התחדשות השבוע:גופית סבא לבנה שהיא דיי שקופה כזאת אז זה מעצבן[קניתי אותה בשוק ולא מדדתי] תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה סרט השבוע:לא ראיתי סרטים ספר השבוע: לא קראתי ספרים מאכל השבוע: פשטידת פסטה כזאת שאמא הכינה לשישי בערב, ואכלתי אותה גם אח"כ שחזרתי מהמסיבה באיזה ארבע בלילה
[ולמה אני ערה עכשיו! אני תמיד קמה מוקדם אחרי שאני הולכת לישון מאוחר] יציאת השבוע:חברה עשתה על האש ביום של הבגרות בהסטוריה ואח"כ סתם הסתובבנו ברעות, המסיבה באילוון בחמישי, המסיבה אצל החברה ביום שישי. היה ברור שהמסיבה באילוון תהיה נחמדה כי זה מועדון ולצאת וזה, אבל גם המסיבה אצל החברה בשישי הייתה פשוט כ"כ כ"כ כייפית! ממש נהניתי בה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים עם חברות ביום ראשון, מסיבת שכב"ג.. לא יודעת מה עוד, זה חופש אז הכל פתוח! תכננתי ללמוד ולגשת לתאוריה אבל אין לי כח..חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כייףכייףכייף! אחלה התחלה לחופש, באמת
.

OverSharing

New member
אלול תעשיייייי תיאוריה!../images/Emo103.gif

לפני שנכנסים ממשממש לחופש את לא תצאי מזה לעולם, באמת. לא יהיה לך כוח ואת תדחי ותדחי ולא יהיה לך רישיון! חחח פשוט תלמדי ותיפטרי מזה מהר ואז תראי איזה כיף זה כשזה מאחורייך:)

e l u l a

New member
אחרי המחנק נראה לי..../images/Emo153.gif

תגידי יש לך דיסק נכון? אם כן אני יכולה אותו? [ואם לא מקסימום יש איזה אתר באנטרנט שאפשר ללמוד גם ממנו...]

OverSharing

New member
בטח:]../images/Emo103.gif

אבל לדעתי לא מספיק ללמוד ממנו אני אישית לא הרגשתי מוכנה ואז למדתי גם מ'למד' דברי איתי, אני אביא לך:]

stink

New member
נו שיהיה

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם המיונים לעתודה!! עכשיו רק לחכות לתשובה משהו רע שקרה לך השבוע: טפו טפו טפו הכל היה טוב שיר שלא הפסקת לשמוע:Mark Ronson - Stop Me מישי יודעת של מי השיר במקור? התחדשות השבוע: לא קניתי כלום : ( תוכנית השבוע: sweet sixteen מי לא אוהב עשיים סנובים? סרט השבוע: שודדי הקריביים 2 ספר השבוע: ביקר הגברת הזקנה
הבגרות בספרות מתקרבת מאכל השבוע: פיצה < כל השבוע טחנתי> יציאת השבוע: מסיבת בריכה כיתתית , יומולדת לידיד , פסטיבל בשקל . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביוטי סיטי! והמרוץ של נייק שחבר שלי משתתף בו , אני אעודד P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "טוב מה ציפיתם , זה בית שמש..." תמונת השבוע: אני ואחי התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות בספרות , וכל שאר הדברים שכתבתי באני מצפה להם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הייתי עסוקה :)

Roxanne06

New member
אהה איזה שבוע!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו קורה בינינו... ובדר"כ אני ממש ספקנית בדברים כאלה...
משהו רע שקרה לך השבוע: סיום השנה
(אני עוברת בצפר) שיר שלא הפסקת לשמוע: חור בלבנה - רוקפור התחדשות השבוע: פלאפון תוכנית השבוע: דה או.סי. אומייגאד, זה נגמר... סרט השבוע: הסרט היחיד שראיתי השבוע היה אני והמזל שלי. אחד הסרטים הגרועים שראיתי בחיי... ספר השבוע: סיימתי את התפסן... אחד הספרים הגרועים שקראתי בחיי מאכל השבוע: אממ פנקייקס (?!) יציאת השבוע: לעיר עם חברה, היה מצחיק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למסיבת פרידה (בחיים לא ציפיתי למשהו ככה, הלוואי שיכולתי להזיז את הזמן!!) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו (!!!!!!!!!) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אם שי מלכה אני אלוהים" "אה, כאילו אתה לא קיים?" תמונת השבוע: שלו... אני לא יכולה לעלות לכאן התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבת הפרידה בעיקר, אולי לצאת לעיר ביום ראשון, חזרות למופע סיום, חברה שטסה
ולנוח... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מבולבל משהו...

ש י ר י ו

New member
"בנאדם קטן, הרגלים גדולים..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ. חופש, בהחלט. המופע שלנו שהיה כייפי ביותר, גם אם לא הכי מדהים בעולם. נרשמתי לטיול והולך להיות אדיר. השיחות עם בתדודה שלי
משהו רע שקרה לך השבוע: הוא אדיש. וזה מ מ ש מעצבן. שיר שלא הפסקת לשמוע: תמיד אהבה-עברי לידר. התחדשות השבוע: הממ. מסכה לפנים? תוכנית השבוע: וואי לא ראיתי כלום... הייתי כל השבוע או במופע, או בחזרות למופע, או בעבודה. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: פרא- גבי ניצן. מאכל השבוע: הירקות המבושלים של אמא יציאת השבוע: המופע של יום שלישי, והיום אני הולכת לידיד והולך להיות אדיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה כמעט כל השבוע, וגם ההתנדבות. אולי לפגוש אנשים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: התוכניות שלי ושל חברה שלי להמשך החיים שלנו. בהחלט היה משעשע. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, התנדבות, ספורט, גיטרה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס כמו שאני אוהבת

©big smile©

New member
"רק רציתי שתדע, אני אהבתי רק אותך"

משהו טוב שקרה לך השבוע: נהגתי מלא, מצאתי עבודות, סיימתי עם הלחץ הכי גדול שהיה לי בביתספר [כולל 5 יח"ל מחול], יום רביעי עם יונית, והייתי איתו אתמול. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבעה אצל ספיר לא היתה כ"כ מהנה, ו.. הייתי איתו אתמול [זה פשוט גרם לי להרגיש רע]. שיר שלא הפסקת לשמוע: נתקע לי על הכנרת בזריחה של אביב. התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה אלפרדו יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה לי כיף, ושהיוםהולדת של אתי תצא לפועל. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יותם ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "סעיף על חופר יתר"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות, לפני שעוד לחץ מגיע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בסדר.

svety

New member
שבוע מעפן.../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לדבר עם ג'חנון, כפרה עליו. ונפגשתי עם דניק
.
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה
. ואמא הייתה בבי"ח.
שיר שלא הפסקת לשמוע: שומדבר מיוחד.
התחדשות השבוע: כלום.
תוכנית השבוע: גיבורים
. וכוכב נולד
סרט השבוע: Pump Up The Volume
וגם "צלפים" [קלינט איסטווד
]
ספר השבוע: אין לי מושג איך היא עושה את זה/אליסון פירסון
מאכל השבוע: סלט!
יציאת השבוע: אתמול בלילה, אצל ענתי על האש עם אנשים מגניבים.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מעניין למען האמת. אולי אלך סופסוף לאכול סושי עם גל.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'חנון.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: Dude, don't be dissin' jail!!!
תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד למוות.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש מעפן. חוצמאתמול ומחמישי בלילה. באמאשלך, תגיבי. אני צריכה צומי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

"זה נגמר, זה עבר, קצה חלום ודי

מעגל, שנסגר, ונשארת חי..." משהו טוב שקרה לך השבוע: הבית הריק בסופ"ש, השיחה עם גילי, השינה אצל רותם, הפריסה של הסמל. משהו רע שקרה לך השבוע: ימי רביעי וחמישי בצבא - היה פשוט סיוט. וגם הקטע של אתמול.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי - אנצל
התחדשות השבוע: כרטיס להופעה של אביב בבית הכחול. יאיי!
תוכנית השבוע: כוכב נולד היה טוב במיוחד, וגם האקס המיתלוגי . סרט השבוע: זכרונותיה של גיישה, ראיתי ביס. מומלץ בחום. ספר השבוע: צילה של הרוח. מתה להתחיל את ה3 ספרים שקניתי בשבוע הספר. מאכל השבוע: הפאטוט הביתי שהכנתי בהשראת הנאפיס.. חח. טיגנתי מלאווח עם ביצה וגבינת צפתית מגורדת - יצא בן זונה! יציאת השבוע: הייתי אומרת שהיציאה של אתמול, אבל טיפה התקלקל לי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקורס צ'ופר במכללת ר"ג. שבוע שלם לא להיות על הבסיס. זה מעולה כמעט כמו לצאת לרגילה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חן? אם יהיה זמן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 1 - "נו, איפה הכוכבים?.. כנראה שהכוכבים שציפינו להם הם לא משהו.."
2 - "איך השייק פירות? נכון שתפסת מזה ראש? יותר חזק מוודקה" 3 - "חולה עלייךךךך, אני פשוט חולה חולה!" [אל תשאלו] תמונת השבוע: אם אחי לא היה מפרמט את המחשב ומוחק לי חצי מהתיקייה, אולי היו לי תמונות עכשיו. P: התוכניות שלי לשבוע הבא: קורס לאזרחות ברמת גן-יומיות-חפשנות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אמממ.. בסדר כזה. אם קראתן - מישהי אולי הייתה בקורס הזה ויודעת להגיד איך שם? וגם אם לא הייתן, תציינו שקראתן

למעלה