סיכום שבועי.

MC SammY

New member
Absolute Beauty.

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואי
נפגשנו כמעט כל יום. וזה אומר הכל. משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: Dashboard Confessional-The end of an anchor התחדשות השבוע: כובע של ניו ארה וסריג אוברסייזד מפוקס
תוכנית השבוע: וואלה כלום סרט השבוע: לילה אחד במקול'ס. ספר השבוע: כלום מאכל השבוע: רצועות עוף מוקפץ עם הומפרייז וזה יציאת השבוע: להופעה של פרפקט. I'm a bobo shantiii משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל להזיז ענייניייים, להפגש איתו מלאמלאמלא. אולי דאנס במוצ"ש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא. ולא ראיתי אותה כבר שבועיים
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "If u don't like marijuana, you shouldn't like pepper, ve-g-a-t-ables..Jahhh Rastafari Selasie I" -פרפקט במסקנה חותכת. תמונת השבוע: אין לי כוח להוריד מהפלאפון. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו כמה שיותר, להזיז עניינים וזה. לצאת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
.

somewhere in the haze you lost your smile

משהו טוב שקרה לך השבוע: כנראה שמצאתי עבודה [!],סיימתי את הפסיכו, כל הסופ'ש איתו, הפגישה בתיכון ת"א, כדורי שוקולד, הביקור אצל סבתא. משהו רע שקרה לך השבוע: הצטננתי
שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק החדש של סאבלימינל התחדשות השבוע: כאב גרון שלא עובר תוכנית השבוע: נולד לרקוד, דפנטלי סרט השבוע: היירספריי, חמוד למדי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: כדורי שוקולד תוצרת עצמית
יציאת השבוע: לא משו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המבחנים של הסוכנות, אולטראסאונד סופסופ, ויציאה לדאנסבר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רעותה, ואותו כמובן ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: none תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן לראיון עבודה ולקוות לאטוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

ג'אסט סטארט דה קומושן

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. קניות רע שקרה לך השבוע: בטח זה שהייתי עם טל לבד במשרד, איזה שואתית שיר שלא הפסקת לשמוע: כן מיני של וואן ריפאבליק... במיוחד Mercy התחדשות השבוע: אוו. אג, ספרים, טי שירטס, צמידים, עגילים, טבעת תוכנית השבוע: אני צריכה את השאלון הזה בילט אין עם סיינפלד בשורה הזו סרט השבוע: ספר השבוע: כנראה שארבינקא של אפריים קישון מאכל השבוע: ארוחת חיילים בסבארו :< יציאת השבוע: אוי אתמול היה כזה בסט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסוף שלו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יקיר ויניב:] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אחיין שלי, נשען על מקל, מתחיל ללכת ואומר לי - "מיכל, תראה אני הולך כמו זקן"
"אם עמוסי יכעס..."
תמונת השבוע: נוווו הכל בפלאפון ואין לי את הכבל המזדיין התוכניות שלי לשבוע הבא: לרזות ולהמנע מקשר עם לירון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אפרורי עם סיום טוב

למעלה