סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo137.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

yaeli87

New member
מתפוצץ לי הראש גאד דאמט.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ היה כיף עם מאמי,קניתי קצת בגדים. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי כמעט כל השבוע חולה. שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי- בן אדם התחדשות השבוע: ג'קט מבלו בירד,מעיל מפול אנד בר,חולצה מנו-ניים,מלא דברים מדלתא,מילונים לפסיכו' תוכנית השבוע: הרווק סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: יום ראשון ואתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי,ליטל,שירן. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: כשיהיה תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

כמה זמןןןןןןן כמה זמןןןןןןןן

לא הייתי פה! מעניין אם בכלל זוכרים משהו טוב שקרה לך השבוע: קראתי הארי פוטר. ממש נקודת אור בכל החרבנה משהו רע שקרה לך השבוע:כל המסביב.. העבודה בעיקר שיר שלא הפסקת לשמוע:אוכלת מהצד-השוונג של הפיתה
התחדשות השבוע: הארי פוטר ותיק קלאץ' מגולף תוכנית השבוע: העונה השלישית של האוס סרט השבוע: אמלי ספר השבוע: הארי פוטר! מאכל השבוע:בירה, נחשב?
יציאת השבוע: ביום שני היינו בערב במה פתוחה.. עליתי על הבמה אחרי כמה בירות וצ'ייסרים וגמגמתי כמה שירים על הגיטרה ובסוף קינחתי בנפילה מהבמה כשסיימתי. היה מצחיק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד, במקום אחר, כנראה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולם.. למה הם התגייסו מוקדם ויותר חשוב מזה, למה אני מתגייסת מאוחר?!!? אוף ציטוט\\\\\\\\יציאת\\\\\\\\מילת השבוע: "ברור שזה קורה בתוך הראש שלך, הארי, אבל למה, תגיד לי, זה אומר שזה לא אמיתי?".. אחח דמבי דמבי
|חננה| תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לעבוד לעבוד לראות אנשים ולעבוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר+-

i solemnly swear that i am up to no good

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי הביתה, אבא חזר מחו"ל עם ספרים מעולים וול, טוב שהוא חזר בכלל, השיחות עם אנדריי והראל. משהו רע שקרה לך השבוע: הנופש המכוער הזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Alicia Keys - No One התחדשות השבוע: לא קניתי כלום. תוכנית השבוע: בובות? ;[ סתם לא. סרט השבוע: ספר השבוע: הארי פוטר השביעי. כן, שוב. :) מאכל השבוע: לא יודעת, אבל במקומות שהם לא הבסיס שלי יש אחלה אוכל. יציאת השבוע: לקניון באשקלון? ;[ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פשוט שיהיה טוב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פח. זה לא שאפגוש אותו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אנשי כדור הארץ, שימו לב בבקשה. כאן פררסטטניק מהמועצה הגלאקטית לתכנון העל-חלל. תוכניות הפיתוח לאזורי הספר של הגלקסיה מצריכות סלילת דרך אקספרס על-חללית, שתעבור דרך מערכת הכוכב שלכם. למרבה הצער, הפלנטה שלכם היא אחת מאלה שנועדו להריסה. התהליך יארך מעט פחות משתי דקות, במושגים הארציים שלכם. תודה". ציטוט ענקי, אין. תמונת השבוע: יצאתי כזו מכוערת ומפגרת, אבל שיהיה. :) התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי נו. ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור הודגש באמצעות מדגישומטיק

MaddyD

New member
ששששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ היה שבוע חמוד לאללה, כל התחילת שבוע הייתי קצת המון עם החבר, היה לנו כמה קטעים מדהימים שחווינו יחד פעם ראשונה.. באמת שהיה איתו גאוני, עבדתי די מלא, יצאתי לאיזה קטנה עם חברה והשלמנו פערים משהו רע שקרה לך השבוע: הסימולציה אתמול בספיכומטרי שיר שלא הפסקת לשמוע: יום שמש יפה של עברי לידר התחדשות השבוע: 10 ספרי לחמן נחשב? תוכנית השבוע: גיבורים? סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אממממ איזה בצק עם שקשוקה בפנים שקנינו באמצע הלילה באיזה מאפיית שקר כלשהו יציאת השבוע: הייתה רק אחת, רביעי בדורתי גייל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ שיגמר? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני לא אצטט בדיוק אבל אני וחברה ניסינו לנסח את שיחת יחסנו לאן שהיא הולכת לערוךלחבר שלה, כתבנו את זה על מפיות בפאב זה היה הכי משעשע תמונת השבוע: סתם מצאתי אותה אתמול , היא די יפה, אבל היא מלפני חודש התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש את נפשי לפסיכומטרי... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

Lost Lullaby

New member
אףפעם אין לי כותרות

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה כיף אתמול. וביום שני [או שזה היה שלישי?] הייתי בחיפה עם גל משהו רע שקרה לך השבוע: מיגרנוווות שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: ממתקים, אבל הם נגמרו. אה ועגילים+תליון ממגנוליה באיזה מבצע של לאומי [העגילים לא משו, האמת] תוכנית השבוע: טופ מודל?
:$ סרט השבוע: אחד עצוב אתמול בהולמארק על מישהי שילדה בגיל 16 ]; ספר השבוע: עולם הסוף אבל הוא די חופר :< מאכל השבוע: קרמבוווו. יציאת השבוע: אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מלש"בים :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלש"בים
והסגל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אני צילמתי, ואני מתה על תמונות כאלו:$ התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגיל... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע סבבה, היה יכול להיות טוב יותר אם לא היו לי מיגרנות :< הודגש באמצעות מדגישומטיק

Oo The Gush Oo

New member
יש להכניס נושא להודעה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי שלשושיתי שופינג. משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי משעמם הרבה. שיר שלא הפסקת לשמוע: \Yves Larock - Rise Up (Original Mix). התחדשות השבוע: 8 תחתוחנים של דונה, מייקאפ, מסקרה, חולצה שחורה יפה. תוכנית השבוע: טופ מודל. סרט השבוע: ראיתי יותר מידי, לא יודעת כבר. ספר השבוע: "זה יגמר בבכי" - על הפנים. מאכל השבוע: לבבות
יציאת השבוע: הביתהההההההההה ביום שלישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ לא יודעת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: דוב קוטב מיוחם. תמונת השבוע: אין כוח. התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס?! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב למדיי.

RainbowL

New member
נכתובב..

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי, יומולדת לקורל, סידרתי את החדר וגם לחזור ללימודים זה די טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי אמא וחזרנו ללמוד שיר שלא הפסקת לשמוע: סאמר נייט.. לא יודעת למה התחדשות השבוע: חולצה מפוקס תוכנית השבוע: המורדים בויאודי סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: כל בית צריך מרפסת מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי\ עוגה אתמול אצל דודה שלי יציאת השבוע: מוזס עם הבנות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איל אבל זה לא יקרה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: מה זה אין לי כח לחפש... התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה האמת

נזרום

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכוכב נולד בבסיס- היה מצחיק! והיום עם ההורים משהו רע שקרה לך השבוע: הצינון, וכל העניין הרפואי המבאס הזה שיר שלא הפסקת לשמוע: שירי גלגלצ התחדשות השבוע: צעיף לבן וצעיף ורוד בייבי וכמעט סריג מעויינים אפור יפה מפוקס אבל הבד שלו היה פיכסי ]: תוכנית השבוע: מי ראה בכלל? סרט השבוע: ^ ספר השבוע: ^ מאכל השבוע: ספגטי עם אחלה רוטב של הבסיס יציאת השבוע: עוד לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החמשוש P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניחוש אחד? ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר, משעמם

GoOni

New member
לא עשיתי שניםםםם.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את הימי צילום המלאים של הסרט של רון (נשארו השלמות, אבל יאללה. בקטנה.), קיבלתי זימון לאשכול "טיפול באדם" (העדיפות הראשונה שלי במנילה), נחתי קצת בבית, למדתי די הרבה על ציוד קולנוע, והייתי די בוגרת ונחמדה לכמה אנשים בצורה שלא כל כך אופיינית לי. משהו רע שקרה לך השבוע: ההפקה הזאת. אלוהים, זה היה ממש נוראי וקשה ב-90% מהזמן, ולא הרגשתי בכלל שמישהו מעריך את מה שאני עושה שם. בן היה אמור לצאת לסופ"ש וזה לא קורה בסוף. שיר שלא הפסקת לשמוע: amy winehouse- tears dry on their own התחדשות השבוע: COSMO של החודש, הארי פוטר. תוכנית השבוע: בנות גילמור. סרט השבוע: הסרט של רון? וסרט שמשקף את הנרטיב-על הציוני, היום בשיעור קולנוע. די זוועה. ספר השבוע: הארי פוטר 7. מאכל השבוע: פיצה וכל מיני דברים לא בריאים בהפקה. יציאת השבוע: חחחח ממש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להחליט מה אני עושה עם הסרט שלי ועם הסרט של טליה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן :( ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "זו אחת המצלמות המשוכללות ביותר. תראה- אתה בפוקוס, הבניין לא!" תמונת השבוע: אין לי ממש. אני אשים מההפקה כשתיהיה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד בעיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה קשה.

mayhaktana

New member
../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בעיקר החווה... משהו רע שקרה לך השבוע:לחזור ללמוד שיר שלא הפסקת לשמוע:כמעט שלא שמעתי כלום התחדשות השבוע: לא הייתה תוכנית השבוע: בובות
סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:סופגניה
יציאת השבוע:נהה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שלא יהיה יותר מדי עמוס בלימודים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: חחחחח האאא לא משנה
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:בצפר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד ביותר..

למעלה