סיכום שבועי.

LimiMimi

New member
כן!

בואי לבקר אותי היום/מחר בבלוקבסטר ואני אביא את השלל. [רוב החולצות הקצרות ממש קטנות כבר, אבל יש לי כמה סווצ'רים]

NoFaRi1

New member
אני מתה על סופשים

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה בצפר היום, קיבלתי ציון טוב במדעים :] משהו רע שקרה לך השבוע: מיסטר בטלר אמר לי מה הציון שלי P: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: ממ נראה לי שכלום תוכנית השבוע: לסדר את החדר... ואז עידו #@$ סרט השבוע: לא יודעת ספר השבוע: of mice and men.. אלוהים איזה ספר ;[ מאכל השבוע: עוגה שאכלתי היום יציאת השבוע: חד"כ P: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עידו מגיע :]] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "מזה פורטיסחרוף?" תמונת השבוע: תמונה חמודה משיקאגו התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה :)

AnGeL DoLlY

New member
שבוע אחרון לפני שגרה ;[

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה חמודה בפאב ביום שני (זוכרות את הבחור שאהבתי חצי שנה ונותק בינינו הקשר? אז באותו ערב הוא חיכה שידיד שלי יסיים לדבר איתי ובא להגיד לי שלום עם חיבוק ונשיקה.
איך זה שימח אותי, אתן לא מבינות), חזרה ממש כיפית בלהקה, יום בת"א עם בנות הביוטופ שהיה כייף, קראו לי לעבוד בSpices בספונטניות והרווחתי 160 ש"ח, ואיפשהו אפילו גם החזרה ללימודים. והיי, קיבלתי 98 בעבודה באזרחות שזו התחלה נהדרת. משהו רע שקרה לך השבוע: טוב אי אפשר להתכחש לזה- שחזרנו ללמוד. P: שיר שלא הפסקת לשמוע: Dirty pop של אןסינק ליווה אותי כל השבוע. והוא גם הרינגטון החדש שלי. התחדשות השבוע: כתפיות חדשות לחזייה וג'קט ג'ינס מהמם של קלווין קליין!! תוכנית השבוע: נמלטים, סיימתי את העונה הראשונה
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: צלה של הרוח. אני מנסה להתעניין בו, לא הולך לי כ"כ. שמישהי תגיד לי שזה רק הולך ומשתפר?... מאכל השבוע: סלט חסה עם רוטב ופולי סויה שידיד הכין לי כשעבדנו בספייסס!! וואי זה היה מו-שלם. וכמובן, המרק בטטה שהכנתי לבדי, ו2 ארוחות בוקר השבוע (קפה נטו וקפה הילל). יציאת השבוע: ת"א ( ספריית בית אריאלה ) . חח איזה חננות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות מתנה לחברה, ולמצוא את כל המחברות שלי כי יש לי הרגשה שחלק הלכו לי לאיבוד! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענבלי שחוזרת מתאילנד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "תראו הבחור נהיה מציל!" -השומר בכניסה למושב בלילה גשום- תמונת השבוע: אני והידיד עם הסלט המדובר התוכניות שלי לשבוע הבא: להביא את הצ'קים לקאמרי למורה לספרות, להקה, להגיש פרוג'קט וביוטופ מוכנים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש כיף. אחלה סיום שביתה.

Roselisa

New member
המפי

משהו טוב שקרה לך השבוע: היומהולדת המאוחר של איתי, אתמול בערב היה חביב =], והחזרה ללימודים עשתה לי די טוב משהו רע שקרה לך השבוע: מת לי הMP מסתבר
שיר שלא הפסקת לשמוע: "גרמת לי ללכת" של ג'קו
וכל האלבום של
Matt Nathanson
[בעיקר Bulletproof Weeks] התחדשות השבוע: המממ 10 ספרים חדשים
תוכנית השבוע: הטופ מודל הבאה סרט השבוע: המפיקים
ספר השבוע: יער נורווגי/ עלייתו ונפילתו של הY / הילד החמישי [שאת כולם אני קוראת וזונחת קצת, וחוזרת] מאכל השבוע: כנפיים בצ'ילי |יאמי| ועוגה שלא יצאה טעים P: יציאת השבוע: אתמול לפנדה, והיום לסוזן דלל לראות את שלומי שבן
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור בקלות, ושלא יהרגו אותנו בביה"ס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מיוחד... ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "קיבלתי מספיק על הראש יכולתי לדרוש יותר מעצמי, וכואב לי מספיק לחצים מבפנים והראש מסתובב לי..." תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד [לימודים ופסנתר בעיקר] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בסדר

aYaLoLy

New member
"הוא עייייייףףףףףףף המלאך שלך מזייףף"../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע לא רע בבסיס, הופעה מגניבה של להקת קאברים ביום ראשון וסיכוי לעבור מהלשכה תודה לאל! אה, ויומולדת :) משהו רע שקרה לך השבוע: וואלה חוץ מזה שרוששו אותי השבוע מבחינת סמסים לא קרה משו רע. ומה שחשוב זה האנשים שרוששו ;) שיר שלא הפסקת לשמוע: ok computer באופן כללי ואת ארטילרי של אינפקטד התחדשות השבוע: לובלו ? תוכנית השבוע: בובות! סרט השבוע: לחא ראיתי ספר השבוע: התחלתי את מלאכים ושדים אבל הוא משעמם אותי מאכל השבוע: גבינה עם דבש, עוגיות של אימא יציאת השבוע: אתמול בלילה היינו בשדרה וראיתי שם מלא נות שהיו איתי ביסודי וזה היה מוזר, אחרי זה חתכנו לסאבליים לחגוג לי שם יומולדת וכולם הגיעו ובהתחלה היה ממש מעצבן אבל אחר כך נהיה לי כיך ואחרי זה הייתי עם כפית וכרמל אצל תומר עד איזה 7 וחצי בבוקר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור תפקיד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רעותי שמשתחררת!! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא עולה לי. תמונת השבוע: תראו איזו עוגה המפקדים שלנו ארגנו לי ולפקלשית השניה שגם לה יש יומולדת התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעבור מהרררררררררררר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

EVE Lights

New member
באיחור אופנתי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שלא עליתי במשקל בגלל חנוכה.
ואין לכן מושגגגג כמה טחנתי סופגניות. איזה כיף! משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה שוחקת וקצת ויכוחים קטנים ולא משמעותיים ברביעי ואתמול שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משו ספציפי... התחדשות השבוע: לא הייתה.
אני באמת צריכה איזה יום לקפוץ לשינקין ולחרוש את כל הרחוב לאורך ולרוחב. הבעיה היא שאני עצלנית מדי
תוכנית השבוע: בהפרעה ובובות סרט השבוע: רטטוי! ראינו אתמול ונרדמנו לקראת הסוף
ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: ארט בורגר היסטרי של מוזס
יציאת השבוע: ברביעי למוזס בפיתוח עם הבנות ועם אביב. היה כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את אביב ולא להשתגע מהעבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "יש לך פז"ם של חצי במבה אולי" ומהיום בבוקר (זה פשוט היה ממש חמוד): "את יודעת שאת ממש יפה בבוקר?"
תמונת השבוע: שאלתיאל קוואק... הלוואי ויכולתי לשים אותה פה אבל זה אאוטינג רציני אז אני אוותר.
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, אביב, לנבור קצת במודעות דרושים בעיתון ובאינטרנט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פססססדר...

use your guns

New member
../images/Emo2.gif עלאק עבר שבועעעעע

משהו טוב שקרה לך השבוע:אהההמ...2 כרטיסים חנימים לנרניה, היה מדהים. מלא מלא יציאות כפיות, תיקנו את הטלוויזיה, היה שיא המצחיק אתמול בשיעור נהיגה :). וכמובן שמשכורררררררררררת!!!!!!!!!!!!11 משהו רע שקרה לך השבוע: בי"ס!!!!!!111111 שיר שלא הפסקת לשמוע: ליידי מדונה. התחדשות השבוע: 6 ספרים!;קפקא על החוף,שבועת רחל,קרוב להפליא ורועש להחריד,מיליון רסיסים,פידל-אוטוביוגרפיה, משאלה אחת ימינה. והארי פוטר!! [לא נורא שזה שבוע שעבר]. תוכנית השבוע: לוווווווווווווסט סרט השבוע:אמריקן גנגסטר, היטמן. [חולת סרטים] ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המווות!!!!!!!! עוד מעט מסיימת את השיבה מהודו בשעה טובה!! מאכל השבוע: אגוזים במלח, פיצה עגבניה, כבש [אבא הכין] ועוד מלא מלא. יציאת השבוע: עשיתי יום כייף עם אחותי הקטנה והאהובה בת"א [היינו באמרי ואחר"כ דיזינגוף] והיא ממש נהנתה והיה ממש מצחיק למרות שהיא בת 8! חחחח היא ממש התרגשה ללכת לת"א לבד כזה ולהסתובב וקניתי לה שני ספרים ואכלנו בחוץ ובהופעה גלית גוטמן ישבה לידנו וששון גבאי, אז היה מצחיק כזה והיא ממש נהנתה [וגם אני!] ואחר"כ הצטרפנו לעוד חברה ולאחים שלה [הם היו גם בההצגה]. והייתי בסינימה, קפנ"ט, סרט בקניון...ועוד מלא קניון. היה שבוע כייפי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהמורה יגיש אותי לטסט פנימיייי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אחד מיוחד כזה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "קניתי לך קשת!" "מה ברי למה אני צריך קשת?" "לשפם שלך!" [אחותי אמרה לאחד האחים של החברה וכולנו היינו במצב כפית...אז זה הצחיק באותו הרגע..] או שהמורה נהיגה שלי דיבר עם מורה אחר וה ריכלו כזה על איזה טסטר אז המורה השני אמר "נו מה אתה רוצה! רואה איזה אישה יש לו במיטה, הולך ופותח את המקרר!" חחחחח וזה היה כזה מצחיק באותו הרגע [הם דיברו על זה שהוא שמן] תמונת השבוע: אין לי כוח להעביר התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס, שעורי נהיגה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וונדרפוווול

adiss90

New member
גלו לי ידידיי, איך בא אליי בבאי ?

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרנו לבצפר. משהו רע שקרה לך השבוע: השיניים שלי פגומות איכשהו. רופא שיניים ומהרר. שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: 4 קלטות וידאו של דיסני!(טרזן, מרי פופינס, פוקהונטס, מרד התרנגולים)>>שכנים שלי עשו פינוי, 6 חולצות (1 פוקס, 2 נואו ניים, 3 תמנון), מתנה מהזהה שווה לחברה, סיכה לקלמר. תוכנית השבוע: נולד לפזז, משחק של המכבים. סרט השבוע: מיפ. לא היה ספר השבוע: מיפ. לא היה מאכל השבוע: מרק(י) יציאת השבוע: קניון ארנה, קניון שבעת הכוכבים, ביתקפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש לי שיעור פרטי בטימטומטיקה! וגם מבחן בהנ"ל. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל ללמוד, לקנות בושם לאמא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: :)

SNoopY 26

New member
הוזה אותך מולייי. נכנסתי חזק למזרחית

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ היה כייף ומצחיק בעבודה, קיבלתי משכורת, היו כלמיני יציאות נחמדות כאלה, 3 פרקים של נמלטים. משהו רע שקרה לך השבוע: החזרה ללימודים... ולשיגרה המעצבנת הזאת שיר שלא הפסקת לשמוע: הוזה אותך מולי של אייל גולן. ו'רק איתך' התחדשות השבוע: אמ נראה לי זה היה שבוע שעבר, אבל קניתי את הארי פוטר ובגדים. תוכנית השבוע: שנות השבעים ונמלטיםםםםםםםםםםםםם
סרט השבוע: חמש ילדות יפות (ראיתי אותו פול פעמים) ספר השבוע: הארי פוטטטטטטטרררררררררררררררררר
ואוצרות המוות. היפה שלי די אני לא מאמינה שזה נגמר זה מכניס אותי לדיכאון :( מאכל השבוע: וואי השבוע הייתי פשוט לא נרמלית. היו לי התקפי אוכל שכל דקה רציתי משו אחר. (ואחרי כמה ימים קיבלתי מחזור, אז זו הסיבה אני מניחה). אבל מאכל השבוע הוא הסנדוויץ' המושלללםםםם מנחלים. יציאת השבוע: היו כלמיני. אחת מסיבונת בפאב, והשאר סתם מפגשים כאלה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבה של ידיד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: מממ סתם היו כלמיני היה שבוע מצחיק תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות תעבודה באזרחות (זאת אומרת- להעתיק תעבודה באזרחות), לתקן תפרוג'קט באנגלית ולדבר עם ריבקה, לבחור נושא לעבודה בסציו, להתחיל לקרוא את 'אם יש גן עדן', להשלים חומר שחסר לי בכמה מקצועות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה שבוע

little shorty

New member
אין לי כוח להעלות תמונה :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה של יום חמישי, גשם, טיוליישן בחיפה ומסעדה טובה ביום רביעי. משהו רע שקרה לך השבוע: חחחח גלבה רצינית בעבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: פופ פאמפ איט אפ פאמפ איט אף חחחח נו לא יודעת איך קוראים לשיר אבל הוא חזק התחדשות השבוע: אפודה של עונה קודמת מטיאנטי, חולצת טרנינג אפורה. תוכנית השבוע: מחכה להישרדות סרט השבוע: לא ממש ראיתי סרטים ספר השבוע: צלה של הרוח {עומדת לסיים} מאכל השבוע: כבד יציאת השבוע: מסיבה של יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משו מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "כוח הספרניות"!!!!!!!!!! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום. לעבוד נו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב :]

Summer moved on

New member
../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החזרה לבי"ס, שבאמת הייתי צריכה אותה. יציאה ממש כיפית עם חברה, שעה שלמה על שחר שלי לבד. משהו רע שקרה לך השבוע: הממ... יום רביעי היה פשוט זוועתי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Coldplay- Clocks התחדשות השבוע: תלבושת אחידה, מכנס משובץ מפוקס, 2 סריגים, נעלי בית. תוכנית השבוע: נולד לרקוד. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: צימר בגבעתיים- אשגול נבו. [זה הראשון שלו] מאכל השבוע: מרקייייים יציאת השבוע: עם חברה למופע מחול, ואח"כ בית קפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ... שומדבר מיוחד. נזרום עם השבוע. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס, עבודה, חברים, הליכות, צילומים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Liraz 6q

New member
../images/Emo68.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התגייסתי למקום מגניב.. הבנות אחלה המפקדות פלצניות.. החיים דבש
משהו רע שקרה לך השבוע: הגיוס? חחח שיר שלא הפסקת לשמוע: וזאת את שפגעת וגרמת לי ללכת.. בלה בלה בלה.. התחדשות השבוע: מדי א' וב' חדשים תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע:לחם יציאת השבוע:ממ בטח תהיה היום? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אופירי שלי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ".. פתחו שעון, כן המפקדת, בזמן שנתתי לכן עליתם על א' מדוגם. כן המפקדת! יש לכן לצורך העניין 7 דקות. כן המפקדת 7 דקות.." תמונת השבוע: אעע דווקא יש לי תמונות על מדים בבית. אבל אני במרכז.. התוכניות שלי לשבוע הבא:מטווחים? חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד לאללה..

למעלה