סיכום שבועי.

Small talk

New member
איפה הגשם?

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול,שופינג,לנהוג לבד,חברים גם אתמול. משהו רע שקרה לך השבוע:זה שדפקתי מישהו היום, כאילו לא דפקתי אותו שיפשתי לו את האוטו תוך כדי חנייה (הייתי על פחות מ10 קמ"ש) ובהתחלה הוא חשב שדפקתי לו את האוטו וצעק על אמא שלי, ואז אמא שלי אמרה לי ללכת לקנות איזה משהו והיא תסדר את זה והרגיעה אותו והוא ראה שלא קרה כלום והתנצל שהוא צעק ואמר לאמא שלי שתגיד לי שזה קורה לכולם... אבל זה היה מלחיץ בכל זאת. התנפציות של פנטזיות. שיר שלא הפסקת לשמוע: sunrise - norah jons (אחלה שיר לשמוע בדרך לבית ספר שאני עוד מנסה להתעורר). התחדשות השבוע: 2 תיקים,סוודר,תחתונים של פוקס,קצת איפור, סווטשירט בית ספר. תוכנית השבוע: מצלצלים
סרט השבוע: ספר השבוע: קשר עין מאכל השבוע: פפרוני יציאת השבוע: חתונה אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום רביעי (למרות שאני חצי מחכה וחצי פוחדת). אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: [סוד כמוס] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוי אתמול ישבתי עם חברים במחששה ואיזה מורה חיפשה ידיד שלי שישב שם ובאה אלינו וצעקה עליו "אתה לא יכול לבוא אליי? אני צריכה לבוא עד לפה ובדרך לתפוס 18 אנשים מעשנים? אתה לא מרחם על חברים שלך?". תמונת השבוע: אחותי הקטנה - אין תגובה (ניסיתי לעשות לה בוק והיא לא נתנה לי). התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

©big smile©

New member
העולם הזה לא בשבילי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: רגילה כל השבוע, לא להיות בבסיס זה הכי טוב. ויום שני היה יום טוב, וחמישי בבוקר. משהו רע שקרה לך השבוע: ההרגשה שלא משתנה. ולפני חצי שעה שהודיעו לי שאבא של יונית נפטר. שיר שלא הפסקת לשמוע: עדיין, welcome to my life של simple plan התחדשות השבוע: סיגריות תוכנית השבוע: נולד לרקוד סרט השבוע: יעד סופי 3 [אחד הסרטים!!] ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט יציאת השבוע: הלכתי לביתספר אתמול אחרי שהייתי בגיוס של מיטל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאיכשהו, אני אצליח להרגיש קצת אחרת. אה, ולהיות עם עומריקי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומריקי, יונית ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: שמתי לב שאחרי כל דבר שאני אומרת שלא עשיתי הרבה זמן אני אומרת "7 שנים". תמונת השבוע: [אני לא במחשב שלי] התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס :\, ביום שני בפלמחים אבל אז אולי זה יותר טוב. ואני צריכה ללכת לשבעה של אבא של יונית. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצד אחד מעולה, מהצד הנפשי - לא.

עדיב4

New member
בום צ'יקה וואה וואה!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת
ונכנסתי לריקוד בלהקה
משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור
בכיתי אתמול פעמיים! שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של פינק התחדשות השבוע: מאילת
תוכנית השבוע: פרינדס
סרט השבוע: כלום
ספר השבוע: קיץ אחד ביחד מאכל השבוע: מסטיק
יציאת השבוע: היום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כלמיני
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: *אפצ'י* *קינוח אף* "בתאבון!"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת אני מבולבלת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:| סבבה לגמרי!

Bitch47Percents

New member
יש להכניס נושא להודעה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה חופש, יום וחצי אצל חברה במושב בצפון משהו רע שקרה לך השבוע: זרקו אותי! שיר שלא הפסקת לשמוע: הרבה גלגלצ התחדשות השבוע: טוניקה מקסימה באפור עם ציורים של פרחים אדומים, חולצה סגולה עם שרוולים ובמחשוף פסים סגול-לבן, צעיף שחור-כחול תוכנית השבוע: להוציא את הכלב סרט השבוע: מצפון הזהב ספר השבוע: 4 בתים וגעגוע [לסיים כבר!!] מאכל השבוע: ופל בלגי [פעמיים בשבוע אחד..או יה!] יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד חופש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענבלי, תומר. [אם השיחה תלך טוב..] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב. נגמר לא משהו.

Bitch47Percents

New member
חחחח

אני פשוט מופתעת ממש.. ואם אמצא מספיק אומץ אני גם אדבר איתו זה שהוא טיפש לא אומר שאנחנו לא צריכים להיות ביחד

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כנס חנווווכה
היה פשוט מעולה!>ההדרכה,המסלול,החברים שלא ראיתי שנים,הטיול עצמו..מדהים!,אני באמת מודה כל הזמן לאלוהים שיש לי חברים כאלה,שופינג,הציעו לי לדגמן השבוע
והייתי אצל הילוש עם חברים והיה מצחיקכזה.אה ועוד מעט אצל הידידהכיטוב עם חברה:)ובכלל יש לי מצברוח ממש טוב בזמן האחרון.._: אה כן וגם שדחיתי את האקס חחחח זה היה כזה נחמד :],אה והשלמתי עם אמא סופסוף אחרי משו כמו חצי שנה שדיברנולא דיברנו לסירוגין
משהו רע שקרה לך השבוע:נכשלתי במתמטיקה,במועד ב'\: ותפוס לי הצוואר לאללה.אוף וקררררר מזה החורף הזה פתאום!אה והשמנתי נראלייי\:
שיר שלא הפסקת לשמוע:אממ יש לי סיכוי-אביתר בנאי,Three Doors Down - Be Like That
התחדשות השבוע: צעיף סרוג שמן כזה שחור מTNT,קפוצ'ון כחול מזארה ומכנס מהיינס:)
תוכנית השבוע: חברים,הפרק של אתמוללל!אחד המצחייקייים אה וסיימתי[בערך] עונה 5 של שנות השיבעים חחחח
סרט השבוע:הורדתי הייסקול מיוזיקל 2 אבל זה לא עובד\: אז אין נראלי
ספר השבוע: אשכרה מרוב שאין לי ספרים חדשים התחלתי את מישהו לרוץ איתו.[שוב] וסיימתי בתוך יומיים..שבוע הבא מקווה לחדשים!!המלצות מישי?
מאכל השבוע:ספינג' :] אכלתי בטיול כנס חנוכה היה טעייים אחושרמוטה
יציאת השבוע:לא הייתה,נראלי..אולי לרמת אביב עם אמאאבא ודודים :)
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנערף,אין לי תוכניות בכלל.סטודיו?ולהתחיל את הספר מחזור איי גאס
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אאאמ לא נראלי שיש מישו מיוחד.המורה להיפהופ?חחח
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "תגידי לו לא לטרוח לבוא לטיולים שרשיש באים אליהם יותר אם הוא רוצה לחזור הבייתה ולהשתין בכיוון המקורי"חחחחחחחחחחחחחחחח ידיד שלי על איזה מישו..לא חשוב חחחח יו אחד המצחיקים
תמונת השבוע: אני מדריכה בכנס:)
התוכניות שלי לשבוע הבא:שתי שורות למעלה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:טוב חוץ מהמתמטיקה.חח

SomebodyElse

New member
שבוע מושלם!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גימלים גימלים גימלים כל השבוע משהו רע שקרה לך השבוע: זה שבסופו של דבר בכל זאת הייתי חולה שיר שלא הפסקת לשמוע: שומדבר התחדשות השבוע: 2 זוגות מגפיים תוכנית השבוע: ממ הרווק? לא ראיתי כמעט בכלל סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: התחלתי את קורות הציפור המכנית אבל הוא קצת משעמם אותי, ויש לי את תולדות האהבה שאני רוצה להתחיל אבל לא ממש מצליחה מאכל השבוע: אתמול הכנתי איזה פשטידה עם פסטה גבינה ותרד ויצא ממש טעים יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אוף חוזרים לצבא
יום ראשון בדיקת דם ותור לרופא, ואז בטח טופס טיולים וכל החרא, ואז, אוף, חזרה למשרד
ויום רביעי מטבח
אוףףףף למה הגימלים לא יכולים פשוט להימשך ולהימשך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

N o o s h y

New member
הכי צעירה בצה"ל!

משהו טוב שקרה לך השבוע: התגייסתי, הבנות נשמות, הסגל איכותי, לא קר מידי ולא חם מידי. טוב לי, בלי עין הרע. קיבלתי כומתה של מודיעין ולא כומתת בקו"ם!!!!!! הודיעו לי שהתקבלתי, גם הארוחה בראשון בערב בז'בוטינסקי הייתה טובה והאירוסים של אושרי בשני בערב, אבל זה נראה ממש רחוק. משהו רע שקרה לך השבוע: יום הגיוס היה סיוווווווווווט! כמה בכיתי לאימא בערב! שיר שלא הפסקת לשמוע: נדפק לי בראש המקצב שהסמלת אומרת: "מחלקה אחת לפי השמאל, שמאל ימין שמאאאאאאל" התחדשות השבוע: מדים, חוגר וכל אלה, וגם מלא כסף מכל הדודים :] תוכנית השבוע: פחח. סרט השבוע: פחחחח. ספר השבוע: פח. :[ מאכל השבוע: שקשוקה בז'בוטינסקי. יאמי. יציאת השבוע: היום :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נשק, שלא יהיה מציק מידי, שלא ירד גשם, שלא יעצבן לסגור שבת, שלא יהיה קשה מידי במטווחים. יאק. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבנות מהטירונות. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "פרח בעיינייייייייייייים!!!", "שה- צ!" והמפקדת שצעקה על הבנים שצחקו עלינו שאנחנו נשתחרר לפניהם. :] תמונת השבוע: הכי צעירה בצה"ל! אבל לפחות בלי כומתת בקו"מ! התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משנה עולמות ומחשבות.

אנירוצה ../images/Emo25.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול חנוכה, ושהתקבלתי למנהיגות והמסיבת הפתעה לאבא. משהו רע שקרה לך השבוע: נוצר עומס קצת חונק. שיר שלא הפסקת לשמוע: "מי אוהב את אמא? אני אני מי אוהב את אמא? אני אני אמא כ"כ יפה יפה יפה יפהפיה אמא כווסית" בוורסיות השונות שלו. התחדשות השבוע: שתי חולצות מגניבות ומכנס. תוכנית השבוע: כמעט ולא ראיתי טלוויזיה השבוע. סרט השבוע: ממ כנ"ל. ספר השבוע: מאה שנים של בדידות
מאכל השבוע: הארוחות הערב האדירות שהיו בחנוכה. יציאת השבוע: ממ? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר סובלנות בסופש
או סמינר של המנהיגות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמ עינב. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: .. תמונת השבוע:
מחנוכה שנה שעברה, כי אין עדיין תמונות מהשנה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד תאוריה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס ממש ממש אבל כיפי

סתם דברים.

אנסה להיזכר, למרות שהיומן לא לידי... משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאה המשונה אתמול עם החא-בורה מהלימודים, ה...אעע, לימודים, "הארי פוטר", בית ריק בלי השותף כמעט כל השבוע, פתיחת הלפ-טופ שקיבלתי מהלימודים והתקנתו לראשונה [חודש מאז שקיבלתי אותו, אבל בקטנה], ההליכה לבנק סוף סוף... והכי חשוב- שיחות הטלפון עם מערכת GO ודודו בוסי לגבי אופציות העסקה+חלופת המיילים עם "עכבר העיר אונליין" על אותם נושאים בדיוק. יה. ^^ [אבל די, בלי מזל רע] משהו רע שקרה לך השבוע: היציאה המעפנה ביום ראשון עם החא-בורה מהלימודים, ההברזה מהלימודים כל השבוע וההתכרבלות בשמיכה בלי שום שאיפה להוציא את הראש ולהציץ ביקום, השותף ואקסיתו שבאה לביקור מגרמניה שלפעמים ממש חפרו, ההמנעות מכתיבה או קריאה של משהו בעל ערך... נו, באופן כללי היה די מעפן. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק הצרוב עם המוזיקה הפסיכדלית מהסיקסטיז שה"שקט" מהלימודים הלווה לי. חמוד שכמותו.
התחדשות השבוע: פוףף. כלום? הרבה אוכל ובירה. כבר שבוע שאני סרוחה בבית ובולסת את עצמי לדעת כדי לא למות משעמום. אה, ו-timeout גם. צריך להיות מעודכנים. תוכנית השבוע: וואי, לא זוכרת. בהיתי בכ"כ הרבה זבל השבוע. בזיון. סרט השבוע: ראיתי היום "בתול בן 40" שוב. חמודחמוד. ספר השבוע: אעע, הארי פוטר החדש? מאכל השבוע: סלט עוף יציאת השבוע: אתמול, יהה! ^^ הופעה מחורבנת, 3 דוגמניות, בקבוק וודקה שבור מונף על גולגלות, בכי, צעקות, יין ובירה ושיט, והרבה אנשים שמשום מה אני אוהבת הרבה יותר מדי. באמא'שלי שאין לי מושג למה אני נהנית מזה כ"כ. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים?
ואולי גם המשך השיחות עם העיתונים, אבל שוב- בלי עין רעה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יותר מדי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "ביני לבין הבקבוק קולה שלי יש יותר ניכור מאשר בטקסט שלך" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא זכור לי משהו מיוחד. לימודים, פסיכולוגים, כרגיל... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די חרא. אבל עכשיו שוב טוב. אז, אממ. יופי לי. שבוע טוב! ^^

נסיון אחרון, יאללה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את עומר, סיימנו ראפקאט, היה לי זמן איכות עם גילי ואדם וקופר ומיורי וזה. משהו רע שקרה לך השבוע: אנשים של פעם החזירו מחשבות של פעם, רון ואני התפספסנו יומיים ברצף, ובי"ס המקולל הזה שחזר. שיר שלא הפסקת לשמוע: מותק את אצלי בראש- שלומי שבן, Gloomy sunday בביצוע של ביורק. התחדשות השבוע: מכנסיים שגילי הורישה לי, אפורים משובצים. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכ-לל. אה חח בזמן שזה דגם ליהיא ואיה ואני ראינו איזו טלנובלה איומה של בוקר. סרט השבוע: הסימפסונס.
ספר השבוע: זגזגתי בין "ילדה משם" ל"ארבעה בתים וגעגוע" (שוב) והארי פוטר השביעי. מאכל השבוע: כל מה שהיה אצל גילי בבית בערך.;; יציאת השבוע: הלכתי לשתי הצגות, אחת מהן הלכתי פעמיים אפילו, של מגמת תאטרון מהשכבה שלי. מעולה פשוט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים פיין של התרגיל, לצלם את התרגיל של אור, לעבוד על תסריט גמר שלי ושל אפטר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רון, שירק, עומר. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: *השעה שלוש לפנות בוקר, גילי ואני שוכבות במיטותינו ומדברות על סודותינו הכמוסים, פתאום גילי אומרת* "שיואו, ירקתי וזה ירד עליי כמו גשם!" תמונת השבוע: בהופעה בשבת, עומר צילמה. הלכתי לראשונה בלי עיפרון שחור מזה שלוש או ארבע שנים (ולא מנסיבות מחלה).
טוב התמונה מסרבת לעלות, תדמיינו.:p התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד קשה על לימודים וסרטים, בעיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: +-

סכמ"ש:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א. משהו רע שקרה לך השבוע: לא ממש. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי. התחדשות השבוע: דיסק. תוכנית השבוע: אין. יציאת השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מסויים האמת. אולי בעיקר ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מסויים תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. כרגע לפחות. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע נחמד. אבל טוב שהוא נגמר

the mush

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הפגישה הראשונה עם הפסיכולוגית, היום שהיה מלא חברה. משהו רע שקרה לך השבוע: החזרה ללימודים והריב עם אמא ביום שני
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי מוסיקה כמעט
התחדשות השבוע: מלא דברים מהיינס
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: חמש בנות יפות. ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: מרקים
יציאת השבוע: לא יצאתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בילוי עם הקבוצת המשך בחיפה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל הקבוצת המשך, כמובן.... ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: יותר מדי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רקוב בעיקר.

LimiMimi

New member
סופ"שים איז דה בסט.

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לעצמי. עבדתי המון, משמע הרבה כסף, סיימתי חובות שהיו לי, האגו מתחיל לחזור לעצמו... משהו רע שקרה לך השבוע: עדיין יש את העניין הקקה ההוא, גם הייתה שביזות על בימים הראשונים. שיר שלא הפסקת לשמוע: smack my bitch up
התחדשות השבוע: 50 דיסקים לצריבה, יא אללה. תוכנית השבוע: עולם מופלא של הBBC. בונא, איזה צילומים שכה אחיה. סרט השבוע: רטטוי! ספר השבוע: - מאכל השבוע: יציאת השבוע: אתמול אצל דנה, פשוט השתפכות מטורפת. אח"כ פגשתי אנשים והיה כיף, פשוט יום מוצלח. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת בייבי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "את פשוט החברה הכי טובה שלי". (ידיד) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון שלישי עובדת, רביעי לייזר, חמישישישבת אילת! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד השבועות הטובים.

the mush

New member
יש לי שאלה אליך,

קצת מוזרה. יש איזשהו סיכוי שנשארו לך בארון חולצות/סווצ'רים של ביתספר?

למעלה