סיכום שבועי

Small talk

New member
איזה מוזר שנגמר

משהו טוב שקרה לך השבוע: פולין!, זה שמצאתי 60 דולר שלי בפולין, שהייתי בטוחה שנגנבו לי באחד מהמלונות,כל מה שהיה בחופש אחרי שחזרתי, אוי זה שעדיין ממשיכים להחמיא לי שרזיתי למרות שבפולין אכלתי לחמניות לארוחת בוקר,צהריים וערב, ושוקולד ושטויות. משהו רע שקרה לך השבוע:היה לי קצת קשה לעקל שחזרתי מפולין ונפלה עליי חתיכת עייפות, אנשים שחשבתי שחברים שלי שאיכזבו אותי. שיר שלא הפסקת לשמוע:shut up and drive של ריאנה. התחדשות השבוע:מפולין - שרשרת כזאת של חרוזי עץ ארוכה בצבע חום, צמיד אותו דבר רק בצבע טורקיז, עגילים, סיכת ביטחון גדולה שיש עליה מלא בבושקות קטנות. מהארץ- שמלה שעלתה לי 30 שקל, ואתמול קיבלתי מתנה ליומולדת מחברה תיק וסיכות. תוכנית השבוע: כמעט ולא יצא לי לראות טלווזיה, בעיקר MTV בפולין כשייצא. סרט השבוע: ראיתי היום חלקים משרק 2 (נרדמתי תוך כדי), ביום ראשון בפולין ראיתי הפסנתרן. ספר השבוע: שואה שלנו, אני עדיין בהתחלה, אני לא מצליחה להמשיך משם. מאכל השבוע: בלאק סטייל
יציאת השבוע:ביום רביעי עם המשפחה לבלאק, אתמול עם חברה לפאב ואח"כ לחברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה שזה פעמיים חגיגות יומולדת לי, ביום רביעי עם המשפחה מהצד של אמא שזה לי, לעוד בת דודה ואולי גם לבת של בן דוד שלי שנולדה היום, אם הם יבואו. ובחמישי עם המשפחה מהצד של אבא שזה לי ולסבתא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני חברים שלא יצא לי לראות מזמן, בת דודה שלי. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "איזה בלאגן,איזה בלאגן, זונות דופקים בכסף, אותנו בחינם". תמונת השבוע: מהלימבו בלילה האחרון שלנו בפולין, וכולם חוץ ממני עברו בשלב הזה. התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל י"ב מחר
, רביעי ארוחת ערב חג אצלנו, חמישי ארוחת חג אצל סבתא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה, שבוע אחרון לחופש אחרון נפלא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tin Doll

New member
../images/Emo120.gif ועוד אחת

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי שירות לאומי משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים וסבתא שיר שלא הפסקת לשמוע: Amit Erez - please, Riverside - Conceiving You התחדשות השבוע: צבעתי את השיער שוב, הפעם גוון יותר יפה. :) תוכנית השבוע: ישנן בנות וטעם האהבה ומסכים כמובן!!!! סרט השבוע: עכברי הקניון, ראיתי שוב...
ספר השבוע: מאכל השבוע: הרבה הודו יציאת השבוע: יום חמישי לסינדרום.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שירות לאומי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

paperdoll16

New member
הרבה זמן לא סיכמתי.. ../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופש הזה והבילויים עם הבנות.. היה פשוט מצוין. משהו רע שקרה לך השבוע: נתקפתי געגועים למישהי.. מישהי שלא ממש רוצה לשמוע ממני- ואי אפשר להאשים אותה. שיר שלא הפסקת לשמוע: של אפרת גוש. החדש. התחדשות השבוע: גופיה ורודה יפייפיה מאיזו חנות בעיר. תוכנית השבוע: הפרקליטים סרט השבוע: מבול של צרות. היה מצחיק כל כך. ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: לזניה יציאת השבוע: השופינג בשישי, המעיין בשישי, האמרולה בשישי, המעיין היום בצהריים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרמת כוסית של מחלקת נפגעים, חופש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "גלית, אני אסביר לך את הבדיחה: לנשים יש כמה חורים בגוף." תמונת השבוע: שיר מוציאה לשון ליעל באמצע הופעה.
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא. וחופש :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.. אבל יכל להיות טוב יותר.

Miss Tika

New member
כל הירושלמים האלה

עם המעיינות שלהם כל היום!!! כל הירושלמיות שלי מהצבא כל החיים במעיין!!!! תקחו אותי גם (סתם הן יקחו אותי אם אני רק יבוא) איזה מעיין זה שלך? את קרובה לענתות?

paperdoll16

New member
חחח..../images/Emo54.gif

ענתות? זה לא כל כך קרוב. מצד שני- זה ירושלים אז כמה רחוק זה כבר יכול להיות? ואנחנו הולכים כל פעם למקום אחר.. ביום שישי היינו באיזה מעיין ליד הגן חיות. משהו ממש טוב! קפצנו ראש לבפנים והמים היו סבבה לגמרי. אתמול היינו במעיין באבן ספיר (ליד בי"ח הדסה עין כרם) ולא היה אפשר להכינס כי המים היו מלוכלכים מאוד אבל המקום עצמו היה מדהים.

Ms Kuolema

New member
yeeeeeeeees? ../images/Emo67.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי את הציונים של הבגרויות, והם לא גרועים כמו שחשבתי. יציאות למינהם עם קוקי וחברים, וארוחה משפחתית אצל קוקי. משהו רע שקרה לך השבוע: מין הרגשת תסכול ומתח מעיק עם בובי, ואני מקווה שזה רק תופעה של טרום מחזור [בתקווה רבה שאני גם אהיה במחזור]. אני מקווה שזה סתם ולא בעיה של ממש. שיר שלא הפסקת לשמוע: טראנסים למינהם ובולט. התחדשות השבוע: אוכל. תוכנית השבוע: הבורר. אני וקיק טחנו את זה בVOD. סרט השבוע: The New World והרוזן ממונטה קריסטו. ספר השבוע: חוכמת הבייגלה. מאכל השבוע: המבורגר 300 גר. יייייייייס. יציאת השבוע: בורגוס, נאפיס, בית של קוקי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קוקי מתחיל לעבוד קרוב, שיעורי קולנוע וזהו, כעיקרון. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נועם ורותם, אבל אותן אני תמיד רוצה לראות. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: yeeeeeeeeeeeeeeeeeees? תמונת השבוע: תמונות של פרצופים מיואשים ביום הראשון לבית ספר, שעדיין נמצאים במצלמה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרופ ללמוד לחרופ ללמוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה פנאן אבל טיפה מעיק.

Miss Tika

New member
אול ווי אר איז דסט אין דה ווינד

משהו טוב שקרה לך השבוע: לחץ של עבודה, והיתי המון בשטח עם הפלוגות שלי בטנקים, ובסופו של דבר היה ממש ממש כיף. וגם סיימתי לקרוא ספר מדהים מדהים. משהו רע שקרה לך השבוע: אי אילו אנשים הרגיזו אותי נורא, חזרתי ביום חמישי הרוגה לגמרי. שיר שלא הפסקת לשמוע: למי היה זמן לזה?! אבל שמעתי תדיסק הישן של שלומי שבן מתישהו התחדשות השבוע: ה-מרפסת!!! המרפסת שלי בחדר עברה מייק אובר של החיים היום ועכשיו היא מנצנצת ומדהימה :] תוכנית השבוע: פחחחחחחחחחח ממש. לא פתחתי תטלויזיה לשניה אחת כל השבוע כולל הסופ"ש. למי יש זמן\כוח לזה? סרט השבוע: ביום ראשון ראיתי עם תתי סימפסונס היה ענק (וואו מי היה מאמין שזה היה השבוע) ספר השבוע: מקימי של נועה ירון, ספר מדהים ומומלץ, מאוד ריגש אותי. מאכל השבוע: טוסטים וסלטים מושקעים בצבא. ומנגו. המון מנגו. יציאת השבוע: אהה חמישי יהושוע? לא ממש יצאתי בסופ"ש חוץ מיום חמישי אבל היה לי כ"כ כיף בבית לבד עם הגיטרה והדף והעט, ובבית עם חברים. מי בכלל צריך לצאת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה, ובואן של החדשות למשרדי הקט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החדשות לראות כבר מי הן, את לילוש, את אחותי, את לילך... ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: וואי וואי השירים של הקמ"טניקים, אני לא אצטט כי לא תבינו כלום... אבל השירים שלהם קרעו אותי כל השבוע תמונת השבוע: וואי. כ"כ חבל שאין לי תמונה פיזית להראות לכן אז אני אתאר: יום רביעי בלילה, שטח. עכשיו שאני אומרת שטח זאת אומרת שאם הבסיס שלי נמצא באמצע המדבר באמצע שום כלום שעתיים וחצי נסיעה מב"ש, זתומרת שנוסעים מהבסיס שלי בתוך החולות והפודרה עוד 20 דק' ומגיעים לעוד יותר כלום. אני עם החבר'ס שמתאמנים בטנקים, סוף האימון, מקפלים הכל, מכבים תגנרטור, חושך מצריייים (וזה אשכרה מצרים חח). לא רואים כ-ל-ו-ם. אני מביטה ימינה מביטה שמאלה, מביטה למעלה, ורואה את המחזה הכי מדהים בחיי: מיליוניייייייי כוכבים במלוא הדרם, הכוכבים הכי יפים שאי פעם ראיתי. וכבר היתי במדבר בלילה, ואפילו בשטח בבסיס שלי עשיתי ניווטים בלילה (אבל בירח מלא), אבל עדיין לא ראיתי כוכבים כ"כ יפים. ממש הרגשתי שזה כוכבים כמו שהנסיך הקטן מתאר. ואז המ"פ בא לקחת אותי חזרה לבסיס (חח.. כנראה שאם הוא לא היה עושה את זה היה נתפס לי הצוואר :) ) התוכניות שלי לשבוע הבא: נו כתבתי כבר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף, קשה, אבל בנ"ז! והסופ"ש בכלל דבש.

Immortality

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי טירונות, חמשוש לפרצוף, שני ישנה כאן והיה כיף, המדים נראים עליי טוב אחרי התיקון המאסיבי משהו רע שקרה לך השבוע: יום מטווחים, מחזור בהפתעה, אתמול והיום היה קשה.. המצב עם עומר לא מזהיר והיום הגענו להחלטה של פסק זמן שכזה.. עוד לא ברור לי מה זה אומר אבל זה אמור להיות לטובה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי מוזיקה כמעט, אבל שמענו ספייס גירלז באוטו וזה עושה מצברוח טוב התחדשות השבוע: 3 חולצות בטי מרקט, 2 בגדי גוף גאוניים לאחיין [בכל אחד תלוי לו משהו על הצוואר- באחד סטטוסקופ כי אבא שלו לומד רפואה, ובשני אוזניות של די ג'יי], מדים מתוקנים [זה סוג של, נו], סיכות שחורות לשיער, עיפרון שחור.. ד'אט קיינד אוף שיט תוכנית השבוע: מי ראה טלוויזיה ;[ סרט השבוע: ^ ספר השבוע: אין זמן לקרוא ספרים. אני כבר חודש וחצי בהתחלה של "קרוב להפליא ורועש להחריד" מאכל השבוע: אוכל של בית!! יציאת השבוע: לא משהו מיוחד, ג'ירף עם שני ודנה וקפה מצדה עם כל הקולנועיסטים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר אומרים לי איפה אני משובצת, ואני כבר מתה לדעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האחיין המושלם שלי שלא ראיתי כבר שבוע וחצי, אם אגיע ליחידה אז אלעד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "באמת באמת"
תמונת השבוע: עזבו. שבוע הבא התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ צבא, להגיע למקום החדש שאני עוד לא סגורה מהו, וראש השנה שאני בספק אם יתנו לי לסגור אז רבעוש לפנים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקי בצ'יריוס.

Lowest dive.

משהו טוב שקרה לך השבוע- הסופ"ש, ללא עוררין. עצם העובדה שהוא היה שם והיה הוא וכיווץ את הפחד שלי בעזרת הנוכחות שלו ושזה לא נגמר, בעצם. אחר כך היה דיאלוג שתוי (מה, ערק, מה), וזליגה אל לפנות בוקר, למצוא את עצמי בסניף ארומה-סינימטק-תל אביב, השנוא כל כך, המשמעותי כל כך ולהגמר שם תודעתית. זה כאילו שכל האנשים היפים שלי המתינו ברמזור שמעבר לכביש לידו עמדתי ואני רק בהיתי בשמש ממעל. אוה, ועכשיו גם נמצא שם אדם בונוס והוא נושא עליו המון ערך מוסף. אני כל כך שמחה שלא נתתי לחרדות שלי להותיר אותי בחיפה בסופ"ש. ובכלל, גם אחים שלי יצאו כלי עולם השבוע ולמרות שכל כך קשה לי להרגיש את זה, שלא לדבר על להבין, המון אנשים הרעיפו עליי אהבה והיו שם, גם אם בדרכים לא כל כך שגרתיות. משהו רע שקרה לך השבוע- חולי פיזי- החמצתי שני ימי עבודה רק כדי להתחפר במאורת העצב הביתית עם הנוכחות המעיקה שלעולם לא דוהה, מתישהו הספקתי לאבד את הקול כמעט כליל ולגלות שבגלל טראומה מעקירת שן הבינה עליי ליטול אנטיביוטיקה ולקוות לטוב (שפירושו- אי קיומו של טיפול שורש. אעעע, ניתוח ארור, אני מתפרקת דנטלית). הנסיעה אמש הבייתה, עם הרכב שנתקע וההדחסות ועד שהגיע גרר. אבל זה מה זה בקטנה. הזמן שלי בבית, אבל זה תמיד. שיר שלא הפסקת לשמוע- Kinski- Airs above your station, Cranes- Loved, Slint- Spiderland (מדובר באלבומים, אגב). התחדשות השבוע- הזמנתי לי את A scanner darkly בתור מתנת חג ממני לעצמי. כרטיס רכבת, יותר מידי דיאטקולה וסוודר ענק, שחור ונהדר בחמישה שקלים. סביר להניח שנרכשו עוד כמה דברים וחמק מזכרוני. תוכנית השבוע- 'מסכים', היה ונגמר, הייתי מוצאת התמכרות חדשה, אבל זה לא שיש יותר מידי זמן. היא עוד תמצא דרכה אליי. סרט השבוע- הממ, לא היה. ספר השבוע- אני קוראת את 'במרחק נגיעה' (לא, אין קשר לסדרה), אחריי שאיזה מישהו שתפשתי כמבין פלוס מינוס בעניין המליץ עליו ומדובר ברומן טינאייג'רים מהסוג הזול ביותר. מה זה מסריח. מאכל השבוע- טוסט פיתה-קוטג' (שוס), טורטייה עם בשר, פונדאט (או איך שלא קוראים לעסק), שזו בעיקר יציקת שוקולד. יציאת השבוע- חמישי-שישי-שבת, להלן- סופ"ש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא- לארגן איזה משהו ולנסוע מכאן. בא לי טיול, אבל בטח לא יצא, לא נורא- יש בית ריק בו אפשר להתנחל. כמו כן- ארוחה עם אחי וחברה שלו ומתישהו מחיקת העצמי על ידי אלכוהול או השתעבדות לטרנד העישון לדעת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא- יש שני אנשים, אם ייצא- זה בדיוק מה שרציתי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע- שיבוץ המילה 'אדיר' והטיותיה בשלל משפטים. תמונת השבוע- כחח, אני בעבודה. התוכניות שלי לשבוע הבא- לעבוד, לנסות להחלים, להיות כמה שפחות בבית, לשייף את עצמי מבחוץ, למחוק את עצמי מבפנים, לנסוע מכאן ולראות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע- היה די מועך, בגדול. עד עכשיו אני תחת המכבש.

shachari

New member
אומנם בדיילי , אבל זה גם משהו ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחה חשובה שעשיתי עם הידיד הכי טוב שלי , וגם לדעת ששניים מאוהבים בי [ זה לטוב או לרע ?! לא החלטתי
] משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. ריב עם הידיד הכי טוב שלי שדיי שבר אותי , החברה הכי טובה לא מפסיקה לאכזב :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: עדיף - דניאל סלומון.
התחדשות השבוע: אולסטר , מלא מלא בגדים . תוכנית השבוע: אממ.. ניראלי ראש גדול
מאכל השבוע: לא אכלתי הרבה ,אבל אם צריך בכל זאת אז .. ניראלי שהעוגה של אמא
יציאת השבוע: לא ממש יציאה - אבל הייתי אצל הידיד הכי טוב שלי איזה חמש שעות והכי נהנתי איתו בעולם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לידיד הכי טוב שלי יש בית ריק , הולכים לעשות התחנגלות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הייתי מתה לפגוש ידיד שלי שעבר לגור בירושלים :'( אוווף , קשה לי בלעדיו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: משהו שכתבתי : "מערכת יחסים הם קוראים לזה - קאט דה בולשיט , ואתה לא שם לב , ושוב מכאיב לי - שיט" תמונת השבוע: כבר מעלה
התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון , לעשות את השיעורי בית , להתאמן - והרבה . ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב +/-

Mooa-Numi

New member
והנה גם אני מפרסמת תמונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצבע, להיות בבית, להיות אחרת קצת. קשה לי להסביר את ההרגשה משהו רע שקרה לך השבוע: הצטננות בלי קשר לכלום שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: הצבע, חולצה יפהפיה (לדעתי).. לא עולה לי עוד תוכנית השבוע: וואו, ראיתי מלא טלוויזיה בלילות. מפרוייקט מסלול ועד או.סי בפעם האלף.. סרט השבוע: גם את זה ראיתי יותר מידי, ואני לא בטוחה אם זה היה השבוע או לא, אבל הפרס מוענק ל'פסיכולוגית מגרוש' שממש הצחיק אותי ספר השבוע: אני קוראת את 'למאטיס יש את השמש בבטן' אבל הראש שלי עדיין קצת בהארי פוטר. אויל כי אין לי עם מי לשדבר על זה מאכל השבוע: אוכל של אבא. פתיתים. טעים טעים יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הועדה הרפואית, וגם החג. קשה יל לדמיין את הקטיף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רותם, אבל זה לא יקרה. דרור, אבל גם זה לא יקרה, מנסיבות אחרות. אליעד? ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא זוכרת!! די, כל הסיכומים האלו גורמים לי להרגיש מיובשת רק כי אני ממש לא רושמת הכל תמונת השבוע: צילמתי את עצמי עם השיער החדש. בתחילת השבוע היה ממש אדום אבל הצבע ירד לצערי, ועכשיו זה די נחושתי כזה. חבל שלא צילמתי אז. גם ביום זה יותר חי מכאן, למרות שכמו שאתם רואים, הצבע הזה מדגיש לי את העיניים.. התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך לחפש מה ללבוש, לסדר, ועדה רפואית, קטיף מנגו, חג, סמינר גרעין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב, למרות שרוב הזמן הרגשתי רע (פיזית! נו, נזלת והכל)

Mooa-Numi

New member
וככה זה נראה בתחילת השבוע..

אפילו קצת יותר. (ויותר אהבתי את הקודם..)

yaeli87

New member
אין לי מצב רוח בכלל.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ יצאתי עם מאמי וזוג חברים,היה ממש נחמד,האחיינים שלי וזהו משהו רע שקרה לך השבוע: הקפיצו אותי לשבת שיר שלא הפסקת לשמוע: מממ לא היה משהו ספציפי התחדשות השבוע: אוכל תוכנית השבוע: חברים,OC,אחד נגד מאה סרט השבוע: דיסטרביה ספר השבוע: - מאכל השבוע: הומפרייז יציאת השבוע: עם מאמי והזוג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה קצת חייכני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: בתכנש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+-

וואי, זה היה שבוע ארוך...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממאממ. כל מיני. *פותחת יומן* התקבלתי לקמרה, ישנתי שוב אצל התייר והיה נחמד [וואי, זה היה השבוע? אלוהים, זה נראה כאילו הכל היה לפני שנה!], הופעה של שלומי שבן [!!!!1], משמרות מוצלחות בטי מרקט, סוגשל-דייט עם החיפאי, מסיבה בסלואוו-משה, פגישה עם אנשים טיפשים, יום אקספיזם אצל החברים המליונרים בארסוף, אממ...כל מיני יציאות חביבות. היה שבוע סימפטי. משהו רע שקרה לך השבוע: משמרת כושלת במיוחד, אותה ביליתי תוך מירור בבכי ובטחון עז בפיטוריי הקרבים וירידתו לטימיון של עתידי כזבנית טי שירטס מקצועית. אבל כן, גם זה עבר לי. חוץ מזה גם נאלצתי ללכת לאותה הופעה אגדית של ארוסי לעתיד [לא סגורה על חתונה, יש לי כמה בעיות עם מוסד הנישואין] שלומי'לה, יחד עם בחור שאני...טוב, די מתעבת. בסוג של אנדרטייטמנט חינני. וכן, הוא די מעוניין בי. וכן, הוא התעקש להישאר לישון כי הוא "שיכור מדי בשביל לנהוג". וכן- תקעתי אותו על המזרן ברצפת הסלון ועברתי לחדר הרחוק ביותר בבית. לזכותו ייאמר שהוא באמת היה שיכור מדי, ובאמת נרדם תוך שנייה והתנדף מהשטח עוד לפני שהתעוררתי. אבל כן, עכשיו הוא לא מפסיק לשלוח הודעות ["זה לא יפה לסנן, אנה! את גילית לי את הטריק הזה שלך, ועכשיו הוא כבר שרוף! תעני!"] שיר שלא הפסקת לשמוע: "שגר פגר"/"שיר בחסות המועצה לפירות הדר" [זה השם? אני כבר לא זוכרת] של הבילויים, ו"אני נופלת...תפוס אותי" של שלומי. וגם כל מיני השינס, שחזרתי אליהם לאחרונה [כי כמה אפשר לטחון את אותם אומנים?]. התחדשות השבוע: טי שירט חומה של הרוולינג-סטוונס, בה הלשון מלקקת נייר גלגול. אפשר לומר שדי גנבתי אותה מהדוכן בטעות [נו, הייתי בעיצומו של בכי קורע לב- מי יבקש ממני להחליף בגדים עכשיו?...], אבל ששש, אל תגלו. תוכנית השבוע: "מהדורה מוגבלת", כרגיל. אבל בקושי ראיתי טלוויזיה דווקא. סרט השבוע: לא זכור לי. ספר השבוע: "פרפרים", שסוף סוף סיימתי אחרי שנים של מאבק. היה שווה את זה.
מאכל השבוע: העוגות בארסוף [אוי, הפאי לימון...]. ישמור אותם האל, זה בכלל לא מוסרי מה שהלך שם... יציאת השבוע: טוב, את רובן פירטתי בשאלת הדברים הטובים. אבל אני מניחה שהכי נהניתי מההופעה [לא כולל הבר אחר כך עם הבחור] ומהיציאה עם החיפאי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משמרות, בעיקר. וגם שיהיה עמוס שוב, כי אחרת אני משתגעת... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עדיף שלא. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "את כזאת יפה".
[טוב, ואם בקטעים מצחיקים עסקינן, אז בוא'נה! אין דבר מצחיק יותר מלשמוע את בתו בת ה-3 של דב נבון פותחת את פיה הפעוט והענוג ודופקת צעקה צרודה וגברית בדיוק כמו של אבא שלה: "אממממאאאא, תראי אותי במייייםםםם"... זה קריפי שיט זה!] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כבר פירטתי בשרשור התכנ"ש. אבל פשוט שיהיה כיף, נו, מה עוד אני צריכה? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס. עמוס זה טוב. [וכיף, ורע, והזוי. שזה גם טוב] שבוע טוב! ^^

למעלה