סיכום שבועי

נהדר.

קריא ומחוכם, נעים כזה- בקריאה שטחית. כשמעמקים.. עוד יותר טוב, אבל מעציב.

LimiMimi

New member
יאי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של איזבו! אתמול היה אחלה של ערב. משהו רע שקרה לך השבוע: הלילה בין שלישי לרביעי, אחד המזעזעים... שיר שלא הפסקת לשמוע: אין ספציפי. התחדשות השבוע: 3 דיסקים, חולצה מקומבמלה וקלפים.
תוכנית השבוע: הפמלייה עוד מככבת. סרט השבוע: לא ראיתי? הייתכן? ספר השבוע: קוראת מיזרי, לא נהנית במיוחד. מאכל השבוע: אמא הכינה סלט מושלם. ;[ יציאת השבוע: אתמול בערב, הופעה של איזבו בלבונטין, ואח"כ שוטטות בכלמיני מקומות (ת"א, כפ"ס.. אנערף!) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה כלשהי, אני בשוונג! אין משהו ספציפי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה בשני,רביעי ושישי. ובגדים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

MaddyD

New member
הלווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יצאתי ולא השתכרתי משהו רע שקרה לך השבוע: לא יצאתי ולא השתכרתי שיר שלא הפסקת לשמוע: החדש של פו פייטרס ממש יפה בעיני התחדשות השבוע: 6 ספרים מאמיייי ועכשיו קניתי 2 חולצות יפות לאללה ועגילים תוכנית השבוע: אממ על סם! סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אני קוראת עכשיו משהו מוזר מאכל השבוע: כריך חזה עוף של ארומה - דה יציאת השבוע: לא יצאתי]: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רבעוש לפרצוף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא אגיד את זה לעולם ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אנערף. 'הוא באמת יפה.. כאילו איזה יפה הוא. אבל תכלס מעפן הוא' תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: רבעוש. כל תחילת שבוע סתם לאללה צבא וחרא, אולי שני בסאקייה. רביעי אני מקווה להפציץ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה עוד פחות מחודשיים מאדהפאקה

svety

New member
איזה שבוע מגניב ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי מלא מחמאות בעבודה, ובכלל היה שבוע לפנים
משהו רע שקרה לך השבוע: לאן נעלמו שעות השינה שלי?
שיר שלא הפסקת לשמוע: אה שומדבר מיוחד, המון מטאל והמון שירי ערסים כאלו
התחדשות השבוע: עגילים ממש יפים, עכבישים קטנים כאלו עם אבנים סגולות מהממות, וארנק בצבע ורוד מגניב.
תוכנית השבוע: על טבעי
, לילות יום שישי
. וכמובן, תכנית תעודה גאונית על מטאל.
סרט השבוע: איאון פלקס. אמנם ראיתי במוצ"ש אבל עדיין.
ספר השבוע: שום כלום.
מאכל השבוע: מה שהיה בתוך הלאנץ' בוקס שנתנו לנו לטיול
יציאת השבוע: הטיול המהמם שהיה לנו ביום שלישי, החתונה ביום רביעי, המפגש עם החבר'ה מהצבא ביום חמישי...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת של וובה ומייקי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר'ה מבת ים
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: וואו כמה יציאות מגניבות היו בטיול!! כל הטיול עצמו היה יציאה אחת מגניבה. חברה שלי ואני חטפנו נוסטלגיה לצופים אז שרנו לאחד החברים שלנו שהלך ראשון במים 'אלון המדריך, גם יפה וגם חתיך' והוא כולו מסתובב ו'מה? באמת? והתחלנו לצרוח ש'בחושך, בחוווווושך' כמו ילדות מפגרות.
או שפתאום אחד האחמ"שים קרא לי, אז באתי [נו מה, הוא שווה] וכולו 'איך זה שאת עדיין יבשה?' והשפריץ עליי איזה טון מים
תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות מתנות לוובה, מייק, דורון ושוקי [למי יש כסף?], לחגוג יומולדת לשמנים בבת ים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה מגניב טילים!
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? תגיבי

aYaLoLy

New member
נעים לי בבטן ../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

תרתי משמע, גם אכלתי
משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי טירונות 01, היו לי שיחות מדהימות עם בנות, היה אתמול בערב ממש נחמד ואם זה יתתפתח כמו שאני מקווה זה בכלל יהיה נהדר . אה, גם שיבצו אותי בחטיבה 300 ואמור להיות לי מעניין. משהו רע שקרה לך השבוע: השמנתי,, חברה שלי מעצבנת אותי, הבחורצ'יק הזה לא נראה לי סגור על עצמו ואני ל א אוהבת את חוסר הוודאות הזה עכי כשאני מגיעה למצב שאני יוזמת ומשהו לא קורה שם אז.. יש מצב שזה מעבר לביישנות. מצד שני יוני עשה את הבירורים שלו וטען שהוא כן בקטע אבל מצד שלישי זה בכל זאת מילה של יוני ואולי הוא סתם רצה לגרום לי להרגיש טוב. אוף לא יודעת. אה וגם המצב בבית לא משו ואימאבא כל הזמן רבים. מה עוד? השמנתי השמנתי השמנתיייייייייייייי שיר שלא הפסקת לשמוע: אוהוהו יש רשימת חרישטירונות! מהיט אנד ראן עד where is my mind, הלאה לscotty doesnt know, גשם חזק וcook me התחדשות השבוע: הרבה בקבוקי שתיה תוכנית השבוע: ראיתי אתמול פרק אחרון של האלפוה. טוב שלא הבנתי כלום סרט השבוע: בתול בן 40, אתמול (היום בבוקר
) אוי היה חמוד. אני אוהבת. ספר השבוע: איזה ספר ב דיוק? מאכל השבוע: סלט ביצים שחברות שלי הכינו כשעשינו מטבח, קרקרים, לחם עם ריבה יציאת השבוע: it's not funny, חם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל השלמת רובאי 02 ולהגיע לסדיר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלא ראיתי פול זמן, ההוא, טוב זה הכל תלוי באם ישחררו אותי לראש השנה או לא ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "רוזה בת 16, מנקה וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווושוטפפפפפפפפפפפפפפפפת, במפעל!!!!!!!!!!!!!!!" על משקל "רוס"ר M16, לבדיקה, בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבשוטפת, הלאה פעל!!!!!!!!!!!!!!!| תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להגיע בשלום לצפת, להסתדר עם פליטת טירוונת ניצנים, להגיע למקום נחמדף להגיע לאיזשהו מושג לגבי הבחור, לצאת בראש השנה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

AnGeL DoLlY

New member
יושבים שעות מחכים שמשיח יבוא

משהו טוב שקרה לך השבוע: פרום דה ביגינינ- לחזור לבצפר. בחיי שהתחשק לי כבר להתחיל י"ב !! call me nerd
חלק מהציוני בגרויות (80 סופי ב005 זה נחמד מאוד, אבל אני אלך על המועד ב'.. ו90 בביולוגיה גם), סיימנו ת'ביוטופ, ההנחת תפילין בכותל הייתה מרגשת במיוחד וכמובן כמובןןן שהבר מצווה היום, שהיה מדהים לגמרי.:).. דוד שלי שבא לבקר ממיאמי, הבית הריק של דני אתמול, שיעור נהיגה כיפי. משהו רע שקרה לך השבוע: חלק מהציוני בגרויות, הציון המעפן והלא הגיוני שקיבלנו בפרוג'קט שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה משהו ספציפי התחדשות השבוע: 200 ש"ח מתנה מהדוד, תוספת למשכורת: )) תוכנית השבוע: מרתון "אולי הפעם" סרט השבוע: "עיר האלוהים", עוצר נשימה. ספר השבוע: התחלתי את "אלף שמשות זוהרות" של חאלד חוסייני. מאכל השבוע: אוקייייי, היה סופשבוע מטורף באוכלים. האמת שציפיתי להתחיל במסעדת בשר של אתמול ("פויקה") אבל הזמנתי משהו דיי מעפן ולמרבה ההפתעה דווקא הקינוח היה מדהייים, מין הר געש שהגישו לנו על סיר קטן בוער ובפנים סופלה שוקולד. יאמייייייי. והיום בבר מצווה- רביולי ברוטב שמנת ופסטו, השתדלתי לקחת קצת;) כמה סלטים מובחרים מדהימים, כרובית בטאמפורה
, ובכלל כל הקיטרינג היה מעולה מעולה. יציאת השבוע: הבית ריק של דני אתמול, באו מלא אנשים והיה כל מה שצריך. הכותל ביום שני... וזהו חושבת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ערב חג, יומולדת לסבתא, שיעור נהיגה, להשלים חומר במתמטיקה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ אולי חי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: וואי נו אף פעם לא זוכרים דווקא בשבוע הכי מצחיק תמונת השבוע: ידיד שלי עושה כוס בכיווצים מעל החזה, משהו אדיר.
התוכניות שלי לשבוע הבא: להכין ברכה לסבתא, 2 שיעורי נהיגה, לשלם לבראשית, לשלם לדימונה, שיעור פרטי ולהשלים משהו באלגברה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מקסים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo6.gif

זה לא מגניבבבב?! תכלס בלי האצבעות בתמונה, קצת שערות בפוטושופ, ויש לך אחלה כוס P: חחח רק שלא יסתכלו לי בתמונות בפלאפון בטעות

"עוד שבת יפה של קיץ, שוב עברה לי בלעדייך.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול היה לי ממש כייף. גם היה לי כייף לדבר איתו ממש לפני שיצאתי, זה גם תרם לחיוך שלי :) משהו רע שקרה לך השבוע: כל יום הוא רע בלעדיו... אבל אני חושבת שהכי רע זה לשמוע אותו מתחנן בפני, שאני אתחנן בפני אמא שלי שתתן לי לטוס אליו.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Incoming\Nathalie Imbruglia - Torn התחדשות השבוע: הרבה חולצות של טיאןטי, טייצים... ואיזה 3 חולצות לעמרי. המחירים שלי שם כל כך מצחיקים שזה בזבוז לא לקנות. תוכנית השבוע: רוזוול סרט השבוע: מועדדות צמודות 2 ספר השבוע: מרגלי גדעון מאכל השבוע: הרבה באגטים
זה מה שקורה כשמשפצים את הבית וחיים על סנדוויצ'ים
יציאת השבוע: אתמול. היינו בפאב ואז הלכנו לבית ריק של חברה... היה מצחיק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור חחח. וגם החג, אני מתה על ראש השנה :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יואו אתמול רק קלטתי כמה אני מתגעגעת לאנה, אז את אנה. גם את ערן. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אה, אז עכשיו הגיע הקטע שאני גם צריך לומר שהיא חמודה? אז היא חמודה!"
תמונת השבוע: מצאתי אותה במחשב... אני גל ועמרי התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד כמה שיותר.. יש לי 2 ימי הולדת של חברות הכי טובות וצריך כסף למתנות, צריך לחסוך לחו"ל ]: אוףףףף אני צריכה כסף חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר אנערף..

מה פתאום...

אמא שלי לא מסכימה הודו אז אנחנונוסעים ביחד, אחרי שהוא יחזור לאיפשהו בחו"ל אם אני אצליח לשכנע אותו אז ללונדון. אם לא, סביר להניח ששוויץ או צרפת... נראה גם כמה כסף יהיה ומה האפשרויות והכי מצחיק היא מסכימה לי לנסוע לחו"ל עכשיו רק איתו. אז למה את לא מסכימה לי לטוס להודו?!?! דפוקה.

OverSharing

New member
שבוע גרוע ואז מעולה../images/Emo103.gif

או- לפני מחזור ובזמן מחזור:p משהו טוב שקרה לך השבוע: הכריות שלי מוכנות, קניתי כילה למיטה
פעולה ראשונה עברה מעולה [68 חניכים!], הכנתי לצוות קלסרים חמודים, המורה לפיזיקה היה ממש חמוד, עבדתי ועשיתי 180 ש"ח, המורה הבטיח לי טסט בשבוע של היומולדת!:):) משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בדכאון עצבני שלימים התברר כקדם מחזור:\ בי"ס שנראה כאילו עבר כבר נצח. ראיתי את עמרי רק בראשון ואז אתמול והיה לי מאוד קשה עם זה. שיר שלא הפסקת לשמוע:- התחדשות השבוע: כריות, כילה.. תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: אה.. חשמל א'.:| מאכל השבוע: סלט יציאת השבוע: יומולדת לדנה החומה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לטלוש, ראש השנהההה:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי!1 ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע:
המיטה החמודה שלי עםהכילה והכריות:p התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס, יומולדת לטלוש, יומעפילות, ראש השנה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עיינו בכותרת

OverSharing

New member
חח מה חג המולד><../images/Emo103.gif

זה מנורת.. תאילנד כאלה:p אני אוהבת את זה, זה עושה נעים בחדר:)

למעלה