סיכום שבועי

מה את עושה?:)

היא הייתה חוקרת?:] ואהחטיבה מדהימה, אני מה זה אוהבת להיות שם:) ולגביי הזירה, מעדיפה שלא:$

MaddyD

New member
אני אחמשית בלשכת ס' הרמטכ"ל

היא הייתה החוקרת הכי טובה שם והיא התקדמה להיות החוקרת האישית של הסגן רמטכ"ל, בלשכת הרמטכ"ל מבצע את התפקיד איזה רסן קיצר למה לא להגיד? זה לא איזה במ"מ.. סתם תהיתי אולי את מכירה אותה

SomebodyElse

New member
אני עושה בספ"כ../images/Emo13.gif

אוף אני כל כך שונאת מטבחים, רק בא לי שמחר ייגמר כבר [או שהיום יימשך לנצח, הכל תופס]. אע, אני משקית תכנון כ"א. עדיין לא סגורה על מה בדיוק זה אומר... מה את עושה?

אה וכדי להסביר למה התכוונתי עם הזה של הסבון;[

קיצר, קצת פיספסתי את הכמות המטורפת של ג'וקים שיצאה מאחוריו, אבל הספקתי לתפוס אחד מהם!

EVE Lights

New member
הצילווו ../images/Emo10.gif

(איזה מזל שבחיים שלי לא עשיתי מטבחים !!!)

אע

הקריה זה אחד המזבלות הגדולות, בחיי. כל לילה כשאני ישנה במשרד, אין מצב שלא אתקל בג'וק או שניים, שלא לדבר על העכברים החמודים שמתרוצצים להם ברחבי הקריהP:

EVE Lights

New member
חח יו זה מזכיר לי

כשהייתי חוזרת הביתה בשעות החשיכה, אז תמיד בדיוק ביציאה מהקרייה ליד איפה שבנו מאחורי התחנות אוטובוסים יש שם מלאאאאאאא עכברתולים (=עכבר בגודל של חתול) וזה אחד הדברים המפחידים בטירוףףף

ח אוי העכברתולים>:

תמיד כשאני יורדת למשמרת בלילה, אני הולכת את השביל מה זה מהרר כדי לא להתקל בכלום>:

אה וגם אני דיי מזליסטית בכל מהשקשור למטבחים

אני בקריה מינואר, ועשיתי 3. שניים בחד"א המרכזי, ואחד בפיתיה..

DIE kvar

New member
מה זה המרכזי? חוגרים כאילו?

איכ אני מה זה טוחנת מטבחים הסרן זה כבר הבית שלי אני וורדית אחוקיות

יאפ חוגרים

יצא לי שכל פעם שקיבלנו הקצאות לסרן, עשיתי שבת אז לא נתנו לי מטבחD: מזליסטית כבר אמרתי?

DIE kvar

New member
יאללה לכו לכו

ליד שער ויקטור אימפריה!! (איזה קהילה של ג'ובניקיות קריה מגעילות בא לי לבכות מעצמנו)

למעלה