סוג של חזרה לשגרה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: הימים האחרונים בפולין (גם הראשונים היו טובים, אבל זה לא היה השבוע), החזרה לארץ, היום הראשון ללימודים, כמה רגעים עם בן, חלקים קטנים מהמסיבת גיוס שלו.P:
משהו רע שקרה לך השבוע: היום השני בבית ספר, ניתוח לא נחמד במיוחד של המצב החברתי שלי, רוב המסיבת גיוס. העובדה שזה שבוע אחרון עם בן לפני הגיוס. (יום ראשון)
שיר שלא הפסקת לשמוע: i'm sitting down here
התחדשות השבוע: אוהו. מפולין- בושם Versace bright crystal, ארנק תיקתק בצבע שחור עם הדפס של עננים לבנים, סוודר אפור עם קצת פסים בירוק ועוד כמה צבעים, טישירט לבנה עם פרפרים, תחתונים, צעיף-מטפחת מנומר אפור, גרביים, שמלה\טוניקה (אני לובשת את זה כשמלה) בצבע ירוק עם הדפס של פרחי אנדי וורהול כאלה בצבע שחור, נעלי בובה שחורות עם סרט קטן (הכל מ-h&m) וגופייה לבנה עם הדפס כסוף של כל מיני שטויות (מfrench connection). היו לנו איזה שלוש שעות להעביר בקניון כי הטיסה שלנו התאחרה... וחלק מזה זה מתנות.
תוכנית השבוע: ראיתי עכשיו את "על סם". זה מעולה.
סרט השבוע: איזהההההההההה
ספר השבוע: ימי שלישי עם מורי, ובשבוע שעבר קראתי בפולין את "הילד" של ניק הורנבי. שניהם טובים.
מאכל השבוע: צ'יפס ועוף! (חוץ מזה שלא אכלתי את העוף כי אני צמחונית וקיבלתי דבר דוחה אחר)
יציאת השבוע: מסעדות הזויות בזאקופנה\קרקוב. המסיבת גיוס של בן.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן, רק חבל שהוא בטח יסגור מליון שבתות.
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בובה יש לך אש?" "תקרא לאחותך בובה" "מה אתה מתעסק איתי? אני ס"טילן!"- בן שיכור.
תמונת השבוע: היפות מביניהן
כאן התוכניות שלי לשבוע הבא: בקו"ם, ואז להתרגל לשגרה התלמה-ילינית.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעניין.
הודגש באמצעות מדגישומטיק