סיכום שבועי

Lost Lullaby

New member
פססט~~

|מסטיק{ |מסטיק{ |מסטיק{משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב קורסי שהיה, חוו"ד אמצע עם המפקדת |מסטיק{משהו רע שקרה לך השבוע: |מסטיק{שיר שלא הפסקת לשמוע: איפההה מוזיקה איפה :< |מסטיק{התחדשות השבוע: 220 שקל בתלושים, לחג, מתנה מהעבודה של אבא
|מסטיק{תוכנית השבוע: |מסטיק{סרט השבוע: ראיתי אתמול בתול בן 40... |מסטיק{ספר השבוע: |מסטיק{מאכל השבוע: היה מלון בחדר אוכל. ממ. אבל אני אבחר בבראוניז שליP: |מסטיק{יציאת השבוע: חח. הביתה |מסטיק{משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיב"ה ורבעוש |מסטיק{אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שלא ראיתי מזמן |מסטיק{ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: |מסטיק{תמונת השבוע: לא היה לנו מה לעשות והיה בקבוק קולה בפרגולה, אז מישהי שיחקה איתו עם מצית וזה התחיל להראות כמו באנג, אז המשכנו עד הסוף :p |מסטיק{התוכניות שלי לשבוע הבא: |מסטיק{ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: +- |מסטיק{ |מסטיק{הודגש באמצעות מדגישומטיק
|מסטיק{

adiss90

New member
מיצי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ יש לי אחלה מערכתשעות! ואחלה ציוניבגרות! משהו רע שקרה לך השבוע: לא נוגע אליכם. :] שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: גומיות, דוגמית של הבושם החדש של קלוויןקליין. יאמי. תוכנית השבוע: ראיתי אתמול מלאאא טלוויזיה. סרט השבוע: חמש ילדות יפות ספר השבוע: החיים הסודיים של הדבורים. מאכל השבוע: פשטידת פסטה יציאת השבוע: לקניון לקנות מתנות לחג לכל העולם. אהה היום בערב יש ברמצווה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משו מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: P: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

adiss90

New member
התחדשתי גם בג'ינס+חגורה מרנואר.

קיבלתי איזו הנחה אז יש לי ג'ינס מהממיםםםםם ב240 :)))

e l u l a

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:עברתי תאוריה, הבייביסיטר, השביתה!! משהו רע שקרה לך השבוע:כל בי"ס לא עשה לי טוב.. עדיין לא הפנמתי כזה שמתחילים ללמוד ולא הסתדרתי עם זה כ"כ..,לא הצלחתי להרדם כמעט אף יום, המחזור סיוט. שיר שלא הפסקת לשמוע:את ההוא שרון שמה בשרשור שירים Thank You בביצוע של Chris Cornell. ממש אהבתי. מי יכולה לשלוח לי אותו? התחדשות השבוע:רשימת קניות שנתתי לאבא
- עפרון שחור, דאודורנט אדידס, שעווה, תלבושת. וגם הדברים שקניתי עם אמא- מסקרה שחורה, סבון לניקוי הפנים, מי פנים לניקוי שחורים, וסבון פילינג גם לניקוי הפנים. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:לא יודעת, אבל המון. אני ממשיכה לעלות במשקל. יציאת השבוע:ישיבת צוות ראשונה, הארוחה הזאת אצל גל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אני וחברות שלי הולכות כולנו לחוג ספורט כזה בבריכה:p, ראש השנה!! ארוחה אצל סבתו'ש ויום למחרת זה לא יהיה קובבס כרגיל אלא ארוחה אצל דוד של אמא וזה נראה לי יהיה משהו גדול כזה ונחמד, יום הולדת לראשצ"ית שלי אז נעשה יציאת צוות, מסיבה
. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:שיעור אנגלית,שיעור נהיגה,חג,חוג,יציאת צוות,מסיבה! זהו בערך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר..

e l u l a

New member
עוד התחדשויות!../images/Emo153.gif

-חולצה ארוכה אדומה עם עיגולים בבורדו עליה, עם מחשוף וגופיה לבנה מחוברת למטה[איפה שהמחשוף]- פמילי, 65. -סקיני שחור מפוקס, 220. -חולצה ארוכה לבנה עם כוכבים בשקוף כזה גם מפוקס, 120. -סריג לבן חלק הכיייי נעים בעולם מפוקס,80. תלכו לפוקס! בקטלוג הכל נראה מכוער טילים אבל בעצם יש מלא דברים
.

../images/Emo203.gif...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההתאוששות קצת (אבל אחרי זה הנפילה), היה סבבה בבית ספר משהו רע שקרה לך השבוע: הכל, בעיקר הוא והדמעות האלה... אבל ככה זה כשדברים נגמרים שיר שלא הפסקת לשמוע: צלקות, דמעות של מלאכים.. התחדשות השבוע: דברים לבית ספר בקטנה כזה, סקיני שחור תוכנית השבוע: אחים ואחיות סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו ספר השבוע: ^ מאכל השבוע: לא אכלתי כמעט,אז נגיד פסטה יציאת השבוע: אתמול לבית קפה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אותו, אולי אולי... לחופש. ושישתפר קצת, קצת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כמו תמיד בחודש האחרון (רק שעכשיו זה כבר לא יקרה כנראה) ציטוט השבוע: "מישהו להיות, להתמסטל, לברוח, לשיר, להתרגש, להמריא, לדבר, לבכות, לנגן, להתחבק, לרוץ איתו" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראש השנה... ואולי לדבר איתו אבל אני אפילו לא רוצה לתכנן כי אני סתם אפגע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הכי עצוב בעולם

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב (אין לי כוח לפרט) וראיתי את הילדים:) משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. שיר שלא הפסקת לשמוע: יום אחרון- טל שגב, קול גלגל- שוטי הנבואה, ליאונרדו- עברי. התחדשות השבוע: בגדים:) תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אם יש גן עדן. יציאת השבוע: ת"א:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד וחג שמתקרב:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה. תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולעבוד
ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע בסדר. וטוב שהוא נגמר.

GoOni

New member
סוג של חזרה לשגרה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הימים האחרונים בפולין (גם הראשונים היו טובים, אבל זה לא היה השבוע), החזרה לארץ, היום הראשון ללימודים, כמה רגעים עם בן, חלקים קטנים מהמסיבת גיוס שלו.P: משהו רע שקרה לך השבוע: היום השני בבית ספר, ניתוח לא נחמד במיוחד של המצב החברתי שלי, רוב המסיבת גיוס. העובדה שזה שבוע אחרון עם בן לפני הגיוס. (יום ראשון) שיר שלא הפסקת לשמוע: i'm sitting down here התחדשות השבוע: אוהו. מפולין- בושם Versace bright crystal, ארנק תיקתק בצבע שחור עם הדפס של עננים לבנים, סוודר אפור עם קצת פסים בירוק ועוד כמה צבעים, טישירט לבנה עם פרפרים, תחתונים, צעיף-מטפחת מנומר אפור, גרביים, שמלה\טוניקה (אני לובשת את זה כשמלה) בצבע ירוק עם הדפס של פרחי אנדי וורהול כאלה בצבע שחור, נעלי בובה שחורות עם סרט קטן (הכל מ-h&m) וגופייה לבנה עם הדפס כסוף של כל מיני שטויות (מfrench connection). היו לנו איזה שלוש שעות להעביר בקניון כי הטיסה שלנו התאחרה... וחלק מזה זה מתנות. תוכנית השבוע: ראיתי עכשיו את "על סם". זה מעולה. סרט השבוע: איזהההההההההה ספר השבוע: ימי שלישי עם מורי, ובשבוע שעבר קראתי בפולין את "הילד" של ניק הורנבי. שניהם טובים. מאכל השבוע: צ'יפס ועוף! (חוץ מזה שלא אכלתי את העוף כי אני צמחונית וקיבלתי דבר דוחה אחר) יציאת השבוע: מסעדות הזויות בזאקופנה\קרקוב. המסיבת גיוס של בן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן, רק חבל שהוא בטח יסגור מליון שבתות. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "בובה יש לך אש?" "תקרא לאחותך בובה" "מה אתה מתעסק איתי? אני ס"טילן!"- בן שיכור. תמונת השבוע: היפות מביניהן כאן התוכניות שלי לשבוע הבא: בקו"ם, ואז להתרגל לשגרה התלמה-ילינית. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעניין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

איאי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אוקיי אז! היציאה של אתמול. :). וגם הגעתי לשיעור 27 בנהיגה מה שאומר שאני אוטוטו על סף טסט פנימי וחיצוני ויהיה לי אוטו
משהו רע שקרה לך השבוע: אורטל לא מדברת איתי, והמבחן הזה בספרות התקוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: מוקי - באתי ממך. וגם perfect circle - passive. התחדשות השבוע: ווי. קניתי קאפייה מזה כוסית ולא אכפת לי מה יגידו עליה. כמה חולצות ושני זוגות מכנסיים, סיגריות וכל השיט הזה. תוכנית השבוע: לא יודעת, לא רואה טלויזיה. סרט השבוע: כנל.. ספר השבוע: כנל .. (בעצם, הספר בספרות למבחן) מאכל השבוע: בגלל שאני אמורה לקבל מחזור אז אני טוחנת 24/7 לכן, זו שאלה קשה ואני פשוט אענה שהכל P:. יציאת השבוע: אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן, חופש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חח ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני אפעם לא עונה על שאלות כאלה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן ]: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי טוב

אין תמונה.P:

משהו טוב שקרה לך השבוע: מלא חלונות במערכת, כיף עם מאיה, דברים מצחיקים אצל בן, עומר, הופעה של דניאל קורן ודברי מגמה. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מטופש, רגעים עצובים עם ליהיא וקופר.. סתם. שיר שלא הפסקת לשמוע: Calling you-Javetta Steele, ו'נסיעה מהירה'-המכשפות. התחדשות השבוע: בואנ'ה, מלא סיגריות. תוכנית השבוע: לא עקבתי אחרי שום דבר. אבל דיברתי עם פופוב על הטופמודל מלא.
סרט השבוע: 'זודיאק'.
ספר השבוע: 'התפסן בשדה השיפון' שסיימתי, והארי פוטר השישי באנגלית- שהתחלתי. מאכל השבוע: טילון עם וופל רך.:( יציאת השבוע: יואו, שום דבר מעניין. רק זודיאק אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סרט עם כל המגמה, דייט רוקו מתישהו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומר. ורוקו. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: פפפ אני לא זוכרת. אבל זה היה מצחיק. משהו על פורנו וסטרפאון ולסביות.P: תמונת השבוע: אמרתי שאין! התוכניות שלי לשבוע הבא: כמעט כלום לא מתוכנן. ללמוד יפהיפה, לערוך עם גילי, לצאת לסרט עם כולם, לפגוש את רוקו.. וזה מה שידוע לי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל.

למעלה