סיכום שבועי

little shorty

New member
סיכום שבועי ../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

little shorty

New member
לילה בחוץ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיפים, שיעורי נהיגה משתפרים, הייתי קצת עם החבר, 9 חודש ביחד. משהו רע שקרה לך השבוע: אני מצוננת אבל זה לא חדש, עייפה מתה. שיר שלא הפסקת לשמוע: אלאניס מוריסט - אירוניק {שיר שחופר במסעדה} התחדשות השבוע: קניתי לחבר דובונים חחחח תוכנית השבוע: הסוף של האלופה סרט השבוע: לא ראיתי כלום ספר השבוע: בחורים טובים - שרה אנג'ל מאכל השבוע: פסטה מיט בולס יציאת השבוע: שום מקום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג, קצת חופש, לצאת לאנשהו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "היייי הוא דומה לפרנקלין!" תמונת השבוע: מקווה שיעלה. אני שותה ביומולדת של ידיד התוכניות שלי לשבוע הבא: לא משהו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה פלוס

moruush

New member
../images/Emo90.gifיום שישי את יודעתתת... אאווו אההה

משהו טוב שקרה לך השבוע:החוגים, ביה"ס, חברות,אתמול
משהו רע שקרה לך השבוע:קוקי, יום שני, ואני צריכה לקבל אז התנפח לי הציצי ;[ שיר שלא הפסקת לשמוע:Fame - irene cara התחדשות השבוע:דיאט קולה תוכנית השבוע:עקרות בית נואשות סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:מוקפץ בווק שאמא הכינה. יציאת השבוע:הסטודיו
, וכנראה שמחר ים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סטודיו, ערב חג. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:no one ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:חחח היו כ"כ הרבה דברים חזקים.. בשיעור תנ"ך דיברנו על שמואל א'.. אז היה משהו על דיין, וילדים הקריאו זיין, והיה כ"כ מצחיק.. והיו עוד כל מיני שטויות. דברים טובים
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:סטודיו, ערב חג, חברות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מ-ה-מ-ם. [אורי גלר.]

EVE Lights

New member
יולי, תבורכי!!

בדיוק חשבתי לפתוח.
משהו טוב שקרה לך השבוע: משו טוב? הממ.. קיבלתי משכורת וקיבלתי מתנות מהסופרפארם וגם צ'ק לחג של 280 ש"ח
משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את אביב ברביעי
שיר שלא הפסקת לשמוע: Maximilian Hecker - Polyester. התחדשות השבוע: להלהלה. מלא דברי סופרפארם וביניהם קנזו סאמר ועוד כל מיני, ובגדים - 2 חולצות מפולאנדבר, חגורה מפול אנד בר ו-2 שורטס מKOOI. אה, וגרביונים וירכונים וגרביוני רשת גם.
תוכנית השבוע: מסכים (עוד 2 פרקים למנאייק שנשאר לאימיול להוריד) סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: "מלאכי עליון"/מיכל שלו שהתחלתי אתמול וסיימתי תוך 4 שעות. אני תולעת ספרים מטורפת!!! ספר מעולה ממליצה בחום. מאכל השבוע: עוגת גבינה של אמאל'ה יציאת השבוע: לא הייתה אחת כזאת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ארוחת חג!!
(מה לובשים כוסעמק) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב!! בתקווה גדולה מאוד שזה אשכרה יקרה.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: -יוני מסתכל לי על השרשרת- לירן: "את מה זה פותח?" יוני: "את הכוס שלה!" -שניהם נקרעים- לירן: "מה, יש גם קוד וזה?" -ממשיכים לצחוק- -לאחר 10 דק' המנהל סניף שלנו נכנס לחדר, אני ויוני שם, מסתכל עליי- "יש גם קוד לזה?" -אני ויוני בהלם, מתחילים לצחוק- ושלל משפטי מיצי ומיקי. אל תשאלו. קטעיייים אצלנו. תמונת השבוע: אני והדרי משבוע שעבר בבלום בר. תתעלמו מזה שיש לי חיוך של מסטולה, הייתי מחוקה
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודהדהדה ראשון שני שלישי. ויום שני העלאת מבצע ואני מעלה אותו
מוות!!! רביעי ערב חג. וראש השנה
רק צריך לבדוק מתי אני רואה את אביב בין כל הבלאגנים כי אין מצב ששוב יעבור שבוע עד אז. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד!

tamarosh

New member
נראה לי שראיתי אותך היום

בסביבות 14:00 בשדרות ויצמן עולה כזה למעלה ליד "קפה קפה". לבשת הכל שחור [מה נסגר איתך?! חםםם] והיית עם משקפי ראייה? קיצר גם לא הייתי בטוחה שזו את, וגם ישבנו כל המשפחה [איזה מקסימים] בבית קפה אז לא היה נעים לקרוא לך ולהביך...

><

משהו טוב שקרה לך השבוע: המ, הסמינר ברביעי-חמישי, לידורי, לראות חברים שלא ראיתי חודשיים:) משהו רע שקרה לך השבוע: לחץ מטורף בלימודים, שטות שעשיתי אתמול. שיר שלא הפסקת לשמוע: התנגן לי בראש המון את "אל תדאג" - אביב גפן. התחדשות השבוע: וואלה לא היה. תוכנית השבוע: איזה, בקושי הייתי בבית. סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "נקודת האל-חזור"/רונן ברגמן, "השטן לובשת פארדה"(לא זוכרת של מי) מאכל השבוע: צ'יפס בטעם מסטיק תפו"א של החד"א
יציאת השבוע: הממ, הייתה אחלה מסיבה מאולתרת רצח ברביעי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את המדריכים של המסע ישראלי?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: צריכה ללבן עניינים עם לידור. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "למה אתה מסתכל לי על אזור החלציים?" [מישהו מהקבוצה שלי..
] תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: המון כלום? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר. מהר ולאט.

use your guns

New member
רק אלוהים יודע כמה השביתה הזו באה בטוב!

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי בגדים, סיימתי את הספר, גיליתי שיש לי תמונה ענקית צבעונית בספר של פולין, שיעור נהיגה סבבה לגמרי!!!היה כייף ומצחיק.וכמובן, שלחזור לבי"ס היה כייף..מה התגעגעתי לכיתה שלי, לשיעורי רובוטיקה וכימיה :))),אה והשביתה היוםם משהו רע שקרה לך השבוע:הציונים של הבגרויות לגמרי הרסו לי. והציון בפרוג'קט...כאילו מהההההההההה שיר שלא הפסקת לשמוע: מנגן ושר בבצעו של בועז מעודה המלך
התחדשות השבוע: אז ככה, לפני יומיים בערך אחת מהמושב התקשרה אליי ואמרה שהיא עושה מכירת של חזיות\תחתונים [היא מנהלת בדלתא, ומדי פעם עושה ככה מכירה בבית שלה עם הנחות מטורפות, כל תחתון\חוטיני ב10 שקלים במקום 30-10 שקלים.שווה שווה שווה. קיצר קניתי 3 חוטינ [בתמונה]י, 2 רגילים ואמא ואחותי קנו עוד מלא דברים וכמובן שתהעדכנתי ברכילות המושבית. חחחחח היום הלכתי עם אמא ואחותבנונית לשנקין-ת"א וקניתי שמלה מboo מהממת, משקפיים, 5 קשתות, בד ורוד [חשבתי להפוך את השמלת סטרפלס וקולר, אבל ירדתי מזה] ואת הסרט משפחת סימפסון צרוב. ובמשך השבוע קניתי כל מיני שטויות לבי"ס - זה אפעם לא נגמר. תוכנית השבוע:אהמממ....עדי אשכנזי-מה זה השטויות האלה סרט השבוע:כ"כ,אבל כ"כ עיר האלוהים
!!!! ספר השבוע:בשעה טובה סיימתי את "נרדף" והוא מעולה. מאכל השבוע:הארוחה היום אצל סבתא הייתה יוצאת מן הכלל. שופטות עם רוטב טעים טעים ואורז. אוכל עירקי
יציאת השבוע: אתמול בית ריק לחברה, כמו שאני אוהבת. מלא חברים,שתייה,בירות,אוכל,נרגילה,סגריות. החיים הטובים :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד...אההה בעצם ראש השנה!!!! 3 דודים שלי מוונצואלה עושים איתנו השנה את החג. יהיה בידור :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:טת הדודים מוונצואלה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: בטוח יש מלא אבל שומדבר לא עולה לי...בטח עוד מעט אזכר. תמונת השבוע:השלל
התוכניות שלי לשבוע הבא:להגיש את הערעור בהסטוריה, ללמוד, לשפר את הפרוג'קט, לטפל בחיות של השכן. לעשות ספורט!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב מאוד :)

ממ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: טוב? לראות את כולם אחרי כלכך הרבה זמן.
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה שלישי רביעי חמישי. וחמישי בערב בכללי.
שיר שלא הפסקת לשמוע: בואי נעזוב של רן דנקר והחבר שלו.
התחדשות השבוע: וואו המ אני לא זוכרת שקניתי משהו השבוע, זה יכול להיות?
תוכנית השבוע: הערב חפיפה שארגנו.
סרט השבוע: אפשר תוכנית? סקינס כי זה פשוט גאוני.
ספר השבוע: אני צריכה לקרוא את ציפורים מתות בסרט סעמק.
מאכל השבוע: במבה!!!1
יציאת השבוע: אתמול לחזרה. היה פשוט טוב.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות איך זה באמת לחזור לשגרה. בלי שלושה ימים מתוך חמישה בבית.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ימי שלי.
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אנחנו קצת סוטים מהנושא לא?" "לא אנחנו סתם סוטים"
תמונת השבוע: הלהקה שלי, "הספקות", אתמול אחרי החזרה ברגעי שטות.
התוכניות שלי לשבוע הבא: שגרה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נסבל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מה?

איך רואים שזה היה לילה. לא ציפורים מתות בסרט ולא ציפורים מתות בסתר ;[ אני צריכה לקרוא את אל תיגע בזמיר לבי"ס, וזה זין כי אני רק פותחת את הספר ונרדמת. ושכחתי לרשום בתמונה [מימין לשמאל]: ליטל [גיטרה+קולות לפעמים.] אני [גיטרה+שירה] אמי [בס] ותום [תופים]

וואי יש לי תמונה מגניבה לשים>:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הדייט בשלישי, היציאה ברביעי, הטיול בחמישי, והיציאה בחמישי משהו רע שקרה לך השבוע: הרכבת, המטבח[?] שיר שלא הפסקת לשמוע:כמה כוכב התחדשות השבוע: קוקילידה:D וגרביים! והחלפתי את השעון שלי שנשבר>: תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה בימינו סרט השבוע: כנל ספר השבוע: בסימן ונוס? מאכל השבוע: קוקילידה יציאת השבוע: היו מלא נו, בדברים הטובים שקרו לי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסגור ראש השנה!:p [טוב לא באמת, אבל לפחות רק יומיים] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אלכס\רמי\דורוני\ההוא מהרכבת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: וואי היו לי דווקא מלא:D חחח ממש צחקו על השטויות שאני אומרת בטיול>: תמונת השבוע: סתכלו!!@! התוכניות שלי לשבוע הבא: יום שני ישנה בבסיס אז נפגשת איתו, סוגרת רביעי-חמישי, ואנערף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

SomebodyElse

New member
וכמובן שהשעה 9 ואני כרגיל ערה../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נדמה לי שכל השבוע היה טוב. נפגשתי עם החברות בסופ"ש הקודם, השבוע הייתי עם החבר המון והיה לו בית ריק, כיף כיף כיף. משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. בטח הצבא. אה ואחותי שעושה כל מאמץ אפשרי כדי לדפוק לעצמה את החיים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Phil Collins - True Colors התחדשות השבוע: מלא דברים בללין תוכנית השבוע: מסכים
סרט השבוע: הסודות ספר השבוע: קונצ'רטו למרגל ולתזמורת - אורי אדלמן מאכל השבוע: לא אכלתי שום דבר ששווה לציין, אבל במקפיא מחכים לי מיני מגנום ואני כבר מתה לשים את הידיים עליהם! יציאת השבוע: לא יודעת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מטבח, אחרי זה יומיים בצבא, יום רביעי אני ממש מקווה לקחת חופש ולעזור לאימא עם הארוחה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה
[כל כך הרבה זמן לא אמרתי את זה]

הו, מגניב, מה עושה?:)

והמלצה למקרה שאת עושה תמטבח בחד"א המרכזי - יש שם מתקן של סבון לשטיפת ידיים? תשדלי שלא יזוז בזמן שאת שוטפת איתו ידיים;[ |טראומה מהמטבח האחרון|

MaddyD

New member
יש לי שאלה!!!

איזה זירה את? חברה ממש טובה שלי מהלשכה הייתה גם בחקר.. היא כמובן התקדמה אלינו אבל בכל מקרה יש לה סיפורים מעניינים ממש מהחטיבה שלכם!

למעלה