רק אלוהים יודע כמה השביתה הזו באה בטוב!
משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי בגדים, סיימתי את הספר, גיליתי שיש לי תמונה ענקית צבעונית בספר של פולין, שיעור נהיגה סבבה לגמרי!!!היה כייף ומצחיק.וכמובן, שלחזור לבי"ס היה כייף..מה התגעגעתי לכיתה שלי, לשיעורי רובוטיקה וכימיה

)),אה והשביתה היוםם
משהו רע שקרה לך השבוע:הציונים של הבגרויות לגמרי הרסו לי. והציון בפרוג'קט...כאילו מהההההההההה
שיר שלא הפסקת לשמוע: מנגן ושר בבצעו של בועז מעודה המלך
התחדשות השבוע: אז ככה, לפני יומיים בערך אחת מהמושב התקשרה אליי ואמרה שהיא עושה מכירת של חזיות\תחתונים [היא מנהלת בדלתא, ומדי פעם עושה ככה מכירה בבית שלה עם הנחות מטורפות, כל תחתון\חוטיני ב10 שקלים במקום 30-10 שקלים.שווה שווה שווה. קיצר קניתי 3 חוטינ [בתמונה]י, 2 רגילים ואמא ואחותי קנו עוד מלא דברים וכמובן שתהעדכנתי ברכילות המושבית. חחחחח היום הלכתי עם אמא ואחותבנונית לשנקין-ת"א וקניתי שמלה מboo מהממת, משקפיים, 5 קשתות, בד ורוד [חשבתי להפוך את השמלת סטרפלס וקולר, אבל ירדתי מזה] ואת הסרט משפחת סימפסון צרוב. ובמשך השבוע קניתי כל מיני שטויות לבי"ס - זה אפעם לא נגמר.
תוכנית השבוע:אהמממ....עדי אשכנזי-מה זה השטויות האלה
סרט השבוע:כ"כ,אבל כ"כ עיר האלוהים
!!!!
ספר השבוע:בשעה טובה סיימתי את "נרדף" והוא מעולה.
מאכל השבוע:הארוחה היום אצל סבתא הייתה יוצאת מן הכלל. שופטות עם רוטב טעים טעים ואורז. אוכל עירקי
יציאת השבוע: אתמול בית ריק לחברה, כמו שאני אוהבת. מלא חברים,שתייה,בירות,אוכל,נרגילה,סגריות. החיים הטובים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד...אההה בעצם ראש השנה!!!! 3 דודים שלי מוונצואלה עושים איתנו השנה את החג. יהיה בידור
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:טת הדודים מוונצואלה
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: בטוח יש מלא אבל שומדבר לא עולה לי...בטח עוד מעט אזכר.
תמונת השבוע:השלל
התוכניות שלי לשבוע הבא:להגיש את הערעור בהסטוריה, ללמוד, לשפר את הפרוג'קט, לטפל בחיות של השכן. לעשות ספורט!!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב מאוד