סיכום שבועי.

THE ronch

New member
וואי הוא היה אצלי בבית פעם ../images/Emo2.gif

את ליגה כבדה! מושלמת אחת.

THE ronch

New member
הלו תרגיעי!!!!!

אם תמשיכי לדבר ככה אני אפרק אותך מכות ואני חזקה
נישוקים! לילה טוב!

mayhaktana

New member
באחור קלP:

משהו טוב שקרה לך השבוע: יציאה עם הבנות,תחרות. משהו רע שקרה לך השבוע:כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע:מיסטר בומבסטיק
התחדשות השבוע:בגדים
תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:פסטה,צ'יפס. יציאת השבוע:ממ..עם הבנות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חן. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בטח היה אבל כרגיל אני לא זוכרת. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לא משהו מיוחד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה, היה שבוע טוב.

Small talk

New member
בוקר טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: המטוס, הפגישה עם העולים
,12 שעות שינה ביום רביעי. משהו רע שקרה לך השבוע: עכשיו נראה לי שכל השבוע, האמת שזה דיי חוזר על עצמו 'אין לי חברים חרא לי אויאויאוי'. שיר שלא הפסקת לשמוע: וואי החדש של קוואמי. התחדשות השבוע: 150 שקלקלים, גופייה ירוקה,מי פנים של ניוואה. תוכנית השבוע: 'השופטת מריה לופז'. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: סיימתי את '15 דקות' שהוא זורם אבל מעט מאכזב בסוף, בתכנון לקרוא את 'יוצאת מהכלים'. מאכל השבוע: עוגת מוס שוקולד וקפה שהכנתי לקינוח בשישי. יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אהה אם השביתה תמשיך אז אולי העולה שבאה אלינו תבוא (כאילו אם יש שביתה אז הם יכולים לצאת בסופ"ש ואז עדיין לא ברור אם היא תוכל,אם השביתה מסתימת הם לא יכולים לצאת בכלל בסופ"ש). אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: השאלה מלמעלה, את התינוקת של בן דוד שלי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בפגישה בבית סילבר ביום שני זה היה שמסתובבים בין כיסאות, ובאתי לשבת ומישהי שישבה לפני לקחה תכיסא בלי לראות שאני באה להתיישב ונפלתי בדרמתיות אז קמתי ואמרתי "לפחות יהיה לנו על מה לדבר" אבל יכול להיות שבגלל שהן לא הבינו עיברית יותר מידי, או שהן התבישו או שסתם זה לא היה מצחיק הן לא הגיבו. תמונת השבוע: רציתי לשים תמונה של העולה החדשה שבאה עלינו בסוף (שאגב מזכירה מאוד את גוני) אבל לא נעים לי לשים תמונות של אנשים בלי אישור, אז זה תמונה מהמופע אש של הטנקים מיום שלישי. התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ראשון-רביעי היה נחמד ומאז זה התדרדר, שבת היה נחמד שוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ThE uVa

New member
גם אני באיחור קל.../images/Emo60.gif

[אבל תכלס רק עכשיו התחיל שבוע חדש, אז רק עכשיו נגמר הקודם.] משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול היה ממש כיף עם החברים שלי, ובכלל, סופש חביב. משהו רע שקרה לך השבוע: כל החברים שלי שובתים ואני לא. ובכלל, כל ענייני הבצפר מכבידים עלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: האמת שאני לא ממש שומעת מוזיקה לאחרונה. התחדשות השבוע: שומכלום. תוכנית השבוע: המשרד סרט השבוע: לא נראלי שראיתי סרט שלם ספר השבוע: אאעעע מאכל השבוע: פירה בטטה שהכנתי אתמול! יציאת השבוע: לא בדיוק יציאה, אבל אתמול ושלשום שנפגשתי עם החברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר, המשרד, פרק אחרון לעונה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאיודעת. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אני ושניים מחבריי הטובים, במדרגות ליד קולומבוס. לפני שבוע בערך. אני מימין. התוכניות שלי לשבוע הבא: הממ. מחר לראות המשרד, ואז לחכות שהשבוע יגמר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר.

עשיתן לי חשק :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאנו דירה לתם!! משהו רע שקרה לך השבוע: מישהו בלתי רצוי בא לבקר ואני חולה תחת שיר שלא הפסקת לשמוע: אביתר בנאי למיניהם התחדשות השבוע: נראהלי לא קניתי כלום [שיא!] תוכנית השבוע:הדוגמניות 2 חחחחחחח סרט השבוע: לא יצא ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע: מרק ירקות [זה רק כי אני גוססת] יציאת השבוע: קפה ביאליק עם תם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לחגוג את עניין הדירה ועבודה באופן מפתיע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענתיייי המבריזנית ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חושרמוטה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:להבריא ולחזור לתלאביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה סבבה לגמרי

SNoopY 26

New member
מה שווה כזאת אהבה? הוא בטח לא נורמלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ עבדתי והיה כייף בעבודה + הרווחתי כסף, יצאתי למסיבה ממש טובה, מסיבת הפתעה לסבא שלי :] משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי מותשת היו לי מלא עבודות כל השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט הודיייייייייי התחדשות השבוע: סומק, מסקרה, מסיר איפור ולק תוכנית השבוע: לסיים לצבוע את החדר, לסוע לים המלח, לעבוד, יומולדת לויק
סרט השבוע: את מטורפת אתה חתיך ! ספר השבוע: אין אבל יצא הארי פוטר 7 בעבריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוייייייי סוף כל סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו אין מתרגשת ממני. חייבת לקנות אותו במהירות מאכל השבוע: כל הפשטידות והמאכלים החלביים הטעימים שאכלתי במסיבה של סבא:] יציאת השבוע: אממ.. המסיבה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ. ים המלח? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אחד מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא עולה לי תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים פיינלי לצבוע תחדר הזה כבר כאילו יאלללללללללללה. לסוע לים המלח. להיות באיזה 2 שיעורים פרטיים. ללכת לאיקאה מתישהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

למעלה