סיכום שבועי.

Bitch47Percents

New member
טרילילילילה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההבנה שהוא לא שווה את הסרטים שאני אוכלת עליו, כנס משתחררים משהו רע שקרה לך השבוע: הבכי בגללו, הפגישה איתו ביום שני שסתם עירערה לי את הבטחון העצמי שיר שלא הפסקת לשמוע: לילה לבן- התקווה 6 התחדשות השבוע: הרחבות3מ"מ, משקפי שמש ומשקפי ראיה [במידה ואופטיקנה לא יעשו לי שוב את המוות עם זה.. תוכנית השבוע: ראש גדול
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים ספר השבוע: וגם לא קראתי! מאכל השבוע: פיתה עם סלט ולבבות וצ'יפס מהחנות הקטנה ליד הסנטר יציאת השבוע: כנס משתחררים, ת"א עם שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחה עם הבוסית על המשך עתידי במשרד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הדרי!!, אולי גיא ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "סליחה, אפשר לעניין אותך בפסיכמוטרי אולי??" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיחה עם הבוסית, פגישה עם הדרי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה!

©big smile©

New member
../images/Emo1.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:התחלנו את ה3 שבועות בצריפין, והכי כיף לי בעולם. משהו רע שקרה לך השבוע:אחד הימים היו קצת מלחיצים, השתגעתי מהחומר שאנחנו לומדים ולא היה לי כח ללמוד. [זה עבר אחרי חצי שעה] שיר שלא הפסקת לשמוע:את השירים של הקמ"ד הכי טוב בעולם!
התחדשות השבוע:סיגריות תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע:פנקייק! יש לנו פנקייק בערב! יציאת השבוע:הביתה, היום. חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיהיה כיף, ולא יותר מדי מלחיץ. אה כן, ולהצליח במבחן שהיה אתמול. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את הבנות מהקורס ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"להלהלהלה קמ"ד י"ב כבוד!" [זה מתוך אחד השירים] תמונת השבוע:דמיינו אותי רצה בבגד מיגון ומסכה בסיבובים גדולים, על מנת לטהר את עצמי מהגז מדמיע
[התמונות לא אצלי] התוכניות שלי לשבוע הבא:קורס, ואני יוצאת לכמה שעות בשישי לאזכרה של סבא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה

ירח במזל עקרב.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כיף עם יעלי וזיו ומיקי, כיף עם ליהיא, והכי כיף עם עומר. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב טיפשי לאללה ומכאיב כמו החיים, חרבונים של יציאות. שיר שלא הפסקת לשמוע: Emily/Joanna newsom התחדשות השבוע: יואו נראה לי שכלום. רק סיגריות ותכנונים לעתיד. תוכנית השבוע: פפ כלום. סרט השבוע: הסרטים של השכבה, בעיקר. ו'קטיפה כחולה'. ספר השבוע: 'תולדות האהבה'/ ניקול קראוס מאכל השבוע: מנהחמה. יציאת השבוע: אל תזכירו את זה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את שירק. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירק. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אפטר, זה שאתה מכסה את העיניים לא אומר שאנחנו לא יכולים לראות אותך." תמונת השבוע: אני, היום עם אדם ועיים וגילי בחלון. היה נורא כיף. או עיים או גילי צילמו, לא יודעת. התוכניות שלי לשבוע הבא: אני ממש מקוה שלשבות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלהבחלה, מאושר.

Small talk

New member
לא יודעת למה אבל את נראית קורנת בתמונה.

ואני לא זוכרת אם כתבתי את זה או אבל כל פעם שאני קוראת משהו על עומר נהיה לי חיוך.

NoWords

New member
יו. נכון שתולדות האהבה ספר מדהים?

עוד לא סיימתי אבל הוא כ"כ מעניין.

6 ימים של שכרון חושים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: קרה לי משהו טוב השבוע? קשה לומר... הייתי אתמול בת"א ואף יצאתי קצת עם השותף וחבר שלו ל"סאבליים", לחגוג מסיבת הפתעה לידידה שלו שלא ראיתי מעולם ולראות הופעת קאברים מעפנה, ואני מניחה שזו הייתה נק' השיא של השבוע. וגם הארקפה עם רונצ' ואליאור היום בערב, כמובןןן. משהו רע שקרה לך השבוע: ה...שבוע? עצמו? עצם השהות בהרצליה עם משפחתי הענפה- 7 נפשות [כולל העוזרת]+אורחים תמידיים [+הסטודנט המעצבן של אבאחורג ששורץ אצלנו יומם וליל וכבר נחשב בן בית יותר ממני, ויחסינו נעים בין התעלמות מוחלטת לנסיון של אמא לשדך לי אותו (כמו את כל הסטודנטים של אבאחורג, או למעשה כל זכר ברדיוס של מאה מטר) ולמשפטים מופלאים שלו כדוגמת: "גם לידידה שלי הייתה הפרעת אכילה, אולי היא תוכל לעזור לאנה!"], והצורך לבלות איתם שעות על גבי שעות של סבל סיזיפי מתמשך... אוי בוי, אין כמו הבית. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני לא שומעת מוזיקה כמעט לאחרונה. אולי רק את הרגאיי הגרמני של Seeed בהפסקות בין סשן טיפולי זה לאחר, כי זה הדבר היחיד שמצליח לעודד אותי [זה ו"שגר פגר" של הבילויים. יעיל יותר מפרוזאק]. התחדשות השבוע: כלום. הכל חורפי פתאום, ומבחינתי עד שלא יורד שלג זה פשוט שלבים שונים של הזעה... תוכנית השבוע: כלום. אפילו מ"מהדורה מוגבלת" נכנעתי, כנראה כי הכל כבר שידורים חוזרים... סרט השבוע: אין. ספר השבוע: "הג'ינג'רמן" ו"המקרה המוזר של ד"ר ג'קיל ומר הייד". אבל הג'ינג'רמן השפיע עליי קצת יותר... מאכל השבוע: עוגיות עבאדי. אני חוששת שזו התמכרות. יציאת השבוע: הסאבליים המעפן הזה עם השותף?...אני חוששת שבמונחים שלי זו כמעט טרגדיה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום, כלום איי'ם טלינג יו! רק עוד ועוד פסיכולוגים ופסיכיאטרים וחונכויות. אני רק מקווה שיסכימו להחזיר אותי לדירה לקראת סוף השבוע, כי אחרת גם מפתיתי השפיות הנותרים לא ישאר דבר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: השותפים! השותפים! בבקשה! ;[ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כבר כתבתי את כל הציטוטים המשעשעים בהודעות קודמות. עם כל הכבוד לאל גור ואיכות הסביבה, יש גבול למחזור. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך לסבול, ולנסות לשפר איכשהו את שגרת יומי המשמימה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע. רע מאוד. שבוע טוב

תיכף לסבתא../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי 18 חברים במקושרים :-O וזה בערך בשבוע אולי פחותת :-O משהו רע שקרה לך השבוע: אסור לי לאכול מוצקקק =/ הפעולות האחרונות עוברות בצורה נוראיתת שיר שלא הפסקת לשמוע: אני לא יכולה לשמוע שירים הרמקולים הסתומיים לא עובדים=/ התחדשות השבוע: שייק טעיםטעים מסחוט, פעמיים השבוע
יום אחרי יום
תוכנית השבוע: אממממ לעבוד על המערך טיול :-O ללכת לעצרת רבין, טיול הכנה לטיול פתי"ש פאק זה כ"כ קרובב
סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פירה עם ביצה מרוסקת..חחחחחחחחחח יציאת השבוע: מקס ברנר בשבת שעבר..חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול הכנה
, אולי אני מתחילה לעזור לילד
3 פעמים בשבועעע
אעאהאעאה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד, חחח אין לי מושג מה אני עושה בכלל שבוע הבא
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: איןאיןאיןאיןאין לי מושג מה אני עושה..חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +-

stink

New member
ואו , כשלא עושים כלום השבוע טס../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופסוף פתחתי חשבון בנק , נפגשתי עם נאט . משהו רע שקרה לך השבוע: ברובו היה משעמם עד דכאון . שיר שלא הפסקת לשמוע: soulmate-Natasha Bedingfield
התחדשות השבוע: מצלמה דיגיטלית Nikon Coolpix P5000 יייאאא בייבי תוכנית השבוע: טופ מודל
פרק סיום . דניאל המתוקה ניצחה סרט השבוע: הפנסטזיה של הל
ספר השבוע: לוליטה / ולאדימיר נאבקוב . כמה זמן רדפתי אחרי הספר הזה . מדהים ומזעזע בו זמנית . מאכל השבוע: קציצות דלעת
יציאת השבוע: וואלה לא היה . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראשל"צ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אחי הקטן מסביר לחברו העוד יותר קטן מזה הומו "זה מישהו שיש לו רגשות של בנות"
אחח..התמימות תמונת השבוע: המנקים מוצצים את הזכוכית :) תמיד מצחיק אותי התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך להתבטל בכייף עד הגיוס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם , אך השאיר טעם טוב

adiss90

New member
כל הציפורים מצייצות בדלת שלך

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד, ראיתי את איילי והוא כזה גדול כבר
חמודי. משהו רע שקרה לך השבוע: נראהלי שבקושי עשיתי ספורט. ועצבן אותי שחברה אמרה לי ולחברה אחרת כזה "לא יודעת אם זה לגיל שלכן.." , "זה לא נראה כאילו אתן בגיל שלנו" בסבר פנים חמור. והכל בגלל שעבר לנו עכברוש בין הרגליים אז ברחתי וצעקתי. כאילו זה היה מעיד על בגרות אם הייתי נשארת ושותקת.!! שיר שלא הפסקת לשמוע: \\\ התחדשות השבוע: סווטשירט שפיריות של זארה, שוקולדים, חולצה I LOVE SF נוספת, בגזרת טוניקה, 160 ש"ח,לק צהוב-חלמון, אקס אפקט פיצי ב-5 שקלים. תוכנית השבוע: טאץ' עליז? נדמה לי שראיתי את זה. סרט השבוע: סטפ אפ? צריך להעביר זמן בבייביסיטר .... אבל לא ראיתי את כולו. ספר השבוע: "החיים הסודיים של הדבורים"<<<מומלץ. ופרק ראשון של זכרונותיה של גיישה. מאכל השבוע: מרק עם קניידעלך! אמא החליטה אתמול שהגיע פסח. יאמ. יציאת השבוע: ת"א, באולינג ועוד כמה שאני לא זוכרת P::: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתיגמר השביתה. פליזפליזפליז
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חברה שלי הייתה במונית הכסף
!!!!!!!!@$##@#$!#~@~ תמונת השבוע: נקר בחלוני התוכניות שלי לשבוע הבא: בייביסיטר, טימטומטיקה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מרוח, לא ממצא, צריך בצפר.

angel enamorado

New member
פעם ראשונההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופתעתי מכמה אנשים ממש לטובה! היה יום יום הולדת! הרגשתי אחרי הרבה זמן-מאושרת..
משהו רע שקרה לך השבוע: אולי איזה תורנות מטבח, אבל גם היא עברה בכייף
שיר שלא הפסקת לשמוע:אפרת גוש-קרב איגרוף, ו..ביווווטיפוללל גרללל
התחדשות השבוע: אממ 2 חולצות מפול אנד בר, פיג'מה לחורף,טוניקה מהעין השלישית ועוד מכנס מפוקס
תוכנית השבוע: צבא ?
סרט השבוע: לא היה זמן
ספר השבוע: ממש לא
מאכל השבוע: שוקולד וסופגניה
יציאת השבוע: היציאות של היום הולדת ..
(הציורים מסכמים יפה את היציאות)
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ הימי חופש שלי :) ולהשאר ככה אופטימית
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את האקס.. כי לא נפגשנו ביום הולדת שלי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ספפפפקקקק תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא, חופש, עבודה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמו שכתבתי בהתחלה, אחרי תקופה ממש לא מאושרת- היה לי השבוע רגעים קטנים של אושר אמיתי.. ושמחה מהלב

../images/Emo109.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סדרתי ת'חדר סוף סוף, והרווחתי הרבה כסף משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי (ועדיין חולה) שיר שלא הפסקת לשמוע:relax- mika התחדשות השבוע: סיכות תוכנית השבוע: בובספוג סרט השבוע:אלפא דוג ספר השבוע: קול ראשון מאכל השבוע:כרובית יציאת השבוע:כל יום היה אותו דבר.. שבוע משעמם תחת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אחי ת'לא מבין......." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ראיון עבודה, לצאת קצת מרמת גן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

GoOni

New member
היומן חזר:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרווחתי כסף, עשיתי עוד דראפט לתסריט, הייתה שביתה, נפטרתי מהפקת סרט שלא רציתי להפיק ונכנסתי להפיק אחד שממש כן רציתי, נפגשתי עם חברים, בחור יפהפה התחיל איתי (אני עם בן והכל, אבל זה מחמיא), היינו כמה חברים בחתונה של אחות של ענבל והיה ה-כ-י כייף בעולם ונראה לי שבחיים לא שתיתי כל כך הרבה, ובן חזר לסופ"ש:] משהו רע שקרה לך השבוע: היה קצת משעמם, המשמרת השנייה בעבודה הייתה מזעזעת ופשוט לא נגמרה, לא הלכתי למפגש עם דיוויד לינץ'. גיליתי ש*ממש* לא בטוח שיאשרו לי את הסרט. שיר שלא הפסקת לשמוע: נו, שוב supermassive black hole. אפילו היה אותו אתמול בפרילנד. התחדשות השבוע: שמש נצחית בראש צלול וקיל ביל 2 בDVD. שניהם ביחד עלו 66 ש"ח. רוצו לטאואר רקורדס הקרוב לביתכם. יש שם אחלה דברים. תוכנית השבוע: בנות גילמור. סרט השבוע: ראיתי כמה דברים אמריקאיים ממש גרועים (ככה זה שיס נותנים סרטים בחינם), אבל גם את קיל ביל. אז נשאר עם קיל ביל. ספר השבוע: קורותיה של הציפור המכנית- הרוקי מורקמי מאכל השבוע: לחם עם גבינה צהובה ופסטו. מאכל ההפסקות שלי בעבודה. יציאת השבוע: אתמול בערב לבר, לכבוד היום הולדת 19 של בן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המממ נסיעה לחברים בהוד השרון, ואני יודעת שבטח בשאר הזמן אני אעבוד, אז אני לא מחכה לכלוםP: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בן וזה לא יקרה, אז החברים מהוד השרון. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: יעלצי ואני מהחתונה. התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה, חברים, ישיבות הפקה [וואו, זה ממש דחוף] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, היה מאוד נחמד בחלקים ממנו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

LimiMimi

New member
Relax, take it eeeeasy...

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע ממש.. סנדרטי. אחלה משמרות, צחוקים עם העובדים, הוצאתי ויזה, קיבלתי גיטרה חשמלית (חינם!), הייתי בת"א וקניתי *עוד* בגדים. אה, והשתחרר לי היום הרשיון.
משהו רע שקרה לך השבוע: שביזות על אתמול בערב. משמרת קצת מסריחה ועייפות מצטברת. עבר לי. שיר שלא הפסקת לשמוע: את הדיסק של הבנות נחמה. ועכשיו אני בהתמכרות קשה ל- Relax. כוסעמו, שיר גדול! התחדשות השבוע: רשמתי בערך למעלה אבל מילא. - דיסק של Beck, Odelay. - דיסק של Portishead, Dummy. - חולצה ארוכה ממש נחמדה אפורה מקינג ג'ורג'. - מכנס מחויט ממש מגניב מברנרד. - ויזה! - גיטרה חשמלית.
תוכנית השבוע: 'עמוק באדמה', לייק דה. אני וחברה שלי מכורות קשות. סרט השבוע: 'אני והחברה'. יא, איזה סרט מושלם. התגעגעתי. ספר השבוע: מי קורא מי? מאכל השבוע: אה, שוקולד? יציאת השבוע: שבת שעברה אם זה נקרא, היינו בקפה נגה והיה פשוט אדיר. האוירה המושלמת, אנשים זורמים, ואחלה אוכל! מתה על ת"א בימים לא עמוסים (למרות שתכלס היה אמור להיות). שנפגשתי עם יוני היה ממש כיף, ואתמול לראות את הבנות בערב, והיום בבוקר בבה"ד כולנו יחד עם נעמוש. אתמול פגשתי אנשים שבמודע או בלא מודע התחמקתי מלהפגש איתם כלכך הרבה זמן, והיה כזה אדיר!!! ממש נהניתי והופתעתי לטובה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע עם האוטו שלי, יומולדת של חן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אוהד אם יצא מחר. ויאללה נזרום! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין לי מושג... אבל לא אשכח את הרגע שחירבנה על בן יונה כשהייתי לידו. המומנט. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות כמו שאני נהנית עכשיו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-עולה! איך הסופ"שים מעלים לי ת'מצברוח.

THE ronch

New member
שנים!!!!!!! שנים

שאני מנסה להזכר מאיפה אני מכירה את הציטוט שבחתימה פתאום משומקום נפל לי האסימון אמריייייייייקההההההההה פאק יה!

LimiMimi

New member
חח יא מצחיקה. ../images/Emo6.gif

אני אחת המכורות לסרט הזה והסצנה שאחרי המשפט הזה אוהו אחת המצחיקות

למעלה