סיכום שבועי.

LimiMimi

New member
חח אוף כוסאמא של תפוז.

אני לא אתפלא אם ההודעה הזו תשלח איזה שש פעמים. משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע ממש.. סנדרטי. אחלה משמרות, צחוקים עם העובדים, הוצאתי ויזה, קיבלתי גיטרה חשמלית (חינם!), הייתי בת"א וקניתי *עוד* בגדים. אה, והשתחרר לי היום הרשיון.
משהו רע שקרה לך השבוע: שביזות על אתמול בערב. משמרת קצת מסריחה ועייפות מצטברת. עבר לי. שיר שלא הפסקת לשמוע: את הדיסק של הבנות נחמה. ועכשיו אני בהתמכרות קשה ל- Relax. כוסעמו, שיר גדול! התחדשות השבוע: רשמתי בערך למעלה אבל מילא. - דיסק של Beck, Odelay. - דיסק של Portishead, Dummy. - חולצה ארוכה ממש נחמדה אפורה מקינג ג'ורג'. - מכנס מחויט ממש מגניב מברנרד. - ויזה! - גיטרה חשמלית.
תוכנית השבוע: 'עמוק באדמה', לייק דה. אני וחברה שלי מכורות קשות. סרט השבוע: 'אני והחברה'. יא, איזה סרט מושלם. התגעגעתי. ספר השבוע: מי קורא מי? מאכל השבוע: אה, שוקולד? יציאת השבוע: שבת שעברה אם זה נקרא, היינו בקפה נגה והיה פשוט אדיר. האוירה המושלמת, אנשים זורמים, ואחלה אוכל! מתה על ת"א בימים לא עמוסים (למרות שתכלס היה אמור להיות). שנפגשתי עם יוני היה ממש כיף, ואתמול לראות את הבנות בערב, והיום בבוקר בבה"ד כולנו יחד עם נעמוש. אתמול פגשתי אנשים שבמודע או בלא מודע התחמקתי מלהפגש איתם כלכך הרבה זמן, והיה כזה אדיר!!! ממש נהניתי והופתעתי לטובה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע עם האוטו שלי, יומולדת של חן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אוהד אם יצא מחר. ויאללה נזרום! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין לי מושג... אבל לא אשכח את הרגע שחירבנה על בן יונה כשהייתי לידו. המומנט. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות כמו שאני נהנית עכשיו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-עולה! איך הסופ"שים מעלים לי ת'מצברוח.

תן לשים ת'ראש על דיונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ מה היה השבוע?|: בראשון התחלתי את הביוטופ, וזאת העבודה הכי קלה וכיפית(לקטוף פרחים! ועוד גרברות שהן הכי יפות בעולםםםםםםם
), ברביעי דפקתי איחור אופנתי והגעתי בשעה שישית, שבמקום להכנס לשיעור היה פגישה של רבין, ולמדתי אח"כ שעתיים הכי מצחיקות בעולם, ובחמישי בכלל בכלל לא למדתי[: משהו רע שקרה לך השבוע: הפוצית השניה שאחראית על הטקס.P: שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה כזה.. התחדשות השבוע: הממ טקסטים לטקס?:| למי יש זמן לשופינג||||: תוכנית השבוע: הממ אתמול האוס היה אלוף?
סרט השבוע: עכשיו ראיתי "דוגמה"[Dogma, יענטו].. סרט סביר מינוס. לא כ"כ מצחיק.. ספר השבוע: איזה ספר, כולי מוצפת טקסטים... מאכל השבוע: בורקס+סלט פנימייה
יציאת השבוע: אתמול היה נחמד עד שאיזה ח'ניק התחיל להציק לכל בנאדם שני "תביא סיגריה".. מזה התעצבנתי עליו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הטקס הזההההההההההההההה]; אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חניכים בפעולה?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מה כבר אפשר לבקש מיהודים צרפתים? קרפ?" והתגובה של מישהו "צרפתים... הם לא אנטישמים?" חחחחחחחחח מורה אלוף יש לי להיסטוריה, באמשלי. תמונת השבוע: מיום רביעי של שבוע שעבר.. אני תוך כדי הערב של הט'ניקים.. התמונה הכי לא מחמיאה בעולם אבל זובי, היה ערב בנזונה.. פעם ראשונה בערך שאני מנחה ערב פנימייה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: הממ טקס רבין, פנימייה, ערב רבין בפנימייה, פעולה[בתקווה], אה ומבחן מתישו השבוע באזרחות[בשעות 7-8! רוצחים אותנו
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מטווווווווורף כ"כ.. עבר מהר.

little shorty

New member
כמה חסר לי החיוך שלך.

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה של יום רביעי הייתה ע-נ-ק-י-ת, סיימתי עם המתנה של חברה שלי, החלפתי את הפלאפון, קניתי בגדים :] משהו רע שקרה לך השבוע: חרא של טיפים בעבודה, ואני חולה כבר שבוע...! שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה חסר - איציק שמלי התחדשות השבוע: עליונית אפורה מדהימה, סריג דק שחור, סריג טוניקה סגול, מחזיק לפלאפון עם השם שלי. תוכנית השבוע: כישרון או כישלון סרט השבוע: חרשתי של "סטפ אפ" ספר השבוע: גנבת הספרים {עדיין} מאכל השבוע: חחחח כלום? אבל הרבה וודקה רדבול יציאת השבוע: המסיבה של יום רביעי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברה שלי מתגייסת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ידיד שלי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני אקח את האוטו של אמיר וכולנו ניסע ביחד" תמונת השבוע: תמונה ישנה אבל אין לי משהו חדש נו... התוכניות שלי לשבוע הבא: לא משהו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד מאוד

OverSharing

New member
Daniel you're a star../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורים בחו"ל:), הייתי בארוחה משפחתית מאוד אצל עמרי ועזבו שעבר בשלום, נהניתי! כל הכבוד לי.. קניתי ג'ינס מהמם, לבשתי פעמיים גולף!! איזה כיף זה. ואני מאוהבת עד סוף העולם והוא גם חתיך, מה כברק רע:) משהו רע שקרה לך השבוע: צרחתי על החניכים בגדוד, ובחיים שלי לא צרחתי על חניכים>:, היה לי אתמול יום מסריח מתחילתו ועד סופו. לא נורא, יעבור. אה וכמובן שאני חולה-מתפרקת ללא הפסקה. שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: ג'ינס, חזייה יפייפיה ונוחה מאוד ב20 ש"ח, שרוולון לבן, עפרון שחור. תוכנית השבוע: .. סרט השבוע: נודל!!11 מדהים פשוט ספר השבוע: משאלה אחת ימינה. אבל רק חביב+ מאכל השבוע: עוגתשוקולד. כ-מה ימי הולדת. יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טסט!!!!!!1 ברור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המורה שלי שיגיד לי שעברתיP: חח ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שמעתם שגדי, חבר של שירה? אז קוראים לו ולדי והוא עלה מאוקראינה בגיל 5... אבל צחקו עליו בגן אז הוא שינה שם לולדי." "באמת?!??" "כן.. ושמעתם גם ששירה עשתה השתלת ריסים?!" -- אני מפיצה שמועות שקריות על המרכזת שלנוP: חחח תמונת השבוע:
למרות שהיא מלפני שבועיים בול התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לשלוקון קטנטנון, יומולדת לסתות, ימיעבודה באלפים, טסט! יומאופק. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביל-

aYaLoLy

New member
מה הוא אומר לי דייט עכשיו ;[../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בלילה היה בנזונה, וגם שלשום היה לא רע, והיום היה ממש כיף עם אחים שלי משהו רע שקרה לך השבוע: שני עזבה וזה די מבאס, דוד שלי העיר לי על זה שהשמנתי וזה קצת צרב וכאב. שיר שלא הפסקת לשמוע: חחח שיר הגאנג'ה התחדשות השבוע: פסל של שלושת הקופים תוכנית השבוע: רוזוול סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אם יש גנעדן מאכל השבוע: לחמניות ביס יציאת השבוע: סאבליים אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את מי שיתקשר קודם
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "בוא נגיד שהוא משתזף בצל"
יציאת השבוע היתה הריקוד של המסכה שרקדנו אתמול תמונת השבוע: עם שני האחים שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

NoWords

New member
את ממש יפה... :)

תמונה חמודה. איזה כיף זה אחים גדולים אה?

use your guns

New member
יופי יופי היי

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי צו ראשון ובאימות נתונים ממש התלהבו ממני :), הייתה שביתה שבוע שלם שבאמת באה בטוב ואפשרה לי לעשות מלאנתלפים דברים כמו לנסוע עם קרובת משפחה לבאר שבע ולעזור לה לסדר את הדירה שלי [היא עוברת לגור שם בגלל שהיא מתחילה ללמוד] ואחר"כ הלכנו לאכול בארביקה [מומלץ!], ישבתי מלאא עם חברים ולא היה יום אחד שלא עשיתי משהו....כל יום ניצלתי, יצאתי, עבדתי 12 שעות, אכלתי והיה פשוט כייייף...אני אוהבת את הימים האלו.אההה...ואפילו פתחתי פייס בוק ויומים אחריי אני מקבלת בקשת אישור מבן דוד שלי מוונצואלה והתחברתי לכל המשפחה שלי שם וראיתי מלא תמונות עכשוויות שלהם ואי אפשר לומר שזה לא ריגש :) משהו רע שקרה לך השבוע:לא היה לי שיעור נהיגה אחד כי המורה בברצלונה, בזבזתי בסביבות ה-400 שקל בשבוע :\\ [החלק המבאס בעניין] שיר שלא הפסקת לשמוע:סרט הודי...ולא מרצוני. התחדשות השבוע:צמיד זהב מדהים תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות טלוויזיה...וברצינות, שכחתי כבר איך מדליקים את הטלוויזיה שלי. סרט השבוע:אלפי..כל הסרט אני מסתכלת על ג'וד לאו ומקנא בכל אחת שהתנשקה איתו
, "מה גברים רוצים" ספר השבוע: השיבה מהודו, עדיין. מאכל השבוע:א. בוקר בקפנטו-יוגורט עם גרנולה
ושתיית השבוע-דרמבוי!!!!!!כ"כ חובה! יציאת השבוע:אתמול בחוות הברבור היה נחמד :). משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ימוללללדת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:יהיה נחמד לראות את יאיר ואת הידידים מסביון שמלא זמן לא ראיתי אותם ואני מתגעגעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"80% מ100 זה 180!!!!" אתמול במנטה, ילד שמתקשה להבין שזה לא 180, אלא 80. תמונת השבוע: בחוות הברבור התוכניות שלי לשבוע הבא:יומולדת,עבודה,כייף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדרררררר

אוח החורף הגיע ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השיחות נפש איתו. ושישנתי כמו שצריך השבוע, בניגוד לשבוע שעבר שבקושי עצמתי עין משהו רע שקרה לך השבוע: החורף הגיע, סעמק שיר שלא הפסקת לשמוע: מעליות - דודו טסה ועוד אחת
התחדשות השבוע: 3 חזיות דנדשות ו2 חולצות ארוכות מטי.אנ.טי. יה בייבי תוכנית השבוע: מונית הכסף סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט ספר השבוע: ספרי פסיכומטרי לפנים + הספר באנגלית מאכל השבוע: העוגת פאדג' שהזמנתי אתמול יציאת השבוע: אמ איזשהוא פאב בירושלים, לא זוכרת מה השם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו, כי אני כבר מתגעגעת! ואת רותם כפרה עליה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 1. "נו, הפעם אף אחד לא השתין לך בחנות?"
2. "דווקא מתאים לי עכשיו בצק עם פלסטר בפנים"
[אני והחבר רצינו לעשות ביגלה מתוק. התחלתי ללוש את הבצק, והיה לי פלסטר על היד בגלל שנחתכתי. ואז בטעות הפלסטר נפל בפנים, חח.. אז זרקנו הכל לפח. פאדיחה רצינית.] תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: יפורט בתכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה ביותר!

Ne§t£A Gi®L

New member
אז מה שטכנית כבר יום ראשון

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמירררר מותק התחיל איתי, ויצאתי עם הבנות ביום חמישי והיה אדיר והשבוע עבר מהר שזה כבר טוב. והערב היינו בהופעה של אחי והיה אדיר, קיבלתי פתק ממעריץ אלמוני
וביום חמישי אמרו לי 10 אנשים שונים שאני מדהימה בפחות מ4 שעות. וקיבלתי פרח
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם ההורים הערב וזה שיבש לי לגמרי את המצברוח + שישי בלילה היה מהה מסריח שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר מס' 2 בדיסק שקיבלתי מידיד שלי. אורגזמה מוזיקלית? אז זה זה התחדשות השבוע: אפשר התחדשות של שבוע שעבר? חולצה סגולה מהממת שקניתי בלוצ'י [בתמונה]. ומגפיים שקניתי לפני כמעט שנה וגיליתי שטובות עליי [למרות שהן קטנות במידה. סיפור ארוך] תוכנית השבוע: בנות גילמור7!! מה אני אעשה כשזה ייגמר?!
סרט השבוע: ראיתי הרבה סרטים מטופשים השבוע, אבל הלילה ראיתי את 'בקול גדול' עם דאף וממש נהניתי! וסוף סוף הצלחתי להקליט את 'נשיקה אחרונה' ביסמקס [למי שלא ראתה-מומלץ!] ספר השבוע: מקסימום ספר תיאוריה שאני מתחמקת ממנו מאכל השבוע: טחינה, כמו תמיד יציאת השבוע: 'כולם חומוס, רק אני טחינה'? ו'קוקהההההההה'-שזו התוכי המתוקה של חברה שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הדייט עם אמיר, כנראה הערב... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמיר? וואי, פעם שלישית בהודעה, כנראה שבאמת הוא מוצא חן בעייני. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אחת ולתמיד אני רוצה שמישהי תסביר לי מה הבדל בין 'יציאת השבוע' לבין הסעיף הזה. תמונת השבוע: תמונת לבוש, אבל אהבתי התוכניות שלי לשבוע הבא: לא קיימות? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שגרה

AnGeL DoLlY

New member
בקול גדול ממש חמוד:)

אני מתה על השיר בסוףףףף So I won't give up no I won't break down sooner than it seems life turns around.....

Small talk

New member
../images/Emo99.gif

את כל כך יפה... ההבדלת בין 'יציאת השבוע' ל'ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע': יציאת השבוע - מקום שיצאת עליו השבוע והכי נהנת : כגון - סרט,מסעדה,מועדון,פאב... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע- ציטוט יפה\מצחיק\עצוב\עמוק\עצוב...מהשבוע, איזשהי יציאה מצחיקה\עצובה... שהייתה ואותו גבר על מילה. מקווה שהסברתי טוב
.

DIE kvar

New member
אני לא תמיד אוהבת את הטעם שלך

אבל את כ"כ כוסית שהכל נראה עלייך פשוט טוב! והשילוב הזה דווקא כן מצא חן בעיניי. שכחתי כמה את מדהימה כבר, לירי

THE ronch

New member
אני כל פעם נזכרת מחדש

כמה שאת הבחורה הכי סקסית שראיתי בחיים שלי. אלוהיי!

לא נורא שכבר יום ראשון...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול, שלוש וחצי שעות שלמוווות רק לדבר איתו
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם איזה קטע מסריח בעבודה, עבר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: בואי נעזוב של רן דנקר התחדשות השבוע: 2 חולצות מפוקס, ו2 צלצולים חדשים בפלאפון חח תוכנית השבוע: רוזוול סרט השבוע: איש הפיל... אמאלה. ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: ג'חנוןןןןן יאמיייי יציאת השבוע: יום חמישי להופעה של רוי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור ואז ישארו 3 ימים!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את אחותי הכלבונת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אנחנו פעם היינו באים עם פיג'מה לפה, פתאום המקום נהיה אליטה! מה זה כל הכוסיות האלה?"
תמונת השבוע: טובנו... היא בכלל משבוע שעבר אבל אני אוהבת אותה. עם ערני.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבודדדד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד נחמד

למעלה