תן לשים ת'ראש על דיונה...
משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ מה היה השבוע?|: בראשון התחלתי את הביוטופ, וזאת העבודה הכי קלה וכיפית(לקטוף פרחים! ועוד גרברות שהן הכי יפות בעולםםםםםםם
), ברביעי דפקתי איחור אופנתי והגעתי בשעה שישית, שבמקום להכנס לשיעור היה פגישה של רבין, ולמדתי אח"כ שעתיים הכי מצחיקות בעולם, ובחמישי בכלל בכלל לא למדתי[: משהו רע שקרה לך השבוע: הפוצית השניה שאחראית על הטקס.P: שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה כזה.. התחדשות השבוע: הממ טקסטים לטקס?:| למי יש זמן לשופינג

|: תוכנית השבוע: הממ אתמול האוס היה אלוף?
סרט השבוע: עכשיו ראיתי "דוגמה"[Dogma, יענטו].. סרט סביר מינוס. לא כ"כ מצחיק.. ספר השבוע: איזה ספר, כולי מוצפת טקסטים... מאכל השבוע: בורקס+סלט פנימייה
יציאת השבוע: אתמול היה נחמד עד שאיזה ח'ניק התחיל להציק לכל בנאדם שני "תביא סיגריה".. מזה התעצבנתי עליו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הטקס הזההההההההההההההה]; אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חניכים בפעולה?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מה כבר אפשר לבקש מיהודים צרפתים? קרפ?" והתגובה של מישהו "צרפתים... הם לא אנטישמים?" חחחחחחחחח מורה אלוף יש לי להיסטוריה, באמשלי. תמונת השבוע: מיום רביעי של שבוע שעבר.. אני תוך כדי הערב של הט'ניקים.. התמונה הכי לא מחמיאה בעולם אבל זובי, היה ערב בנזונה.. פעם ראשונה בערך שאני מנחה ערב פנימייה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: הממ טקס רבין, פנימייה, ערב רבין בפנימייה, פעולה[בתקווה], אה ומבחן מתישו השבוע באזרחות[בשעות 7-8! רוצחים אותנו
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מטווווווווורף כ"כ.. עבר מהר.