סיכום שבועי.

Shusho

New member
חח די זה כזה אריה!

AKA החתול בדירה שסווטי השתכנה בה לפני חודש-חודשיים

Mooa-Numi

New member
איזה מצחיק זה

ש'שמן' זו המחמאה הכי גדולה שאפשר להגיד לחתול. הלוואי גם אצל בחורות זה היה ככה.

MC SammY

New member
מזמן לא עשיתי

משהו טוב שקרה לך השבוע: חמשישישי איתו
, ההופעה אתמול.. משהו רע שקרה לך השבוע: יום שלישי
שיר שלא הפסקת לשמוע: רוי אדרי-עצור ת'זמן התחדשות השבוע: סוגשל קפוצ'ון מפוקס וטוניקה שחורה תוכנית השבוע: הדוגמניות בשידורים חוזרים
סרט השבוע: - ספר השבוע: משאלה אחת ימינה-אשכול נבו מאכל השבוע: סלט שלייי יציאת השבוע: אתמול להופעה של רוי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות איתו ולצאת לשתות. כוסאמאשלהאנטיביוטיקה הזוווו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נדב
ושימ ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ממש שמור במערכת
תמונת השבוע: לא מהשבוע, אבל תמונה התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להיות איתו, לצאת...ואולי לחפש עבודה נוספת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אם נעשה אקספשן ליום שלישי, אז סבבה

MC SammY

New member
אני פריקית של אשכול נבו

ממש אוהבת את הכתיבה שלו, ממש אוהבת את הספר
ותודה

moruush

New member
../images/Emo90.gif*אניאניאני*

משהו טוב שקרה לך השבוע: עזריאלי עם חברות, מסיבת הפתעה לחברה, השיעורים אתמול
משהו רע שקרה לך השבוע:בלאגנים עם חברות, 9 חודשים לסבתא
, סנדת גאגא הזוייה לגמריי, המורה למתמטיקה.. היא עוד תשמע ממני הנבלה. וווו.. נתפס לי הגב ;[ שיר שלא הפסקת לשמוע:when you're gone, "משהו ממני" התחדשות השבוע: כלום =0 תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, ראש גדול, Home and Away סרט השבוע:תקפצו לי, מותק הילד השתגע 2, הילד מהקומה הרביעית. ספר השבוע:
לא קראתי מאכל השבוע:
לא אכלתי. חח סתם, אמממ..הסוף של הלחמנייה בליכלום של חברה {כל השבוע אכלתי לה אותם, ככה שהיא כבר מביאה לי לבד חחחח מהה זה החלק הכי טעים
] יציאת השבוע:מניחה שהיום בערב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יערה
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תשכחו לרגע את בטהובן העכביש, חיים נחמן ביאליק... תסתכלו............... תקשיבו..." "לא ג'חנון.. ג'אחנון.. בח' הידיעה!!!!" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:החוגים,כנראה טיול לירושלים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה [: הודגש באמצעות מדגישומטיק
סורי על העקימות המטורפת שלי בתמונה
אני הרגל הלבנה חחחחחחחחח

Mooa-Numi

New member
בלופ

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי טירונות
מרגש. גם בדיקות דם ומצאו לי את הבדיקות ונהייתי בכלליות הרבה יותר בריאה ושמחה, והחלטתי החלטות וכל מיני משהו רע שקרה לך השבוע: כל מיני, המצברוח שלי לא היה בשמיים בכלל שיר שלא הפסקת לשמוע: אה,צ בטוח יש משהו ואני כל הזמן שוכחת התחדשות השבוע: ספר תנך, גופיות לבנות, חולצות לבנות, עוד כל מיני דברים ששמים ממתחת למדים.. לא מעניינים כאלו. וחולצת סוף טירונות בוודאי תוכנית השבוע: סרט השבוע: ראיתי אתמול סרט קצת עצוב ומוזר על אנשים בשנות השלושים שרק מתאהבים באנשים שמתאהבים באנשים אחרים. וכולם היו שם כלכך יפים ושנות השלושימים, אבל אף אחד לא אהב מישהו את המישהו שאהב אותו בחזרה, וזה היה נורא עצוב. וזה גם היה סרט על התבגרות (איזה כיף שלמדתי בספרות מורחב ואני שמה לב לדברים קטנים ולא משמעותיים כאלה) ספר השבוע: טורים של יונתן גפן שרוניבץ אהובתי הביאה לי מאכל השבוע: אוכל מגעיל של מחנה 80? אפילו מה שמגיע לשם ארוז בקופסאות, כמו דני, אפילו הוא מגעיל במציאות. אבל אם אני חושבת על זה טוב, התואר ילך לביצה בלי צהוב שאחת הבנות במחלקה שלנו קיבלה. עיוות של הטבע, באמת! יציאת השבוע: קצת שבוע שעבר, אבל מאיה צעקה בח' מחלקתית "הקשב המפקדת" למפקד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את שדה בוקר ולא להתחרט עד מוות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם! טוב, לאכ ולם אבל חלקם ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: מה ההבדל בין זה ליציאת השבועף שמישהו יסביר לי?! יש לי מיליון מהטירונות, אני לא אתחיל תמונת השבוע: יש לי בפלאפון בטוח! מהנסיעה לחיפה והברמצווה והטירונות.. שאני אעלה למחשב אני אוסיף התוכניות שלי לשבוע הבא:אבט"שים בשדה בוקר?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס. הוא בעיקר היה שבועיים

Liraz 6q

New member
פיי.. שנים../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היא עזבהה! רחוק רחוק ועשיתי מלא כסף משהו רע שקרה לך השבוע: ראיתי הודעות בפלא של דודי שלא אהבתי לראות. שיר שלא הפסקת לשמוע:כל הפלייליסט של העבודה התחדשות השבוע: אני לא מוצאת מה לקנות
תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות
סרט השבוע: סטפ אפ ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: סלט עוף שעשיתי בעצמי יציאת השבוע:בטח היום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ערב מנהלים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:".. אם לא היית חברה שלי בטוח הייתי רוצה שתהייה לי חברה כמוך" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לעבוד לעבוד ולעבוד עוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:משעמם ומעייף

Summer moved on

New member
מי:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: העבודה עם הילדים
משהו רע שקרה לך השבוע:מחזור, דיכי, עייפות, געגועים, בעע כזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: true colors התחדשות השבוע: 214 תמונות מפולין מפותחות, סוףסוף:] ומליייייייייוווווווןןןןןן חיבוקים!!! תוכנית השבוע: שטויות בVOD. סרט השבוע:- ספר השבוע: "מקימי"-נועה ירון דיין. מאכל השבוע:ממ... קוסקוס:] יציאת השבוע:לא יצאתי שבוע שלםםםםםם:< הייתי רק בקניון עם אבא:| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה עבודה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הילדים היפיופים שלי
וחברות. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בצהרון- "תסתכלו בחלון, מה אתם רואים?"[אני] "מעונן..." "ואתם רואים את העלים של העץ? תראו איך הם עפים ברוח החזקה..." "אפשר לנגוע בהם?" נכון שזו שאלה מקסימה של ילדים תמימים? תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה, אזכרה לסבתא, יום הולדת לחברה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נהדרררר. שהשביתה תימשךךךךך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א. והילדות. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי התחדשות השבוע: שרשרת. תוכנית השבוע: נמלטים יציאת השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. בעיקר. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:)

AnGeL DoLlY

New member
אוף אין מה לעשות ]:

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. .היו יומיים כיפיים לגמרי עם שתי חברות שלי, ארוחת בוקר במנטה עם אחת מהן, סדנת צילום נחמדה, דיברתי עם השחקנית שהולכת להשתתף (95%) בסרט שלנו ויש לי הרגשה טובה
אבל חוץ מזה שומדבר מיוחד.. היה שבוע דיי יבש למען האמת /: משהו רע שקרה לך השבוע: קיוויתי ללכת לעצרת ההיא לסיום הסכסוך עם ההופעות, אבל היא נדחתה. סבא שלי שבר את הברך, העבודה הייתה מעצבנת, לא היו שיעורי נהיגה כי המורה עדיין בברצלונה.. קיצר, משעמם. שיר שלא הפסקת לשמוע: STRONG של רובי וויליאמס התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: מסכים סרט השבוע: אפוקליפטו מדהיםםםםם.
(ניסיתי להתעלם מהעובדה שמל גיבסון הבמאי.. אבל הסרט פשוט חזק בטירוף). ספר השבוע: אמא כל הזמן גונבת לי את "אלף שמשות" אז אני לא מקפידה מאכל השבוע: דפקנו עכשיו ארוחה בסעיד כל המשפחה. חח היה טעים יציאת השבוע: מנטה סו פאר? חח באמתתתת שהיה יבש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת למורי בלופט של מוזס ברוטשילד!:), עונה חדשה של נמלטיייייייייים
, סדנת בימוי ושיעורי נהיגה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים מהשכבה שלא ראיתי המון זמן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: נכון יש את השורה מ"שווים": שניה לפני שקו החוף מגיע?.. אז ידיד של חברות שלי חשב שזה "שניה לפניייי שסבא קוף מגיעעעע"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעור עיוני עם אמיר המורה החתיך והאהוב:), סיום תסריט, לקבוע שיעור נהיגה, יומולדת למורי
, קוסמטיקאית, להקה ומפגש הורים, סדנת בימוי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

AnGeL DoLlY

New member
אז לשם שינוי

יציאת השבוע לחוות הברבור עם הבנות, אחרי ששנתיים לא הייתי שם..:) אחלה מקום באמת

AnGeL DoLlY

New member
מין פאב חמוד כזה בבית נחמיה

תקוע בסוף העולם שמאלה בערך אבל אחלה של מקום[: יש מלא ספות ומזרנים עם כריות שאפשר לשבת בכיף... מוזיקה טובה, אוכל שתייה נרגילה.. כל מה שרוצים אה כן, וכניסה 18+ חברה שלי עובדת שם אז נכנסנו איתה

למעלה