אוף אין מה לעשות ]:
משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ. .היו יומיים כיפיים לגמרי עם שתי חברות שלי, ארוחת בוקר במנטה עם אחת מהן, סדנת צילום נחמדה, דיברתי עם השחקנית שהולכת להשתתף (95%) בסרט שלנו ויש לי הרגשה טובה
אבל חוץ מזה שומדבר מיוחד.. היה שבוע דיי יבש למען האמת /: משהו רע שקרה לך השבוע: קיוויתי ללכת לעצרת ההיא לסיום הסכסוך עם ההופעות, אבל היא נדחתה. סבא שלי שבר את הברך, העבודה הייתה מעצבנת, לא היו שיעורי נהיגה כי המורה עדיין בברצלונה.. קיצר, משעמם. שיר שלא הפסקת לשמוע: STRONG של רובי וויליאמס התחדשות השבוע: שומדבר תוכנית השבוע: מסכים סרט השבוע: אפוקליפטו מדהיםםםםם.
(ניסיתי להתעלם מהעובדה שמל גיבסון הבמאי.. אבל הסרט פשוט חזק בטירוף). ספר השבוע: אמא כל הזמן גונבת לי את "אלף שמשות" אז אני לא מקפידה מאכל השבוע: דפקנו עכשיו ארוחה בסעיד כל המשפחה. חח היה טעים יציאת השבוע: מנטה סו פאר? חח באמתתתת שהיה יבש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת למורי בלופט של מוזס ברוטשילד!

, עונה חדשה של נמלטיייייייייים
, סדנת בימוי ושיעורי נהיגה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים מהשכבה שלא ראיתי המון זמן ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: נכון יש את השורה מ"שווים": שניה לפני שקו החוף מגיע?.. אז ידיד של חברות שלי חשב שזה "שניה לפניייי שסבא קוף מגיעעעע"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעור עיוני עם אמיר המורה החתיך והאהוב

, סיום תסריט, לקבוע שיעור נהיגה, יומולדת למורי
, קוסמטיקאית, להקה ומפגש הורים, סדנת בימוי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: