ראשונה?../images/Emo190.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע היה מצחיק וגאוני במיוחד, אפילו היום של האזכרה עבר בצורה הרבה יותר טובה ממה שתארתי.
משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד. המקלדת של המחשב התחרפנה וזה מוציא אותי משפיות דעתי, אבל מעבר לזה כלום.
שיר שלא הפסקת לשמוע: יש שניים. אני עדיין תקועה על When Im Gone, שהוא פשוט גאוני ומדהים. ושלל שרב, של גידי גוב. שהוא בכלל, מדהים.
התחדשות השבוע: הזמנתי הארי פוטר 7 בעברית. וכמעט קניתי היום נעליים ב700 ש"ח אבל לא. מוצרים של החברה זה נחשב?
תוכנית השבוע: אה אהבה גדולה.
סרט השבוע: הסרט שאכלתי באוטובוס כשהתעוררתי ובמקום שקד מצאתי גבר גדול ושעיר, נחשב? אם לא, אז הילדים של מחר, למרות שנרדמתי באמצע. זה הסרט היחיד שראיתי השבוע, והאמת שהוא דיי מאכזב.
ספר השבוע: הארי פוטר 7.
מאכל השבוע: טוסט שמן במיוחד שהכנתי לעצמי ביומשני. מה לא היה בו. והלאפה שתקעתי היום באיילון, שהייתה מעולה.
יציאת השבוע: חברה טובה שלי הזמינה אותי לגלידה ביום שני והיה כ"כ כיף. ואם זה נחשב, אז הערב עם החבר'ה ביום רביעי, שהתחיל כפגישת עסקים בבית של שני חברים טובים שלי והמשיך בזה ששרצתי אצלם בבית כמה שעות, ואז הלכתי עם הקראש החדש שלי, בע"ה יצא מזה משהו, לבית של חברה הכי טובה שלי וחבר שלה. ואז נסעתי הבייתה עם הבחורצ'יק :]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעות. היומולדת שלי. הקעקוע החדש.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא! וכולם כזה. יש לי יומולדת, זה אומר שאני הולכת לראות את כולם.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'ואז אני קמה, וקולטת שבמקום שקד יש איזה גבר גדול, שחור ושעיר, ואני כולי... WTF?! מה קורה פה?! ואז קלטתי שעברנו את התחנה שלו והוא לא העיר אותי'.
אני, לכל העולם.
תמונת השבוע: אין, כרגיל.
התוכניות שלי לשבוע הבא: עמוס לאללה, הרבה יותר עמוס מהשבוע הזה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! עמוס, נטול שינה ואוכל ומלא באנשים טובים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? תני בקונדום