סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

svety

New member
ראשונה?../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע היה מצחיק וגאוני במיוחד, אפילו היום של האזכרה עבר בצורה הרבה יותר טובה ממה שתארתי.
משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד. המקלדת של המחשב התחרפנה וזה מוציא אותי משפיות דעתי, אבל מעבר לזה כלום.
שיר שלא הפסקת לשמוע: יש שניים. אני עדיין תקועה על When Im Gone, שהוא פשוט גאוני ומדהים. ושלל שרב, של גידי גוב. שהוא בכלל, מדהים.
התחדשות השבוע: הזמנתי הארי פוטר 7 בעברית. וכמעט קניתי היום נעליים ב700 ש"ח אבל לא. מוצרים של החברה זה נחשב?
תוכנית השבוע: אה אהבה גדולה.
סרט השבוע: הסרט שאכלתי באוטובוס כשהתעוררתי ובמקום שקד מצאתי גבר גדול ושעיר, נחשב? אם לא, אז הילדים של מחר, למרות שנרדמתי באמצע. זה הסרט היחיד שראיתי השבוע, והאמת שהוא דיי מאכזב.
ספר השבוע: הארי פוטר 7.
מאכל השבוע: טוסט שמן במיוחד שהכנתי לעצמי ביומשני. מה לא היה בו. והלאפה שתקעתי היום באיילון, שהייתה מעולה.
יציאת השבוע: חברה טובה שלי הזמינה אותי לגלידה ביום שני והיה כ"כ כיף. ואם זה נחשב, אז הערב עם החבר'ה ביום רביעי, שהתחיל כפגישת עסקים בבית של שני חברים טובים שלי והמשיך בזה ששרצתי אצלם בבית כמה שעות, ואז הלכתי עם הקראש החדש שלי, בע"ה יצא מזה משהו, לבית של חברה הכי טובה שלי וחבר שלה. ואז נסעתי הבייתה עם הבחורצ'יק :]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעות. היומולדת שלי. הקעקוע החדש.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא! וכולם כזה. יש לי יומולדת, זה אומר שאני הולכת לראות את כולם.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'ואז אני קמה, וקולטת שבמקום שקד יש איזה גבר גדול, שחור ושעיר, ואני כולי... WTF?! מה קורה פה?! ואז קלטתי שעברנו את התחנה שלו והוא לא העיר אותי'.
אני, לכל העולם.
תמונת השבוע: אין, כרגיל.
התוכניות שלי לשבוע הבא: עמוס לאללה, הרבה יותר עמוס מהשבוע הזה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! עמוס, נטול שינה ואוכל ומלא באנשים טובים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? תני בקונדום

../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרגשתי ממש טוב עם עצמי (בכלל, אני ממש מרגישה שאני כמו שרציתי להיות תמיד), ת"א עם חברה, ים! משהו רע שקרה לך השבוע: אני מצוננת משהו מטורף וסתם כזה מצבי רוח. שיר שלא הפסקת לשמוע: גן החטאים, אימפריות נופלות לאט. התחדשות השבוע: כלום! אני אבל ממש מקווה שאני אעשה שבוע הבא עוד הליקס ואקנה סריג שאני ממש רוצה. אה, הורידו לי את הגשר למטה!
תוכנית השבוע: אבודים. סרט השבוע: הר ברוקבק. ספר השבוע: שומרת אחותי, קראתי שוב מההתחלה ונזכרתי כמה שהוא מדהים. מאכל השבוע: מנה חמה... יציאת השבוע: ת"א, הופעה שבת שעברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ...., סבתא, קניות!! עיר? שירודו לי את הגשר למעלה? אמן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אה, לא יודעת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כנ"ל לללמעלה חח. ו.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה סבבה.

../images/Emo203.gifחחח כן זה כייף

הייתי איתו שנתיים וחצי, ממש לא הפריע לי... אבל עכשיו כשהורידו למטה אני מתה מתה מתה שיורידו כבר למעלה גם.

yaeli87

New member
שמישהי תשים שאלון או משהו!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ שנה עם מאמי [
],היה לי כיף עם החברות,הייתי בגימלים... משהו רע שקרה לך השבוע: הבנק,אחותי,זה שההורים שלי עדיין בחו"ל... שיר שלא הפסקת לשמוע: -Ayo Technology של פיפטיסנט וג'סטין התחדשות השבוע: לצערי הרבה...
תוכנית השבוע: מגרש ביתי העונה הראשונה
,חברים,תכף עדי אשכנזי סרט השבוע: סטפ אפ,הכלה של החבר שלי,באדבויז 2 ספר השבוע: - מאכל השבוע: הומפרייז וכריך פרגית יציאת השבוע: עם מאמי ביום רביעי וביום ראשון עם עוד זוג חברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אבא ואמא חוזרים!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבא ואמא ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא,מאמי,אבאואמא!!! ולסגור שבת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+-

THE ronch

New member
../images/Emo41.gif תקראו ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי מפולין. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה דבר כזה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: בעקרון את כל אביתר בנאי, אבל בעיקר בעיקר את "שן לידי" שזה פשוט אחד השירים היותר טובים שנכתבו במאה האחרונה. התחדשות השבוע: חולצה אפורה ארוכה עם כוכבים סגולים חלולים כשבתוך כל כוכב סימן קריאה סגול, ארנק אדום עם ברקים שחורים, סקיני מנומר אפור-שחור. (כל אלה מH&M). חוץ מזה גם- גרביונים סגולים ושרשרת זהב עם תליון (סתם מחנויות בפולין), וגם נעלי בית מושלמות (מהשוק בפולין). וגם אמא הביאה מאמסטרדם- שמלת-אפודה סרוגה מושלמת הכי אולדסקול בעולם, וגרביונים ורודים! אה וגם קניתי לאסף בקבוק ג'ק דניאלס, ולשרה מנורה מושלמת לחדר, ולאמא מלח לאמבט ואיזה מעמד מגניב לנר. אה וקונדומים מגניבים גם מפולין! קופסא אחת לי וקופסא אחת לסיון. תוכנית השבוע: וואי בקושי ראיתי טלוויזיה. אולי בנות גילמור. סרט השבוע: רשימת שינדלר
ספר השבוע: לא קראתי, בעיקר כתבתי וגם זה בקושי. מאכל השבוע: מה כבר היה לאכול בפולין?
יציאת השבוע: רביעי בלילה- עם שרה ואודליה. היה ממש ליגה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המממ, שביתה? ולחזור לעבוד. ולהכנס כזה קצת לעניינים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את אנה שוב, את אודליה, אסף (!) כמובן. אף אחד בלתי-רגיל ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מה, זה חלבּי? מה, פתאום אני גויה?" (איזה פוסטמה מהשכבה. הלחנו את זה והוספנו שני בתים ועשינו שיר בלוז) תמונת השבוע:
. אני וידיד שלי חמודים בפולין. תמונת פפרצי שעירא צילם.... התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, בי"ס, קפה, אסף. בזה זה מסתכם בערך.... אה, יש גם איזה הופעה של חבר של הגר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ליגאו! תגיבו, זונות.

Lost Lullaby

New member
אני מתה לישון

וישנתי איזה שעתיים שלוש בצהריים
משהו טוב שקרה לך השבוע: כולו, כל כך משהו רע שקרה לך השבוע: עצוב לי
שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: שרוך, חינוכון, רבט, דברים לחורף:] תוכנית השבוע: ח... סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיבוץ ספציפי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הגרי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואי היה המון, כי עשינו אס"ק... עשינו למפקדת הקשב ארוך בספרדית והיא כל כך שיחקה אותה וענתה לנו בספרדית ["מה אתה אומר?!"] ובשעת טש היא אמרה לנו בואנוס נוצ'ס
ורדפנו אחריהם עם הקשבים חולפים אז היו מלא יציאות... עומר- הקשב הרספ הרספ- הקשב חולף? עומר- כן הרספ הרספ- אתה ממש אוהב את זה, הא? עומר- מאוד הרספ. מאווווווווווווווווד. תמונת השבוע: הגר
התוכניות שלי לשבוע הבא: לקום כל בוקר בחמש כדי להגיע לג'וליס. פאן! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים הודגש באמצעות מדגישומטיק

תעשי לעצמך טובה ע-נ-ק-י-ת

ואל תקחי אוטובוס מת"א לג'וליס ישיר[AKA- 301]. זה באמת יותר מדיי נוראי..

EVE Lights

New member
ממש ממש חם לי, אוף!

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי חזיות!!!
ועוד אחלה חזיות והן היו במחיר מעולה. ואביב הפתיע אותי לטובה בעניין של השנה שלנו
משהו רע שקרה לך השבוע: היה שבוע ארווווךךך ומעצבןןןן. אני שונאת לאחמ"ש כל השבוע, זה עושה לי חררה. שיר שלא הפסקת לשמוע: My Chemical Romance - Famous Last Words התחדשות השבוע: כאמור 5 חזיות מהממות
(3 שחורות ו-2 לבנות), ועוד עליונית שיפון שקופה בצבע שחור, עם צווארון גולף מקסטרו. היא תהיה שימושית לחורף עם גופייה מתחת
קניתי גם מפיץ ריח, כרגיל בשיטוטיי בת"א. חבל שהוא מתנדף אחרי שבועיים. תוכנית השבוע: "מונית הכסף" (זה מגניב לאללה!) סרט השבוע: היום הולכים לראות לשרוד עד החופש בסינמסיטי (אבל למה ב-1 בלילה, למה) ספר השבוע: כרגיל, לא היה מאכל השבוע: קליק כריות ועוגת טורט של אמא יציאת השבוע: בשבת עם הבנות לאוליב בבוגרשוב ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: איפה הפלאפון שלי? מממ אין לי מושג. למרבה הפתטיות אין משו מיוחד, עבודה כרגיל 4 ימים (מתוכם העלאת מבצע אחת, כוסעעעעמו) ואביב. אה וגם שיננית. נהדררר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את באה למסע המשאיות?" יוני המפגר תמונת השבוע: חתוללללללללי הכי חמוד בעולם שראינו באוליב בשבת שעברה. אני אשים כמה תמונות שלו... הוא היה חמוד נורא
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, העלאת מבצע, אביב ושיננית. כרגיל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ארוך משהו ועמוס ומעייף, אבל נחמד בסך הכל.

THE ronch

New member
כולה חתול!

מה זה הבוק הזה
אני שונאת חתולים אבל הוא באמת יפה. יש לו צורות גאומטריות על הפרווה ובכלל, הוא ג'ינג'י...O_O

EVE Lights

New member
לא יודעת הוא היה חמוד במיוחד

ואהבתי את הקטע שהרשו לו לישון על הדלפק
והוא ג'ינג'יייייייייייי

למעלה