סיכום שבועייי :)

OverAndOver

New member
מסכמת ^^ |במבה|../images/Emo183.gif

שם: מיכאל גיל: 15 אזור: ת"א שיר השבוע: SmallLean - 100 Monkeys Drunken Waltz - 100 Monkeys להקת השבוע: 100 Monkeys סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי,סקראבס,המפץ הגדול ספר השבוע: one false move - Harlen Coben משהו טוב שקרה השבוע: יצא האלבום של 100 מונקיז,היה חופש,היה מין מפגש פורום סימפל XD משהו רע שקרה השבוע: מתגעגעת לחברות שבחו"ל דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: מפגש פורום סימפל...הזוי ביותר XDD ציטוט/י שבוע: ~חברה שלי מצביעה על התמונה של אווה לנגוריה בזה של הארטיקים~ "נשבעת לך חשבתי שזה אדוארד!" XDDDDD ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) לא מספיק שבלילה היה יותר מדי שקט גם הדלת חרקה
ממש עזר לי להירדם...!

dorinchik

New member
אווו אני אוהבת את הארלן קובן!

יש לי איזה 4 ספרים שלו בבית..אני תקועה באמצע hold tight עוד מיום כיפור XDD

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif גם אני אוהבת אותו..../images/Emo168.gif

הוא סופר מדהים, הכתיבה שלו מושכת.. קראתי את ה"נעלמים" ואני תקועה גם אבל ב"הבטיחי לי" ויש את "החזיקו חזק" שמחכה וצובר אבק XDD

OverAndOver

New member
הבטיחי לי../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif

נעלמים גם יפה אבל הבטיחי לי יותר
אני הכי ממליצה על דיו חיוור ואל תגלה
אבל כל הספרים פשוט מעולים! חוץ מהחזיקו חזק וההזדמנות האחרונה אני פשוט מתה כל כולם.

dorinchik

New member
יאו פרומיס מי!!../images/Emo23.gif

עשיתי עליו בוק ריפורט שנה שעברה..קיבלתי 100..אפחד לא מקבל 100 עם המורה שלי..זה בגלל שממש נהניתי מהספר..יצאה לי עבודה מבריקה...הייתי יכולה להצטנע אבל באמת שזו אחת העבודות..אם את רוצה אני אשלח לך..את תיגנבי..

OverAndOver

New member
זה פשוט ספר מדהים../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif

והסוף שלו אני נשערתי עם הפה פתוח שעה XD כל הכבוד! כרגע אני לא צריכה לעשות בוק ריפורט וגם אני חובבת ספרים גדולה אז אני מעדיפה לעשות אותו בעצמי אבל תודה בכל מקרה ^^

dorinchik

New member
רציתי לשלוח לך כדי שתראי XDD

לא כדי שתשתמשי בו...זכויות יוצרים..

OverAndOver

New member
הוו אז בשמחה! XD |במבה|../images/Emo183.gif

כי כתבת "אם את רוצה אני אשלח לך..את תיגנבי.." אז באמת תהיתי אם זאת הייתה שגיאת הקלדה או שבאמת התכוונת לזה XD

dorinchik

New member
התכוונתי כאילו מהמילה גנוב

כמו שאומרים "מה את גנובה"..חחח שיעור העברתי לך... תביאי מייל או מסן..איך אני אשלח לך?

OverAndOver

New member
איכ הולד טייט XD |במבה|../images/Emo183.gif

הוא דיי שיעמם אותי...גם אני נתקעתי בו XD קראתי כבר את הספרים שתורגמו לעברית עכשיו עברתי לאנגלית XD

Emergency Exit

New member
.SWING SWING SWINGGG

שם: ליאוּר. חיחי גיל: 16.3 אזור: נתניה
שיר השבוע: Mindless Self Indulgence - Stupid MF Muse - The Supermassive Black Hole Guru Josh Project - Infinity 2008 Linden-Redefine AAR - swing swing AAR - BREAKIN all time low - jasey rae
להקת השבוע: all american rejects
סרט/סדרת השבוע:
להרוג את המזל
עקרות בית נואשות, האנטומיה, מרפאה פרטית. אמריקן איידול.
ספר השבוע: "נונגה נונגה" לואיז רניסון.
משהו טוב שקרה השבוע:
סיימתי ת'ספר, סידרתי ת'MP,
קיבלתי מתנה שרשרת ותמונה של הביטלס מחברות
מצאתי אוזניות בבית,
קיבלתי כסף מסבתא
וגם..היה כיף במסיבה של סוניה.
משהו רע שקרה השבוע:
חזרה ללימודים,
כנס שכבה דפוק.
הרגשה לא נעימה בסביבה.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: המסיבה של סוניה והאנשים שהיו שםXD
ציטוט/י שבוע: "היטלרי דאף." עזבו זה מרושע, אבל ההקשר היה מצחיק חחח. זה הוצא מהקשרו.
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13? המ, מגניב
היתי במסיבת יומולדת.

Charley XD

New member
עונה D:

שם: אורטל גיל: 16.5 אזור : מרכז שיר השבוע: להקת השבוע : פיניקס, קילרס, ארקטיק, באסטד והלוגודביי סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור ! על טבעי
ספר השבוע: MS וגאווה ודעה קדומה משהו טוב שקרה השבוע: ת"א ! היה כזה שווה .. וטלטל שבאה ופורים !! בכלל היה ממש טוב .. משהו רע שקרה השבוע: שנגמר החופש /: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: 1. נטע תיבלה לעצמה את הרגל 2. טל אמרה שפסטורלי פה XD 3. וגם התחלנו לקפוץ על טרמפולינה, להפריח בועות (אני לפחות) ולרקוד על חבילות קש XD (ולא, לא היינו על חומרים כלשהם) ציטוט/י שבוע: שיר : "מי זה רועי ?" אני : "מישהו שאורטל הייתה דלוקה עליו..." שיר : "אבל חשבתי שאת ... אה !" להזכרכם, אני אורטל. "הותקפנו על ידי לוח !" ואין לי כוח .. יש לי מלא ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) אה? אממ הפעם לא ראיתי סרטי אימה ... לא היה משהו מעניין

למעלה