סיכום שבועייי :)

Orange Sky

New member
אורטלוש!

נכון>< אז קדימה תמצאי זמן פנוי! אל תדאגי אני לא אתייאש

Orange Sky

New member
כיף לך=] חח אני רוצה גם לראות><

אבל אין עם מי כי כל החברים שלי כבר הלכו...

אףפעם

New member
מסכמת פעם ראשונה בחיים!../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 16.5 אזור: שרון שיר השבוע: - להקת השבוע: בקושי שמעתי מוזיקה כי עד לא מזמן לא היה מחשב והאמפי3 מת. סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש ועל טבעי פרק 217
ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו (בפעם הרביעית בערך...) משהו טוב שקרה השבוע: יש מחשב חדש! והיה חופש פורים שהיה מושלם והיה ממש כיף בת"א. משהו רע שקרה השבוע: החופש עבר מהר מידי וכבר נראה כאילו הוא היה לפני חודש. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: תיבלתי לעצמי את הרגל בת"א. ציטוט/י שבוע: יש המון ציטוטים של שיר... שיר: העם במלחמה זה כאילו מלחמה. ושוש שיר: יש לי רגליים מהירות כמו ארנבת! אבא שלי מתוך שינה: לא צריך להשתמש בכסף צריך להשתמש בעיזים! ילדה א:מיד שהייתי רואה ל' על המכוניות חשבתי שזה לביילבסקי (זה שהיה ראש עירית רעננה במשך אלף שנה). ילדה ב': נו,ולמה זה? ילדה א': לימודי נהיגה! אותה ילדה: דני, הציצים שלך לבנים? שיר: אחד פלוס אחד שווה ארבע. קמי: כן אני יודעת את זה. במהלך הסרט הגרוע אישה אחת עומדת מול המראה ומורידה חלוק. שיר: למה אין לה פיטמות? קמי: זה הגב שלה. שיר בתמיהה רצינית: יש לך ברך? אחותה המושלמת של ליאן לליאן: כשתהיה בצבא אני אהיה הנכדה שלך? ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) היה נחמד. רציתי לראות סרט אימה בפעם הראשונה בחיים כהכנה ליום שישי ה-13 עם ג'ארד ובסוף יצא מותחן פסיכולוגי גרוע.

Orange Sky

New member
סאם../images/Emo99.gif

איזה פרק אדיר:) די הוא פשוט לא מפסיק לבכות חחחחחחחחח כרפעליו
הציטוטיםXDDDDD

maya 1342

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif../images/Emo69.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif איזו תמונה!

sweet shir

New member
לא העברת את ה1+1=4 נכון!!!

אני אמרתי את זה ברצינות, וקמי הסכימה איתי ברצינות XDDDDD הציטוטים ממש קורעים חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD אופ תמותי עכשיו אין לי סיבה לעשות סיכום שבוע, כל מה שרציתי לכתוב את כבר כתבת!

אףפעם

New member
סורי

לגבי הציטוט את מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני לא מסוגלת לזכור משהו נכון למשך שתי דקות שלמות כדי לצוטט אותו כראוי. ותעשי סיכום שבועי אני מבטיחה לקרוא ולהגיב!

Charley XD

New member
XDDDDDD והיה מוי כיף בת"א !!

גנבת מילים .. חחח נפגשים שוב בפסח שיהיה לך ברור 3> אוי זה פרק מושלם ! התחלתי להנזיל ריר בצורה מטורפת .. ואהבתי את החתימה שלך XD ענק !

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחח התמונה XDDD../images/Emo29.gif

זה מהעונה השנייה או הרביעית? כי יש שני פרקים שהוא ניראה ככה

xXx Lilo xXx

New member
הראשון היה...../images/Emo29.gif

עם האשת זאב הזאתי... שאח"כ הוא היה צריך להרוג אותה
והפעם השנייה... הייתה עם רובי המכוערת אבל XD

בפעם השניה ראו לו את הגב רוב הזמן והם לא

שכבו על מיטה, לא?
ונכון שהרובי החדשה מעצבנת כזו? אני ממש אהבתי את הראשונה

xXx Lilo xXx

New member
הראשונה הייתה מדהימהO_O"../images/Emo29.gif

לעומת האיכסית והמצעבנת שהביאו XD

מזל טוב חח

הציטוטים קורעים XD וגיליתי שלא משדרים את יום שישי ה 13 ברעננה
אנחנו חיבות למצוא דרך לראות את הסרט! התמונה

Fall Out Liel

New member
עוד שבוע!! רוברט מקום 1 במצעד..../images/Emo168.gif

למי שיש ראש 1 בטח ראתה שבמצעד הכוכבים הצעירים הכי שווים בעולם זכה רוברט מקום 1, ויש אפילו פוסטר אמצע שלו
, וקניתי את העיתון ממש במקריות כשאבא שלי עצר לקנות חלב וסיגריות, שמתי לב רק אח"כ
. שיר השבוע: Katy Perry- Thinking of you, 30 Seconds To mars- Beuteaful lie, Robert Pattinson- Let me sign/Never think/Be my lover
להקת/אמן השבוע: למעלה ^^ סרט/סדרת השבוע: דממת מוות [סרט אימה מצמרר ביותר ~.~],סופרבאד [אני חולה על השחקן הזה ששיחק גם בג'ונו, הוא ממש חמוד
] ספר השבוע: T עדיין תקועה בו >< משהו טוב שקרה השבוע: עבדתי והרווחתי כסף D:, חופש. משהו רע שקרה השבוע: השמנתי
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: מאיפה להתחיל?
ציטוט/י שבוע: אני: "את מקיאה גם חתיכות מהשכל שלך באותו זמן.." חברה: "לא נכון!" אני: "אז את רוצה שהתירוץ לכך שאת מטומטמת יהיה שהפילו אותך בלידה או שזה פגם גנטי?"
וואי והיה לי עוד אחד, אבל שכחתי
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) רגיל, טחנתי כל היום ובלילה ראיתי סרטי אימה וכאלה.. D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

xXx Lilo xXx

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17 אזור: מרכז שיר השבוע: חרשתי על הדיסק של מטרו סטיישן
להקת השבוע: Metro Station סרט/סדרת השבוע: סדרות:מחשבות פליליות העונה החדשה ^^" חף מפשע פשע מן העבר האנטומיה של גריי החיים עפ"י ג'ים
סרטים: החדר חתונת הרפאים
אגדה שמגדה 2 יום שישי ה-13 (הישן)(אעאעא אתמול יצא בחדששששששששששש עם ג'ארד
חייבת לראות אותו) ספר השבוע: אעאע התחלתי את BD אתמול... לא התקדמתי הרבה אבל עדיין XD אני ממש אוהבת O_O משהו טוב שקרה השבוע: המממ הייתי בהופעת סטאנדאפ של אורי חיזקיה
היה ענק!!! משהו רע שקרה השבוע: אזרחות... חרישה מטורפת במשך שבוע שלם!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: חלמתי שיש מבול ואבא בונה תיבה
(נו פעם ראשונה שאני זוכרת על מה חלמתי
) ויש עוד אבל אני ממהרת לראות תסרט סליפי הולו XD ציטוט/י שבוע: הממ אין כ"כ
ולשאלה המתחלפת: איך היה יום שישי ה13 ? היה לי על הבוקר מבחן משווה באזרחות
בערב הייתי אצל חברה והיה לי כיף .... ולא הרגו אותי שחזרתי מאוחר XDDDD

למעלה