הסיכום שלי
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לשם
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לשם (השאלה מאפשרת
)
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חבר שלי... כי הוא יודע להקשיב כ"כ טוב, ויודע להתמודד עם כל מה שהפלתי עליו השבוע.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לקחתי יום מחלה (אבל באמת הייתי קצת חולה!) והלכתי לאכול עם אמא ארוחת בוקר. משהו שלא עשיתי הרבה זמן
מאכל השבוע שלכם? שניצל טבעול רק בלי התירס
פאדיחת השבוע שלכם? ישבתי אתמול במשרד ודיברתי עם חברה בטלפון וסתם כזה שיחקתי תוך כדי עם גומייה שהייתה שם. בסוף הגעתי למצב שכל האצבעות ביד ימין שלי היו תפוסות ע"י הגומייה, חוץ מהאמה. פתאום יצא מישהו מישיבה והלך לכיוון דלת היציאה ואמר לי שלום. החזרתי לו שלום והרמתי את היד כדי לנופף לו לשלום, ודי שכחתי מהגומייה שהייתה עליה. ניסיתי להרים את האצבעות ולמתוח את היד, אבל כמובן שרק האמה התרוממה. וככה יצא שבעצם עשיתי לו "זין". עד שקלטתי מה קרה הוא כבר יצא
כמה צחקתי
ציטוט השבוע שלכם? "בטח המעריצות של ביט 69 זורקות עליהם גוזיות"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקבל רק פידבקים רעים מידיד טוב שאני מנסה להשקיע בו הרבה, לגלות שהוא בכלל לא מעריך את ההשקעה הזאת.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סופ"ש נוסף
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס-
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) טוב מסתבר שאני לא היחידה באמת
מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"?-
4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג Ady18- קחי את החיים באיזי