סיכום השבוע

OpenYourEyes

New member
סיכום השבוע

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. סופ"ש נעים לכולם!

ady18

Well-known member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?שוכחת אותך שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?בעיקר מירי,לראות את האור תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אף אחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום מאכל השבוע שלכם?טוסט פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? נעזוב:( דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:ההופעה ואיך שהיא נגמרה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אולי קרן ועוד הופעה שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר:לא משנה לי כי לא ממש אוכלת את זה... 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם?4 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לעצמי אני מאוד זקוקה לזה אחרי השבוע הזה:(

נעה 124

New member
עונה../images/Emo179.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי, אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שיר עצוב של אביב גפן, ברכת המלך של מירי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי וזה שהתחיל החופש! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 100 בתנ"ך
מאכל השבוע שלכם? עוגה שחברה שלי הכינה
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת ציטוט השבוע שלכם? "יותר מאשר הציפור רוצה לעוף, החילזון רוצה לצאת מביתו" (המורה שלי לערבית) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעורי מתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה)- את לא.. מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. למורה שלי לתנ"ך שלא תלמד שנה הבאה.. היא המורה היחידה שיתגעגעו אליה..

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"רכבת באירופה" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?"baby its you" the beatles תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:X משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:החופש! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט "fight club" שראיתי בפעם המיליון והוא פשוט מעולה. מאכל השבוע שלכם?שניצל תירסXD פאדיחת השבוע שלכם?X ציטוט השבוע שלכם?"אז למה לא יוצא לי עשן מהאוזניים?!?" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שום דבר... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מסיבת הפקה. שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? אני מעניקה גזוז למי שצמא

shir828

New member
"לרוץ לרוץ לעבור היום, ואני תקועה באותו המקום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול, איתי, רכבת באירופה.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? עכשיו אתה חוזר בחזרה(?) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:.... לפתוח בגדול. אני הכנתי:) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חופשששששש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום בריכה..? מאכל השבוע שלכם? קרטיב לימון שסיימתי זה עתה. פאדיחת השבוע שלכם? אין ממש... ציטוט השבוע שלכם? "כולם לצאת מבית ספר!" בקריזה. העיקר המנהלת אמרה שעה קודם "אנחנו אוהבים אתכם.." יא רייט. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ערב שורשים. סתם עיצבן. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופששששששששששששששששש? שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: טוב. מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לשירי. כי אין לה חופש גדול
>< סופ"ש נעים לכולם! יאפ

איזו אפליה../images/Emo46.gif

גם לי אין חופש גדול עובדת עד 15/8 בקייטנה
תמיד דופקים את השחורים

shir828

New member
יום אחרי היומולדת שלי../images/Emo3.gif

את בחרת לעבוד בקייטנה
אם את נורא רוצה אני אביא לך

שיריק

אני יודעת שזה לא קשור... אבל.. התגעגעתי אלייך!
והמסן לא מתחבר בכלל.. יש לך אייסי?

"בתוך רכבת באירופה ליסוע ליסוע..."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי, רכבת באירופה ומבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כל ילדה יודעת - של איתי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חופששששששששששששששש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שופינג עם חברה בקניון מאכל השבוע שלכם? קורנפלקס פאדיחת השבוע שלכם? עזבו, זה מפדח מדי..... ציטוט השבוע שלכם? "כדי למות צריך לחיות" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעור סוף שנה... לא קיבלנו תעודות וזה היה שיעור ממש מיותר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אילת
אני נוסעת לאילת
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. אני נותנת את ה
לכל מיש אין לו בגרות בלשון ביום ראשון ויכול להנות מזה...

Red Daniel

New member
איך רואים שאת מורה...../images/Emo3.gif

"את הבגרות שלי כבר עשיתי"

למעלה