סיכום השבוע

OpenYourEyes

New member
נו הקהל של נינט= הקהל של ערוץ הילדים

(לא כולו כמובן אבל חלק גדול ממנו) פעם בהופעה של קרן בקמלוט היו כמה ילדות קטנות וצרחניוות שבאמצע ההופעה צעקו לקרן "קרן אנחנו חולות עלייך" והיא ענתה ב"החלמה מהירה" ואז זרקה משהו על זה שהן צריכות ללכת להופעה של נינט (אם אני זוכרת נכון). דעתי האישית (וזאת דעתי כן- שלא יתפתח ויכוח בגלל זה), נינט באמת יותר פופולארית (בעיקר בזכות הזוגיות עם יהודה לוי) אבל קרן הרבה, אבל הרבה יותר איכותית.

../images/Emo45.gif

שיהיה לנינט לבריאות עם עם הזכייה שיהיה לה רק טוב עם כלהכבוד זו לא אחת מהתחרויות החשובות (בניגוד לעמ"י וכו')

Red Daniel

New member
כ"כ מסכים איתך

נינט עוד פליטת נולד כוכב. כמוהה יש עוד לא מעט. כמו קרן יש רק אחת
.

עונה קצת בדיליי ../images/Emo9.gif וואי מלא זמן לא הייתי פה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול כמו כל שבוע
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שווים של רן דנקר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמממ.. עשיתי שופינג , הייתי פעמיים בים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק של יוני בלוך "הרגלים רעים"
קניתי אותו והתמכרתי
וגם... קרוקס בובה! אהע
מאכל השבוע שלכם? תפוח פאדיחת השבוע שלכם? בדוכן פלאפל שאין בו צ'יפס ביקשתי שישים קצת צ'יפס.. אז הוא שאל "הרבה?" אז עניתי "לאא.. ממש ממש קצת...!!!" ולא הבנתי שהוא מסתלבט עליי
ציטוט השבוע שלכם? וואלה לא יודעת.. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בגרות בספרות מחר!!!!!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להיות אחרי הבגרות בספרות ולצאת רשמית לחופש
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) - רק בשבילך סימנתי את תשובה 1..
מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? חחחחחחחחחחח ההורים שלי עושים את זה ואני מחביאה את עצמי אי שם מתחת לכסא
1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לשיריק, ירדן ואליוש כי התגעגעתי אליהן
סופ"ש נעים לכולם!

אייייי זכרו אותי!!!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif |פרצוף מאושר|../images/Emo70.gif

גם אני התגעגעתי אלייך מותק!!! כבר חשבתי ששכחת אותי

למעלה