סיכום השבוע

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מבול /פג'ו92/ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אני גרה מול הים/הייתכן/לא מכירים אותך/לראות את האור/מיליון פעם תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אימא שלי
חזרה הביתה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-התקבלתי לתואר שני
סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סיימתי השבוע לקרוא ספר מתח בשם שבוע באמצע החיים של ליעד שוהם מאכל השבוע שלכם? פיצה
פאדיחת השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אתמול ממש לא הרגשתי טוב בערב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של כנסיית השכל/מסיבת סיום /הופעה שאיה כורם מתארחת /הופעה של מירי(מחר ושבת הבאה) שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) לא אוכלת נמס בכוס (אסור לי)אבל בשבילך 1 מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס
(הצחיקהב אותי תשובה 4)- 2 לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לאימא שלי
רק שתרגיש טוב לקרן למיקי
למירב

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי...

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?אבייתר. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שירה-מירי מסיקה. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:התעודה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הלכתי לקניון עם הילה וירדן והיה כ"כ כיף... מאכל השבוע שלכם?סושי!!
פאדיחת השבוע שלכם?אמ... לא עולה לי עכשיו. ציטוט השבוע שלכם?>< דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:ההורים שלי!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:החוג שלי... שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה.
2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לי היה לי שבוע נוראי ביותר... סופ"ש נעים לכולם!

OpenYourEyes

New member
הסיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לשם (השאלה מאפשרת
) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חבר שלי... כי הוא יודע להקשיב כ"כ טוב, ויודע להתמודד עם כל מה שהפלתי עליו השבוע. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לקחתי יום מחלה (אבל באמת הייתי קצת חולה!) והלכתי לאכול עם אמא ארוחת בוקר. משהו שלא עשיתי הרבה זמן
מאכל השבוע שלכם? שניצל טבעול רק בלי התירס פאדיחת השבוע שלכם? ישבתי אתמול במשרד ודיברתי עם חברה בטלפון וסתם כזה שיחקתי תוך כדי עם גומייה שהייתה שם. בסוף הגעתי למצב שכל האצבעות ביד ימין שלי היו תפוסות ע"י הגומייה, חוץ מהאמה. פתאום יצא מישהו מישיבה והלך לכיוון דלת היציאה ואמר לי שלום. החזרתי לו שלום והרמתי את היד כדי לנופף לו לשלום, ודי שכחתי מהגומייה שהייתה עליה. ניסיתי להרים את האצבעות ולמתוח את היד, אבל כמובן שרק האמה התרוממה. וככה יצא שבעצם עשיתי לו "זין". עד שקלטתי מה קרה הוא כבר יצא
כמה צחקתי
ציטוט השבוע שלכם? "בטח המעריצות של ביט 69 זורקות עליהם גוזיות" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקבל רק פידבקים רעים מידיד טוב שאני מנסה להשקיע בו הרבה, לגלות שהוא בכלל לא מעריך את ההשקעה הזאת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סופ"ש נוסף
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס-
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה)
טוב מסתבר שאני לא היחידה באמת
מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"?-
4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג
Ady18- קחי את החיים באיזי

Red Daniel

New member
אחד השבועות הכי גרועים בחיים שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אביתר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? סוד-רוני|סדגש תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המחנך שלי שאמר שהוא יאבק כדי שאני אעלה כיתה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- רוני. התחלתי לשמוע אותה ברצינות ורק עכשיו גיליתי כמה היא זמרת מוכשרת!!!אבל יש אחת יותר טובה ממנה...
מאכל השבוע שלכם? פיתה מקמח מלא...אוי גאד זה בריא!!! פאדיחת השבוע שלכם? כל פעם מחדש שאני מספר לאנשים שלא בטוח אני שנה הבאה אתחיל את הבצפר בכיתה י'...
ציטוט השבוע שלכם? יודע מה אם הוא בא היום לרמת אביב אני חותך לעצמי ת'ביצים!-משפט שילד מהקבוצה שלי אמר...ואכן "הוא" בא לרמת אביב
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: את השיחה עם המחנך שלי שבוא הוא הודיע שההנהלה דנה אם להעלות אותי כיתה...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מתכונת בבר אילן והופעה של מירי ב-30 שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה 3. מה זה בדיוק...? (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה.-לאור העובדה שהחלום שלי הוא להיות טייס, ויש להם תפקיד כל כך גורלי שטעות הכי קטנה ו..., אז אני מכבד אותם מאוד 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לא יודע למי אני כן אביא את זה, אבל לעצמי כל כך לא!!! לעזעזל, כיתה ט' שוב? איך אני אתמודד עם זה? איך אמא שלי? עם המצב הבריאותי שלי...שיט, החיים שלי נוראיים סופ"ש נעים לכולם!

khvh5

New member
חופש!!!!! 3>

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אממ נפוליאון- יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: החופש! 3> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ ספר "חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן" גם הסרט מעולה! מאכל השבוע שלכם? פיצה פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור לי >< ציטוט השבוע שלכם? --- דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום [איי טאינק סו..] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ.. שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
אפילו שגם אני מוחאת כפיים.. ואמא שלי מתחילה חצי שניה לפני כולם ואני מתפאדחתת.. 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לכל נערי ישראל שהשבוע סיימו ללמוד ועברו שנה של לימודים!

sag18

New member
סיכום שבוע

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? עם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? candyman כריסטינה אגילרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: החופש!!
(מאד מקורי!) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לילה מטורף במוזאון מאכל השבוע שלכם? פסיפלורה פאדיחת השבוע שלכם? - ציטוט השבוע שלכם? - דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע? התעודות~ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ההופעה שלי!!! שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: לכו על זה... מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס * 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי * למרות שגם אני עושה את זה, אבל אמא שלי עושה את זה לפני כולם, פאדיחות! 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? - אבודים עונה 3 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. ליהי!!! (khvh5) סופ"ש נעים לכולם!

sag18

New member
בהמשך..

פאדיחת השבוע שלכם? לרשום את השיר האהוב עלי עם שגיאות כתיב!

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Do you know? - Enrique Iglesias תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: העובדה שקיצרו לי את השירות בחודש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סיימתי בדיוק היום לקרוא את "השטן לובשת פראדה" (לא ראיתי ת'סרט..וגם אמרו לי שלא כדאי כי הוא יהרוס לי
) ממש אהבתי,מומלץ
מאכל השבוע שלכם? פיטריות ממולאות פאדיחת השבוע שלכם? לא שידוע לי ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ...חוץ מלהיות בבסיס.... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיעבור עוד שבוע בדרך לשחרור שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה בין לבין...תלוי איזה מרק
וכמה הגוש גדול מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 2. ישראלי ומצוי לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לעצמי
כי זה מה שאני יכולה לעשות כמה שבא לי החל מה-19.7!!! *עדיין לא מאמינה שזה נגמרררר*

עדי C

New member
שבוע שלי../images/Emo176.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה, ושיר הפרחה בביצוע מירי
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:תמר
הרסת לי ת'בריאות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? נסטי נחשב? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? תמרה וייס כאן!!!11 דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אפשר לוותר על אנשים? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומרביעי
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס
2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"?
4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. תמר ורייצ'ל
סופ"ש נעים לכולם!

למעלה