סיכום הישרדות 911

מטר9

New member
לפי מה אתה קובע את זה?

כי כבר כולם הבינו שאתה אוהב את ג'נה

SurvivorLoki

New member
אולי תלמד הישרדות?

חשבתי שאתה מדבר על משהו אחר, אם אתה נתת את רובאמבר כדוגמא לבעלי ברית עם הכי הרבה ביטחון אחד בשני אז המצב יותר גרוע, דרוש לראות הישרדות ומיד ! הברית הכי חזקה הייתה בין ג'נה והיידי בעונה 6, ע"ע היידי לא עשתה ברית נגד ג'נה ולמעשה עפה בגלל שהיא לא הייתה מוכנה לצאת נגד ג'נה, וג'נה הייתה היחידה שאי פעם בהיסטוריה של הישרדות נתנה את החסינות שלה(להיידי כמובן), וזה היה ברור שהן בחיים לא יבגדו אחת בשנייה. רובאמבר לא מתקרבים לזה, הם הזוג הכי חזק, אבל בטח לא הכי נאמן

מטר9

New member
אתה צריך ללמוד לקרוא

אני אמרתי שלמרות שלרוב ואמבר הייתה את הברית הכי חזקה, אפילו הם לא בטחו אחד בשני ב-100 אחוז|הגדש| כמה פעמים צריך לחזור על זה??

SurvivorLoki

New member
כי לא הייתה להם!

לפי מה אתה מגדיר הברית הכי חזקה? "אפילו הם" זה מה שמעצבן כי הם לא היו הברית הכי חזקה אחד עם השני(זה היה ג'נה והיידי), הייתה להם ברית חזקה כי הם שלטו במשחק, זה לא אומר שאם אנשים היו מתמרדים הם לא היו בוגדים אחד בשני(כמו שאמבר כבר הוכיחה ובגדה בו בסוף)

מטר9

New member
בוא תרענן את זכרוני...

ותגיד לי איך אמבר בגדה בו בסוף, כי לי לא זכור שום מקרה כזה... מלבד זה, אני חושב שלהם הייתה את הברית הכי חזקה גם בגלל שהיה משהו קצת מעבר למשחק (כפי שכולם כבר יודעים), גם בגלל שכשאמבר עברה לשבט השני עם מעט מאוד סיכויים להצליח רוב ניסה לעשות הכל כדי להשאיר אותה, והיה ממש בדכאון כשהיא לא שם, ויש עוד כמה וכמה סיבות.

SurvivorLoki

New member
הוא היה ממש בדיכאון?

הוא היה בדיכאון יום ואז המשיך במשחק ועשה מלא בריתות ליום שאחרי שיעיפו את אמבר. אמבר סיכמה עם ג'נה שאם אחת מהן מנצחת - הן יקחו אחת את השנייה ולא את רוב, ואמבר כבר אמרה שהיא הייתה עושה את זה אם היא הייתה מנצחת. ורוב ציין מאות פעמים שאמבר נורא יפה וחמודה, אבל הוא פה בשביל לשחק ולהרוויח מיליון דולר. זה שהם התאהבו מחוץ למשחק, לא קשור, הם שניהם היו אנשים שיכולים להפריד משחק ומציאות ומה לעשות שלא ממש הייתה להם בעייה לבגוד אחד בשני במקרה הצורך

מטר9

New member
קודם כל

אמבר לא אמרה בשום מקום שהיא קבעה עם ג'נה שאם מישהי מהן מנצחת היא לוקחת את השניה לפיינל 2. זה גם מאוד אידיוטי לעשות דבר כזה כי אם ג'נה ואמבר היו מגיעות לפיינל 2, רופרט, קאת'י, לקס וטום היו מצביעים לג'נה. שי-אן ורוב היו מצביעים לאמבר ואלישה מתנדדת, אבל בכל מקרה ג'נה מנצחת. אם יש לך קישור או מקום מסוים שבו היא אמרה את זה אני אשמח לקבל אותו כי מה שאמרת נשמע מופרך לחלוטין. רוב אכן היה בדכאון יום ואז עשה בריתות עם כל האחרים כי הוא יודע לשחק את המשחק. רוב ציין שאמבר נורא חמודה ויפה אבל הוא פה בשביל לשחק ולהרוויח מיליון דולר. נכון, ובדיוק בגלל זה הוא לקח אותה לפיינל 2. "הם שני אנשים שיכולים להפריד בין המשחק למציאות ומה לעשות שלא ממש הייתה להם בעייה לבגוד אחד בשני במקרה הצורך" מה שמצחיק זה שאתה כרגע הוכחת את כל מה שטענתי במהלך הדיון... אבל אתה לא תבין את זה, אתה מתווכח בשביל להתווכח, אז קדימה, אתה יכול להמשיך.

מטר9

New member
קודם כל

אמבר לא אמרה בשום מקום שהיא קבעה עם ג'נה שאם מישהי מהן מנצחת היא לוקחת את השניה לפיינל 2. זה גם מאוד אידיוטי לעשות דבר כזה כי אם ג'נה ואמבר היו מגיעות לפיינל 2, רופרט, קאת'י, לקס וטום היו מצביעים לג'נה. שי-אן ורוב היו מצביעים לאמבר ואלישה מתנדדת, אבל בכל מקרה ג'נה מנצחת. אם יש לך קישור או מקום מסוים שבו היא אמרה את זה אני אשמח לקבל אותו כי מה שאמרת נשמע מופרך לחלוטין. רוב אכן היה בדכאון יום ואז עשה בריתות עם כל האחרים כי הוא יודע לשחק את המשחק. רוב ציין שאמבר נורא חמודה ויפה אבל הוא פה בשביל לשחק ולהרוויח מיליון דולר. נכון, ובדיוק בגלל זה הוא לקח אותה לפיינל 2. "הם שני אנשים שיכולים להפריד בין המשחק למציאות ומה לעשות שלא ממש הייתה להם בעייה לבגוד אחד בשני במקרה הצורך" מה שמצחיק זה שאתה כרגע הוכחת את כל מה שטענתי במהלך הדיון... אבל אתה לא תבין את זה, אתה מתווכח בשביל להתווכח, אז קדימה, אתה יכול להמשיך.

SurvivorLoki

New member
יא אללה אתה אפילו לא שווה את התגובה

כל כך אירוני שהבחור שמתווכח בשביל להתווכח - מאשים אחרים, אבל אני מניח שעל ראש הגנב בוער הכובע. בכל מקרה, או שתצפה בתוכנית או שתכנס לאתר הרשמי ותקרא את הפרקים, ותראה שאתה טועה, ובגדול. ובקשר ללקחת את אמבר, כל כך מצחיק, כמו שרוב כבר אמר "we'll waist my milion or her's" אבל אני מניח שהתעלמת מכל מה שלא התאים לך...

SurvivorLoki

New member
מה קרה? אין תגובה? נגמרו התירוצים?

קשה לכתוב survivor 8 בגוגל ולהכנס לאתר ולראות שטעית?

הציניקן

New member
מה אני אגיד לך,

בין האתגרים השונים שנותנים ב"הישרדות" מה שנראה לי קשה ומפחיד הם אתגרים כמו לעמוד על קורה עשר שעות או לשים את היד שלך בתוך לולאה קצרה ולהחזיק עוד ועוד ועוד... כאלה דברים. אתגרי האכילה של חיות נראים לי כמו דברים שצריכים להיות קלי-קלות בשביל מי שמגיע עם הגישה הנכונה ל"הישרדות". אז בעוד אני לא בטוח שהייתי עומד במאמצים הפיזיים היום-יומיים, לאכול חרק חי? בזה הייתי עומד, ונראה לי שאני מכיר את עצמי יותר טוב אפילו ממך. אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח בשום דבר בהישרדות. בטח אם אתה בעמדת מוביל. בטח אם אתה מסריח משחצנות כמו דינה. היא היתה צריכה להבין את זה.

הציניקן

New member
א-ת-ה כתבת עליי, שכחת?

שאני לא הייתי פועל אחרת, וקל לי לדבר עם הבייגלה או משהו כזה... אז אני אומר לך, שאני הייתי פועל אחרת, ויותר מזה- שהפעולה הרציונלית היא לפעול אחרת. איך יכול להיות שאתה רואה הישרדות כ"כ הרבה זמן ובכזו אדיקות ולא מבין שסוג כזה של שחצנות כמו לוותר על חסינות כמו שדינה עשתה זה רע? אוקיי, הבנתי, מאט היה מעולה עד אותו רגע ולא היה לה הרבה סיכוי, זו לא סיבה מספיק טובה לא לנסות- תמיד יכול להיות שדווקא את החרק הזה מאט יתקשה לבלוע, הרי ה"תמיד יכול להיות" הזה זה אחד הדברים שעושים את "הישרדות" למה שהיא. ואני אחזור על מה שכתבתי כבר- דינה הסריחה משחצנות לאורך כל הסידרה, גם במונולוגים למצלמה וגם בשיחה עם בני ובנות בריתה. בשביל מישהי כמוה, זה עוד יותר מסוכן לוותר על אתגר חסינות כזה. ואם היא לא הבינה כמה היא נתפסת כשחצנית, היא גם לא שחקנית טובה במיוחד.

SurvivorLoki

New member
כנראה שאתה לא רואה הישרדות הרבה

אחרת היית מבין כבר שמה שרואים זה פחות מאחוז אחד ממה שבאמת קורה שם וכשהם חושבים על ההצבעה, הם לא מצביעים לפי מי ויתר על חסינות, ובחיים לא שמעתי שהעיפו מישהו בגלל שחצנות. ואם אתה חושב שהעיפו אותה בגלל שחצנות - מהר לצפות שוב

הציניקן

New member
טוב, אם אני לא טועה,

היום הפרק הרלוונטי, אשתדל לצפות בו. באופן כללי, ותסלח לי על האמירה הטריוויאלית- השורדים הם לא רובוטים. בוודאי שהם פועלים גם בגלל טינה אישית ולא רק בגלל שכלתנות, ויש כאלה שאפילו פועלים רק בגלל טינה אישית. בנאדם שמראה את השחצנות שלו חשוף יותר. אגב, למה רוג'ר עף? אם תגיד לי שזה רק בגלל השיקול שהוא לא יצביע בעד אישה- אני לא מאמין בזה (מה גם שהנשים היו רק חצי מהברית, ורוב ס' היה מוביל בה). בטוח שגם הגישה הכללית שלו סייעה בהחלטה. "מה שרואים זה פחות מאחוז אחד ממה שבאמת קורה שם"- זה משפט שאפשר להשמיע נגד כל טיעון שהוא בנוגע לסידרה, ולמעשה שומט את הקרקע מתחת לכל דיון רציונלי בפורום הזה. צריך להניח שמה שרואים משקף במידה סבירה את המציאות. אבל מעבר לכל זה- אני קצת חושד בך שאתה סתם נאחז בקרנות המזבח של הויכוח המקורי. לוותר על חסינות אחרי שהגעת כבר לפיינל 2 שלה? זה פשוט מטומטם כמעט בכל מצב שהוא. מוזר לי שאתה באמת מאמין אחרת.

SurvivorLoki

New member
בדיוק !! אנשים לא רובוטים!!

הם לא זוכרים משהו שקרה פעם באיזה חסינות שדינה עמדה לנצח ואז לא נגעה בתולעת חייה וזה אולי התפרש בתור שאננות ובגלל זה נעיף אותה... נו באמת!! לא מעיפים אנשים על כאלה דברים דפוקים, ואם היית מקשיב לי, מה שאמרתי זה שמה שאנחנו רואים זה אחוז אחד מהדברים, אז אם אתה רואה מריבה, זה לא סימן שישר הרבים ישנאו אחד את השני, כי אנשים לפעמים מתווכחים, וזה שבהפקה הדגישו את זה - לא אומר שהשורדים שמו לב לזה. רוג'ר היה קרצייה NONESTOP, ולכן העיפו אותו, לא על איזה הערה שהוא פעם אחת העיר או בגלל שהוא דפק על העץ ב6 בבוקר

הציניקן

New member
טוב, עכשיו ראיתי את הפרק.

קודם כל, דינה עפה גם בגלל שהיא החצינה את תאוות-הניצחון שלה. ראית מה ג'נה אמרה לאלכס בהתחלת הפרק בקפה? על זה היא דיברה. על זה שדינה "השתנתה" והפכה להיות תככנית כזו שרוצה לנצח בכל מחיר. אחרי זה, דינה אמרה שהיא רוצה להעיף את אלכס ורק איששה את החשדות הללו נגדה. אז כן, היתה סיבה. דינה לא פיגרה בהרבה אחרי מאט בתחרות, ובאופן עקבי סיימה שנייה קצת אחריו. זה בהחלט נתן לה סיכוי לנצח, גם אם בהתחשב בזה שמאט בלע את התולעת חיה, סביר מאוד שהיא היתה מפסידה. עדיין, לוותר מראש זה טיפשי. ואני צריך שתגיד לי בבקשה אם אתה מתווכח רק לשם הויכוח. כי הטענה שזה דבר חכם לוותר מראש באתגר חסינות היא טענה מופרכת מהבסיס ו(אם אני אאמץ לשנייה אחת את הסגנון שלך, באופן חד-פעמי) מראה שלא ראית מספיק הישרדות בחיים שלך. לראות ודחוף!!!!!!1 ואתה יכול פשוט להודות בטעות. בניגוד להרגלך, הסתבכת כאן בטענה די מגוחכת.

למעלה