סיכום הישרדות 911

RedDevil16

New member
סיכום הישרדות 911

מצטער על ההודעה הלא-ממש-קשורה, פשוט רק אתמול ראיתי את הפרק. עוד הערה: השבוע כתבתי לי את הסיכום בוורד מראש, ושמתי לב כמה אני מזיין בשכל. זה כמו מבחן בהיסטוריה. מי שיקרא עד הסוף - יקבל סוכריה. בפעם שעברה בתכנית המעצבנת שאני מכור לה: איימי, כריס וצ'אד גלגלו את אלייזה כדי לזכות בפרס. סקאוט היתה מיואשת, טווילה היתה רדנקית, ג'ולי היתה כלבה וליאן... מי? ליאן זאת הלסבית? לא? ליאן זה הכושי? לא משנה. בסוף, ברית הנשים החזיקה, אלייזה המעצבנת וסקאוט הבוגדנית נשארו, וצ'אד הודח. 7 שורדים נשארו. מי יסולק הלילה? נו, זה קל. אני מוציא בזה 100 בדוק. כריס. אנחנו חוזרים למחנה הואגינות בלילה אחרי שצ'אד הודח. כריס יוצא הילד המאנייק של הכיתה ומודיע למלכה האיים(י) שסקאוט וטווילה זממו איתו ועם הקירח ההוא בלי הרגל. איימי נלחצת קצת, אבל ממשיכה לבטוח באלה אפרודיטה שתביא אותה לנצחון, אבל ליאן נלחצת הרבה. למחרת בבוקר, יש לנו אתגר פרס. האתגר הוא טריוויה לעניים – חמש שאלות על אירועי 28 הימים שעברו. רוצים לבחון אותנו, האם אנו זוכרים את מה שהיה. כן, ג'ף, אנחנו זוכרים מה היה. יותר מדי טוב. היה משעמם. תעשו משהו!!! כפיצוי על האתגר המשעמם, אנחנו מקבלים פרס מעניין – צ'ט עם בני המשפחה, כמו באוסטרליה. הנה, סוף סוף יש לנו פה משהו שדומה לאוסטרליה. לא אתגרים מעולים, לא תככים ותקיעות בגב, לא שבירת בריתות, לא אליזבת' ולא ג'רי, אבל גם זה משהו. ועכשיו נעבור אחד אחד על ה-loved ones: לטווילה יש את בנה היקר ג'יימס. בקטע קומי-עד-אימה, טווילה מודה שהיא לא יודעת להדפיס. כולם מתרגשים עד דמעות בקטע המוכר כ"כ מתאילנד (קליי) ואפריקה (נחשו מי...) של "רדנק דביל פוגש את שנות ה-2000". לזכותה של טווילה ייאמר שלבנה לא קוראים באקי ג'יימס, ושהם לא רוקדים אחד מסביב לשני בשירת mi o' son. הדקה של טווילה נגמרת לה בהפתעה, כי היא לא יודעת לקרוא שעון. אוף. אחריה באה החברה (האפלטונית?) של ליאן. כאילו, אני קצת לא מבין אנשים שמביאים לתכנית את החברים הטובים שלהם. מה נסגר אתכם, אין לכם משפחה? הצ'אט משעמם. ליאן משעממת. ג'ולי גם כן משעממת, רק שהיא גם יוצאת קצת כלבה, כשהיא מתארת את ג'סטין כ"אחד החברים הטובים שלי", בעוד הכתובית אומרת "חברה הטוב ביותר". שוין. לאלייזה יש אמא בשם סוזאן. האישה היא ללא ספק גיבורה – תחשבו שאתם הייתם צריכים לסבול את אלייזה במשך 18 שנה, ואז, אחרי שאת שולחת את המטרד לטיול חינם לחו"ל ל-40 יום, את עוד צריכה לנסוע לבקר אותה. ועכשיו מגיעים ללסביות. בקטע הדוחה-ביותר-אי-פעם-בתולדות-הטלוויזיה-חוץ-מכריסטי-מרימה-את-הידיים-ביום-ה-33-של-האמאזון-ומגלה-לנו-יער-בבית-שחי, אנו זוכים לפגוש את הפרטנרית של סקאוט, אנני. שתי הזקנות מחליפות נשיקות וגירויים מיניים שונים, עד שכריס נמצא על סף הקאה, ואנני מורדת מהמסך. ועכשיו הרגע שציפיתי לו יותר מכל. איימי וחברתה. קשה להכחיש את האמת הפשוטה לגבי איימי – האישה היא כוסית-על. עניין אותי מאוד לראות את הכוסית שהיא תפסה לעצמה, וכבר הייתי בכוננות פורנו. ואז התגלתה כריסי. כריסי היא לא לסבית-סרט-פורנו. כריסי היא לסבית-שמאלנית-צמחונית-לובשת-שחורים-ומפגינה-מול-הקריה. אבוי לבחילה. אחרון הוא כריס, ולארוסתו קוראים... לורה. שזה באמת ענק. איך יכול להיות שלכל השמנים המכוערים שמגיעים לשלב מתקדם בהישרדות, יש אישה שמנה וחמודה בשם לורה? טוב, עכשיו בני-המשפחה מתנתקים, וחוץ מהזוכה – לא נראה אותם יותר. בטוח. הם הלכו. ג'ף אומר: "At stake, a visit from home", והפה שלי נפער. היה לי ברור שבני-המשפחה יושבים מאחורי הבקתה, אבל מה אמורה המעידה של ג'ף להביע, ואיך אף-אחד לא עלה על זה בעריכה? תיאורית קונספירציה קטנה שהמצאתי טוענת שכדי שלא נחשוב שהתכנית "מעורבת-הפקתית", ג'ף עושה פשלות מתוכננות מדי פעם. מגיעים לאתגר. השאלה הראשונה היא מה שבר הכי הרבה צלחות באתגר בפרק... האתגר עם... נו, האתגר ששוברים צלחות. אני ממש שכחתי מי זה היה, זה כמו חור שחור בזיכרון שלי. אה, רורי. איימי עושה פרצוף. אחרי זה שואלים מי התחיל לבנות את הסולם ראשון באתגר שסקאוט דפקה ליאסור. איזה מהם? זה שהוביל לחסינות אישית. כולם יודעים את התשובה, אבל החלק המדהים באמת הוא שכולם זוכרים איך קוראים לקרח בלי הרגל. אחרי זה שואלים מי ישב לצד באתגר עם החלקי פאזל. איזה אתגר? נו, זה שסקאוט דפקה ליאסור. הרוב עונות דולי, שזה נכון, אבל כריס מקבל 0.5 נקודה על חשיבה הגיונית (ענה "סקאוט"). בהמשך יש שאלות משעממות ומיותרות, ומסתבר שאלייזה היא כלה במשחק זיכרון. שובר-השוויון בינה לבין ג'ולי שואל על אתגר הזיכרון הקודם. לג'ולי אין מושג והיא מנצלת את הזמן כדי לעשות עיניים לג'ף. אלייזה זוכה בפרס. עכשיו שימו לב לטוויסט המדהים שג'ף קלקל לפני 4 דקות. אמא סוזאן לא באמת נמצאת רחוק בארה"ב, אלא ממש מאחורי הבקתה. יש! יש! הוריי! ועכשיו, למרות שאהוביהם נמצאים מעבר לפינה, מארק יתאכזר לחבורת השזיפים ולא ייתן להם לראות אותם. אך אבוי, איזו אכזבה. הלסביה ה-2 נפתחת, וכל האהובים יוצאים מעבר לפינה. סקאוט ממששת את הפנים של חברתה הידועה. בארה"ב נרשמו בעקבות הצפייה 21 הרוגים ו-30 פצועים קשה. אבל עכשיו, האהובים המרגיזים הולכים הביתה. זהו. עכשיו לא נראה אותם יותר. תגידו יפה שלום. נגמר. כעת, לאחר אתגר שבבסיסו היה מורכב מ-5 שאלות, אבל נמשך משהו כמו 40 שנה, אנחנו חוזרים למחנה יחד עם אמא סוזאן. אמא סוזאן היא אדם טיפש באופן בלתי-רגיל, סנובית שמנת אמריקאית שבכלל לא מפליא שגידלה את אלייזה. הגברת, שהיתה יכולה להיות מורה נהדרת במערכת החינוך הישראלית, מודה שדאגה מאוד לבתה אלייזה. היא לא פחדה שהיא תירצח על-ידי איזה רדנק עצבני שלא יכול לשמוע אותה מזיינת בשכל בלי הפסקה. אז ממה כן? היא פחדה מנגיף האבולה, מטפילים, מחרקים, מכל דבר שבא מהים (צונאמי?) ומ... העובדה שאלייזה לא תוכל להשתמש בחוט דנטלי כל יום. פתאום התכנית נקטעה לכבוד פרסומת מיוחדת לקראת יום ההתרמה הבינלאומי לאנשים ללא חוט דנטלי. ידעתם שרק בחודש האחרון מתו בהודו עשרות אלפי בני-אדם ללא חוט דנטלי? טוב, זה לא היה קשור לחוט, פשוט שטף אותם גל, אבל עדיין – מחסור בחוט דנטלי זה אסון כבד. פוריסיטה אלייזה. לאחר-מכן, לליאן משעמם. היא יושבת וחושבת על דברים שהיא ראתה פעם בהישרדות. היא נזכרת באלכס בל, שורד חמוד וישר, שהחליט לספר לאיזה אחד, רוב ססטרנינו, שהוא מתכוון להעיף אותו מהמשחק בקרוב. מה נגמר עם האלכס הזה? תוהה ליאן. האם הוא ניצח? אולי הוא ניצח? אולי כדאי גם לי ללכת על זה? וכך עשתה. ליאן הולכת להתעמת עם סקאוטווילה, מטיחה בהן שהן בוגדות מרושעות ואיך יכול להיות שהן יצאו נגד הנשים לפני שכל הגברים עפו. באיזשהו סלון ברחבי אמריקה, אחת ליסה עם שדי סיליקון מטיחה פטיש בטלוויזיה. טווילה ממשיכה להאשים את סקאוט, באופן די כלבי יש לומר. סקאוט מאשימה את צ'אד, וטוענת שהיא החליטה לשקר ולרמות כדי לנצח. נמרה. צ'אד, אגב, מאשים את גלעד שרון. גלעד שרון מסרב להגיב להאשמות. המשך בהודעה הבאה...

RedDevil16

New member
המשך

כנראה כדי לחסוך מאיתנו את הזוועה, דקות בודדות אחרי שהגיעה לאלינטה, סוזאן נאלצת לעזוב. כמחווה אחרונה היא נותנת לאלייזה את החולצה שלה ונשארת בחזייה. השם ישמור, אם תהיה פה עוד רמיזה מינית אחת של אישה בגיל העמידה, אני אתפגר לפני שסקאוט תספיק לומר "אנני, את באה לחפוז בשיחים?". כריס מבין שהוא די בדרך הביתה (ג'י, מעניין איך הוא הגיע למסקנה הזאת...), ומחליט לעשות שי-אן ולזכות בחסינות. אם יש דבר אחד שמבטיח שהוא לא יזכה בחסינות, זו העובדה שמראים לנו אותו אומר "אני אזכה בחסינות". אתגר חסינות. מוזיקה דרמטית. ג'ף והשורדים מגיעים, והוא אומר להם שהם יתחרו בזוגות. רוצים לפגוש את בני-הזוג שלכם? לרגע עוברת בי חלחלה. לא, לא שוב הלסביה. "היכנסו", וכן, הלסביה נכנסת. מה זה פה, פספוסים? האנשים האלה פשוט מסרבים להיעלם. אולי תתנו לאחד מהם מיליון דולר וזהו. לכו, קרציות! האתגר המשעשע הוא שחזור של אחד האתגרים שסקאוט הרסה עבור יאסור. מאחר והאופציות רבות מדי, איאלץ לפרט. בעיקרון, השורד יושב על מגדל, שאת זה סקאוט דווקא מסוגלת לעשות, ונובח הוראות על בן-משפחתו, כדי שיביא לו שקים עם חתיכות פאזל, ואז שניהם מרכיבים את הפאזל. ג'ף מעיר לסקאוט ואנני שכשהוא אומר "מרכיבות את הפאזל", הוא לא מתכוון לסקס בשיחים, אלא להרכבת פאזל. סתם, שיהיה ברור. האתגר מתחיל בתמונה מצחיקה עד דמעות. רואים את כריסי מושיטה יד לאחד השקים, וברגע טווילה צועקת לבנה ג'יימס: "Straight, Straight". פנטסטי. בהמשך מסתבר שהלסביות בכלל לא רעות במשחק הזה, הסמי-לסבית טרי נוראית, וכריס ולורה מדגימים את הגרסה שלהם ל"זוגיות אבי וג'ולי". ליאן אומרת לטרי שלה לוותר, במילא האתגר לא כזה חשוב בשבילה. מוהאהא. בסוף כריסי ואיימי מנצחות, וכדי לחגוג את נצחונן הן פוצחות בסקס פרוע בבריכת בוץ מאולתרת. סתם, הן לא, אבל זה בוודאות מה שקורה בראש של איימי בסוף האתגר. כריס, שהיה משוכנע שיזכה, כעת משוכנע שהוא הולך הביתה. אם יש דבר אחד שמבטיח שהוא לא הולך הביתה, זו העובדה שמראים לנו אותו אומר "אני הולך הביתה היום". זה סוג הדברים שיודעים אחרי 8 וחצי עונות. בחזרה במחנה, איימי נותנת לליאן להשתלט על העסק. בשם אלוהים, ילדה, מה את עושה?! לחברה שלך יש הבעה של עגל. אל תתני לה לדפוק הכל, תעשי הכל לבד. אתן כ"כ קרובות, לעזאזל. ליאן משחקת ב"שוטר טוב, שוטר רע" ומביעה שתי דעות שונות לחלוטין בקשר לסוגיית ה"מי צריך לעוף הלילה". בסופו של דבר, ליאן א' מנצחת את ליאן ב', וההחלטה היא שהרדיו המפונק עם הרגליים יעזוב. ליאן מודיעה על החלטתה לכל שאר הבנות, שאמורות להשתחוות לה ולהודות לה על כך שהיא משתפת אותן, פשוטות-העם, בהחלטה. כידוע, כשההתנשאות והשאננות מתחילה, המשחק מסתיים. ג'ולי מודיעה לכריס על החלטתה של הוד-רוממותה. כריס משתחווה, מגיש למלכה זבח ומודה לה על חסדיה כי רבים הם. גם לטווילה וסקאוט מספרים על ההחלטה. ועכשיו, הגענו לקטע בפרק שבו צריך להתחיל לתת ריספקט. נתחיל בטווילה. בשבוע שעבר בסיכום הזה ממש עשיתי ממנה רדנקית מטומטמת נורא, ומסתבר שהיא לא. היא הבינה את מה שכל האסטרטגים הדגולים כביכול לא הבינו – המפתח לכל המשחק נמצא בידיים של אלייזה. היא זאת שתכריע בין ברית ג'וליאנמי לבין ברית כריסקאוטווילה. ואם רק כריסקאוטווילה יוכלו להסביר לה שג'וליאנמי מנסות לגרש אותה, הם יכולים לשלוט במשחק. כריס מבין על מה טווילה מדברת ועיניו נוצצות. הוא לא היה מספיק חכם כדי לחשוב על זה לבד, אבל הוא כן הבין את הפוטנציאל של התכנית מיד. כריס מתרוצץ לו לאלייזה, שמתלבטת בצדק. אחרי-הכל, יש סיכוי שכריס עובד עליה. סביר להניח שבהמשך אותה שיחה הם מסכמים על ברית, אבל כדי לשמור על מתח לא מראים לנו את זה. צריך לתת כבוד לאלייזה, שהיא אמנם פרנואידית בצורה מפחידה, אבל מצד שני חכמה ומצליחה להחליק מפרק לפרק. הלוואי ותנצח. מועצת השבט היא מסוג המועצות האירוניות. מזכירה את העפת רוג'ר בהישרדות 6, העפת כריסטי בהישרדות 6, העפת רופרט בהישרדות 7, ואם לא ללכת רחוק מדי – גם את העפת דולי בפרק 2 של העונה הזו. רגע השיא של העונה עד עכשיו הוא, ללא ספק, האמירה של ליאן ש"החסינות לא היתה עניין של חיים או מוות בשבילי". אלו הרגעים שבגללם, אפילו עם השחיקה של העונות האחרונות, הישרדות היא כנראה סדרת הריאליטי הטובה ביותר. עדיין. אלייזה באה עם תיק, וכל סיפור הפרנויה מתחיל לעצבן את ג'ף. אלייזה בטוחה שהיא נורמלית לגמרי. אני לא כ"כ משוכנע.. הולכים להצביע, ורואים את איימי וג'ולי מצביעות לאלייזה. ג'ולי מוסיפה שאלייזה היא אחות קטנה בשבילה. אכן, נימוק הגיוני להעפה. ג'ף יספור את הקולות. קול ראשון: אלייזה. שני: ליאן. שלישי: אלייזה. רביעי: ליאן. ועוד ליאן. ליאן. ליאן. ליאן. ליאן. ליאן. ליאן. 1,458 קולות, זה מספיק. ג'ף: "ליאן, תביאי לי את הלפיד שלך". ליאן: "לך מפה, חולה-נפש. נראה לך שאני?" איימי: "וואלה, החמודה הזאת פה צודקת. לא יכול להיות שהיא עפה. טווילה, תקראי שוב את הקולות". טווילה: "סורי, לא יכולה". ליאן: "רגע, איך עפתי? מי הצביע לי בכלל? זה לא הגיוני." כריס נחנק מצחוק. סקאוט נחנקת מצחוק. טווילה נחנקת מצחוק. אלייזה עדיין היסטרית, אבל יש חיוך. ג'ף: "ליאן, חלאס עם השטויות, בואי כבר עם הלפיד". ליאן: "לא רוצה". ג'ולי: "בואו נעשה ספירה חוזרת. זה עבד ליושנקו". ג'ף: "ג'ולי, סתמי ת'פה". ג'ולי: "איזה גבר סקסי, וואו". ג'ף: "נו!!!" בסוף ליאן באה, ונגמר הפרק באנחת רווחה וחיוך מתוק. המילים האחרונות של ליאן הולכות בערך ככה: "מה??? מה, לעזאזל?!?!" ובפעם הבאה בתכנית הכבר-לא-כ"כ-מעצבנת-שאני-מכור-לה: איימי עצבנית ומרירה, וארבעת השולטים מרוצים מעצמם. אני כבר לא יכול לחכות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני יודע שזו תופעה שלמה

שנהוגה בפורומים זרים בעיקר, אבל אני אישית ממש לא אוהב אותה. מעבר לתמונות שאת היותן מצחיקות ניתן לדסקס מדובר בסתם תגובה מעליבה שלא תורמת כלום.

RedDevil16

New member
אמממ, בכל פורום יש אחד כזה...

שמעלה ת'תמונות. למען האמת, זה די משעשע. אני במיוחד אוהב את הארנב עם הפנקייק על הראש...

LOVEtheMcMAHONS

New member
כל עוד מי שהתמונה עולה כתגובה

להודעה שלו מרגיש עם זה טוב - זה בסדר. וכל עוד זה יהיה בסדר אין לי בעיה עם זה. אני אישית לא משתגע על התופעה ואם יהיה מישהו שיפגע מזה אני אבקש שזה ייפסק.

Vapory

New member
אז ככה: קראתי את כל התגובה שלך

כנראה שמשעמם לי
. אז ככה: באתגר הפרס ג'ולי פשוט ויתרה לאלייזה, כי היא יודעת שאלייזה רוצה יותר ממנה את הביקור. ליאן באמת הייתה האלכס של העונה הזאת. וכשאני ראיתי את הפרק, מחאיתי כפיים וצחקתי, למרות שאני בעד הברית של איימי, ליאן וג'ולי. דבר שני והכי חשוב: ג'ולי
- מלכה.

הציניקן

New member
תגובה

סיכום נחמד ביותר. בסה"כ רוב הדברים שכתבת גם אני חשבתי ואף הבעתי בתגובות שלי בשרשור הפרק המקורי, רק בצורה קצרה יותר (הרבה יותר. הרבה הרבה יותר). כמה הערות: א. איימי אינה כוסית. ב. סתם משהו שלא ציינת ונזכרתי בו אחרי השידור החוזר אתמול- איימי שצעקה לכריסי- THAT'S MY GIRL כל הזמן- גועל נפש, בלי קשר ללסביותן. כמו רופרט ולורה, רק יותר גרוע. ג. אלייזה לא הראתה סימני חוכמה מיוחדים. היא היתה הסווינג ווט גם לפני זה, ולא עשתה עם זה כלום. החשדנות שלה כלפי כריס היתה אולי מוצדקת, אבל אם היא (כמו שהיא אמרה) האמינה לו, ההססנות שלה רק בגלל סקאוט וטויילה היתה שערורייה. ד. מקווה שאלייזה תנצח? בעע

RedDevil16

New member
תגובתי

הערה: ההבדל הקליל באורך נובע מכך שאני ממש משחק עם הוידאו מול המחשב ומחליט על מה יש לי מה להעיר. כלומר, כל מה שאני חושב על הפרק נמצא בשתי ההודעות שלמעלה. ולדבריך: א. איימי הינה כוסית. היא נראית פנטסטי גם אחרי 30 יום בג'יפה. ב. כן, מסכים, ושכחתי להגיד. אני שונא גייז מוחצנים, לא משנה אם נשים או גברים (כמובן, בנשים יש משהו סקסי לפעמים). ג. אלייזה די חכמה. אם היתה הולכת עם ג'וליאנמי, היתה יכולה גם להגיע לפיינל 4, אבל לא מעבר לכך. עכשיו אני מאמין שהיא וכריס יהיו שותפים אמיתיים. בכלל, היא שחקנית חזקה בעיניי, אחת שלא מפחדת לטלטל את המשחק כשהיא מחליטה לעשות את זה. ההססנות שלה כלפי סקאוט וטווילה מובנת - שתיהן שונאות אותה. ד. כן, זה כבר עניין של טעם.

הציניקן

New member
לגבי ב' וג'-

ב'- רק שיהיה ברור, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת אני לא מתייחס לעניין הגייז. מבחינתי כל זוג עם כל הפגנות האהבה מהסוג הזה עולה לי על העצבים. ג'- אם היא האמינה לכריס, שאמר לה שהיא עפה הלילה, החשדנות שלה כלפי סקאוט וטויילה לא ברורה ומהווה כניעה לרגש: העובדה שהיא לא סובלת את סקאוט מאיימת לנצח את ההגיון הבריא.

RedDevil16

New member
חפירה...

ב. אתה צודק לגבי מתלקקים כמו רופרט ולורה, אבל בכל-זאת יש משהו שמעצבן אותי במיוחד באנשים שצועקים מנטייה מינית. כלומר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, שייהנו אפילו, אבל זה לא אמור לבוא לידי ביטוי בבגדים ובצורת הביטוי למשל, לדעתי. ג. היא יכלה לחשוב שסקאוט וטווילה רק מנסות לגרום לה להצביע לליאן כדי שכשיישארו רק נשים, היא תהיה המטרה הברורה ולא הן. אני מניח שהיא ביררה את העניין, ובסוף הצביעה כמו שצריך.

הציניקן

New member
הימור

אני חוזר על הודעה שכתבתי בשרשור הפרק מיום ראשון, ומציין את ההימור הנוכחי שלי לגבי מה שיקרה מכאן ואילך: 912- הברית מחזיקה מעמד. מכיוון שאני מאמין שלאיימי יש את הכוח המנטלי לשרוד, היא תזכה בחסינות. ג'ולי תעוף. 913- סקאוט וטויילה מפנות עורף לאלייזה וכריס, והולכות עם איימי. כריס עף. 914א'- במצב של ארבע, כשלטויילה וסקאוט ברית חזקה (כנראה), הנשים פוחדות מתיקו. בשקלול שנאתן לאלייזה והכוח המנטלי של איימי, אני מהמר שאלייזה תעוף. 914ב'- איימי לוקחת את החסינות האחרונה. מעיפה את סקאוט. גמר: טויילה-איימי. תוצאה- 4:3 לאיימי. הימור חדש-אחרי הפרק מחר.

RedDevil16

New member
שלי:

912 - הברית מחזיקה מעמד ומצליחה להיפטר מהאיום העיקרי עליה. איימי בחוץ. 913 - ג'ולי חוברת לאלייזה וכריס נגד הצמד החזק היחיד שנותר, טווילה וסקאוט. סקאוט עפה. 914א' - כריס מנסה לבצע מהלך שייתן לו סיכוי לא לעוף בפיינל 3 גם אם לא יזכה בחסינות, ומנצל את ג'ולי וטווילה כדי להיפטר מאלייזה. 914ב' - טווילה לוקחת חסינות ומביאה את כריס איתה לגמר. 4:3 לכריס.

כי הנכה ויתר לה.

כל השאר סתם התחלקו. לטווילה היה יתרון כי היא רדנק שרגילה לאחוז בחזירים משומנים. עמודים זה קטן עליה.

הציניקן

New member
כן, הגיוני. בפרק שבו הוא היה אמור

לעוף (ואכן עף) הוא ויתר בחסינות...

אני שמח שהוא ויתר.

הוא אף פעם לא היה מעניין, ואני מעדיף שכריס ישאר כי הוא הדמות המגניבה ביותר בעונה הזאת, חוץ מרורי.

למעלה