בכל מקרה זה טמטום.
כדאי אולי לציין שלמרות שראיתי את עונה 6, אני לא זוכר אותה טוב במיוחד, ואני צופה כאן בכל פרק, גם כדי שיהיו לי קצת תובנות חדשות על העונה ממבט קרוב יותר. אני גם משתדל לא לקרוא כרגע את התיאורים שלך ושל אחרים לגבי מה שקרה בדיוק, כי למרות שאת הפיינל 3 אני זוכר בבירור, השאר מעורפל ואני מנסה להשאיר את עצמי בקצת מתח. תגיד: "מה מתח, אתה הרי יודע מה קרה בסוף?". אוקיי, נכון שזה נשמע מוזר אבל ככה אני נוהג. עכשיו, לגבי הדוגמה של דינה: זה עניין שנשמע לי עקרוני. כשאתה בפיינל 8 או 7, ואתה ממש יכול לנצח באתגר חסינות, נצח בו. אתה הרי אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה. ודינה, שתפסה תפקיד מנהיגותי חזק בשבט, בטח היתה יכולה להעלות על דעתה שינסו להעיף אותה (גם אם הסיכויים נמוכים). כשהיא כבר נמצאת בשלב האחרון של האתגר, וכל הסיפור הוא סיפור מנטלי (הרי אלא אם כן היא צמחונית, זה לא עניין עקרוני- סתם עניין של "יאק"), זו טיפשות מוחלטת פשוט לוותר. אגב, אני לא יודע אם זה היה המקרה כאן (מהתיאור שלך אני מניח שלא), אבל ויתור כזה גם יכול לעורר נגדך אנטגוניזם שלא היה קודם. משהו בשחצנות הגלויה הזו פשוט לא עובד טוב ב"הישרדות" לדורותיה.