סיכום הישרדות 911

RedDevil16

New member
איזה שטויות...

המטרה של האתגר היא לא "סתם להתחלק". אין שום סיכוי שצ'אד ויתר לה, זה היה הסיכוי האחרון שלו להישאר במשחק.

הציניקן

New member
עוד הערה מצידי,

אני מפנה את תשומת-לבך לאחד השרשורים בימים האחרונים, שבו הבעתי את בקשתי הכנה שפרק הגמר ישודר כמו בארה"ב- פרק של שעה וחצי שמאחד את הפיינל 4, פיינל 3, וגמר. כתבתי שאין לי חשק וכוח להתחיל להתקשר עם "יס" בטלפון או לכתוב בקשות באתר שלהם, ותרומתי הצנועה היא כתיבת ההודעה והעלאת הנושא. אם לך יש עניין-אתה מוזמן. הרי אף אחד מאיתנו לא רוצה לחכות פאקינג שבוע בין הפיינל 3 לגמר. זה יהיה מייסר.

RedDevil16

New member
ולבקש גם את הריוניון זה מוגזם?

צ'מע, אני לא רוצה קשר טלפוני איתם, כי זה עלול להיות קצת מביך, מהבחינה שאני לא לקוח שלהם. אני כן אשלח אימיילים בבקשה לערב "הישרדות". נקווה שיצלח.

what3689

New member
Reddevil..

אתה...אתה שנון אתה... יש לך כשרון כתיבה...מאוד נהנתי לקרוא את מה שכתבת... ההימורים שלי להמשך העונה.. בפרק היום יעיפו את איימי...נמאסה כבר... אחרי זה ג'ולי תצטרף לאלייזה וכריס ושקאוט וטווילה יעופו... אלייזה תנצח בחסינות האחרונה...תחיקח איתה את כריס והוא ינצח אותה...

maya567

New member
../images/Emo127.gif great summary

though i didn´t see the analogy betwin Alex and LeAnn when i watched it. it was a total suprise.

willo

New member
מה שמעניין

זה שליאן ויתרה על אתגר החסינות, כי היא הייתה בטוחה במקומה. אותו דבר קרה לרוג'ר בפרק ששודר השבוע, בו הוא ויתר על האתגר כי הרי היה לו ברור שהגברים יעיפו קודם כל את הנשים. מה שמלמד שאין לסמוך על אף אחד, ועדיף להלחם על החסינות עד הרגע האחרון.

הציניקן

New member
יש מקרים שפשוט יודעים שלא יצליחו

בסה"כ, גם המצב של ליאן וגם המצב של רוג'ר היה שהיה להם ברור שהם לא ייקחו, ובמצב כזה די סביר בעיניי שיוותרו, כי בעצם אין כאן סיכון מבחינתם. יש דוגמה טובה יותר לזה, אבל היא לקוחה מעונה 6. בגלל הניסוח של הדברים שלך, יש סיכוי קלוש שאתה רואה את עונה 6 לראשונה, ואם כן- ברח כי הדוגמה היא מפרק עתידי: הדוגמה היא כמובן דינה, שהגיעה עד לגמר של תחרות החסינות באכילת אוכל מגעיל, וויתרה למת'יו. היא היתה כ"כ בטוחה בעצמה, שאמרה: "למה שאני אוכל אוכל מגעיל כזה כשאני בטוחה?". זה טמטום. כמובן שהיא עפה באותו פרק, וטוב שכך.

SurvivorLoki

New member
זה לא טמטום

היא באמת הייתה בטוחה, תראה את כל הפרקים עד היום(בדיוק עד היום
), ג'נה והיא היו בעלות ברית הכי קרובות שיש, לא היה לה מושג שג'נה תצא נגדה בזה, במיוחד כי גם ג'נה הייתה בעד להעיף את אלכס אחרי מאט ובוטצ' וכריסטי. אבל היא לא ממש הספיקה לדבר איתה וג'נה שמעה את זה בתור שמועה מפה לאוזן, ולכן ג'נה חשבה שדינה פשוט תכננה בלעדיה והחליטה לצאת עם רוב נגד הברית שלהם, אז היא יצאה נגד דינה והעיפה אותה

הציניקן

New member
בכל מקרה זה טמטום.

כדאי אולי לציין שלמרות שראיתי את עונה 6, אני לא זוכר אותה טוב במיוחד, ואני צופה כאן בכל פרק, גם כדי שיהיו לי קצת תובנות חדשות על העונה ממבט קרוב יותר. אני גם משתדל לא לקרוא כרגע את התיאורים שלך ושל אחרים לגבי מה שקרה בדיוק, כי למרות שאת הפיינל 3 אני זוכר בבירור, השאר מעורפל ואני מנסה להשאיר את עצמי בקצת מתח. תגיד: "מה מתח, אתה הרי יודע מה קרה בסוף?". אוקיי, נכון שזה נשמע מוזר אבל ככה אני נוהג. עכשיו, לגבי הדוגמה של דינה: זה עניין שנשמע לי עקרוני. כשאתה בפיינל 8 או 7, ואתה ממש יכול לנצח באתגר חסינות, נצח בו. אתה הרי אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה. ודינה, שתפסה תפקיד מנהיגותי חזק בשבט, בטח היתה יכולה להעלות על דעתה שינסו להעיף אותה (גם אם הסיכויים נמוכים). כשהיא כבר נמצאת בשלב האחרון של האתגר, וכל הסיפור הוא סיפור מנטלי (הרי אלא אם כן היא צמחונית, זה לא עניין עקרוני- סתם עניין של "יאק"), זו טיפשות מוחלטת פשוט לוותר. אגב, אני לא יודע אם זה היה המקרה כאן (מהתיאור שלך אני מניח שלא), אבל ויתור כזה גם יכול לעורר נגדך אנטגוניזם שלא היה קודם. משהו בשחצנות הגלויה הזו פשוט לא עובד טוב ב"הישרדות" לדורותיה.

SurvivorLoki

New member
שטויות

הרי זה פשוט טיפשי, היא הייתה בקבוצה השולטת, לא היה לה שום סיבה להאמין שיעיפו אותה. לי נשמע הרבה יותר טיפשי לאכול חרק חי כשאת לא צריכה חסינות ולהפסיד(מאט כל הזמן ניצח בכל מאכל שהגישו, הוא פשוט בלע את זה בלי להסתכל, אז היא ידעה שגם ככה והיא תפסיד) או לותר ולא לאכול את זה. לא נראה לי שאתה, עם כל החוכמה והאינטיליגנציה שלך כשאתה יושב על הספה שלך עם התנור והבייגלה, היית פועל באופן שונה שם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
למה אתה חושב שזה טפשי ?

אם יש משהו שהישרדות לימדה אותנו זה שאף אחד לא בטוח - גם אם הוא נמצא בברית שהוא בטוח בה ב-100 אחוז. רופרט לא הרגיש בטוח בהישרדות 7 ? אם יש משהו שאנשים שצופים בהישרדות לומדים זה שאסור אף פעם לוותר על חסינות באופן מודע. שוב - רודג'ר האמין שהוא בקבוצה השולטת (שמונה גברים - ארבע נשים. זה נראה קל מדי לא ?) ולא התאמץ יותר מדי לזכות בחסינות. אני לא רואה שום הבדל בין הטעות שלו לטעות של דינה. אם מישהו משחק את המשחק ונמצא בברית ותמיד משוכנע שהוא בטוח כל עוד הברית שלו ביתרון מספרי - זו טעות קריטית שעלתה להרבה שורדים במקום שלהם. כל פעם שמישהו הולך להביא מיים או לאסוף עצים אסטרטגיות משתנות. מי שלא מאמין בזה - משחק בטפשות.

SurvivorLoki

New member
זה באמת כבר שטויות

כל מי שמוותר מפסיד? אתם יכולים להביא דוגמאות של כמה שויתרו והפסידו, אבל המון ויתרו ולא הפסידו(ג'נה מ., אלייזה, ג'וני פיירפליי וכו'..). אם אתה יודע שאתה הולך להפסיד ואתה לא צריך חסינות, אז למה סתם להתאמץ? כמו שאמרתי, אם אתה לא היית יושב חכם מאחורי המחשב והיית שם באמצע החום אחרי שאכלת המון חרקים ופתאום היה לך שנייה לאכול חרק חי והבחור שמולך אתה יודע שיאכל אותו בשנייה, למה סתם להיות דביל ולעשות את זה? יש מיליון ואחת הבדלים בין דינה לרוג'ר(רוג'ר לא רודג'ר, זה טעות כתיב שרוב עשה). א' כל הוא סתם חשב שכן הנה באים אנשים אחרי שהיו עם השבט השני המון זמן ברור שהם יתמכו בי. הוא היה אידיוט אף אחד לא באמת הוכיח לו נאמנות. לדינה לעומת זאת כן, כל מה שהיא אמרה הלך. דבר שני בעלי ברית של רוג'ר שנאו אותו, את דינה אהבו ואם היא הייתה מתייעצת עם ג'נה לפני שהיא החליטה ללכת על אלכס, אז זה לא היה קורה, זאת הטעות היחידה שלה. דבר שלישי, דינה לא ויתרה היא הגיעה לפיינל2 באתגר! אבל כשהביאו לה כזה דבר והיא ידעה שמאט יאכל תוך שנייה(כמו שהוא עשה עם כל דבר אחר, ונהנה מזה) היא פשוט הייתה מודעת לעובדה שאין לה סיכוי לנצח אז למה סתם לסבול? ודבר אחרון, להגיד שאם היא הייתה זוכה בחסינות היא הייתה נשארת זה הדבר הכי דבילי שקיים, אתה חושב שפשוט ישכחו לה את זה? לא, יעשו מה שעשו שכל אחד שרצו להעיף זכה בחסינות - העיפו את בעל הברית שלו ואז בפרק הבא היו מעיפים אותה. ואם מעיפים את בעל הברית שלך אז בכל מקרה הלך עליך(וגם ככה הוא היה הבא בתור) אז זה ממש ממש לא משנה, אם היו רוצים להעיף אותה כי היא בגדה - היו מעיפים אותה נקודה

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה לא מה שטענתי

לא כל מי שמוותר הפסיד - אבל למה לקחת את הצ'אנס הזה ? ציטוט שלך : "אם אתה יודע שאתה הולך להפסיד ואתה לא צריך חסינות, אז למה סתם להתאמץ?" הטעות כאן היא יודע. מי שמאמין שהוא חסין בכל מקרה בגלל שיש לו ברית שעד כה הוכיחה את עצמה משחק באש. היו מספיק מקרים שאנשים שהיו חלק מברית שהלכה יחד מצאו את עצמם מופתעים בטרייבל-קאונסל. אתה צודק בעניין שלא היו לה סיבות נראות לעיין להרגיש מאויימת וכנראה גם לא היה לה בטחון ביכולת שלה לנצח את מת'יו באותו מעמד, אבל בתור מישהו שראה מספיק עונות של הישרדות לפני זה (5) לוותר על שליטה בעתיד שלך בצורה של וויתור על חסינות זה מהלך שגוי - ולא משנה מה היא תכננה לעשות אחר-כך מבחינה אסטרטגית.

SurvivorLoki

New member
אתה אטום או מה??

תקשיב למה שאני אומר לך, אין לה שום דרך לנצח את מאט, היא ידעה את זה. היה לה 2 אפשרויות, לאכול משהו מגעיל ולהפסיד, או לא לאכול משהו מגעיל ולהפסיד... מה היית בוחר? ובקשר למי שמוותר מפסיד - זה לבחור בתגובה שמתחתי, פשוט לא היה לי כוח לפתוח 2 תגובות שונות

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני אודה לך אם לא תתחיל כל פוסט שלך

בלשאול אם מישהו אטום. לדעתי כן היה לה סיכוי. זה רק עניין של אמונה בעצמך. זו דעתי ולפי מה שקראתי אני לא היחיד שחושב ככה. לא שזה הופך את מה שאני אומר לנכון אבל זה לגיטימי לחשוב כמו שאני חושב וזה לגיטימי לחשוב כמו שאתה חושב.

SurvivorLoki

New member
רק עם שני אנשים - אתה וה"ציניקן"

אם באמת אתם חושבים שויתור באתגר זה סיבה שבגללה מעיפים בהישרדות, אז אתם ממש אטומים, הם חיים שם 3 ימים אנחנו בקושי רואים שם משהו, הם מעיפים על בגידות, על דברים שמציקים להם כל הזמן, לא על ויתור באיזה אתגר

LOVEtheMcMAHONS

New member
אזהרה אחרונה בהחלט

אני רואה שאתה מאבד כל תחושה עם המציאות וממשיך לפזר "אטומים" ו"טפשים" בכל פוסט שלך. הטענה לא הייתה שבגלל וויתור על חסינות מעיפים. הטענה הייתה שלאנשים אסור להרגיש בטוחים מדי. לוויתור על חסינות אין קשר לרצון של אנשים תמיד לשפר את עמדתם שלפעמים התוצאה היא פגיעה בבני בריתם שלהם כדי לסלק מי שנחשב פאוור-פליי רציני. דינה נתפסה ככזו בלי קשר לזה שהיא וויתרה על החסינות. היא נתפסה כמי שהכח עלה לה לראש ולכן לוותר על חסינות גם במקרה בו אתה נמצא בברית שאתה בוטח זה בה טעות שתוצאות לא נעימות יכולות לעלות ממנה.

למעלה