סיכום הישרדות 911

SurvivorLoki

New member
אתה כזה אטום

מה תעשה לי הא? תיאור לא מחמיא אבל זאת דעתי, זה לא העלבה וזה לא מילה גסה ! ולא קראתי לאף אחד טיפש, אמרתי שהאטימות הזאת כבר גובלת בטיפשות, יש הבדל, אם אתה לא מבין את ההבדל, אני מציע שתפנה למילון או לאוניברסיטה, לא אליי.

SurvivorLoki

New member
זה תיאור

בבקשה תחסום, אני לא מתכוון להפסיק בגלל שאתה החלטת שוב להטפל אליי, ראיתי לא מעט מילים "לא בדיוק מחמאות" פה אבל משום מה תמיד אליי אתה נטפל, וזה באמת כבר נמאס, אז תחסום סופית כדי שאני יוכל גם לסיים את זה סופית.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif המשתמש נחסם../images/Emo41.gif

על שימוש בשפה לא הולמת ואי יכולת לנהל דיון תרבותי.

willo

New member
היחיד שויתר וצדק

היה האטש בפרק הסיום של העונה הראשונה. את דיינה פשוט לא זכרתי. עד היום הסטטיסטיקה הוכיחה שמי שמוותר מפסיד. מעניין שגם מי שמפסיד בכוונה בסוף זה לא הולך לו (ראה בעונה של תאילנד, פרק 3 בו סוק צ'אי הפסידו כדי להעיף את ג'ד והסוף ידוע). הלקח הוא שצריך להלחם עד הסוף.

הציניקן

New member
לדעתי גם ריצ'רד האץ' טעה.

אחרי 38 יום שבהם הוא עבד ונלחם, להיכנע באתגר האחרון ולתת לקלי לקבוע את הגורל שלו- לדעתי הוא לקה בחולשת-דעת פתאומית. זה שהוא בכל זאת לא נענש על זה ובסוף זכה- זה עניין אחר. אבל עקרונית הוא לא צדק.

מטר9

New member
ממש לא...

אם אתה זוכר טוב את העונה הראשונה, כל גישת המשחק של האץ' הייתה שהוא הרבה יותר טוב מכולם, ושגם אם הוא לא יעשה כלום הוא ינצח. לא היה לו ספק שאם רודי ינצח הוא יקח אותו (בגלל הברית), ושאם קלי תנצח היא תקח אותו (בגלל שאת רודי אוהבים). חוץ מזה, הדבר הכי חשוב הוא שריצ'ארד לא רצה להגיע לפיינל 2 עם רודי, כי הוא ידע שרודי ינצח אותו. אם האץ' היה מנצח את החסינות ולא היה לוקח איתו את רודי, הוא היה מפסיד בטוח כי רודי היה מצביע נגדו, וריצ'ארד ידע את זה. בשורה התחתונה, האץ' ידע שהוא בפיינל 2 לא משנה מה, ושלא כדאי לו להיות עם רודי - הוא עשה את המעשה הכי נכון מבחינתו.

מטר9

New member
תודה. ../images/Emo13.gif ובאותה הזדמנות אני אגיד

שהמעשה של ריצ'ארד לא היה קביל בכל עונה אחרת.

מטר9

New member
לא בדיוק...

בוא נגיד שבכל עונה אחרת, אם מישהו היה יושב על עץ בזמן שכולם בונים את המחנה ואומר להם "אני לא חושב שאתם עושים את זה נכון" הוא היה עף באותו יום. אחד הדברים שאהבתי בעונה הראשונה זה את התמימות שלה (איפה עוד תמצא טרייבל קאונסל שהצביעו בו ל-7 אנשים שונים?!?). ולכן מה שריצ'ארד עשה בפיינל 3, לא היה נעשה אף פעם בכל עונה אחרת. אפילו באול סטארס, כשאמבר, רוב וג'נה הגיעו לפיינל 3 וג'נה נפסלה, לא אמבר ולא רוב הסכימו לרדת ולתת את החסינות לשני (ולא זכור לי בכל העונות של הישרדות ברית כזאת חזקה שהתחילה מהיום הראשון).

הציניקן

New member
טוב, בערך לזה התכוונתי.

מעבר לנושא של הגישה של ריצ'רד- נושא התמימות: באיזו עוד עונה אתה יכול למצוא בנאדם שאתה מבין באופן מוחלט שלא יבגוד בך? שאתה יכול להיות בטוח שהוא לא יעשה שום שיקול תועלתני ואם הוא כרת איתך ברית, יילך איתה עד הסוף (ובאמת דוגמת רובמבר היא מעולה כדי להראות איך זה *לא* אפשרי בשום עונה אחרת)? והרי זה השיקול שעליו דיברת, שבעצם גרם לריצ'רד לוותר.

בהישרדות רוסיה הצביעו ל-7 אנשים

שונים
היו רק 3 חכמים שבנו ברית.

רוולז../images/Emo47.gif

אני תמיד רציתי לתרגם לכל הפורום את העונה, אני יודע מאיפה מורידים אני רק לא יודע איך בונים כתוביות. אבל אם כבר מישהו רוצה לראות: עונות 3 ו4 הכי טובות.

SurvivorLoki

New member
מה קשור?

זה בגלל שרוב ידע שאמבר משחקת את המשחק טוב בלי רגשות, והיא רצתה לקחת את ג'נה. רוב הצהיר המון פעמים שהוא כאן בשביל המיליון וגם אמבר לא תעמוד בדרכו, אז היא חשבה שהוא יקח את ג'נה

מטר9

New member
אתה ממש נהנה

להעיר הערות לא קשורות, רק לשם ההערה, נכון? אני נתתי את רוב ואמבר כדוגמה לברית הכי חזקה שהייתה אי פעם בהישרדות (לפי דעתי). אמרתי שאפילו הם לא בטחו אחד בשני ב-100 אחוז כי אחרת אחד מהם היה יורד בתחרות חסינות האחרונה. אתה כל הזמן אומר לכולם שהם אטומים כי הם לא מקשיבים לך... אולי תלמד להקשיב גם לאנשים אחרים?

למעלה