סיכום הישרדות 911

מטר9

New member
זה אכן היה טפשי...

אבל אם אני אראה את נקודת המבט של דינה, לפי דעתי היא פשוט רצתה למנוע מאלכס לנצח בחסינות (למרות שהיא אמרה לכולם שהם יעיפו את אלכס רק אם מתיו יזכה בחסינות). לפי דעתי אם אלכס היה עף ראשון יחד עם ג'נה, היא הייתה עפה בסיבוב השני. התאווה שלה להעיף את אלכס בכל מחיר, השתלטה לה קצת על החשיבה ההגיונית שהייתה לאורך המשחק... חוץ מזה, גם היידי וג'נה ויתרו על החסינות ואף אחד לא אמר מילה...

הציניקן

New member
לא, יש איזשהו הבדל

ג'נה והיידי ויתרו כי הן הרגישו שהן לא מסוגלות פיזית לעשות את זה. זה דבר אחד, למרות שגם בזה אפשר לציין שכריסטי נאבקה ונאבקה בדחף להקיא. הויתור של היידי וג'נה הוא שלילי בעיניי, אבל רק קצת. דינה ויתרה בגלל "יאקיות" נטו. זה הרבה יותר גרוע. אגב, הערה: התגובה של דינה להעפה היתה מוזרה. היא היתה אמורה להיות בהלם טוטלי, והאמביציוזיות שלה היתה אמורה לגרום לה לקבל את ההדחה בצורה קשה במיוחד. אבל היא היתה מאוד מפוייסת ורגועה יחסית. מוזר.

מטר9

New member
אתה באמת חושב

שאם ג'נה הייתה מרגישה שהיא בסיכון (או לחילופין, אם התחרות חסינות הזו הייתה אחרי הפרק שבו אלכס עף) היא לא הייתה מתאמצת יותר?? אין לי ספק שג'נה ויתרה מראש כי היא הרגישה שהיא לא בסיכון וגם ככה היא לא תנצח.

הציניקן

New member
תראה,

אולי לא הייתי מספיק חד מקודם. ויתור מראש על אתגר חסינות הוא צעד לא חכם, אם יש לך טיפת סיכוי לנצח בו(למשל אם סקאוט מתחילה בתחרות ריצה ומדדה בזמן שהשאר טסים, נראה לי סביר בהחלט שהיא פשוט תשב בצד. אין כבוד מיוחד בהשתתפות לשם ההשתתפות מבחינתי). לכן, המעשה של ג'נה והיידי פסול, ובכלל, היחס של נשים בסדרה באופן קבוע לעניינים ה"פינוקיים" יותר על האי תמיד נראה לי מגוחך. למשל: ויתור על אכילת חרקים. למשל: הסגידה הזו למקדונלדס או עוגיות או השד יודע מה שמביאים להם, שברגע שג'ף מראה אותם כל הבנות צורחות. פשוט אמרתי שהמעשה של דינה נראה לי יותר מטופש. אין ספק שגם היידי וג'נה היו צריכות לנסות בכל זאת. אגב, אתגר החסינות האינדיבידואלי הראשון, שבו הן ויתרו על מקומן תמורת שוקולד וחמאת בוטנים (והתפשטו וגרמו לרוב ס' הנאה מרובה) גם היה מטופש. איך אתן יודעות שהבנים לא משקרים לכן, ובעצם הם יתחילו להעיף בנות אחת-אחת? בקיצור, חוץ מהדוגמה הספציפית והקיצונית של האץ', לוותר באתגר חסינות ז-ה ר-ע.

SurvivorLoki

New member
הסיבה שג'נה ויתרה על חסינות:

ג'נה ויתרה עליהם יותר ממניעים אידיאולוגים. היא פעילת חיות ידועה(הופיעה בהמון כרזות נגד התעללות בבעלי חיים, לבישת פרוות וכריתת האמזונוס), היא לומדת לתואר שני(אני מניח שכבר סיימה) בזואולוגיה, וגם הורידו לה בציון שם כי היא לא הסכימה להרוג ולבתר צפרדעים בשיעור ואף התחילה מחאה נגד זה באוניבריסטה שלה. ובקיצור, היא התנגדה לכל הריגת בעלי חיים למען ה"ספורט" והדברים היחידים שהיא אכלה זה הדגים והדברים שהם תפסו כדי לחיות.

מטר9

New member
נכון...

ובדיוק בגלל זה היא קודם לקחה ביס, ורק אחרי זה הבינה שזה נוגד את האידיאולוגיה שלה... טוב, למה אני מצפה היא בסך הכל דוגמנית.

מטר9

New member
נכון...

ובדיוק בגלל זה היא קודם לקחה ביס, ורק אחרי זה הבינה שזה נוגד את האידיאולוגיה שלה... טוב, למה אני מצפה היא בסך הכל דוגמנית.

SurvivorLoki

New member
ואתה כזה חכם שאתה מפרסם אותה

תגובה פעמיים? לא זכור לי שום ביס

מטר9

New member
איזה דיון בוגר...

כבר נגמרו לך התירוצים אז אתה יורד על זה שהמחשב שלי בלע לי את ההודעה אז שלחתי בטעות פעמיים?? אם זה הקיק שלך, אז תהנה, לי זה לא מפריע. ואם נגזור לדיון עצמו (ולא לירידות זולות שאתה מחפש בכח): אתה מוזמן לצפות בפרק שוב: היא לקחה ביס, לעסה קצת, ואז נכנעה ואמרה שהיא לא יכולה יותר. כל פעילי "תנו לחיות לחיות" מחאו לה כפיים... תעשה לי טובה, לאותה תחרות לא היה שום קשר עם האידיאולוגיות האישיות שלה.

SurvivorLoki

New member
או פגעתי בנקודה רגישה?

אני מניח שהאגו כואב שאתה ילדון בן 18 שמנסה להוכיח את צדקתו כל הזמן הא? טוב לא נורא, עוד תתבגר יום אחד, אני מקווה

מטר9

New member
אני אפילו לא יודע

איך להתחיל להגיב לך... אבל כדאי שתסתכל בהודעה שכתבת לי למעלה, כי מסתבר שגם לך מאוד נח להתעלם מדברים שלא מתאימים להערות שלך...

SurvivorLoki

New member
בינתיים אני רואה

שאתה מתעלם מכל מה שכותבים לך, וכשמביאים לך הוכחות מהאתר הרשמי אתה מתעלם מהן ואומר שזה משעמם והולך... אני לא מתעלם מדברים שמפריעים לי, לדוגמא כשדיברו פה על הפיינל2 של הישרדות7 אני אמרתי שכריסטה הייתה מצביעה לליל, אבל הוכיחו לי שהיא אהבה את ג'ון, וקיבלתי את זה. מנגד, לא ראיתי אותך מקבל שום דבר ופשוט מבקר ומעליב(אחרים או שורדים) וזה רק מראה על הרמה שלך... אבל שיהיה... תהנה בעולם הפרטי שלך. ואם אי פעם תקבל אומץ, כנס לאתר של הישרדות

SurvivorLoki

New member
יש גבול לטעויות שלך? זה גובל בטיפשו

אם אתה באמת חושב שהעיפו את דינה כי היא שחצנית אתה ממש כנראה אטום שאתה רואה הישרדות, העיפו אותה כי היא ניסתה להעיף את אלכס, לא כי היא הייתה שחצנית. ואם היא באמת הייתה שחצנית היא לא הייתה מעיפה את אלכס, היא הייתה מודעת לעובדה שהוא איום ושהוא יכול להפיל אותה. אם זה היה על שחצנות - היו מעיפים אותה בלי קשר, העיפו אותה רק כי היא בגדה בברית שלה. וזה שג'נה אמרה שהמשחק של דינה קצת השתנה, מה הפאקינג קשר? בגלל זה נראה לך שהעיפו אותה? כמו הקטע עם ה"סימנים לניצחון שמארק משאיר לנו", זה שטויות שאתה פשוט מנסה למצוא להן פירור של הוכחה במקום להודות שטעית, ושהעיפו אותה בגלל הבגידה שלה, לא בגלל האופי, ולא בגלל שהיא ויתרה על החסינות(כבר תיכננו להעיף אותה לפני). ולהזכיר לך שהיא כבר כמעט ויתרה לפני ועשתה עם כריסטי אבן-נייר-ומספריים על החסינות, ואנשים לא חשבו שזה שחצני כי כולם ידעו מי עף - רוג'ר

למעלה