סייפריזםVSמודעות

SWEETYENGEL

New member
עכשיו ברצינות...

מתי מתכוונים ליישם את ההחלטה של החלפת מנהל?

Guy0Bye

New member
כנראה שלא הבנת...

אם עקבת ואם לא, כנראה שלא יחליפו את המנהלת (שאקירה) כי אין סיבה ממשית לכך. יותר הגיוני שיוסיפו את אחד מאיתנו - הותיקים לעסק של הניהול. אם לא שמת לב, בוף מונה ל"מומחה-פורום", מה זה אומר אני לא יודע (כנראה שכלום, חוץ מזה שהשם שלו אדום). לפי דעתי יש נטייה לסטטוס קוו, ואין לי ממש בעיה עם זה, כי הפורום זורם בסדר: בת 13 הלכה, תום פרימן לא משגעת יותר (אולי היא פה אבל היא לא משגעת), המקלל עזב, פחות מבקשים להסביר את הסרט - המצב טוב בעיקרון. אגב, רשימת המומחים שלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=21&msgid=16386266

IC4

New member
וואו שנים לא היית פה ../images/Emo9.gif

אי מודעות זה לפעמים הסבל הכי גדול what goes around comes around (מי היה זה שאוהב מעגלים בפורום הזה? גבע?) אך מתישהו יש סדק במעגל והאפרוח יוצא מהביצה אפרוח חמוד וקטן שיתבגר ללמוד להנות מדברים אחרים, שיסיחו את דעתו מהצורה החיצונית המכוערת שהפך להיות
אתה בעצם חי את החיים שלך בלי לדעת את הכול? אני מאמין שהצעד הראשון בחיי מודעות, הוא התמודדות עם חוסר הידע שלך על הכל כלומר מודעות = להתחיל בלא לדעת כלום אי מודעות = להמשיך לא לדעת שיש הרבה יותר מהכלום שאתה יודע
__ one day kids will argue between them who will win in a fight, me or superman now im not saying i can beat superman but u know kids r stupid (ציטוט לא מדויק מFRIENDS)

yeled

New member
../images/Emo28.gifללכת אחרי הארנב הלבן

אין תחליף למודעות עצמית = עדיף לצאת מהמטריקס. גם אם רק כדי לגלות שאתה עדיין מתוכנת אבל לפחות לדעת את זה ולפעול בכיוון של להיות חופשי מאושר בן חורין

למעלה