מה שלא לבשת בשנה האחרונה, לדעתי גם לא תלבשי.
מה שאת בספק לגביו, את יכולה להשאיר בצד. לי יש בגדים כאלו שאני לא בטוחה שרוצה למסור ומצד שני לא לבשתי, השארתי בשביל הספק שאולי כן אלבש. אם אראה שלא אלבש בשנה הקרובה, אמסור הלאה ואז גם אהיה שלמה יותר עם המסירה.
גם אני הייתי בדילמה הזו. הייתה לי תקופה (לפני 5 שנים) שהייתי קונה מלא בגדים לאירועים, לא בגדים שאפשר ללבוש ביומיום אלא נטו לאירועי ערב. ואז התחלתי ללמוד לתואר ראשון ולא היה לי מה ללבוש (בדיוק השתחררתי מהצבא) ופה חל השינוי. החלטתי שאני קונה רק דברים יומיומיים ואם יהיה אירוע אני כבר אקנה משהו. היום אני בוחנת היטב מה אני קונה וקונה נטו ליומיום.
חשוב מאוד לקנות פריטים שבאמת יושבים בול ושאת אוהבת מאוד. אני למדתי לא לקנות שטויות גם אם בא לי מידי פעם. לא מתפתה!\
בעבר הייתי לקוחה של מישהי בתחום הטיפוח שהייתה מתלבשת מז'ורנל, כל בגד היה מושלם וכל נעל וכל תיק. יצא לי לדבר איתה על הנושא והיא אמרה לי שיש לה ארון מצומצם אבל כל פריט מושלם! ואכן הייתי רואה שהיא ממחזרת אבל כ"כ בסטייל.
וממנה למדתי שלא חשובה הכמות אלא האיכות. אני למשל לובשת המון מכנסיים מחויטות שחורות אבל אין לי הרבה מבחר. כל אחד שקניתי מושלם! ולכן אין לי הרבה. לא קונה בערך אלא בדיוק. עכשיו קניתי אחד בחו"ל של ארמני, עלה המון אבל בחיים לא היו לי זוג מכנסיים שישב כל כך יפה ומתאים.
לגבי סריגים, בחורף החנויות מוצפות בסריגים כל כך יפים. בפועל, בישראל אין חורף ואין טעם להחזיק מיליוני סריגים. גם את למדתי לצנזר עם השנים.
לגבי נעליים ותיקים, דווקא מהם אין אף פעם יותר מידי.
את הסינון שלי אני עושה בבגדים. אני ממליצה לך שיהיה לך: מכנסיים שחורות מחויטות, ג'ינסים - לי אין מלא אבל כל ג'ינס מושלם ואני אוהבת אותו, לגבי עליוניות, תלוי מה את אוהבת - בלייזרים או ממש מעיל. מניסיוני מעיל צמר מחמם צריך אחד בקושי. עדיף להשקיע בבלייזרים קלילים.
שמלות יומימיות. לא מבד טריקו הכוונה שלי אלא לא שמלות מפונפנות לערב.
חצאית טובה שתרגישי בה נוח. ברגע שיהיו לי מס' פריטים שממש תאהבי, יהיה לך קל לשלב ביניהם.