סואו מאץ'
יום חמישי-התכוונתי להעביר יום שקט, סוגשל עם עצמי. יהה רייט! אחרי היום פויקה המגניב שעשיתי עם המשרד בקיבוץ של המפקד שלי (אחח ההנפצות בשביל לא לחתום חופש), נסעתי תל אביבה. פגשתי את רביד בעזריאלי אחרי שהמון המון זמן לא ישבנו יחד כמו שצריך וזה היה נהדר. אח"כ הלכתי לאחותי, לשיחת השלמת-פערים שכזו, היה נורא כיף... באיזה שהוא שלב אחות של גיסי באה, שאני חולה עליה והיא רשמית הבנאדם הכי שרוט בעולם, וכמובן שהיא הרגה אותי מצחוק עם הסיפורים שלה
. בערב יצאתי עם סמיר ידידי משכבר הימים לתאטרון (פופרינג.. מסיבת הומואים חביבה ומקפצת), לזכר הימים ההם... לא היתי שם איזה חצי שנה!! מלפני הגיוס שלי! היה ה-כ-י מצחיק בעולם. באמת. קרו כ"כ הרבה דברים מצחיקים אלוהים. ראיתי שם כל כךךךך הרבה אנשים שמצחיק לראות, על חלקם היתי קצת בשוק.. אבל אני לא ממש יכולה לכתוב את זה פה ולהסביר כדי שתבינו את גודל השוק והפאדיחה

וזה לא הדבר היחיד ההזוי שקרה באותו ערב. מתישהו ישבתי ודיברתי עם ידידה של סמיר, וגילינו שלפי "חוק המעבר" שפעל בצורה מאוווד ישירה במקרה הזה, בעצם הינו ביחד, ומשם היא בעצם היתה מוכרת לי כל הערב D: איכס. ביצה. חח. בכלל, כל החבר'ה שהיינו איתם שם כבר הכירו אותי (בגלל האקסית שלי), ולי לא היה מושג מי הם. מוזר משו. וקיבלתי טלפון מאוד הזוי באמצע החיים... לא חשוב, נסכם זאת כערב הזוי אך כיפי, שבסופו אני וסמיר החלטנו שתאטרון זה כנראה כבר לא לגילינו (הזדקנו, מסתבר), ושצריכה לעבור עוד איזה חצי שנה עד שננחת שם שוב, אם בכלל. שישי- התעוררתי בשעה טובה ומוצלחת, ישנתי כמו שצריך סופסוף. עדיין מתלבטת אם לסוע לאבא או לא אבל בכל מקרה תמרי, חברה טובה שלי שלא ראיתי שנים-שנים-שנים הודיעה שהיא בא לת"א היום בערב, אז ככה שאני חייבת לקפוץ לומר שלום. שבת- לא :[ לאלאלא :[ היום הפאקינג אחרון לחופש האחרון עד... ראש השנה ;[[[[[[[[[[