סופ"ש!

EVE Lights

New member
מיאו מיאו.

וואו. אני פשוט גמורה. איזה מזל שנגמר היום הזה, אלוהים! היום - וואו היה יום עמוס. קודם כל נתחיל בזה שישנתי 4 שעות בלילה כי אביב היה כאן עד 3:30. קמתי ב- 7:30 לפסיכומטרי ובחיי שרציתי למות
העייפות אמנם לא הורגשה אבל במהלך השיעורים הרגשתי את הראש שלי עוד שנייה צונח לשולחן... היה מתיש ומעייף ברמות, חזרתי הבייתה ב- 2 וקצת, עשיתי טיפונת שיעורי בית ויצאתי מהבית לכיוון יריד המותגים. קניתי כאמור ג'ינס וגופייה וחזרתי הביתה, עכשיו סיימתי להתקלח ועוד מעט אני אלך להתכרבל לי במיטה החמודה שלי ולישון מלא מלא
(חיכיתי לזה כל היום!) מחר - מממ מיאו. אני חושבת שאני אאלץ לקום מוקדם יחסית (9-10) בשביל לעשות שיעורי בית, כי נתנו לנו פשוט מסה מטורפת ויש לי בסך הכל יומיים בשביל לסיים את הכל. מקווה גם להעביר פה שטיפה זריזה כי נמלים ושאר חרג'וקים קטנים מתחילים לטייל על הפרקט וזה דוחה לי את הנשמה. אחה"צ אם אני אהיה עייפה אז נמנום קל ובטח אחד מהסרטים שהורדתי, בערב יש פה ארוחה משפחתית עם אחי ואשתו (אוכל טוב!
) ובלילה כרגיל עם אביב
מקווה שהפעם באמת נצא לת"א! כבר הרבה זמן שזה לא קרה.. יום שבת - הוא יילך מפה כרגיל בצהריים, שאר היום: ה-ר-ב-ה שיעורי בית, ובערב מתחיל "הבורר" אז אני רוצה לראות. סופ"ש נהדר :)

OverSharing

New member
כואב ליייייייי../images/Emo103.gif

בכל הגוף כבר נהייתי כושי-יפה ורק הציצים כואבים מהשריפה המפגרת הזו]: קיצר היום- למדתי להיסטוריה, יופידו. אח"כ שלוקון הייתה אצלי ואז יצאנו לטיול ועכשיו חזרתי ואח"כ אולי אני אפגש עם עמרי אבל בטח לא כי אני כבר ארדם עד שהוא יבוא.. מחר- 9:30 מתכונת בהיסטוריה, אח"כ עלייה ליער ואז אני מגיעה חזרה בדיוק לאמצע של הפעולה ואח"כ ישיבת שכב"ג וארוחה.. ואז אני מקווה לראות את חברותיי החרשניות שלא יוצאות מהבית כבר שבוע וחצי. שבת- בבוקר נוסעים לחפש בוסים, אח"כ יום עבודה ואז ישיבת חלוץ. אח"כ אולי לצאת או לראות את החבר החתיך שלי.

להלהלה

היום - הייתי נש והחלטתי לשמור על אחותי ועל הבית (וכמעט הרגתי אותנו מדליפת גז!), אז די אמ.. קמתי בבוקר, לקחתי את אחותי לצהרון ואז מתמטיקה-מחשב לסירוגין אחה"צ היה ש. פרטי חח וכתבתי פעולה והיינו אמורים ללכת לים או סתם לצאת מהבית - אבל זה לא קרה :) מחר - הולכת עם הבנות לת"א (הן רוצות לקנות בגדי ים, אני רוצה שנקין!) אולי ים (אולי לא?), ואז מתמטיקה בטירוף שלי. בערב? ה' גדול.. שבת - בבוקר לא יודעת בערב כנראה קניון, או הפוך, אבל גם די הרבה מתמטיקה באמצע... :). וזה פחות או יותר.. באמצע ריתוך, שכבה, וחברות-חברים. זהו בערך :).

yaeli87

New member
אוח...

חמישי- הייתי היום בת"א עם חברה...היה נחמד הייתי באיזה ערב עם אמא גם היה פנאן ועוד מעט יש בבנימינה הופעה של מוקי
ואין לי איך להגיע!!!!!!!!!111 ;[ והפלאפון של אבא סגור ואני לא מצליחה לתפוס אותו ואני ממש בדכאון עכשיו!!! אני רוצה מוקייייי!!!! אז אני עדיין לא יודעת מה אני עושה היום... שישי- בעיקרון בית...לא ידוע עוד. לידיד שלי יש יומולדת אז נראה כבר. שבת- עדיין לא ידוע,שביזות יום א' בעיקר. וכל זה אני מקווה שישתנה כשמאמי יתקשר ויגיד שהוא אוהב ושאני אבוא. איזה כיף לצפות ולהתאכזב הא?

yaeli87

New member
טוב שינויים...

אתמול,הלכתי לישון...הייתי עייפה ועצובה. עוד מעט אני אהיה בדרכי לת"א עם חברה ולסיום הערב כנראה מאמי,וויש מי לאק! מחר-או אצל דודה בת"א או אצל מאמי. מעניין מה בא לי
בכל מקרה שיהיה לכן אחלה סופ"ש המצב רוח שלי קצת יותר נחמדי
ביי בננות...אני אעדכן בראשון או מחר...

RainbowL

New member
אני הכי שזופה בעוללללם ../images/Emo47.gif

היום: הייתי בים, ועכשיו אני הרוגה מעייפות. מחר: בבוקר או סנטר או יריד המותגים, בערב בטח נצא [?] שבת: כלום בריבוע, אולי עם המשפחה לאנשהו. אין אפילו מה ללמוד, יואו איזה אושר!

mkarin

New member
ערבית ומתמטיקה.

ואולי מסיבת יומולדת מחר בערב, למרות שלא נראה לי.

nettus

New member
מה כבר הגיע שופ"ש

הזמן עובר מהר שלא עושים כלום.... מחר בבוקר עם אני ירגיש טובא ני ילך לקנות לעצמי נעליים חדשות ונוחות שיהיה לי קל ללכת איתם. ובערב אני הולכת לחברה. סוף סטף יוצאת מהבית אנשים... הגיע הזמן

רייל

New member
ממ.

שישי - בגבעתיים אצל דניאל. מתישהו נעשה ביקור קצר ברמת גן ואני לא יודעת מה נעשה אח"כ אבל זה לא כל כך משנה. שבת - מפגשפליקר, יהיה כיף.

סופ"ש לפנים :)

חמישי - עבדשתי מ11 עד 4, הלכתי לעשות סיבוב עם ערן ואז באתי הביתה.. רבצתי בספה קצת, ועכשיו אני הולכת לוקסמן למסיבה :) שישבת - אילתתתתת! ללירזי
סופ"ש פצצות בננות :)

ShiRa1101

New member
טוב אז

היום סוף סוף הסתפרתי!!@#!@ ויצא חמוד כזה..מדורג עם פוני=)וזה עם פן..אז אני מקווה שזה יהיה יפה על טבעי.. אח"כ נסעתי עם אמא שלי ואחותי לקניון גבעתיים ונתענו בפקק מטורף בגלל רכב חשוד?!..חיפשתי מסגרות יפות למשקפיים..נראה לי שאני אלך על שחורות!..ואז המשכנו לבית של סבא שיל שנפטר לפני חודש כי צריך לעשות תפילה אחרי משהו בסביבות 30 יום מחרבית ספר:(אבל תכננו "חפלה בדואית"
בהפתעה למורה..יהיה טעיים:) בערב אני אלך לראות משקפיים עם אבא,לסבתא ואז בערב בטח נצא לאנשהו..אני מקווה שלא לסרט כי אני לא אראה כלום פשוט:p שבת אין לי עדיין תוכניות..נראה לי יום בית וחברים כזה..לנוח אחרי חופשת שבועות וכל הגבינותXD זהו.. מישהי הולכת שבוע הבא לטעם העיר?

נלך על זה ../images/Emo71.gif

היום קצת שופינג והלכתי לעידודי :) היה ממש כיף. מחר ביצפר עד 12,לישון צהריים כי ככל הנראה לישון מוקדם לא יקרה היום. בערב הולכת לחברה עם כמה בנות.אבל זה לא ממש בטוח ... שבת חרישה לתנך

Summer moved on

New member
את זה ולמיטה.

היום- נחתי כל היום, ובערב נסענו לתל אביב ליומולדת של חברה:]] היה כיף.. אוח תל אביייייייייבבב
שישי- ביתספר. למרות שזה מיותר ולא לומדים כבר כלום ובלה בלה, נמאס לי להיות בבית!! אני גם מתגעגעת אליו וחסרררר לו שהוא מבריז;[[ אח"כ כנראה שללמוד לבגרות במת'? ממממ אלא אם כן נתכנן יציאה [ממששש בא לי], אבל חבריי החרשנים ב5 יחידות יסרבו:|:| אולי אציע שנלמד יחד לבגרותP: ממ רעיון. שבת- בית בית בית. מת' מת' מת'. בעצם, אולי יש איזה טיול:< בערב בייביסיטר כנראה. תגידו, זה לא מפחיד לשמור על ילד בן שנה?;( אני מפחדת!!:<

NoFaRi1

New member
נוסעת ל4 ימים לאיזה בית נופש עם המשפחה

שלי ושל חברה. ככה שאהיה איתה ויהיה נחמד ונשתזף הרבה P:

adiss90

New member
להמשיך לרעוד, להיות בhigh,בלחץ וכ'ו...

הייתי רצה עכשיו שדות שלמים. בא לי גם לבכות קצת :] לא מאושר,מ-high לא יודעת מה עובר עליי
XD

Tin Doll

New member
טוב...

חמישי- בבוקר עבדתי מ9 עד 11, ראיתי קצת טלויזיה, התארגנתי וב3 יצאתי מהבית.. ב6 בערך הגעתי לת"א, פגשתי את החבר המקסים שלי, ראיתי את סם ואביב וחזרנו הביתה (אליו). הורדתי את הפרקים האחרונים (פרק כפול) של אבודים וראיתי פרק אחד, הלכנו לישון באיזה 3,4? שישי- סיימתי לראות אבודים, תכף יוצאים ליריד המותגים בת"א. בערב אולי נצא. שבת- אנערף, בטח נקום מאוחר כמו תמיד ונשחק רמי.

למעלה