סופ"ש!

JuSt A GiRl 94

New member
אז....

היום: השתעממתי, הלכתי לחזרה עם נטלי- נשמע אסוןןןן....נדפקה לי ההשמעה, כנראה. אחר-כך הלכתי לבדיקה בקשר למדרסים... מחר: לומר להילה? חוץ מזה יש מקהלה והרכב...מקווה שיהיה כיף..שיעור פסנתר- להתכונןןן! וחוץ מזה לחרוש למתמטיקה וניתוח יצירות ופיתוח קול. שבת: כל מה שצריך ללמוד- ללמוד!

Lost Lullaby

New member
:[

שישי- בבוקר מגן באזרחות, ב12 צילומים באמתתתתתתת אחרונים לסרט בגרות. בערב עבודה [משמונה וחצי עד 3] שבת- ח אין לי מושג]:

svety

New member
דיי מעפן.../images/Emo190.gif

הבחור פתאום החליט שהוא מצוברח ויש לו המון עניינים של העבודה והוא דיי משוכנע שאם אני אבוא אז שנינו נשקע בבאסה שלו ונשב בבית כמו זוג בטטות. שזה אגב, מה שאנחנו עושים רוב הזמן. אז אם אני לא אבוא אליו בסוף, בטח כרגיל. פאב/מסיבה עם הבנות. ווהו.

Shusho

New member
אולי נצא? ]:

נדפקתי בלי תכניות כי הבחור צריך להשאר בשישבת בבסיס.

svety

New member
../images/Emo41.gifהיום מוסד../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

מוזיקה מגניבה, המון אלכוהול, אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. יהיה מצחיק
בואו בהמוניכן

yaeli87

New member
אולי תראי שם את מאמי שלי...אם כן

תמסרי לו שאני מתגעגעת.
תהני בובה.

svety

New member
לוידעת איך הוא נראה ../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

בואי גם ^^

yaeli87

New member
לההה...אני יוצא עם חברה לת"א כנראה האמת...

ותאחלי לי לסיים את הערב אצלו,כי זה דיי מה שקבענו :] אבל תהני בוביק!

svety

New member
אז בואו שתיכן נו ;[../images/Emo190.gif

המון בהצלחה פוצי

e l u l a

New member
לא מיוחד מדי האמת..../images/Emo153.gif

מחר המתכונת בהסטוריה, שבעיקרון זה הדבר שהכי פחדתי ממנו מתחילת השנה.. אבל האמת שאני סבבה עם זה ולא כזה אכפת לי. למדתי הרבה ואיך שיהיה יהיה. בצהריים אין תוכניות ואחה"צ צופים. בערב לצאת בטח סתם לרחוב, היה מתאים לי משהו כייף כזה אבל לא נראה לי שיהיה למישהו כח לארגן. ביום שבת להתחיל ללמוד לבגרות במתמטיקה.

tamarosh

New member
עוד בתכנון.

-היום- בצהריים בהלוויה של אבא של חברה [לא חברה כ"כ טובה, אבל היה עצוב נורא...] ואז סתם ישבתי לצהריים [בעל כורחי. נסעתי איתם טרמפ] עם שניים שהיו איתי פעם בכיתה ולא דיברנו מאז...י"ב?. היה מוזר [הם התעקשו לשלם! מה הקטע] אבל חביב. לייטר אולי ניפגש עם חברות. -מחר- בבוקר קוסמטיקאית [כדי שאוכל להראות את עצמי גם בים ולא רק בבריכה] ואז עם חברות כנראה... הבחור סוגר, אבל זה לא סוף העולם. בערב יש מסיבה בקיבוץ של חברה אז נשקול בחיוב. -שבת- עד אז ה' גדול סופ"ש נעים

tamarosh

New member
חח ישבתי עם ההורים שלי ל-א.בוקר היום

בsea&sun ב"סיטרא"...היש מקום פלצני מזה?!?!?! בעעעעעע. ממש ממש פאתט. [תרגעו באנו כי היה לנו שובר חינם מהעבודה של אבא. נו מה]

כולי בהרגשה שהיום יום שבת ומחר ראשון

ולא מבינה למה יש שירשור סופ"ש
. אניוואי; חמישי- בבוקר הלכתי לחד"כ ואח"כ סתם הסתובבתי עם אמא וקניתי בגד ים וחולצות ואז באנו הביתה ועשיתי מלא מתמטיקה. שישי- ביתספר, פעולה. ואז הלוואי הופעה של התקווה6!! שבת- לומדת קצת מתמטיקה ולשון, לא יודעת..אחה"צ משהו עם המשפחה ובערב פעולת שכבה.

©big smile©

New member
משעמם לי כ"ככככככככ.

חמישי ישנתי אצל גיל, הייתי איתה בשיעור נהיגה, ומ5 וחצי בערך אני בבית, מסדרת את המחשב שחזר אלי :). אני צריכה לעשות את העבודה בפסיכולוגיה ואין לי כח, ויותר מאוחר אולי אני אצא לאנשהו. שישי ב10 וחצי יש צילומים לסרט כיתה, אח"כ חזרות עד 4 בערך. לישון ואני מאד מקווה לעשות משהו מעניין, ואני מתהמתהמתה לשתות. שבת כלום בערב הופעה של אביב גפן עם נעה, סוףסוף

DIE kvar

New member
עא סופסוף אנחנו אחרי שבועות המעיק הזה

היום צפוי להיות חלש דיברתי עם מירב ואפשר לדעת שיהיה חלש על פי טון הדיבור שלה בלבד. מחר אני מקווה שאני אצא עם פולק וביום שבת אני גם לא יודעת קיצר סופשבוע עייף נגמרו לי הסיגריות ואם לא נצא היום מה אני אעשה?

למעלה