סופ"ש!

Oo The Gush Oo

New member
הכל שורף לי.

חמישי- הייתי אצל נטי בבוקר. עשינו סיבובים, ישבנו קצת עם סיוני במרכז. אח"כ שתיהן באו אליי והכנו בורקסים עם ביצה קשה וסלט. ואז באתי לנטי, ויצאנו לטרבין. אח"כ הייתי אצל עידן עד 5 וחצי, אני הלכתי הביתה והוא לבסיס. היה הזוי. שישי- התקלחתי. עכשיו קצת בריכה. אח"כ אל נטי לעזור לאמא שלה לבש, ואז ארוחת שבת אצלן. בלילה אולי בית ריק אצל אמא, נקנה פול שתיה ונשתה את עצמנו למוות. או שנרד, תלוי. לרוב (כולל אותי) אין כסף\מכונית. שבת- אין לי מושג האמת, אבל בא לי משהו. אולי נארגן משהו נחמד.

טרילילי

אתמול: בבוקר עבדתי עד 4,ובערב אחשלי,חברים שלו,ואני ראינו ספיידרמן 3 בדיוידי, משעמם תחת, לא ממליצה :| היום: עוד מעט הולכת לאבא, וחורשת חורשת חורשת חורשת להיסטוריה. מחר: עוד היסטוריה+ מתמטיקה.

SuGaRBabe1

New member
מממ

אתמול- התעוררתי בבסיס. עשיתי חצי משמרת, אני וחברה שלי רבנו עם איזה יצורה אחת. בסוף יצאנו הביתה רק ב-16:00. [ממש ממש מאוחר] נסענו לשדה תעופה והיתה תקלה במחשבים והיה מפוצץ אנשים אז כל הטיסות התעכבו בשעה והגעתי הביתה רק ב-19:30. נכנסתי הביתה רק בשביל לשים ת'תיק וישר הלכתי לקניון עם אמא... אכלנו בארומה וקניתי ג'ינס חדש
אחר כך התארגנתי בבית ואז נפגשתי עם הבחורון שלי... היינו בפריים ואז נסענו אליו והיה כיף אך מוזר. היום - ישנתי עד לפני שעה בערך. עכשיו אני פה, בערב ארוחת ערב אצל סבתא. אחר כך לא יודעת - אולי עם חברה וחברה שלה בצרעה, אולי עם חברה אחרת וחברה שלה ב-"רוץ", אולי עם חברות שלי מהבסיס בשיבר. נראה... מחר - וואללה לא יודעת. אלוהים גדול...

Miss Tika

New member
סואו מאץ'

יום חמישי-התכוונתי להעביר יום שקט, סוגשל עם עצמי. יהה רייט! אחרי היום פויקה המגניב שעשיתי עם המשרד בקיבוץ של המפקד שלי (אחח ההנפצות בשביל לא לחתום חופש), נסעתי תל אביבה. פגשתי את רביד בעזריאלי אחרי שהמון המון זמן לא ישבנו יחד כמו שצריך וזה היה נהדר. אח"כ הלכתי לאחותי, לשיחת השלמת-פערים שכזו, היה נורא כיף... באיזה שהוא שלב אחות של גיסי באה, שאני חולה עליה והיא רשמית הבנאדם הכי שרוט בעולם, וכמובן שהיא הרגה אותי מצחוק עם הסיפורים שלה
. בערב יצאתי עם סמיר ידידי משכבר הימים לתאטרון (פופרינג.. מסיבת הומואים חביבה ומקפצת), לזכר הימים ההם... לא היתי שם איזה חצי שנה!! מלפני הגיוס שלי! היה ה-כ-י מצחיק בעולם. באמת. קרו כ"כ הרבה דברים מצחיקים אלוהים. ראיתי שם כל כךךךך הרבה אנשים שמצחיק לראות, על חלקם היתי קצת בשוק.. אבל אני לא ממש יכולה לכתוב את זה פה ולהסביר כדי שתבינו את גודל השוק והפאדיחה :) וזה לא הדבר היחיד ההזוי שקרה באותו ערב. מתישהו ישבתי ודיברתי עם ידידה של סמיר, וגילינו שלפי "חוק המעבר" שפעל בצורה מאוווד ישירה במקרה הזה, בעצם הינו ביחד, ומשם היא בעצם היתה מוכרת לי כל הערב D: איכס. ביצה. חח. בכלל, כל החבר'ה שהיינו איתם שם כבר הכירו אותי (בגלל האקסית שלי), ולי לא היה מושג מי הם. מוזר משו. וקיבלתי טלפון מאוד הזוי באמצע החיים... לא חשוב, נסכם זאת כערב הזוי אך כיפי, שבסופו אני וסמיר החלטנו שתאטרון זה כנראה כבר לא לגילינו (הזדקנו, מסתבר), ושצריכה לעבור עוד איזה חצי שנה עד שננחת שם שוב, אם בכלל. שישי- התעוררתי בשעה טובה ומוצלחת, ישנתי כמו שצריך סופסוף. עדיין מתלבטת אם לסוע לאבא או לא אבל בכל מקרה תמרי, חברה טובה שלי שלא ראיתי שנים-שנים-שנים הודיעה שהיא בא לת"א היום בערב, אז ככה שאני חייבת לקפוץ לומר שלום. שבת- לא :[ לאלאלא :[ היום הפאקינג אחרון לחופש האחרון עד... ראש השנה ;[[[[[[[[[[

Miss Tika

New member
אכן

היא וג'ונזי השומן, ורן דנקר כמובן (חח סתם. האקס של ג'ונזי הידוע בכינויו)... הינו איתם ביהושוע היה מה זה כיף!

little shorty

New member
אתמול שירתתי את דוד לוי החבר כנסת לשעבר

כן הוא היה באירוע אתמול והוא נתן לי 50 שקל חחח חמוד. חמישי- קמתי עייפה מתה אחרי לילה סוער, עבדתי כפול מהצהריים עד הלילה וסיימנו לעבוד ב-2 סעמק. 200 שקל טיפ. היום - קמתי לחזורת לריקוד של מסיבת סיום וחזרתי עכשיו, אוכלת, לישון קצת, להתקלח, חברות מקווה וטבח. שבת - טבח, יומולדת לסבתא הולכים לאכול אצלה, קניות במוצ"ש.

MaddyD

New member
האמת שכיף

שלישי הייתי בקלרה - היה מלך. אתמול הייתי עם חברה בארמדילו באחד העם, היה הכי מצחיק הצטרפנו לאיזה שולחן של אנשים, אחד בן 40 נדבק אלי ואמר שאני הכי יפה ונשית ואימהית ואני הכי סקסית בעולם לחברה שלי הציקו בקטע אחר אבל היה הכי מצחיק, יש שם אנשים באמת מאמי היום אני הולכת לדאדא .\

השיר החדש של אבריל לאבין

ממש ממכר! דאמט שסופ"ש מחובר לחופש מראש אז זה יוצא טוב
אתמול הלכתי ישר אחרי הצבא ליריד המותגים, לא הסתובבתי שם יותר מידי זמן כי לא היה לי כוח, אבל השלל הצנוע: גופיה חומה-זהובה עם דוגמה של בחורה באיזור העליון, טיפה שקופה. סטרפלס חום, מבד של סריגים עם עיגולים, כאילו גזרו את החולצה. לא הכי צנוע.
וגופיה שחורה עם תחרה, בטופ, בקטע של החזה יש תוספת בד של משבצות סקוטיות עם קשירה מאחורה, גב חשוף. אני מרוצה בעקרון :) ובערב יצאנו לשודדי הקאריבים.. היה נחמד, למרות שנרדמתי בסוף חן ישנה פה. היום לא ברור עדיין לאן נצא, אבל משהו באיזור הקרוב כל הבנות.. בטח נשב באטמוס או משהו. מה שבטוח - הולך להיות מצחיק טילים אם יבואו אנשים מסויימים.. האמ האמ. מחר בטוח לראות אותו. אין לי מושג מה מעבר לזה :]

אוף ]:

לא יצאנו בסוף. סתם נתקעתי בבית. אני לא יודעת מה עובר עליה, אבל אני מאוד מקווה שזה לא בגלל החברים הדפוקים שלו... אשכרה ילדים קטנים. אני חייבת לדבר איתה.

SomebodyElse

New member
מקווה שיהיה טוב...

היום - רציתי לנסוע לנחלת בנימין עם החבר או לים עם ידיד שלי ובסוף אף אחד מהם לא הסתדר. אז בערב אני מקווה לנסוע למוזס עם החבר וחברה שלי אבל אני די עייפה... מקווה שאני לא ארדם או משהו. אחרי זה נשארת לישון אצל החבר. מחר - בבוקר מוקדם נוסעת לחברה שלי וממנה ממשיכים לים
. ובערב החבר יבוא אלי אבל בטח כבר סתם נלך לישון.

Small talk

New member
סופ"ש מעולה ../images/Emo13.gif

אתמול היה משעמם. היום בבוקר היה קצת חרא, נתעלם מזה... בערב היה יומולדת לחברה, והייתה לנו בעייתה הגעה קלה, ואני כבר ראיתי איך אני מבקשת מאבא שלי (שעלה לי על העצבים היום) ומרגישה חרא ונותנת לו עוד סיבות לרדת עליי אח"כ, ואז בסוף הסתדר ואמא של חברה לקחה אותנו ואבא של חברה אחת החזיר (אז גם לא הינו צריכות להזמין מונית, למרות שהתקשרתי לתחנת מוניות ועשיתי מהלך אמיץ
) ובדרך וכשהתארגנתי מצאתי 20 שקל, וגם יצא שלא התארגנתי מוקדם מידי או מאוחר מידי, אלא בדיוק התארגנתי יצאתי החוצה ודקה אחרי זה באו לאסוף אותי. והיומולדת שלה הייתה אצל אח ה(מאוד) עשיר שלה, ויש לו בית כזה מגניב, הכל מודרני ושיט, והיינו רק בנות אבל הייתה שתייה (יש לו דמקה שבמקום חיילים יש כוסות לשוטים, אז כמובן ששיחקנו) ופעם ראשונה בחיים שלי ששתית לא כדי לעשות שטויות אם מישהו, לא כדי לנסות לפתות מישהו או שאני אראה מגניבה, אלא פשוט לשתות כדי להנות (חרוזיםחרוזים) ושתיתי ורקדתי כמו מפגר (והתפשטתי אבל נתעלם מהפרט הזה) והיה כל כך כיף, ושלחתי SMS אוהב לאלה
ועכשיו נראה לי שאני מתעופפת לחדרי הקט. לילה טוב בנות
אהה, מחר הולך להיות משעמם גם

בינתיים..

חמישי - בבוקר אינפרה, בערב מסיבה. היה טעים :) שישי - "קמתי" ב08:00 אחרי שמ4:30 אני מנסה לישון, התקלחתי, אכלתי, ראיתי האלופה ואז חזרתי לישון. בערב הלכתי לארוחת ערב אצל אבא, ירדתי לסיגריה עם חברה ואח"כ יצאתי לפאב. עד שנכנסנו יצאה לי הנשמה, אבל היה נחמד עד מאוד
שבת - אולי נוסעת לידיד שלי, ובערב מי יודע..

AnGeL DoLlY

New member
כיףכיף

משהווו טוב אני מרגישה כאילו שבועות לא הייתי פה. אמא החביאה ממני את העכבר והמקלדת כדי שאני אשב ללמוד למתמטיקה ולא אבזבז את זמני על המחשב. כנראה שזה לטובה..אז עכשיו אני כותבת ממחשב של חברה וחסר ליייייי בטירוף. מ-ת-ה לעבור את ה2 שאלונים האלו כבררררררררררררר קיצררר אתמול לא היה משהו מיוחד, למדתי כל היום היום היינו בבצפר לקבל מגנים, קיבלתי בין הגבוהים בשכבה בתנ"ך!! 86!! :) למרות שציפיתי למשהו בסביבות ה9 אבל קיבלתי 90 בטרום-מגן אז בטח המורה תגיש אותי על גבוה. I'm pleased.
ביום שלישי (כן כן, בחופש) היה לי מבחן במתמטיקה, למי שרוצה להוסיף ציון טוב ל005 (הוא לא היה חובה), והלך לי בנזונה.. אז זהו בעיקרון אני משתפרת וטוב לי. לעניין. חזרתי הביתה ב1, המשכתי ללמוד עד 8 בערך ואז אבא הכין על האש וסלט ככה בסולידיות, אבל מההה טעים:))) אחרכך יצאנו למסיבה, היה חביב מאוד חזרנו לפני שעתיים [כתבתי בטעות שנתיים], ועכשיו אנחנו אצל ברושקה בביתה המדהים עם כמה חברות ומצחיק מחר? ללמוד. ללמוד. ללמוד. עד שלישי. |: בהצלחה שיהיה לנו

למעלה