EVE Lights
New member
מיאו מיאו.
וואו. אני פשוט גמורה. איזה מזל שנגמר היום הזה, אלוהים! היום - וואו היה יום עמוס. קודם כל נתחיל בזה שישנתי 4 שעות בלילה כי אביב היה כאן עד 3:30. קמתי ב- 7:30 לפסיכומטרי ובחיי שרציתי למות
העייפות אמנם לא הורגשה אבל במהלך השיעורים הרגשתי את הראש שלי עוד שנייה צונח לשולחן... היה מתיש ומעייף ברמות, חזרתי הבייתה ב- 2 וקצת, עשיתי טיפונת שיעורי בית ויצאתי מהבית לכיוון יריד המותגים. קניתי כאמור ג'ינס וגופייה וחזרתי הביתה, עכשיו סיימתי להתקלח ועוד מעט אני אלך להתכרבל לי במיטה החמודה שלי ולישון מלא מלא
(חיכיתי לזה כל היום!) מחר - מממ מיאו. אני חושבת שאני אאלץ לקום מוקדם יחסית (9-10) בשביל לעשות שיעורי בית, כי נתנו לנו פשוט מסה מטורפת ויש לי בסך הכל יומיים בשביל לסיים את הכל. מקווה גם להעביר פה שטיפה זריזה כי נמלים ושאר חרג'וקים קטנים מתחילים לטייל על הפרקט וזה דוחה לי את הנשמה. אחה"צ אם אני אהיה עייפה אז נמנום קל ובטח אחד מהסרטים שהורדתי, בערב יש פה ארוחה משפחתית עם אחי ואשתו (אוכל טוב!
) ובלילה כרגיל עם אביב
מקווה שהפעם באמת נצא לת"א! כבר הרבה זמן שזה לא קרה.. יום שבת - הוא יילך מפה כרגיל בצהריים, שאר היום: ה-ר-ב-ה שיעורי בית, ובערב מתחיל "הבורר" אז אני רוצה לראות. סופ"ש נהדר 
וואו. אני פשוט גמורה. איזה מזל שנגמר היום הזה, אלוהים! היום - וואו היה יום עמוס. קודם כל נתחיל בזה שישנתי 4 שעות בלילה כי אביב היה כאן עד 3:30. קמתי ב- 7:30 לפסיכומטרי ובחיי שרציתי למות