מזל טוב!!!
Z Zorikit New member 17/5/12 #39 תודה לך ולבנות מעליך אנחנו לא חוגגים היום :/ אלכס לא יכול אפילו להגיע לטקס שלי, יש לו ישיבה חשובה בעבודה. אולי מחר נעשה משהו :/
תודה לך ולבנות מעליך אנחנו לא חוגגים היום :/ אלכס לא יכול אפילו להגיע לטקס שלי, יש לו ישיבה חשובה בעבודה. אולי מחר נעשה משהו :/
L lessa7 New member 17/5/12 #65 לא נורא, שההורים יצלמו בוידאו : ) ואני בטוחה שלטקס קבלת תואר שני הוא יגיע!
ד דלעת New member 17/5/12 #52 כל הכבוד על ההישג! ברכות לקבלת התואר וגם ליום השנה שלכם! אם זה מנחם אותך, ההורים שלי לא הגיעו לשום טקס סיום לימודים שלי, לא לראשון ולא לשני. לא נורא. הוא יגיע לשני, כבר בתור בעלך
כל הכבוד על ההישג! ברכות לקבלת התואר וגם ליום השנה שלכם! אם זה מנחם אותך, ההורים שלי לא הגיעו לשום טקס סיום לימודים שלי, לא לראשון ולא לשני. לא נורא. הוא יגיע לשני, כבר בתור בעלך
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/5/12 #40 בוקר טוב זה מה שכבר אכלתי הבוקר. כזו עם קרם ומוס שוקולד. אני חלשה. חלשה! עכשיו אני רואה שבתמונה אני נראית דדנית. נחמד דוקא
בוקר טוב זה מה שכבר אכלתי הבוקר. כזו עם קרם ומוס שוקולד. אני חלשה. חלשה! עכשיו אני רואה שבתמונה אני נראית דדנית. נחמד דוקא
S sheffys1 New member 17/5/12 #44 דדנית?! are you kidding me?! לא דדנית ולא נעליים. נראית מצויין!!! לא חושבת שראיתי אותך כבר בחצאית כזו וחולצה. מוצלח ביותר
דדנית?! are you kidding me?! לא דדנית ולא נעליים. נראית מצויין!!! לא חושבת שראיתי אותך כבר בחצאית כזו וחולצה. מוצלח ביותר
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/5/12 #46 מה קרה לך? אני נראית כאילו אני יכולה להניק כפר באפריקה ולא שזה רע בכיף. ותדה את החצאית תפרתי בעצמי ולבשתי מספר פעמים בחורף, אבל מאז אני ממלאת אותה טוב יותר (אני מתמקדת בחצי הכוס המלאה של העניין) אז היא באמת נראית אחרת
מה קרה לך? אני נראית כאילו אני יכולה להניק כפר באפריקה ולא שזה רע בכיף. ותדה את החצאית תפרתי בעצמי ולבשתי מספר פעמים בחורף, אבל מאז אני ממלאת אותה טוב יותר (אני מתמקדת בחצי הכוס המלאה של העניין) אז היא באמת נראית אחרת
ש ששת22 New member 17/5/12 #61 את נראית מצוין!!! גם אני מהחלשים בכל מה שקשור לאוכל אז אני מבינה אותך במיוחד שסוף השבוע מתקרב
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/5/12 #70 תודה אצלי אמצע השבוע בעייתי יותר... מטבחים של חברות היי טק הם אסון לגזרה
ש ששת22 New member 17/5/12 #75 מכירה את זה במקום הקודם שעבדתי בו היה לי סיבוס כל היום היינו הולכים לאכול בבתי קפה וכאלה. טעים אבל משמין. היום אני עובדת בחברה שיש בה חדר אוכל שאני לא מסמפטת אז אני מביאה אוכל מהבית וככה שולטת בזה. בסופי שבוע אני מתפרעת
מכירה את זה במקום הקודם שעבדתי בו היה לי סיבוס כל היום היינו הולכים לאכול בבתי קפה וכאלה. טעים אבל משמין. היום אני עובדת בחברה שיש בה חדר אוכל שאני לא מסמפטת אז אני מביאה אוכל מהבית וככה שולטת בזה. בסופי שבוע אני מתפרעת
ה האשה של רנואר New member 17/5/12 #63 אוי, משגע! החולצה נהדרת (מאיפה?) ובכלל החלוקה הזו של הגוף ממש נפלאה לך.
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/5/12 #71 תודה רנוארית והחולצה... מאיזו "חנות טריקו" חסרת ייחוד על רחוב ביאליק ברמת גן, אבל ראיתי את הגזרה הזו חוזרת על עצמה בהמון בזארים.
תודה רנוארית והחולצה... מאיזו "חנות טריקו" חסרת ייחוד על רחוב ביאליק ברמת גן, אבל ראיתי את הגזרה הזו חוזרת על עצמה בהמון בזארים.