סופ"ש הגיע- תתעוררו!

Capelli Neri

New member
ירידה לצורך עליה

אני בג'ינס, חולצת סריג כחולה ונעליים אדומות, סתם כי הן נוחות.
ארוזה ומוכנה אחרי כל הסידורים הקטנים לחתונה שדחינו לרגע האחרון כמו לגהץ את השמלה ולהכין דיסק עם מוזיקה, להלחץ מזה שאין מפות שולחן במסעדה שבחרנו, לסדר את הבית כאן כדי שיהיה נעים לחזור כזוג טרי, ולמצוא מי שיאכיל את החתולים...בקיצור, הרבה דברים קטנים שמאוד הלחיצו אותי משום מה.

אבל הבוקר הכל כבר מוכן, אני הולכת למניקור-פדיקור בפעם הראשונה בחיי, ואח"כ אנחנו נוסעים צפונה למלון, והחתונה בשישי בצהריים...לא יודעת אם מתרגשת זאת המילה, כרגע אני עדיין במודוס חרדתי בעקבות הקפה ששתיתי (כן, קפאין משפיע עלי רע).

Koszonom

New member
מזל טוב!!

lessa7

New member
לדעתי זו רק עליה : )

אני מתה על האירועים הקטנים האלה ואני בטוחה שיהיה הכי כיף ואינטימי שאפשר! תנסי להרגע וליהנות מזה!

יקירה, מזל טוב ובשעה טובה

ראשית איחולים ברמה הפרקטית - שהכל יתרחש ביום שישי כפי שהיית רוצה, שכולם יהיו מרוצים ושמחים, והכי חשוב, שאת תהיי מרוצה מעצמך, ושביום הזה במיוחד תזכרי כמה את נפלאה.

וברמה הקוסמית: שתהיו מאושרים יחד. שתאהבו ותצחקו ושתמיד תרגישו שכשניים אתם טובים יותר מאחד

דלעת

New member
מזל טוב!!

שתהיה חתונה מוצלחת ושהיא תענה על כל ציפיותיך, ואחריה חיים מאושרים ושמחים ביחד, בבריאות טובה.

shmickey

New member
המון מזל טוב!

המלצה שלי- ביום עצמו just let go and enjoy yourself

@יעל@

New member
בוקר טוב

אגב גם לכן יש באגים בתפוז? לא פותח הודעות בשרשורים בעמ' ניפרד, כל שניה נופל לי האתר.
חבל שהם לא מכירים את הפתגם "כל המוסיף גורע"

היום אני עם ג'ינס מחנות מקומית וחולצת שיפון מ 24/7.

הנעליים מאתמול.

חגורה לא היתה לי סבלנות להוסיף. אני צריכה לקנות כמה צבעים מעניינים.

Koszonom

New member
החולצה ממש יפה, ומאוד מתאימה לך לדעתי!

והורוד של הנעליים
(אני משוחדת, אני מתה על ורוד)
הן גם נראות מאוד נוחות שזה חשוב!

Koszonom

New member
בוקר אור ועייף

הבטחתי צבע.. שיקרתי
אבל זה יותר טוב מסתם שחור ולבן מופרדים

שמלה - H&M (יש לי קטע איתם מסתבר..)
נעליים - New Yorker
שרשרת - Bijou Brigitte (מכורה לחנויות שלהם)
טבעת - של סבתא ז"ל, זהב עם יהלומים קטנים.

למעלה