איזה יופי של שמלה אהבתי את המראה
נ נולי-נולי New member 17/5/12 #124 טבעת יפהפייה מסבתא. הזכרת לי שאני צריכה להצר את הטבעת שיש לי ממנה (אותה בחרתי לאחר שנפטרה) רק שלא מצאתי מקום טוב לעשות זאת כי היא גדולה עלי משמעותית ויש בה אבנים יקרות, כך שזה לא יכול להיעשות ב"סתם" חנות.
טבעת יפהפייה מסבתא. הזכרת לי שאני צריכה להצר את הטבעת שיש לי ממנה (אותה בחרתי לאחר שנפטרה) רק שלא מצאתי מקום טוב לעשות זאת כי היא גדולה עלי משמעותית ויש בה אבנים יקרות, כך שזה לא יכול להיעשות ב"סתם" חנות.
T Taltul R New member 17/5/12 #130 כל עוד השקרים שלך מניבים מראות כאלה אני מאשרת לך להמשיך ולשקר אותנו פשוט מהממת
מ ממצו New member 17/5/12 #13 מאתמול בערב למסעדה לחגוג את יום הנישואים ה 8 שלנו. הג'קט הידוע לשמצה עם מכנסיים קצרים מחוייטים של זארה. היה טעים...
מאתמול בערב למסעדה לחגוג את יום הנישואים ה 8 שלנו. הג'קט הידוע לשמצה עם מכנסיים קצרים מחוייטים של זארה. היה טעים...
L lessa7 New member 17/5/12 #33 הצלחת להתאים את הז'קט בצורה מעולה! והמכנסונים ממש באורך מחמיאים לך, ומתאימים יחד עם החולצה הסגורה.
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/5/12 #47 שילוב מושלם! אפשר בקלות ליפול עם מכנסיים קצרים ואת עשית בעיני שילוב מושלם שנראה מאוד שיקי ואלגנטי ובו זמנית צעיר, קליל ורענן. לייק!
שילוב מושלם! אפשר בקלות ליפול עם מכנסיים קצרים ואת עשית בעיני שילוב מושלם שנראה מאוד שיקי ואלגנטי ובו זמנית צעיר, קליל ורענן. לייק!