סופ"ששש

2STRIPE

New member
מוזמנת להתקשר../images/Emo98.gif מסנאחס!!!!!!!!!!!!

אווףף הוא לא מתחבררר לללייייי!!!!!!!!!!!!!!!!

2STRIPE

New member
נכון../images/Emo3.gif חח

<והתמונות מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יפות
>

חריקת

New member
אני החלטתי לסכם את השבוע ברוכבים צעירים

הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אמ שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חחח לחזור לשנינוש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. " " התעצבתי מעט כי.. סתם על אחת התעצבנתי על.. " " אבל בסוף סלחתי כי .. שתמות אני יסלח לה התאכזבתי מ... כי... לא מצ'נה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זוכר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " " הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באתי לאורווה ברגל וחזרתי ברגל מיום שלישי עד שישי בגשם ברקים ועמים וגם חזק יעני לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... בגשם למעלה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראייתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לאולטרה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא יודע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מדונה התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה פינקתי את עצמי השבוע עם.. נאדה מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? האיחוד שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא שמעתי אלבום השבוע שהיה.. לא יודע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שני,מדונה,וחבריס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. כלום מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יודע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חח תמונה שלא קשורה לכלום (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה Rooty The Horse And The LEGEND אהבת חיי 16.3.07-תאריך שלא ישכח. יפה שלי אני אוהבת אותך הכי בעולם. מדהימה שלי , נסיכה שלי , מלאכית קטנה שלי אין כמוך.לעולם. לא היה, אין, ולא יהיה לנצח. L E G E N D. ~Just For Pleasure~ מאיוש=]

rutma

New member
שבוע.. אתם יודעיםXD

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי כי הייתי בחווה והיה כיף D: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - התחיל החופש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע - כלום :| התעצבתי מעט כי זה נראה כאילו אנשים מנסים בכוח להרוס לי.. התעצבנתי על עצמי שאני נותנת להם להרוס לי אבל בסוף סלחתי כי אני תקועה עם עצמי אז כדי שנחיה (אני ועצמי) בשלום התאכזבתי מעצמי כי לא הצלחתי כלום בשיעור רכיבה בכיתי מעצב/אושר כי - לא בכיתיXD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע - אמ.. התמונות עם אסא, נטע ועדן D: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו - "יש מחנה טריק בחנוכה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי - לא הרגשתי :| לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח - לא היה כוח בכלל לשום דבר הסרט הכי טוב שראיתי - לא ראיתי סרט השבוע.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי - החווה (זה היה היחיד) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע - אפחד : / התודה שלי השבוע היא לרותי שהחליטה לעשות מחנה טריק פינקתי את עצמי השבוע עם הרבה שינה מאכל השבוע שהיה הוא תותים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? just shoot me שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה - from yesterday אלבום השבוע שהיה --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. every day is the worst day ever הייתי מוחקת מהשבוע הזה את השיעור רכיבה בשני
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהנה 0.0 השמש שהאירה לי את השבוע היא שהוא יגמר מתישהוXD השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע - מחנה טריק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע - שאני אהיה טובה בזה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע - נעמה כדי שאני אוכל לתת לה את מתנהD: סתם: תמונה של קסט"ש - אוהבת אותכן

amstelveen

New member
סוף שבוע.....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישייי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור מממש טוב על גמלא!! (לדעתי
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ... התעצבתי מעט כי.. ...אמא אמרה שנוסעים מוגדם לחווה אז יתוררתי והיא שחחה שהיא אמרא מוגדם והמשיכה לישון... התעצבנתי על.. ...הרופא אבל בסוף סלחתי כי .. ....מי אמר שסלחתי?! התאכזבתי מ... כי......הלב הדפוק שלי!!!! בכיתי מעצב/אושר כי.. אמרו שאולי אסור לי להתחרות...שוב רכבתי על גמלא!!! חח למרות שרק שבוע לא רכבתי עליהXD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הכיפה הירוקה בשם אוהדXD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.....חחח חשבו שהחווה שליXD אבל רק היום אמרו.... וכל הזמן שואלים אותי אנשים אם אני המדריכה:p הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי בלי אוכף על גמלא בשני ושוב לא נפלתיXD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ברבע לשמונה כדי ללכת לחווה הסרט הכי טוב שראיתי....יש לה ביצים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גמלא?! התודה שלי השבוע היא ל..גמלא?!?! וחגית שנתנה לי לרכב עליהXD פינקתי את עצמי השבוע עם....לישון!!!!! מאכל השבוע שהיה הוא.. פסטא מסטיקXD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?...שאלה טובה:/ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.... אלבום השבוע שהיה.... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האקולב שעשו לי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקבל אישור מהרופא סוףסוף כדי שאוכל להתחרות!!! השמש שהאירהא לי את השבוע הוא/היא..גמלאXD וגם קצת סנטא:D סוףסוף הוא הגיע!!!!(זה סוס דרך אגב... לא סנטאכלאוז:/) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעוררר ונעם באה לחווה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לרכב על גמלא?!חחח בתך נמאס לכם ממנה כברXD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...אולי את הכיטה שלי?!?! הרבה זמן לא נפגשנו

belledejour

New member
=]../images/Emo80.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. היום כי.. קיבלתי מגניםם חדשים ומגני הובלה שיושבים עליה בול
והיה כיף בחווה בבוקר.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה עם תןתן... ונאממ... לוידעת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא נראה לי שהיה חחחח התעצבתי מעט כי.. מתן לא בא
התעצבנתי על.. אילת... חחח... אבל בסוף סלחתי כי .. כי נו מה אני אעשה
התאכזבתי מ... כי... אבא, הוא קנה לי מגנים בצבע כחול כהה, ושמן אוכפים במקום שמן פרסות. באמת, אבא!! חחח לא נורא, הזדמנות לנסוע שוב לרוכב
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום בחווה... טוויט טוויט! טוויט טוויט! סמס!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אוווו, סוףסוף.. התגעגעתי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממ...... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתה. הסרט הכי טוב שראיתי.. הארי פוטר 5? סרט גרוע חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, באולינג, נמ... פיצה סבבה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בנדאז'ים, מגנים BR מהממים חדשים, מלאמלא בגדים חדשיםם :] כיסוי למחשב הנייד, ולאייפוד... חחח... חנוכה נו מה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תןתן, בלונדרינה, וגרטל שסחב לי את התיק כל הדרך בפעולה!!! התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל? פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגניותתת
מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגניות נו מה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים. ואין לי שם
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. apologize אם ככה כותבים... אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ממממ.... עכשיו טוב? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים ותסכול, דיכאון... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן
ואדבר עם מתן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עמיתו, בלונדרית, שירה, קיילה ונואי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להחליף את המגנים ללבן? חחחח.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הרבה דברים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מתןןןןןן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בל בל
אתמול

netapet2

New member
לי יש חולצה כמה שלך בתכלת עם חום

ושחור עם אדום. נכון שאת מקנאה?! סתם. אוהבתותך

belledejour

New member
אוף,../images/Emo80.gif

אני לא מוצאת. למה רק אני לא מוצאת עוד כאלה?!?!?! יש לי רק חום

JuSt A d i

New member
מהה לכל העולם ואחותו יש כאלה

כל עונה בפוקס הם מוצאים חדשים יש לי איזה 4 כאלה ולאחי יש עוד 2

belledejour

New member
חחח אני יודעת אבלל../images/Emo80.gif

עד שאני מגיעה לשם, או שהצבעים מזוויעים, או שזה במידות קטנות. תמיד יש מידה 0 ו-1 רק!! זבלים!!

SNTQ

New member
תקני בפוקס מן.. אצלהם תמיד יש צבעים ומידות..

2STRIPE

New member
חח זה נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

<לי את לא זוכרת כשהיינו בעיר אז הצבעים הנורמליים היו רק אצל הגברים..?
>

JuSt A d i

New member
אבל זה הבדלים ענקיים במידות

יש לי M גברים וזה מגיע לי לרצפה

למעלה