כי יש לי תמונה מגניבה וסוס תותח../images/Emo47.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע כי קכיבות מעולות, יציאות, להבריז מבצפר קצת, מחמאות, טלפון כל יום מהארץ, לילה לבן לפני בצפר עם השמיינה, דיבורים על התחרות, ועודד... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קסיוסס שלי
פשוט נשמה אני כלכך אוהבת אותוו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שישש לי סוס מושלם חח:] התעצבתי מעט כי.. על לני:/ חברה שלי נפלה היום בשיעור נפילה ממש קשה, זה היה ממש עצוב לראות את האמבולנס לוקח אותה באלונקה
התעצבנתי על.. אבא ויונתן, שני מפגריםם!! ועל דברון ובן, כי הם עיצבנו אותי (לא שזה כלכך קשה) אבל בסוף סלחתי כי .. לאבא כי הוא טס לארץ מחר, צריך להתחנף וליונתן לא ממש איכפת לי, הוא מוזר. התאכזבתי מ... כי... לא ממש התאכזבתי, פשוט לא איכפת לי ממנה יותר. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה שצכה שילטפו לה תאגו כל הזמן והיא לא יכולה לראות אנשים אחרים שמחים. וזה לא שהיא הישתנתה היא תמיד הייתה ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי התעצבני על אבא חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ווי מלא: אמא של חברה שלי אמרה לי "כן אני כל הזמן אומרת לה להיות עם כמה בנים באותו זמן או לבגוד בחבר שלה, אבל היא לא מסכימה אפילו לרקוד עם מישו אחרר.. מה היא כזאת ילדה טובה!?!?" חחח כשהיברזתי ואז המורה שלי עברה לידי, ואני כזה שמה את ההוד ואז היא נתקעה בי. ואם האנה ואשלי. ובפי אי: הוא מיץ תפוזים ואפחד לא יגיד לא אחרת!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כולם אומרים שאת כוסית וגדלו לך הציצים
"(כ"כ מתאים להם)"המאמנת שלי: "אני יכולה את הטלפון של מי שקנה לך את הסוס? שיביא גם לי עוד סוסים כאלו טובים" ושסיימתי איתו מסלול קפיצות, והיה מושלם, ואז אין לי מוסג למה כל האנשים שהיו שם מחאו לי כפיים. "אני צריכה חיבוק דחוףף..מיה?" "עוד פעם אחת את אומרת האנוכה במקום חנוכה את לא מקבלת מתנה!!""אמרתי לך שזה משתלם לי ללכת לחדר כושר, איך הייתי מכירה אותו אחרת?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הולך לנו מצויין ביחד:] והוא כל כך חמוד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום, מה קרה ל "hanukkah viation" שלנו!? (לפחות אפשר להבריז והם הפעם לא התקשרו להורים שלי חחחח גאה בעצמי) הסרט הכי טוב שראיתי.. אוגוסט ראש, אינצ'נטד (מכושף?) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים, קניון, אייססקייטינג תיכף, חווה, וסטארבקססס!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הלכנו לחנות ציוד, ורציתי לקנות ראשיית עבודה יפה של ג'ימייס איקס.. אבל 1000 דולרר?!?! אז לא קניתי כלום, אני שמחה שאני משקיעה את הכסף בסוס טוב ושיטפלו בו טוב מאשרר בציוד פנסי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וונדי הכיי!! קלי, אונדין
ירדן, כרמל, סיוון, ואחי הדוב!! ונועם(!!) עדיידי וגלוכמבן כמובן קלייצ'וק (או קסיוס? זה מבלבל) שאני כבר מתגעגעת אליו!! עד מחר אני לא ייראה אותו! התודה שלי השבוע היא ל..וונדי, קלי ואונדין. ואבא וקסיוס
וירדן פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון עד מאוחרר היום ולהבריזז מ3D.. מאכל השבוע שהיה הוא.. במבה אם שוקולד ובייגלה עם שוקולד למריחה השחר לא פרווה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? I am Delilah! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. away from the sun נוסטלגיה!! ונגד הרוח.. לא לצחוק עלי! אלבום השבוע שהיה.. 106.5 חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "זה לא סתם אולי, אתה האור בחיי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הנפילה!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישנתיי תודה לאללל!!! חח ורכבתי וקפצנו:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קסיוס
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבת קריסמס, הדלקת נרות "האנוכה" עם חברים, יומולדת לדידול, ערב בלייזר פיינטבול, ריכבותתת!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי דייט לווינטר פורמל חח, לפגוש אותו ושזה לא ייצא מוזר כמו שלשום(!?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אונדין:] ביום שני סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה