סופ"ששש

2STRIPE

New member
חחחח אז קונים שמאל../images/Emo3.gif

חוצמזה אלא הסווצ'רים הכי טובים לחווה
וזה גם כיפי כשזה גדול

belledejour

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנכוןן../images/Emo80.gif

דברי איתי
במסנאחס

SILVER LADY

New member
3> אהבת חיי לנצח

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..
רביעי ושישי הכי..אבל כל השבוע היה נחמד גם =] כי..רביעי היה שיעור מעולה=] והיום היה ממש מצחיק וכייף בחווה =]=] וכל השבוע..כי חופש ורכיבות מושלמות 3>
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
יומיים עצלנות שכאלה וצחוקים
שיעור טוב =]
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
אחותי כפרעליה
התעצבתי מעט כי..
עיצבנו אותי
התעצבנתי על..
...
אבל בסוף סלחתי כי ..
...
התאכזבתי מ...
ביטלנו את השיעור עם ירון בגלל המזג אוויר הדפוק הזה!! כי...המזג אוויר התחרפן:\
בכיתי מעצב/אושר כי..
לא בכיתי..=]
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
בחווה :) והיציאות הבלונדיניות שלי אתמול
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"לא משנה לי מה הוא חושה העיקר שאת מרוצה, זה הכי חשוב"=]]]
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
היו רכיבות מעולות =]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לזוז בקפור הזה
הסרט הכי טוב שראיתי..
חחח משו עם פאריס וזה היה הזוי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
חווה..=] והבית השני שלי
נויקה|נשיקהה|
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
עוד לא לפירסום =]=]
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
מורקה זורקה נויקה =] ושאר הבנות מהחווה=]
התודה שלי השבוע היא ל..
^^
פינקתי את עצמי השבוע עם..
שייני המושלמת שלי =]
מאכל השבוע שהיה הוא..
מקדונלדד =]
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
של הפסטיגל חחחח ואפולגייס
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
"לו רק יכולתי לדבר, במקום לצעור או לפזר מילים, מה הייתי אז אומר.." =]
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
שיהיה שיעורר עם ירון!! אבל לונורא חורף זה טוב=]
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
יקפוץץ
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
זורקה אהבת חיי 3>
השבוע שבפתח (מראשון
):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור עם ירון ותחרות=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ירוןן
חחח וכולם בתחרות=]
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lulinelo

New member
מאוהבת בך פשוטטט... ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

SILVER LADY

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif אוהבתותך הכי שישש =]

גולע

New member
סופשבוענהנהנהנה../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני,היוםם.. כי..שני- שיעור חמדמד
, שישי- רכיבה טובה, וצחוקיייים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שלוק?! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש,, היה לי די שבוע מתת.. התעצבתי מעט כי.. לא מעט בכלל!! התעצבנתי על.. -נו עזבו בלישמות- אבל בסוף סלחתי כי .. לאלא. התאכזבתי מ...עצמי כי...היה חרא שיעור קפיצווווווות רר. בכיתי מעצב/אושר כי.. אולי מצחוק היום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אוהו היום פפפפפף, יופי שלא נפלתי מצחוווק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מתגעגעת , אוהבת מלא.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אכשהו הצלחתי בסוף לקפוץ כמו שצריךך.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לנסות לקפוץ ת'אוקסר המסריח הזה. הסרט הכי טוב שראיתי..מקווה מחר. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, סבתא/סבא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי שומדבר. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ברילה
, שיר|לב, שחיי
, ענברורורורו
, שירלי
, הורים וזה. התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל. פינקתי את עצמי השבוע עם..סופגניה
מאכל השבוע שהיה הוא..סופגניה- נוו מה אני סתם שמנה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?פחח אינלי מושג. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כולמיני. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא חסר ת'אמת.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ילך לקניון יקנה את כוללל מה שאני רוצה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק אי גאסס. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אהא, שני-שיעור וענברו באה אלי-לדבר עם אלה
, יום שלישי בבוקר-כןכן אני הולכת להיות שמנה
- ואאולי אחר כך חווה. רביעי- חווה שיעור וזה, חמישי- חווה,שישי- רכיבה, להתארגן וזה, שבת - תחרות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שבוע טוב, עם הצלחות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אאללללה גאאאאאאאד, ועוד שמתחרים וזה.
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן מאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ocean zd

New member
כמה אוח

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי.. שופינג מטורף עם אהובתי בת"א חחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המסיבה חחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. נראה לי מה שגוני אמרה התעצבתי מעט כי.. נשבר לי ממנו כבר התעצבנתי על.. רועי אבל בסוף סלחתי כי .. אני סולחת וכועסת וסולחת וכועסת ובלאט התאכזבתי מ... כי...רועי כי הוא עושה שטויות בכיתי מעצב/אושר כי.. אני ובייב נפרדנו.. אבל עבר:] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עם גוני בת"א מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני הולכת לראות את הכלבים משחקים.:]]]]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוא נתן לי הרגשה טובה למרות הכל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את הסיפור עם עוז הסרט הכי טוב שראיתי..האישה המושלמת או משו כזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ת"א והמסיבה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גוני התודה שלי השבוע היא ל..גוני פינקתי את עצמי השבוע עם..ארומה :] ומלא בגדים :] מאכל השבוע שהיה הוא..ארומה:] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ביג פאקינג דיל :] עם כל המשמעויות של העניין שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היא הד איט קאמינג:] משיקגו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מה שהיה היה מה שיהיה יהיה :] ו... לא משנה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אולי את הפרידה.. אבל רק את הקושי שבה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגע עם עצמי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גוני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיחה נורמלית איתו וסיום שלהם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בובי ודניאלה

ווינגז

New member
בשורה למטה עדיין כתוב "מורן ויעל" ../images/Emo12.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול בטח, בגלל היומולדת לחברות. אה, ויום שני, בגלל הספרים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קניתי מלא ספרים
וקיבלתי את התפקיד, למרות שלא בטוח שזה כזה טוב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הודיעו לי שקיבלתי את התפקיד, הזמן זז. התעצבתי מעט כי.. אי אפשר לעצור את הזמן
התעצבנתי על.. כמה וכמה אבל בסוף סלחתי כי .. לא ברמה של ריב, אז לא צריך לסלוח. התאכזבתי מ... כי... לא נראה לי שהתאכזבתי
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחה עם מישהו בפייסבוק והשיחה אתמול עם נוּש
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת, היו כאלו? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קראתי מלא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחליט מה קורה איתי הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קפאין, אתמול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממש לא מינוס בבנק, אבל בכל זאת - 12 ספרים ב-300 ש"ח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מוּש, יעלי, ללי, דניאל התודה שלי השבוע היא ל.. All the Above פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספרים וסופגניה
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד, אתמול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שאלה טובה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Tears - Rush אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. שאלה טובה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהוא זז הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש אנשים שאני אוהבת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי ולילו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לפגוש חברים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם

SNTQ

New member
שבוע צילום../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון-שלישי כי חברה הכי טובה חזרה מהצבא,אימונים טובים,הוא חזר,יציאות וזה..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הפגישה לגבי השירות הלאומי
וההתחלת עבודה ב"לילה" הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הוא השיחת אמון שלי עם חברה שלי התעצבתי מעט כי הוא חזר והמצב לא השתנה
התעצבנתי על האקס אבל בסוף סלחתי כי כבר חודשיים שאני לא סולחת לו התאכזבתי מהעובדה שלא רכבנו כי (אין כי..) בכיתי מעצב/אושר כי הוא חזר,זה היה עצב-אושר ביחד הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הוא כל ההערות של הערסים בלכת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו (כל הערב בלכת) "חבר שלך בר מזל שיש לו אותך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי למרות כל העומס שרדתי כמו גדולה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להכנות לתחרות. הסרט הכי טוב שראיתי לא זכור לי משו כזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי הוא לכת בחמישי/רעננה בשלישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הוא.. היא.. הם
.. אופיר,רתם,הקבוצה,הצוות בסטודיו,הבנות שלי,דות (למרות הכל),בהמה התודה שלי השבוע היא ל הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם המ.. כאב?! מאכל השבוע שהיה הוא שחיטות בנאפיס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יצירתית כרגע הייתי מוחקת מהשבוע הזה את היציאה אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה איתו-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא .. הם.. פירטתי למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התחלת ש"ל בביה"ח הוטרינרי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הנ"ל יילך טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מאיו בשישי

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחולה ומשעמם

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. האמת היה שבוע מסריח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היה שבוע כ"כ דוחה, הדבר הטוב היחידי שקרה זה שניס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחת סיכום- אני עוברת בסיס התעצבתי מעט כי.. אני אתגעגע לאנשים התעצבנתי על.. הרע"ן המזדרגג שלי אבל בסוף סלחתי כי .. יא רייט התאכזבתי מ... עצמי כי שכחתילהגיד לו טיסה נעימה
בכיתי מעצב/אושר כי.. קיבלנו תאריך לדינו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חיילים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שהם מפספסים אותי בגלל הנאיביות שלהם הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני עפה משם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לזוז, ובאמת לא זזתי הסרט הכי טוב שראיתי.. לאסי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם שניס לעזריאלי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנההה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל הסופגניות שאכלתי התודה שלי השבוע היא ל.. מוריססס פינקתי את עצמי השבוע עם.. וואו, טו מאצ' פוד מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגניות עם מילוי קרם שמנת בציפוי שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? דונאט בייבי הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המכתב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אהיה חולה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. :] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופש שבוע למפקד שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שלישי רביעי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אמממ סוד

ram ram

New member
כן כן גם אני..../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
אממ... נראה לי ששני, כי היו אחלה רכיבות ושירים טובים בMP..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
אממ.. לא יודעת, אולי הגשם.? בזכותו ישנתי קצת..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
הרחול [הוטרינר] שלנו התחתן... היה סבבה..
התעצבתי מעט כי..
כי.... אממ...אה, התגעגעתי קצת לכל מיני אנשים אז ניהייתי עצובה..
התעצבנתי על..
אממ... על המפרזל! שהתקיף אותי בסוף הרכיבה כי הוא היה עצבני.!
אבל בסוף סלחתי כי ..
כי הוא תמיד ככה...
התאכזבתי מ... כי...
מהחבר'ה, בקושי ראיתי אותם...
בכיתי מעצב/אושר כי..
אממ... מקור, העיניים שלי קפאו!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
החתונה של הרחול... היה כל כך מצחיק.!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
" בונא רם רם מזה את עם ורוד.?! לא מזהים אותך ככה.!!!" כן כן חתונה אחרי הכל...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
כי בסוף נשארתי בבית,לא ויתרתי לעצמי ונסעתי עם ההורים..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לקום מהכיסא אחרי שאכלתי סופגנייה...
הסרט הכי טוב שראיתי..
"שודדי הקאריביים-סוף העולם" ו- "יש לה ביצים"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
ממ... לחווה ולקיבוץ..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
אממ.. שרון ועמית [פסח]..
התודה שלי השבוע היא ל..
ל.... לא יודעת.. לרונה.? שהעבירה איתי את הזמן בכיף..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
לישון.! לראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן! רכיבות איכותיות.!
מאכל השבוע שהיה הוא..
ממ... לא יודעת, מרק.?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
" לטיול יצאנו, מגרש מצאנו"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
Ayo Technolo - 50 Cent & Justin Timberlake
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
אממ.. לא יודעת..
רציתי כל-כך שבסופ"ש הזה אני..
ישאר בבית..
יראה את סבא וסבתא
ירכב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השמש עצמה...
השבוע שבפתח (מראשון
):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, כמה שיותר יותר טוב.! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהשביתה תימשך.!!!!!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא מישהו שאני באמת אפגוש..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..
)

gili600

New member
באיחור קל..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני, היום.. כי.. שיעור, יום הזוי בכלליות
, הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור בשני.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ שהוא פראייר?
התעצבתי מעט כי.. נפלתי התעצבנתי על.. זה שנפלתי פעמיים! אבל בסוף סלחתי כי..
התאכזבתי מ.. מעצמי כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. בנפילה השניה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עם רחל כל היום בשני, שהוא מפחד מאתנו
, עם הג'ל פד , עם העגלה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ווהו!" , "זה היה אתמול."
-:D-:D-:D המשפט עם הכפית
, "למה את עומדת שם? אם לפחות היה לך על מה להשען!" , "החלק הראשון התגשם.. עכשיו צריך רק את השני
" , "שמונה יחמורים נמצאו על כביש ירושלים
" , "אם את מתעלפת תודיעי לי, טוב?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיעור מעולה בשני לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעלות על ג'ינג'י שוב
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת אך קוראים לו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. למכולת
, לחווה , לישפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. היום בישפרו
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רייצ'ל!!! , חיים , אמיתי , זהר התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיעור בנ"ז בשני מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יטוס בטעם של סינון
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שתי נפילות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. big yellow taxi אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Don't it always seem to go That you don't know what you've got 'till it's gone הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שתי נפילות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רייצ'ל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בשני? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

SUFA theOUEEN

New member
גדולללללל../images/Emo6.gif

הייתה לנוו גם תמונה כזו שלי,של עדי ושל קפלןןןןןן זה היהה מצחיקק

SUFA theOUEEN

New member
אני ג'וקי?!

הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ רביעי,חמישי,שישבת כי רביעי-מסיבת גיוס והדלקת נרות עם כל המשפוחה חמישי-כי היהה יום אחד המצחיקים עם החברים ודודים,רכיבה טובה שישבת-כי חברים,אורחים ומסיבה במושבב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ הרכיבות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שומדבר התעצבתי מעט כי.. לא היה אימוןן אתול התעצבנתי על.. הגשםם הזהה אוףףףףף,ועל עמית כרגיל אבל בסוף סלחתי כי .. לאא,בא ליום אחד והציףף לי תמנ'זז
התאכזבתי מ... כי...ממ אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקקקקק אתמול והיום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..במועדון היום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אפשר לסחור את שירות הניקיון שלך?200 שקל לשעה חח","אףפעם לא היית מתולתלת,מה קרה?","נדבר איתוו מחר ונראה מה קורה"ישששש,"את צריכה ללכת לביצפר לאפיה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם,נראה לי שקלטתי את מה שהייתי צריכה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון כל כך הרבהההה הסרט הכי טוב שראיתי..יש לה ביצים בפעם המיליוןןן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חח שכנים,חברות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ עוד לא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל החברותתת והחברה מהמושבבב התודה שלי השבוע היא ל..אבליקווו פינקתי את עצמי השבוע עם..סופגניההה,בעעע מאכל השבוע שהיה הוא..העוגה שהכנתתי לקפלן ובסוף היא לא באה חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סדגדששש שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממ המיקס שעשיתי לשיעיור ספורט טחחח אלבום השבוע שהיה..גלגל"צ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..משגנדהה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממ את הגשם המגעילל הזההה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יירכבבבב,ולא רכבתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופקיןןן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון,תחרות,ספורט,ראשון-חווסניקים בערב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיה טובב בתחרותת וארגגע קצת! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המוןןןןןןןןןןן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
כי יש לי תמונה מגניבה וסוס תותח../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע כי קכיבות מעולות, יציאות, להבריז מבצפר קצת, מחמאות, טלפון כל יום מהארץ, לילה לבן לפני בצפר עם השמיינה, דיבורים על התחרות, ועודד... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קסיוסס שלי
פשוט נשמה אני כלכך אוהבת אותוו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שישש לי סוס מושלם חח:] התעצבתי מעט כי.. על לני:/ חברה שלי נפלה היום בשיעור נפילה ממש קשה, זה היה ממש עצוב לראות את האמבולנס לוקח אותה באלונקה
התעצבנתי על.. אבא ויונתן, שני מפגריםם!! ועל דברון ובן, כי הם עיצבנו אותי (לא שזה כלכך קשה) אבל בסוף סלחתי כי .. לאבא כי הוא טס לארץ מחר, צריך להתחנף וליונתן לא ממש איכפת לי, הוא מוזר. התאכזבתי מ... כי... לא ממש התאכזבתי, פשוט לא איכפת לי ממנה יותר. היא מתנהגת כמו ילדה קטנה שצכה שילטפו לה תאגו כל הזמן והיא לא יכולה לראות אנשים אחרים שמחים. וזה לא שהיא הישתנתה היא תמיד הייתה ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי התעצבני על אבא חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ווי מלא: אמא של חברה שלי אמרה לי "כן אני כל הזמן אומרת לה להיות עם כמה בנים באותו זמן או לבגוד בחבר שלה, אבל היא לא מסכימה אפילו לרקוד עם מישו אחרר.. מה היא כזאת ילדה טובה!?!?" חחח כשהיברזתי ואז המורה שלי עברה לידי, ואני כזה שמה את ההוד ואז היא נתקעה בי. ואם האנה ואשלי. ובפי אי: הוא מיץ תפוזים ואפחד לא יגיד לא אחרת!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כולם אומרים שאת כוסית וגדלו לך הציצים
"(כ"כ מתאים להם)"המאמנת שלי: "אני יכולה את הטלפון של מי שקנה לך את הסוס? שיביא גם לי עוד סוסים כאלו טובים" ושסיימתי איתו מסלול קפיצות, והיה מושלם, ואז אין לי מוסג למה כל האנשים שהיו שם מחאו לי כפיים. "אני צריכה חיבוק דחוףף..מיה?" "עוד פעם אחת את אומרת האנוכה במקום חנוכה את לא מקבלת מתנה!!""אמרתי לך שזה משתלם לי ללכת לחדר כושר, איך הייתי מכירה אותו אחרת?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הולך לנו מצויין ביחד:] והוא כל כך חמוד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום, מה קרה ל "hanukkah viation" שלנו!? (לפחות אפשר להבריז והם הפעם לא התקשרו להורים שלי חחחח גאה בעצמי) הסרט הכי טוב שראיתי.. אוגוסט ראש, אינצ'נטד (מכושף?) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים, קניון, אייססקייטינג תיכף, חווה, וסטארבקססס!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הלכנו לחנות ציוד, ורציתי לקנות ראשיית עבודה יפה של ג'ימייס איקס.. אבל 1000 דולרר?!?! אז לא קניתי כלום, אני שמחה שאני משקיעה את הכסף בסוס טוב ושיטפלו בו טוב מאשרר בציוד פנסי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וונדי הכיי!! קלי, אונדין
ירדן, כרמל, סיוון, ואחי הדוב!! ונועם(!!) עדיידי וגלוכמבן כמובן קלייצ'וק (או קסיוס? זה מבלבל) שאני כבר מתגעגעת אליו!! עד מחר אני לא ייראה אותו! התודה שלי השבוע היא ל..וונדי, קלי ואונדין. ואבא וקסיוס
וירדן פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון עד מאוחרר היום ולהבריזז מ3D.. מאכל השבוע שהיה הוא.. במבה אם שוקולד ובייגלה עם שוקולד למריחה השחר לא פרווה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? I am Delilah! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. away from the sun נוסטלגיה!! ונגד הרוח.. לא לצחוק עלי! אלבום השבוע שהיה.. 106.5 חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "זה לא סתם אולי, אתה האור בחיי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הנפילה!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישנתיי תודה לאללל!!! חח ורכבתי וקפצנו:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קסיוס
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבת קריסמס, הדלקת נרות "האנוכה" עם חברים, יומולדת לדידול, ערב בלייזר פיינטבול, ריכבותתת!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי דייט לווינטר פורמל חח, לפגוש אותו ושזה לא ייצא מוזר כמו שלשום(!?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אונדין:] ביום שני סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה