סופשבוע

PennyLaneM

New member
מממממ

חמישי - הייתי אצל ידיד אכלתי כמו פרה,שתיתי טיפה,עישנתי נרגילה ואחרי כל זה עישנתי חום. טעות חיי. הקאתי כמו משוגעת אחרי שעה וחצי של סטלה (הכי מהנה בחיים!). החומר היה ממש חזק,כי הג'וינט היה פיציייייייייי! אחרכך יוגב בא לקח אותי לישון. כי הייתי חצי מתה. שישי - הלכנו לים,נפרדנו,ואחרכך לא יודעת... שבת- אין לי מושג

PennyLaneM

New member
לא יודעת.......

דווקא יחסית בסדר אבל אני מתגעגעת :\ u dont know what u have till its gone

svety

New member
איכ, חום.../images/Emo190.gif

זוועה. איך את מרגישה עם הפרידה והכל? :|

PennyLaneM

New member
לא אומרים איכ!

חום זה טוב כתחליף לירוק ובגלל שקשה להשיג ירוק,מעשנים חום ואני בסדר,לא יודעת הרגע דיברתי איתו ואני מתגעגעת אוווווווף #%

svety

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אוף, אני גרועה בלכתוב הודעות מעודדות. אבל אם את רוצה, אני פה במסן... יש בזה משהו, אבל אני מעדיפה להמנע מחום כמה שאפשר... :|

טם

אתמול - לא עשיתי כלום. ;[ לא היה לי כח. שישי - היום בבוקר נסעתי לת"א עם אחותי... היינו בדיזינגוף סנטר, הסתובבנו בנחלת בנימין וכאלה, ישבנו בארומה, קנינו לה תיק, הייתי קצת בצומת ספרים, וחזרנו הביתה... לא נראה לי שאני יוצאת, מתפוצץ לי הראש. שבת - אנערף.

LimiMimi

New member
בתכלס.

חמישי היו לי מיונים. בעשר ורבע לקחתי אוטובוס לשם וחזרתי ברגל (שעה הליכה. שעה שלמה.) בשלוש. חרפתי, ביקרנו את סבתא ובשמונה עשיתי בייביסיטינג על 5 פשושים וקיבלתי 120 לארבע שעות (!). חזרתי באחד וחצי בערך, הלכתי לישון בשתים וחצי. שישי - משמרת בוקר עד חמש. היה מעט זוועתי, אבל תמיד בסוף מסתדר. ישר משם לקחו אותי לבית של חברה לסוג של מסיבת פרידה/גיוס, חזרתי וחרפתי, ארוחת ערב, ונסעתי לחברה סתם להעביר זמן. תכלס נמאס לי קצת, צריכה מנוחה. מחר - נוסעים למושב בעפולה. אני הולכת לדרוס 7 אנשים מינימום. חוזרים בסביבות חמש, רוצה לפגוש את גלית, ובלילה הופעה של ידידים. סופשבוע מנוחה.

Mooa-Numi

New member
יא ../images/Emo13.gif

יצאתי עם הילה וחברה לאיזה מושב ליד פולג שבחיייים לא ידעתי על קיומו, והתברר כטחון לחלוטין. הייתי בבית שאחרי שנה בנגב (והאמת שגם החברים שלי שגרים בוילות עם שני מכוניות ודי מבוססים בחייהם היו בהלם) פשוט היה.. וואו, לא היה לי מילים. ענקי, באמת.הבריכה היתה באורך של יותר מהסלון. השירותים היו חצי מהחדר שלי. היה pool house. הייתי בהלם לגמרי. היו מלא אנשים שאני לא מכירה, נראיתי די טוב (יפה לי קצר), למרות שלא התחילו איתי בכלל. אחרי זה שירן אמרה לי שמלא באו ושאלו אותה מי אני. דיברתי עם אחד חמוד (אני חושבת שהוא נראה כמו רן דנקר אבל רוסי) אבל לא באמת. דרור הגיע. ראיתי אותו והתחלתי למלמל 'שיט שיט שיט'. קצת נלחצתי אבל מילא. היו אנשים שאני אוהבת וצריכה להכיר יותר. מישהו נכנס לי לשירותים. שתיתי קצת (אבל ממש קצת. הסחרחורות זה משהו שאני רגילה אליו בתקופה האחרונה, התייבשות וזה). בסוף התחילו איתי עוד כמה. עמדתי ושתיים צעקו "מי זאת ---" ואת השם שלי. ואז אחד שאל אותי מה הטלפון שלי בשביל חבר שלו. והילה באה ובחוסר טאקט האופייני שלה אמרה "אה, הוא חיפש אותך מקודם! אמר שאת נראית ביטצ'ית!". קיצר החבר ביקש את המספר. היינו צריכות ללכת וממש לא היה בראש שלי. אמרתי לו "אתה רושם?" ונתתי מספר שלא שלי. לא נעים לי
אני לא כזאת בדרך כלל. ואז חזרתי ואמרתי ביי לחמוד ממקודם והוא גם ביקש את הטלפון שלי ונתתי, אבל באמת. למרות שזה קצת מביך ואני לא מבינה מה הטעם אבל מילא. וזהו, קצת פידבקים. ואז חזרתי ועומר "פששש, איפה החבאת את זה כל הזמן? תגידי.. מה הטלפוןשלך?" סתם כדי להביך אותי.. אבל מילא,באמת נראיתי טוב. ורק דרור.. אחח באמת שימות. באמת שהייתי קרובה ללסנן לו "תלך להזדיין בסדר?" והלוואי ולא הייתי רואה אותו יותר בחיים, אבל הוא אפילו לא טרחלהתייחס לרצינות בכל המאורע. בטח היה מסטול. וזהו לישון, קמים עוד 6 שעות

GoOni

New member
מה נסגר עם הלהתעורר מוקדם הזהP:

ביום חמישי- צבעתי את השיער, נהגתי, ואחר כך סתם ישבתי עם חברים והיה נחמד. הייתי גם אמורה לפגוש את שירה, אבל בסוף הייתי עייפה בטירוף וחזרתי הביתה. יום שישי- הייתי במסיבת גיוס של מישהי מהבית ספר [לשעבר] בים. זה נגמר מוקדם, ואז אני ובן ישבנו במייק'ס פלייס על בירה וצ'יפס ושני קוקטיילים שגרמו לי לשמוע את בן מקלל בפעם הראשונה בערך, נהג מונית מסכן שבסה"כ לא הסכים לקחת אותנו לרמת גן. בסוף חזרנו אליו, והחבר שלו שקיינד אוף גר אצלו בא לכאן עם חברה שלו, והיה מצחיק ונחמד, אבל הרגשתי די רע (פיזית) ונראה לי שיש לי שעורה בעין וזה מציק ומגעיל. היום- אין לי מושג. אני די רוצה לחזור הביתה בערב ולקחת את כל הבגדים שיש לי אצל אבא ואני צריכה לפולין, ולהתארגן כזה. אולי סרט.

EVE Lights

New member
הייתי כל הסופ"ש בצפון...

בכפר בלום.
אתמול יצאנו ל"אנשו" בקריית שמונה היום רק לסדר את הטרולי + את החדר שיראו נורמלי, אולי לנמנם קלות ולהתכונן נפשית לשבוע חדש.

PennyLaneM

New member
טוב אז בסוף...

חמישי - אצל ידיד עישנו,ישנתי אצל יוגב שישי - הלכנו לים,באנו אליי,נפרדנו,יצאתי עם מישהו למוזס בהרצליה ואחרכך יצאתי לת"א עם חברים שבת - לבכות?

ואיי היה כל כך כיף ../images/Emo99.gif

חמישי - בת"א עם איזה אחד שהכרתי בפליי, בהתחלה היינו בTHE ROCK שתינו וודקה עם וניל משהו כזה [אחת הקטלניות..] לא זוכרת איך קראו לה.. אח"כ חתכנו לחברים שלו בלילינבלום 22 [משהו כזה..] ואז ללימה לימה.. בסוף זרמנו אליו :] שישי- כרגיל חוגרים בפליי עם הילדה הכי מדהימה בארץ שחזרה מקורס מדריכות חי"ר אחרי שבועיים שלא ראיתי אותה! טוב שלא אכלנו סרטים בגלל ההסעות וואי סיוט להיות בלי אוטו אלוהייייים..

אוויי

וגם בפליי ראיתי את האקס וטוב שלא רציתי לבכות, הבנאדם שר לי את "את יפה" של עידן יניב ורציתי למווווות אוופ אני שונאת שיש את הצביטה הזאת בלב ... גאד!

למעלה