עוד מעט ההורים חוזריייייים
אתמול סאפ ישנה אצלי, היא קמה והלכה בערך ב9 בבוקר, אני התעוררתי ב11 לבייביסיטר. הייתי בבייביסיטר עד 13 בערך,סיוטטטטט מה שהלך שם, עברתי המכולת לקנות דברים לבית, חזרתי הבייתה. הכנתי ארוחת בוקר טעיממממממה ב15 היה לי ישעור נהיגה שני סבבה לגמרי. נסעתי בפ"ת, מפ"ת ליהוד, ביהוד ובחזרה למושב. ירדתי אצל סבתא, התגעגעתי אליה ובקושי ראיתי אותה השבוע חחחח והיא הביאה לי מלא אוכל הבייתה [כל המשפחה שלי כבר שלושה ימים בצפון ואני פה לבד] חזרתי מסבתא הבייתה והתחשק לי לבשל משהו הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס שיצאו ממש ממש טעימות ונזללו.עשיתי כלים, סידרתי את הבית טיפה דיברתי עם אליה ואמרתי לה שתקנה טבק גחלים ונלך לפתוח ראש בבריכה של דודים שלי אליה וסאפ אספו אותי ולקחנו נרגילה, עוגיות, סגריות והיינו בבריכה [לא רציתי כי התקלחתי אבל בסוף נכנסתי] היה כייף, היינו עם בת דודה שלי והיא סיפרה לנו מלא שטויות מצחיקות חחחח למשל, שיש לה רוקט פוקט במגירה ובת דודה שלי,אחותה הקטנה, מצאה את זה והיא כולה עולה למעלה, לסלון ואומרת לאמא שלה "אמא תראי איזה מסאג' מגניב יש לקרן!!!!" ועושה מסאג' עם הרוקט פוקט בכל הפנים. חחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה 1 וחצי חזרנו, רציתי לישון לבד, רציתי את הלבד שלי. אז התקלחתי, קראתי את הספר שלי והלכתי לישון. היום שמתי שעון מעורר אבל הוא כרגיל לא העיר אותי אמא העירה אותי ואמרה שהם בסוך חזורים בלילה במקום בצהריים, אז שאני אלך לקנות עיתון, חלב וכל מני דברים לבית. נתתי מים אוכל לכלבי, נסעתי לסבתא אכלנו ארוחת צהריים, חזרתי, החלפתי לבגדים יותר נורמלים מפיג'מה והלכתי עם 2 בנות דודות שלי לקומוס כי גם אחת מהן לבד בבית. קנינו דברים, היה מצחיק. אני מתה עליהן והן היו אצלי כמה דקות וחזרו הבייתה. יותר מאוחר אולי מסעדה\מסיבה ליומולדת של חברה. נראה מה יהיה. אה, ואני צריכה לסדר טיפה את הבית כי הוא מבולגן טילים במיוחד החדר של ההורים $$^&^*%^*)) מחר אני חייבת להשתזף טיפה לנוח וכל מיני דברים שעושים ביום שבת בטח סבתא וכאלו. במוצאי שבת לסביון, לשבעה, אבא של חברה מהכתה נפטר :\. ואאאאאאאאאאאאז שבוע אחרון שאני לא הולכת להיות בבית בכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל