סופשבוע

Ms Kuolema

New member
אוי וואי.

חמישי- היה משעמם, בעיקר. מלא ברביצה על המיטה והתלוננות של אמא שאני לא ילדת בית אוהבת סדר ונקיון. שישי- להעיר את קוקי בעשר וחצי, שיעור נהיגה ב11 ואז ישר לעוף לתחנת רכבת ומשם לעזריאלי לקנות מנת יום הולדת לדורין. בערב השתכרות בים לכבוד יום הולדת של דורין. אמורים לבוא מלא חברים ויהיה כיף. אללע השתכרות אחרונה לפני י"א!! D; שבת- להיות עם האנגאובר ולעשות עבודה במתמטיקה.

נלך על זה

אתמול הייתי במספרה פאקינג שעה וחצי עם ענבל והסתפרתי, יצא יפה לדעתי. היום אני אלך לדנה ב16:30 ומעבר לזה לא מתוכנן. מחר אני בבריכה, יאי. [לא, לא באמת יאי, פשוט הבטחתי לאחותי]. סופש רגוע ונעים.

amit641

New member
סוף שבוע טוב בנות ../images/Emo129.gif

חמישי- קמתי בארבע בצהריים. בשש היה לחברה שלי יומולדת וסתם כזה הסתובבנו וזה. חזרתי הביתה באחת עשרה. שישי- אני הולכת לקניון. בארבע יש מסיבת הפתעה לחברה שלי ביית ונשארים אצלה עד שמונה ואז נוסעים לבלאק ברמת החייל. ואחרי זה שוסטר. אבל אף אחד לא יהיה =// שבת- בריכה עם חברות ובשש ורבע משהו שצוות חמישיות מארגןן :)

Dawson girl

New member
כיףכיףכיף../images/Emo13.gif

אתמול הייתי עם אנשים בבסיס בפאב בנהריה, כי למישהו היה יומולדת.. לא כזה רציתי ללכת אבל גם אספתי חברה בדרך ושכנעתי אותה לבוא אז לא הברזתי
והיה כלכך כיף, הרבה יותר ממה שחשבתי, וזה טוב.
היום מקווה לצאת לחווה בנהלל...

Tin Doll

New member
לא משו

חמישי-יום עיון והדרכה של השירות לאומי בפ"ת עד אחה"צ, ישר אח"כ הלכתי לבקר את סבתא בביה"ח. בלילה הלכתי לישון מוקדם.. שישי-9-11 עבודה. מוצא"ש-הופעה של הבנות נחמה בצוללת (בחינם
)

SNoopY 26

New member
חם קר חם קר חם קר

אמממ, טוב נתחיל מאתמול. חלק מהחברות שלי יצאו לפאב, אני לא הייתי באווירה אז הלכנו אני ויק ועוד חברה לבריכה של דודים שלה ויק פה במושב. היה כייף מאוד :) חזרתי הביתה, ראיתי איזה שני פרקים של 'הכל דבש' [אחת הסדרות אין מה להגיד] ונרדמתי ב-3 וחצי בערך. היום- קמתי לפני חצי שעה ככה.. לא יודעת מה אני אעשה בהמשך היום, אבל בערב יש לחברה שלי יומולדת, אז בטח נצא לחגוג במסעדה\מסיבה
מתאים לי ממש לשבת אין תיכנונים עדיין. מה שכן אני צריכה ללכת מתישהו לקוסמטיקאית, לקנות נעלי עקב בדחיפווווות, ולהיתארגן על מה ללבוש לחתונה ביום ראשון.

Korei

New member
מסיבת הפתעה לידיד

היום בערב, יהיה ממש כיף :) מחר כנראה לים עם הבנות או סתם מרתון סרטים\סדרות אצל אחת מהן. הרבה פופקורן :)

Miss Tika

New member
טוב

אזזז חמישי- היתי בשבק היה אדירררררררררררררררררר שבאדירים, חוץ מהמשטרה המניאקים בסוף כוסאמם אח"כ נסענו למוזס ברוטשילד היה טעיםםם שישי- קמתי, אכלתי, פנאןלי, עוד מעט אני מצפינה לנתניה :] לעשות שבת אצל גליוש (חברה שלי מהצבא), יהיה דתי וכיף חחח (היא הבטיחה לצלם אותי עם חצאית D: ) שבת- נתניה ברעל. מוצ"ש אני כנראה אחזור, כי אין לי כוח לסוע משם ישר לבסיס רק בשביל לא לקחת עכשיו תיק לכל השבוע, זה משביז ;[ שבת שלום לכן!!

N o o s h y

New member
בואנהההההההההה

אתמול: התחלתי את הארי פוטר השביעי באנגלית, קפצתי עם חן למקדו ואז יצאתי עם שחר ואנה לאאוטסיידר ובעל המקום קבע לי עבודה לחמישי (מאנימאנימאני) משם זרמנו לפיגאל וזהו. היום: הסתובבתי קצת עם עצמי וקניתי לי חולצה מהממת מפול אנד ביר ואת הישן של שלומי שבן (ממש בא לי גם על המהדורה המחודשת של החלונות הגבוהים! ועל סיוון שביט!) בערבבב הופעה של גייפן בזאפה! אחרי שנים שלאאא. מחר: ארוחת צהריים אצל גיא וליאת ועבודה מ16 עד 23 שבטח יהפוך לחצות :[ ישמצב שאצא עם קרןב אחרכך כי לא ראיתי אותה שניייייים.

ינתי פרזי!!!!

לא כזה מעניין. אתמול בבוקר עשיתי בייביסיטר לזוג מפלצות המון שעות (חמודות, חמודות אבל מטורפות) ואח"כ נסעתי לעומר והיינו בבריכה עם אח שלה ואצלה קצת וסתם, וחזרתי הביתה בנס ממש. והיום קמתי מאוחר ואני מסדרת את החדר יפה-יפה ותכף לימורו מגיעה אליי (צפו לתמונות^^), ובערב נעשה בייביסיטר ביחד לשכנים פה ויהיה לי כסף. מחר יום הולדת לסבתא בצפון, אז נקפיץ את לימורו לחיפה בד"כ, נהיה שם ובערב הופעה של יוני בבארבי עם כל העולם וריילי ישנה כאן אחרי.
(גם את ישנה כאן גוני? לא יודעת אם את צריכה.)

SomebodyElse

New member
הממ

אתמול הייתה אזכרה לסבא של החבר... אחרי זה הגענו אליו הביתה וכמו בכל יום בשבוע הנורא הזה, נפלתי למיטה ונרדמתי תוך שניה. היום - בבוקר נסענו להסתובב קצת בקניון איילון וגם לאורנג' לתקן את הפלאפונים, גם שלי וגם של החבר. בערב יוצאים למסעדה. מחר - בצהרים עם המשפחה... האמת נראה לי גם בערב. אם לא אז אולי בערב נצא לראות סרט, או עם חברה או עם החבר, ואולי לא. גם ככה המצברוח על הפנים.

AnGeL DoLlY

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אתמול עבדתי מ9 וחצי עד 14, משהו כזה. לפחות הייתי עסוקה קצת, זה היה טוב. אחה"צ הלכתי עם שחר לקומסטיקאית, הסתובבנו קצת ביהוד, קניתי יומן חדש, היה לנו טרמפ חזרה הביתה ממש במקום והחלטנו לעצור לשבת במנטה. סטפני הגיעה, ישבנו וריכלנו עד 9.. וחזרתי הביתה. היה אחלה יום. היום- נסעתי לעזריאלי בבוקר עם סבתא אמא ואחי במטרה לקנות לו בגדים לבר מצווה עוד שבועיים.. הסתובבנו איזה שעתיים שלוש ואז ידיד שלי התקשר והודיע שהוא בדיוק מגיע עם האוטו כדי להחליף כמה חולצות בבלו בירד, ושאל אם מתאים לי ללכת איתו לעשות את הטראגוס (שדיי תיכננו לעשות ביחד, אבל לא ממש מרשים לי כרגע) סבתא אמא ואחי הלכו ואני נשארתי בקניון, עליתי לבלו בירד, שיחקתי אותה מוכרת:p חח המנהל והמוכרים כבר מכירים אותי מרוב שהייתי בעזריאלי אינספור פעמים החופש. דור הגיע, החליף כמה חולצות ונסענו לשנקין. כמה כיףףף לנסוע באוטו ולא באוטובוס/מונית!! חלום. הסתובבנו קצת בשנקין, ליוויתי אותו לעשות את הטראגוס, ואיזה סרטים אכלתי שםםםםם יאוו.. הבנאדם התעלף לי לשלוש שניות מולי ומול הפירסר וכל כך נלחצתי!!! הלכתי מהר לקנות לו קולה ואמה'לה זה היה ממש מפחיד..חח באותו רגע באמת שמחתי שלא עשיתי. אחרכך היה כבר בסדר. קניתי אייס ארומה, הסתובבנו עוד קצת ונסענו הביתה להראות להורים שלו, הביתה להראות לאמא שלי
והוא חזר. זייהווו.. בערב הולכים למסעדה לכבוד יומולדת של חברה, ומחר אולי להיפגש עם ידיד בערב.. לא הכי מתוכנן.

use your guns

New member
עוד מעט ההורים חוזריייייים

אתמול סאפ ישנה אצלי, היא קמה והלכה בערך ב9 בבוקר, אני התעוררתי ב11 לבייביסיטר. הייתי בבייביסיטר עד 13 בערך,סיוטטטטט מה שהלך שם, עברתי המכולת לקנות דברים לבית, חזרתי הבייתה. הכנתי ארוחת בוקר טעיממממממה ב15 היה לי ישעור נהיגה שני סבבה לגמרי. נסעתי בפ"ת, מפ"ת ליהוד, ביהוד ובחזרה למושב. ירדתי אצל סבתא, התגעגעתי אליה ובקושי ראיתי אותה השבוע חחחח והיא הביאה לי מלא אוכל הבייתה [כל המשפחה שלי כבר שלושה ימים בצפון ואני פה לבד] חזרתי מסבתא הבייתה והתחשק לי לבשל משהו הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס שיצאו ממש ממש טעימות ונזללו.עשיתי כלים, סידרתי את הבית טיפה דיברתי עם אליה ואמרתי לה שתקנה טבק גחלים ונלך לפתוח ראש בבריכה של דודים שלי אליה וסאפ אספו אותי ולקחנו נרגילה, עוגיות, סגריות והיינו בבריכה [לא רציתי כי התקלחתי אבל בסוף נכנסתי] היה כייף, היינו עם בת דודה שלי והיא סיפרה לנו מלא שטויות מצחיקות חחחח למשל, שיש לה רוקט פוקט במגירה ובת דודה שלי,אחותה הקטנה, מצאה את זה והיא כולה עולה למעלה, לסלון ואומרת לאמא שלה "אמא תראי איזה מסאג' מגניב יש לקרן!!!!" ועושה מסאג' עם הרוקט פוקט בכל הפנים. חחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה 1 וחצי חזרנו, רציתי לישון לבד, רציתי את הלבד שלי. אז התקלחתי, קראתי את הספר שלי והלכתי לישון. היום שמתי שעון מעורר אבל הוא כרגיל לא העיר אותי אמא העירה אותי ואמרה שהם בסוך חזורים בלילה במקום בצהריים, אז שאני אלך לקנות עיתון, חלב וכל מני דברים לבית. נתתי מים אוכל לכלבי, נסעתי לסבתא אכלנו ארוחת צהריים, חזרתי, החלפתי לבגדים יותר נורמלים מפיג'מה והלכתי עם 2 בנות דודות שלי לקומוס כי גם אחת מהן לבד בבית. קנינו דברים, היה מצחיק. אני מתה עליהן והן היו אצלי כמה דקות וחזרו הבייתה. יותר מאוחר אולי מסעדה\מסיבה ליומולדת של חברה. נראה מה יהיה. אה, ואני צריכה לסדר טיפה את הבית כי הוא מבולגן טילים במיוחד החדר של ההורים $$^&^*%^*)) מחר אני חייבת להשתזף טיפה לנוח וכל מיני דברים שעושים ביום שבת בטח סבתא וכאלו. במוצאי שבת לסביון, לשבעה, אבא של חברה מהכתה נפטר :\. ואאאאאאאאאאאאז שבוע אחרון שאני לא הולכת להיות בבית בכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

מסיבת טבע, יההה! ^^

עם הבנות נחמה ובלאגנים. וכמות מטורפת של סמים שלא נוגעים לי וחברה מסוממת ומתוסבכת אחת שדוחה את מותה עד גיל 26 רק מתוך רצון להצטרף לרשימת הטובים ביותר. יההה.
ובשבת, כשנחזור [התכנון הוא לישון שם, בשטח], בירה עם רונצ'ילה .
יהיה חביב. כולי תקווה. תלוי מי תתאבד קודם. [סלחו לי, אני אחרי שיחה קשה מאוד עם אותה חברה, ו"הבילויים ברקע". לא בדיוק נוסחה למצברוח מזהיר...] [ואני גם לא מצליחה לנתח אתהטקסטים כתנאי קבלה לקמרה אובסקורה! גאד דמיט, כמה כבר אפשר לנתח תרנגולת?...;(]

Miss Tika

New member
אבל

כל הגדולים מתו בני 27 (באקלי, הנדריקס, ג'ופלין, קוביין...)

DIE kvar

New member
אני מרגישה אחרי סקס

אני לא מרגישה צורך לחפש מה לעשות בשישי שבת כי יום חמישי היה כזה אדדדדדדדדדדדדדדדדירררררררררררררררר פשוט לא היה יכול להיות טוב יותר!!
השב"ק לת"א כמו מטהר לשירותים
אין אין אין ובכל זאת היום כנראה צוף מחר אמרולה

DIE kvar

New member
איזה צומי הכותרת הזאת יצאה.. חח

בכל מקרה התכוונתי במובן של השלמות, של הסיפוק של ההרגשה ש'אני לא צריכה יותר כלום' שאת מסתובבת עם חיוך כזה של "וואי מה עשיתי אתמול בלילה.."

למעלה