ד"א אגב אתמול
לא נסעתי לצוף אבל מה זה נהנתי! הגעתי למצב שאין לי חברים: שירה עשתה שבת בנתניה, מירב יצאה עם אחותה (?!?!?), אמרי היה בערד אצל הגירלפרינד, ספיר יצאה עם חברותיה החלשות, וכל שאר העולם סגר שבת. אז דיברתי עם ידיד שלי שהוא שכבה מתחתיי, וסתם ישבנו אצלו (היה מה זה כיף) עד שחברים שלו באו לקחת אותו למסיבה, ותוך כדי שהייתי אצלו דיברתי עם ידיד שלי שהוא שכבה מעליי (אני מגוונת) והגענו למסקנה שלשנינו אין חברים אז יאללה בוא נצא ביחד. אז נסענו ליהושע, שלא הייתי שם שנה בערך, ודווקא היה מה זה כיף! והברמנים נורא התגעגעו אליי חח וסתם ישבתי איתו ודיברנו ודיברנו ודיברנו והיה ממש מעניין וכיף והוא אינטליגנט נורא וזה כ"כ שונה ממה שאני רגילה.. חח התרגלתי לדפ"רניקים. ויהושע הביאו ווינשטפאן סופסוף!!!!!!!!! אחח איזה תענוג בקיצור ממש נהנתי וכשהחזרתי אותו הביתה אז הוא הציע שאני אעלה אליו וזה היה קצת מביך לסרב אבל..הייתי חייבת.. וקצת זה העכיר את האווירה כי דיברנו מלא על סקס ועל יחסים (ועל פוליטיקה) ונראה לי שהוא די היה בטוח שאני אעלה.. עא אני חייבת להפסיק לשדר בערוצים קיצר חפרתי אבל איימ האבינג את אחד הסופ"שים אבר!!!!!!!!!!!