סופשבוע

K a y a 1989

New member
תכלס

זאת הרגשה של אני לא צריכה יותר כלום-העולם מושלם-ווואו פשוט ככה. היה חם ומטורף

tamarosh

New member
אוווווווף איזה כיף לכןןן ../images/Emo7.gif

כ"כ רציתי לבוא כוסאומו המדינה והצבא הזה

Mooa-Numi

New member
יוו איך היה?

הכי רציתי לבוא, אבל חזרנו מהסמינר ב9וחצי והייתי גמורה מעייפות..

DIE kvar

New member
אני מקווה שישנת מ-מ-ש טוב

כי אם אני הייתי את לא משנה כמה עייפה הייתי ברמות של לא לישון חודש הייתי הולכת להופעה הזאת ונהנת ממנה ובדיעבד זה גם היה כל כך כל כך שווה את זה!!!!!!!!!!

יעו

את חייבת להסביר לי מה זה/איפה זה/מה עושים באמרולה הזו?!@#? [נו גם האקס יוצא לשם וזה מעניין פתאום]

PennyLaneM

New member
זה...

סתם מקום דיי נחמד שבפנים זה מקומות ישיבה בבר וכוראסות כאלה ובחוץ זה ספסלי ים,שולחנות,נרגילה,מוזיקה וכולם רוקדים

greeneye

New member
דאי,

זה פשוט לא נתפס שאתם באים עד לפה בשביל הפאקינג אמרולה. נחמד וזה, אבל..לא יותר מזה. אנחנו שם רק כי זה המקום היחיד שקרוב לפאב וקרוב אלינו.. אגב, מישהי מפה הייתה שם היום?

DIE kvar

New member
את כנראה לא מודעת

עד כמה יש הבדל בין כל השבוע ליום שבת עזבי מבחינת החומר האנושי בשבת הדיג'יי מהיישוב שלי, והוא מלך ובשבת יש כ"כ הרבה יותר אנשים מבכל יום אחר ובשבת הגיל הוא גיל צבא פלוס כזה, שבשאר השבוע זה פחות ולא כי לא מכניסים אלא כי זה הקהל יעד וזה נהיה פק"ל של מלא אנשים אז כבר אתה מכיר את כולם כי בחמישי יוצאים לפאב, שישי מסיבה, ושבת אמרולה. ככה זה בנוהל בקיצור זה אולי לא מקום מצוין אבל הוא המקום הכי-טוב-ליום-שבת שיש מה גם שדרך הכביש מהשטחים (מכיוון מעלה אדומים אם זה אומר לך משהו) זה לא יותר מ10 דקות נסיעה ככה שזה יותר קרוב מכל מקום אפשרי אחר בערך..
אז אם בא לך לבוא היום ולהבין את ההבדל שמושך את כל האיזור ואף יותר למקום הזה את מוזמנת
(לאחרונה זה נהיה פק"ל גם של כל מני ראשון-חולון-וכאלה)

greeneye

New member
נוו תתי לא צריך להסביר לי מה קורה בשבתות,

אני גרה פה.. אני באמרולה כל הזמן.. אין לנו יותר מידי אופציות ליציאה ולאף אחד אין כוח להרחיק לכת עד ת"א וכזה. אז אנחנו יושבים באמרולה. חוצמזה שאח של החברה שאני תמיד יושבת איתה שם הוא מלצר באמרולה.. וחוצמזה..יש מצב שאני אהיה היום באמרולה אחרי העבודה..

greeneye

New member
אגב, בלי קשר לכלום,

לפני כמה ימים ישבנו שם וראינו עכבר גונב צ'יפס שנפל לנו על הריצפה. החברים שלי צווחו צווחות גועל ורק אני התמוגגתי מכמה שזה חמוד.

DIE kvar

New member
אז איך אף פעם לא ראיתי אותך?

אני שם כל שבת בכמה חודשים האחרונים. קבוע. חוץ משבת שעברה לא דילגתי על אף שבת כבר ימבה זמן ואין מצב שאני שם ואת שם ואנחנו לא נראה אחת את השנייה, זה לא מקום גדול

greeneye

New member
לוידעת,

באמת מוזר. [ובסוף החברה שבניתי עליה עובדת עד מאוחר. וגם אני עבדתי עד מאוחר..]

PennyLaneM

New member
הייתי שם כולה פעמיים

נראה לי מיותר לנסוע עד מודיעין אבל זה מקום נחמד שאין איפה לשבת...

svety

New member
דווקא נסענו לשם איזו פעם מאריאל.../images/Emo190.gif

כולה חצי שעה נסיעה.

DIE kvar

New member
ד"א אגב אתמול

לא נסעתי לצוף אבל מה זה נהנתי! הגעתי למצב שאין לי חברים: שירה עשתה שבת בנתניה, מירב יצאה עם אחותה (?!?!?), אמרי היה בערד אצל הגירלפרינד, ספיר יצאה עם חברותיה החלשות, וכל שאר העולם סגר שבת. אז דיברתי עם ידיד שלי שהוא שכבה מתחתיי, וסתם ישבנו אצלו (היה מה זה כיף) עד שחברים שלו באו לקחת אותו למסיבה, ותוך כדי שהייתי אצלו דיברתי עם ידיד שלי שהוא שכבה מעליי (אני מגוונת) והגענו למסקנה שלשנינו אין חברים אז יאללה בוא נצא ביחד. אז נסענו ליהושע, שלא הייתי שם שנה בערך, ודווקא היה מה זה כיף! והברמנים נורא התגעגעו אליי חח וסתם ישבתי איתו ודיברנו ודיברנו ודיברנו והיה ממש מעניין וכיף והוא אינטליגנט נורא וזה כ"כ שונה ממה שאני רגילה.. חח התרגלתי לדפ"רניקים. ויהושע הביאו ווינשטפאן סופסוף!!!!!!!!! אחח איזה תענוג בקיצור ממש נהנתי וכשהחזרתי אותו הביתה אז הוא הציע שאני אעלה אליו וזה היה קצת מביך לסרב אבל..הייתי חייבת.. וקצת זה העכיר את האווירה כי דיברנו מלא על סקס ועל יחסים (ועל פוליטיקה) ונראה לי שהוא די היה בטוח שאני אעלה.. עא אני חייבת להפסיק לשדר בערוצים קיצר חפרתי אבל איימ האבינג את אחד הסופ"שים אבר!!!!!!!!!!!

e l u l a

New member
חזרתי מהכנרת../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

איזה כייף היה:] יום חמישי-כנרתכנרתכנרת. כל היום בים, בערב שתינו קצת. היה ממש כייף:). יום שישי-כנרתכנרתכנרת:]. אבל דפקתי את האצבע ברגל באבן וזה ממש כאב לי אז ישר כשהגעתי הביתה התקלחתי ואבא לקח אותי לטרם וחבשו לי את זה ואני צריכה להשאר עם זה עשרה ימים:/. אני אפספס מסיבה וים ולהיות שורה ראשונה בהופעה של אביב ועוד כל מינידברים כי אני לא יכולה לקפוץ ולהשתולל.. אבל בסדר. בערב יש בית ריק לחברה. יום שבת-להיות כל היום בבית נראה לי, ובערב הופעה של אביב גפן במודיעין :) כייף:).

OverSharing

New member
חזרנו לשגרה הטובה:)../images/Emo103.gif

אתמול- ישב"צ 1400-1830, אח"כ שלוקלוק הייתה אצלי ואז הייתה פה ארוחת ערב עם א.. חבר של עומר שטייל איתו עכשיו והמשפחה שלו. אח"כ דניאלי באה אליי והשלמנו פערים אחרי שנה לערך!! ואז עשינו את היומן שכב"ג. ב2300 כזה היא הלכה ואז הלכתי למכבים לשחר עם עמיתי ושלוקלוק ואז משם הלכנו לתמיר כי היה לו בית ריק אבל איכס, זה כזה כל הקולים של השכבה?:| אני מזה לא אוהבת. אז הייתי שם קצת ובשתיים חזרתי הביתה [אבל ברגל:| אז לקח לי 20דקות] היום- קמתי בבוקר 1100-1330 ישב"צ, 1530-1920 ישב"צ! חח עוד מעט אני אכין לי ארוחת ערב כי אני לבד בבית ובערב עם הבנות ואני מקווה לראות את עמרי אחרי שבוע!!1 שיתקשר אבל. שבת- 1400 ישב"צ. אם נסיים לפני שש אני אסע לבתדודה שהזמינה את כל המשפחה כי נראה לי לבן שלה יש יומולדת. אם אני לא אסיים אז ישב"צ ישב"צ ואח"כ עם הבנות/עמרי/גם וגם.

למעלה