סופשבוע

2 אופציות..

או שסוגרת בבסיס, או שמבקרת ידיד שלי ובית ריק אצל ידיד אחר וכאלה.. לא ממש תיכננתי כלום לסופש כדי לא להתאכזב...:)

yaeli87

New member
נראה לי יהיה על הפנים.

חמישי- מ11 בבוקר בערך עד 6 בערב הייתי בבי"ח,משם נסעתי לת"א לאיזו ארוחת ערב עם כל המשפחה מצרפת. אני ישנה בת"א. ואני על 2 אקמול,אני ממש לא מרגישה טוב. שישי- על הבוקר נוסעים לבי"ח,לא יודעת עד מתי נהיה שם,בערב אני אלך לפגוש חברות שלא ראיתי הרבה זמן... שבת- זה או אחותי בבית או בי"ח,אנחנו מקווים שזה יהיה כבר נסיעה לבית שלהם כי די,מיצינו את הבי"ח!!!! ובערב אולי אולי אולי מאמי,לא מתחשק לי לראות אותו. לא יודעת מה עובר עליי.אני בדיכאון,לא יודעת למה.נמאס לי. סופ"ש נעים אני יודעת...

לא ממש מתוכנן ../images/Emo71.gif

חמישי- קמתי ב15:00 18:00 עד 19:30 עשיתי גבות והייתי במספרה עם מאיצ' שישי- 9:15 ככה יוצאת לברק...כדי להיות ב10:00 אצלו 16:30 אצל דנה לא יוצאת ... שבת- שומדבר לא מתוכנן :) נצפה למשפוחה קצת? סופ"ש נעים

moruush

New member
../images/Emo90.gif"תגידי, את לובשת תחתוני חלל?../images/Emo6.gif"

"כי פשוט יש לך תחת לא מהעולם הזה
" חמישי מ13:00 עד 17:00 היה לי את הקורס
אח"כ בבית וסבתא ודודה באו חזרתי מיקודם מהיציאה :) שישי לסוע עם אח וחברה שלו לקנות מתנה לאח השני
בערב ארוחת ערב במסעדה ברמת השרון [:-O ] כנראה שאח"כ לצאת שבת מתחשק לי יםם.. כ"כ

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif לא ממש מתוכנן

חמישי: קמתי ב-2, רבצתי מול הטלויזיה, הלכתי לעבודה ועכשיו חזרתי שישי: לקום ממש מוקדם, קצת קניות ועבודה עד 3 בערב לעיר לשבת באיזה פאב או משהו יאללה מחר אני מבטיחה לעצמי להתחיל עם מי שיבוא לי עליו :) שבת: צריך לעשות מלא דברים |: ובערב עבודה שוב חח

Oo The Gush Oo

New member
חוּבז.

חמישי- בבוקר ניקיתי את כל הבית. ב-13:30 עליתי לאריאל למספרה, פגשתי שם את אמא שעשתה גוונים ואני עשיתי קצוות. אח"כ הלכתי לעידני שלי, ובערב עשינו עם המשפחה שלו על האש וב-23:00 יפצ'ו באה לקחת אותי ממנו אליי הבייתה. התארגנתי ויצאנו לטרבין עם שאר החברות, עכשיו חזרתי. שישי- לישון. בסביבות הצהריים בטח אלך לאמא כי בסבתא מגיעה ויהיה צורך בעזרה בבישול. קידוש אצל אמא עם כולם+סבתא. אח"כ לעידני וממנו בטח לטרבין. או שאני אשן אצלו או שיפצ'ו תישן אצלי. שבת- אין תוכניות לבינתיים. מלבד בערב שבטח יהיה עם החברות ונאכל זיוה.

THE ronch

New member
נייייייס.

היום, יום חמישי- עבדתי כפולה (!), היה מתיש אבל ממש כיף. (הייתי אמורה לעשות רק בוקר, והבוס החתיך שלי ממש התחנן. אז הסכמתי להשאר עד 10 וחצי ולא עד סגירה וזה היה כזה: "נווו רן עד 10 וחצי" "דיי רונצ' אני חייב אותך. 11" "10 וחצי" "11" "רן, 10 וחצי או כלום" "11 וחצי ואלכוהול חופשי חינם כל הלילה עליי?" "you got yourself a deal"). וכך סיימתי לעבוד ב11 וחצי וישבתי על הבר והשתכרתי למוות, ב12 וחצי (שעה אח"כ
) פגשתי את שרה ומאט ודנה באלנבי, ישבנו באיזה בר באלנבי, ואז בפרילנד, ואז בגן מאיר.... עכשיו חזרנו ודנה ישנה אצלי. היה נחמד ודפוק. כמו שצריך
מחר, שישי, אם אני קמה בבוקר אני הולכת לראות את שיר מתחדשת בקינג'ורג', ואם אני קמה בצהריים מה שיותר סביר (גאד אני הולכת לישון כל כך טוב) אז קבעתי עם סיון לים/מייקס פלייס, משתכרות למוות וחוגגות את החזרה של הליידי. בערב אני נורא רוצה לראות את אסף...מקווה שזה יסתדר. שבת, משמרת בוקר. אם אשן אצל אסף זה יהיה נוח...אח"כ נפגשת עם קארינה לבירה ואז עם אנה לבירה (או בסדר הפוך).

MC SammY

New member
סתם שאלה

איך לעזאזל את נכנסת לפאבים? כולך בת 16 או משהו, לא? [ובמייקס פלייס דורשים ת.ז]

רונ חיה ביקום המקביל.

ההגדרות והכללים הרגילים לא חלים עליה. גם למעדון גיל הזהב היו מכניסים אותה אם היא הייתה רוצה באמת...

Mrs big

New member
זו ממש לא בעיה להיכנס לשם

אני אמרתי "אוי, אבל אין לי" והשומר אמר לי "אוקיי, אוקיי, אל תילחצי" והכניס אותי. אבל איכס. כזה צפוף ורועש שם. בכל המקומות האלה זה ככה?

לי תמיד עושים בעיות. :p

הכניסו אותי לשם גם לפני שהייתי בת 18, אומנם, אבל בהבטחה שלא אשתה אלכוהול. כך שבתור פרנואידית-נוירוטית-מתוסבכת טיפוסית, לקחתי שלוקים מזדמנים משותפיי לשולחן תוך מבטים היסטריים לשומר [שלא הביט בי לרגע, מן הסתם], והייתי על סף בכי ובריחה דרך החלון כל הערב... אבל זו רק אני.

Mrs big

New member
טוב, רבים וטובים כבר חשבו שאני סטודנטית.

אבל מה עם השאלה שלי? ;[ עזרו לי לא לאבד תקווה לגבי מקומות בילוי עתידיים.

MC SammY

New member
בסדר, נגיד

דווקא מייקס פלייס הוא אחד המקומות האהובים עליי, עם כל הרעש והצפיפות. אבל זה תלוי, יש ימים שהוא יחסית רגוע אפילו
ולא, זה לא בידיוק ככה בכל המקומות. תלוי איפה את נופלת. האהבה החדשה שלי-לימה לימה. [בלילנבלום 42]

אה לא..

חח זה לילינבלום 22 הפיקאפ בר כאילו.. טוב הבנתי.. מתי שהייתי זה גם נראה 25 פלוס פשוט מלא גדולים שזה מטורף, הרגשתי שם כמו ילדה בת 4.

למעלה