לפי מה שכתבתי על הצלחה
זה בסופו של דבר, מילה פשוטה שנקראת "הערכה" כשאני מעריכה את עצמי על הצלחות "קטנות" כמו - טעויות מזוהות, או תובנות חדשות, או פעולות מתוכננות, או על כל דבר קטן.. מעריכה אותם, ומוקירה אותם ומציינת בפניי שזו הצלחה, זה מה שנקרא בשפת הכאוס - משק כנפי פרפר.. משם להעריך את ההצלחות הגדולות זה רק עניין של זמן. השרדות והצלחה הם שני דברים שונים לחלוטין. בעיני כל אדם קובע מהי הצלחה בעיניו, ואם אדם חסר בית, משוחרר וחופשי ומאושר- בעיני זה הצלחה גדולה פי אלף מבחורה שהתחתנה כי הגיע הזמן והוציאה תואר כי צריך, וחיה את החיים שלה בשגרה.. ריבים, חוסר תקשורת, בעיות בחיי המין.. החיים האמיתיים הם מכלול. והצלחות הן בכל דבר. בעיני עצם זה שאני נושמת באופן לא מודע וגם במודע זו הצלחה גמורה של הגוף שלי.. עצם זה שאני קמה בבוקר עם חיוך זו הצלחה ענקית, עצם זה שכל יום אני מתחבקת עם לפחות אדם אחד, זו הצלחה בעיני. עצם זה שאני כותבת, עובדת, מתחברת, מקדמת את עצמי, רואה קדימה, זו הצלחה בעיני.. ובעקבות זה קורות תוצאות מבוקשות על ימין ועל שמאל - כמו להוריד 10 קילו בלי לעשות דיאטה.. ולשמור על זה.. (הצלחה או לא?) בעיני ההצלחה הכי גדולה של מכבי חיפה היא הקהל שלא הפסיק לעודד גם במשחקים מגעילים.. יותר מאשר האליפות.. אגב לגבי הדוגמא שנתת על צבעי מים - האחריות שלך לחיים שלך היא להפוך את מה שעושה לך טוב למקום הכי מקצועי כלומר הצלחה היא גם מקצוענות, אז אם את חובבנית ורוצה להתעסק בצבעי מים כל החיים - האחריות עלייך להיות מקצוענית. התמדה, מקצוענות, אמונה.. 3 ערכים שלדעתי חשובים מאוד אם את רוצה תוצאות מבוקשות בתחומים האלו, וכן להמשיך לצייר עד שמתמקצעים - זו בהחלט הצלחה -כי את מגשימה את עצמך כל הזמן - כי את עושה את מה שאת אוהבת. we live in the world when we love it תחשבי על המשפט הזה קצת.