אין לך צורך לרענן מושגים
כיוון שלא סטיתי מתוך המושג. קרא את דבריי בשנית, ותראה זאת. בגלל שהכרת כבר את התיאוריה, לא התעמקת במה שכתבתי. "בסימני שאלה: צמיחת העסק לצורך כניסה לשוק. בכוכבים: צמיחת העסק לשם הובלה עסקית בשוק" איפה פה הבעתי פה "רק רווח" בהגדרתי? לא אמרתי שאינך למדת כלכלה, ושאינך יודע דבר בתחום, הדגשתי את ההקבלה בגלל שכתבת כי זהו קשקוש. כיוון שלא חשבתי שזהו קשקוש מוחלט ויש בזה מידת הקבלה כלשהי, הסברתי את עמדותיי. נכון הוא הדבר כי תיאוריות לא מתיישבות באופן מלא עם המציאות, נכון הוא הדבר כי מי שלא מסתדר עם העולם העסקי הולך ללמד, נכון הוא הדבר כי מחקרים אקדמיים הרבה פעמים ניזונים ונחקרים בעקבות רצונות של בעלי ההון ומניעי החוקרים. אבל אני הבעתי את דעתי האישית, ולא ייצגתי את האקדמיה, ואני עשיתי הקבלה כלשהי כי ראיתי בה משהו מקביל, ומתוך הדבר כי הקבלה, היא עדיין הקבלה, וכל הקבלה עדיין לא מקיימת שקיפות מלאה, אין על מה לחפש בהקבלתי את נקודות ה"חולשה", כי אין אפשרות להשוות באופן מלא תחומי עסקים עם תחומי זוגיות, כי המשתנים ביניהם עדיין שונים, והשוויון לעולם לא יתקיים. במצב של הגבר פה, אני חושבת שמערכת היחסים שלו אכן מתה, בלי שום קשר להקבלה, אבל זוהי דעתי, ומראש, כשכתבתי את ההודעה הראשונה שלי על צמיחה לא חשבתי על מונחים עסקיים, ברגע שהוא העלה את הנושא ואתה העלת את הקשקוש, הרגשתי צורך לחדד משהו. ודרך אגב, צמיחה לפי המילון היא "גדילה, גידול, התפתחות, התקדמות, התרבות, התרחבות, עלייה, שגשוג, הצלחה; נביטה, בצבוץ, יציאה" שגשוג והצלחה נכללים בתוך הצמיחה, כך שאולי לא לפי המונחים הכלכליים המוגדרים, אבל עדיין זה סוג מסויים של צמיחה שהכרחי שתתקיים במערכת היחסים, לטעמי לפחות.