~סוסים מהעבר!!~

ver ver

New member
יש לי...

יש לי שלי איתה מנצר ומאיפו שהיא עכשיו... אבל 1. אני מופיעה בהן וזו זוועה 2. הסורק שלי נדפק קשות

Unreachable

New member
אדום

חרא של שם לסוס מעולה...
ועל אריזונה אני הכי רוצה בעולם..לחוצה קטנה שליי המממ וזהו אני מניחה

Unreachable

New member
טחח זאת האורווה שבקיבוץ שלי

רכבתי שם כמה שנים טובות בעיקר בטיולים...
תמונה של המושלמת (אריזנה)

אויייי ~בוסינקה~ ../images/Emo99.gif

כל כך אהבתי את הסוס הזה וגם לרכב עליו!!!!
סרקתי פעם תמונות שלי באימון איתו מלפני איזה 3 שנים אני צריכה למצוא... והייתי רוצה לרכב גם על גוונר שוב... אבל לצערי הוא מת

Vintage Queen

New member
יאוו נכון אני זוכרת שהתחרת עליו!!

חמודי ודרורי רזית כמו לוידעת מה!!!

חחח והוא תקע לי איזה ברקס..

וסירב לי באחרון בטריפל... ואז נפסלתייי אבל לא נוראאא היה כייף איתו.. חח יש לי את המסלול בוידאווו ואת רואה שרזיתי לפי התמונה הזאתי.?? שנשקלתי לפני ימים ספורים אז נכון לעכשיו ירדתי 5 קילו... חחח מקווה לשמור את זה ככה..
תנקססס

תודה ../images/Emo13.gif

כןן אני יודעת.. אני גם זיהיתי אותך שם..
חח קפצתי תחומה בלי ארכובות והדבר היחיד שעלה לי לראש זה לא ליפולל כי הכל היה בוצי ומגעיל. חחח

חחחחחח

אתמול סתם הסתובבתי בתמונות שלי ויש לי מלאאאאא אבל בתמונה הזאתי אני יושבת מגעייל אבל הוא חתיכי שם

../images/Emo99.gif וואי תמונה ממש יפההה!!!

חחחח אני בטוחה שגם לך אחרי שנתיים איתו יהייו פולללל תמונות1!! אאבל ראסמי כל התמונות פה זה בזכות האנשים מהפורום..
והכי הכי הכייי בזכות רוניצ'קה!! חח
משעמם ליי ואני מעלה תמונות במקום ללמוד לתנ"ך

../images/Emo97.gifתודה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

לאט לאט אנחנו משתפרים
כאלו אני חחח
אבל מה שהיא בולט זה ההבדל בקפיצות שלו בשתי התחרויות האחרונות! הוא התקפל מעולה פשוט ועבד עם עצמו לא כמו לפני זה...ההפלות זה על שטויות - ד"א יש תמונה שאנה צילמה על מכושל שש ששם הייתה הפלה והוא דווקא קפץ שם ממש זהיר, אולי משכתי לו בפה לקראת הנחיתה כי הוא הפיל עם האחוריות אני רק צריכה לעבוד על הישיבה שלי...
אבל רואים בתמונות שהוא התרומם ממש יפה והתקפל וזה נראה שהבאתי אותו הרבה יותר טוב למכושלים אם הוא קופץ ככה
ואני גם פה, במקום ללמוד ללשון

חחחחח סבבה אני שמחה ../images/Emo13.gif

חחחח נראה לי שאת יותר משתפרת ממנו לא?? חח כי הוא עוזר לך.. מלמד אותך.. הוא תמיד עבד מעולה.. כאילו לפחות איתי בתחרויות אז מה לעשות הוא עשה תהפלה-שתיים-שלוש חח שלו אבל הוא קפץ ממש טוב.. תראי זה תמונה שלי איתו מאחד האימונים הראשונים שלי... אולי האימון ה-2 שלי איתו...

°fanta°

New member
../images/Emo45.gifהוא כזה מושלם!

גמאני כל כך רוצה לרכב עליו הוא היה כזה מותק!

למעלה