~סוסים מהעבר!!~

ה#%@&%$#

תפרש את זה איך שבא לך
לי יש הפירוש שלי

MorH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif

סוסה כוסית והרוכב לא משו =\ חח סתם גיאצ'

fliperit

New member
המ...

שרי ז"ל- סוסת פתיחות מכוערת רצח (אבל לפחות היה כיף לצאת עליה לטיולים....)...שניסיתי לאמן לריינינג במשך תקופה קצרה..שבסופה שרי עזבה את החווה..אחרי כמה חודשים החזירו אותה לתיגבור של הבית ספר..ושיחררו אותה יום שבת אחד עם כל הסוסים במגרש..אחד מהם בע בה, וכשרציתי להחזיר את הסוסים לאורווה שרי לא יכלה ללכת..היא שברה את הרגל..למחרת הרדימו אותה..... הייתי ממש רוצה לצאת עליה לעוד טיולון קטן אחד.. גולני- הביאו אותו לתיגבור של הבית ספר בקיץ..בזמן שפליפ היה בקורס מדריכים, ולא היה לי על מי לרכב..אז רכבתי על גולן..הייתי אמורה להתחרות עליו, אבל יום אחד שיחררו אותו עם הסוסים במגרש וגם הוא חטף בעיטה (מה קורה אצלנו?!?!) והיה מושבת איזה שלושה שבועות..אחרי זה הוא כבר חזר לבית שלו....גם עליו היה כיף בטיולים...לפחות אני יודעת שאני אראה אותו בתחרויות כנראה...

S H I L G I

New member
הווו יש כמה!!../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif

אפולו..ערבה..גאלה..שילגי..

נויקההה

New member
אמממממ../images/Emo7.gif

יש את סימבה|כתר שהוא עכשיו בפארק(?) שהוא היה ה-סוס אצלנו והיה ממש כייף לרכב עליו... ורינגו שהוא עכשיוט ביגור ואנחנו רואים כמה שהוא מלך
כל הסוסים שעזבו מהחווה שלנו הם ה-סוסים!!!

../images/Emo110.gifפפ.. יש כמה

אמנדה
מיסטר סטיל שלומץ
סיוון ~פפ נוסטלגיה~ ועוד כמה: פייבל גמלא

ver ver

New member
מי יפיופה?../images/Emo99.gif

זכויות על התמונה... גם אני רוצה אמנדה...

רציתי לכתוב שאת צילמת אבל לא הייתי

בטוחה במליון אחוז.. אגב איפה היא? עדיין חיה נכון?!

Chikolito

New member
אמנדה נפטרה....

היא הייתה בחווה של סוחר ואז שמעתי שהיא גם נפטרה....לפני 3 שנים

ver ver

New member
היא אצל מישהי

בכפר אז"ר... נכון לפעם האחרונה שדיברתי איתה (שאומנם הייתה די מזמן... ביום שהיו את המבחנים בנעורים של המדריכי רכיבה טיפולית או שצילצלתי גם בחנוכה שהייתה לה יומולדת? פפפ אני חייבת להתקשר) היא חיה באושר ועושר מה שאומר שהיא לא נפטרה לפני 3 שנים ולא אצל סוחר ולא נעלים... ואני אישית מקווה שהיא חיה וטוב לה...

ver ver

New member
לא...../images/Emo54.gif

ברבי ווידו היו אצל ליאת... אבל הם כבר לא שם אם אני לא טועה ואמנדה הייתה עם זאוס אבל היא העבירה את זאוס כמה חודשים אחרי כי היא לא הסתדרה איתו... הוא הייה עושה לה (ולאמנדה) ת'מוות... *זו התמונה היחידה שיש לי על המחשב חוץ מזאת שרעות העלתה והיא כולה נראת מסטולה בה...

פפ וואי יש לי על המחשב הישן נראה לי

כה,יש לי של פלפל ושלה.. ממ ואין לך תמונות מצולמות לא במחשב?!

למעלה