~סוסים מהעבר!!~

Vintage Queen

New member
~סוסים מהעבר!!~

הרי רובינו רכבנו על הרבה סוסים בשנות הרכיבה שלנו.. פפ אז על איזה סוס שאי פעם רכבתם עליו, הייתם רוצים לרכב פעם נוספת אם הייתה ניתנת לכם האפשרות!? וול... אני כמובן הייתי רוכבת על נגרו.. מתגעגעת אליוווו!! ---> מוס, כשחזרנו מקירור בחוץ P=

Vintage Queen

New member
דרך אגב אלו התמונות

הראשונות שלי מהחווה החדשה על מיסי חח =] חח גל עכשיו העבירה לי עכשיו.. תראו איזה מותק היא חח מסטולה קטנה!! ואיזה אוכף חתיכי P=

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifאמממ..../images/Emo3.gif

תאמת שיש מלא אבל הם עדיין בחווה אז אני עדיין יכולה לרכב עליהם..
אבל יש אחת ויחידה שלא תהיה לי את ההזדמנות, זאת חבצלת (חחח אני יודעת שם מוזר) זאת הסוסה הכי מותק בעולם..פונית בלונדינית
קטנה מחורפנת...הכי חמודה.. שלימדה אותי ולימדתי אותה.. והיה הכי כיף לעבור את התקופת "אילוף" שלה..חחח היא הייתה צעירה
ואני הייתי מטפלת ורוכבת עליה... אין לי תמונה שלה על המחשב..=\ אבל באלי לשים תמונה מצחיקה של סוסה שמשחקת מחבואים...חחחח
תנסו לראות איפה הסוסה...

daniel1235

New member
אממ היתי רוכב שוב על סוזוקי הפונית

אבל אני יותר מידי גדול לפונים ובכלל סוזוקי בת 33 והיא בפנסיה אבל היא עדיין חמודה

lions queen

New member
../images/Emo187.gifכן..../images/Emo4.gif

אממ זה היה בטיול ברמת הגולן, עלינו לשם לרכב ל 3 ימים, אני והמדריך שלי וכל החברים שלו.. מושלמי...

../images/Emo97.gifהממממפ...

בהחלט מרקו
מניאק שכזה
דאאי איך אהבתי אותו
ודנדי
...קטני שכזהההה ד"א שניהם נמצאים עכישו ברמת הדסה

cowgirl Ms

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

טורנדו, כל כך טורנדו. הוא דאבל פוני שעשינו עליו פנסיון לחודש [עזבו
]... והוא כל כך יפה... איתו למדתי הכל- לרכב, לקפוץ, טיולים... איתו עשיתי את הטיול הראשון שלי לים. הוא פשוט יצור כל כך יפה
. אני מתה לראות אותו שוב אבל לא יודעת באיזו חווה הוא. יא, אולי מישהו יודע? ממה שאני יודעת זאת חוות אינגליש באיזור ירושלים.. אמורים להיות שם עוד כמה דאבל פונים... תמונה של הסוס
אם מישהו מכיר ויודע, בבקשה תגידו לי... אני ממש רוצה לראות אותו שוב...

S H I L G I

New member
נראה לי שהוא היה בגבע כרמל../images/Emo113.gif

לא סגורה על זה אם הוא שם בכלל עדיין..

ממממ...

רוב הסוסים עדיין בחווה ואני יכולה לרכב עליהם
ובזכות מורני גם אפולו חזר חחח
אולי כמו שמורן אמרה על מרקו ודנדי.. אבל לא היה כ"כ קשר איתם. ככה בקטנה ארגו

מורי5

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

קרמבו
וואי איך אני מתגעגעת אליו

יש הרבה..

חץ שהייתי רוכבת עליו ממש בהתחלה של הרכיבה שלי, את השיעורים הראשונים והוא לא בחווה כבר
רכבתי עליו ממש מעט פעמים. פעם אחרונה שעליתי עליו הייתה לפני משו כמו חצי שנה בלי אוכף סתם בחווה להליכה כי ביקשתי משני. קווין שגם עליה רכבתי דיי בהתחלה, אחרי משו כמו 10 חודשים שרכבתי ואהבתי אותה ממש.. והכנותניקים ה@#$%& קנו אותה. רינגו, שביגור עכשיו. שגם אהבתי אותו ממש! והאחרון - כריסטופר
שרכבתי עליו בשלב יותר מתקדם של הרכיבה, ורכבתי עליו משו כמו שלושה חודשים אם לא יותר קבוע פעם בשבוע וממנו באה לי ההתקדמות העיקרית ברכיבה. זהו בעיקרון..

למעלה