אמממ
אני משוכנעת! שזה לא כזה פשוט וזה הרבה יותר מסובך ממה שאני חושבת
אבל!
אני אומרת.. אם עושים משהו..בואו נעשה אותו חכם
אני חושבת שזה נעשה לא חכם..יהיה לי קשה להסביר כי את לא רואה..אבל נעשו צעדים לא חכמים
בעצם לא ממש צעדים..כי הייתה סדרה מתמשכת..ועוד פרק של 40 דקות שהפך את הקערה על פיה..
אוקיי, החלטתם ללכת עם הסוף שאילצתם את עצמכם (אני שוב מזכירה שכותב של סדרה אמור להיות יצירתי מספיק כדי להצליח לכתוב סוף אחר לגמרי ממה שהוא חשב לעשות לפני 9 שנים!).. אחלה..אבל תכתבו את הסדרה ככה שאיכשהו תגיע אליו
כן, זה טוויסט, הוא גם די מטורף
אבל הסדרה כל כך התרחקה ממקום שבו הטוויסט הזה בכלל מתאים
ומי הרחיק אותה משם?
אני?
אתן?
האינטרנט?
לא..הכותבים כתבו עלילה שבמשך שנים (לא רק בעונה האחרונה עצמה...כבר נניח...5 עונות אחורה?) התרחקה לחלוטין מהקטע בו הרעיון הזה נשמע למישהו רעיון טוב
כמו שאמרו, אם הסדרה הייתה נגמרת אחרי 2-3-4 עונות..זה עוד היה שם..זה עוד היה מקובל עליי..אולי אפילו מרגש..מעט מכעיס אבל הייתי זורמת עם הכיוון..באמת..כי בעונות האלה הייתי במקום שבו הסוף הזה היה דווקא כן מדבר אליי, אפילו היה מעלה חיוך של "וואי איך הם עשו את זה האא.."
באמת, היה לזה פוטנציאל להיות הסוף המפתיע (לטובה) והמדובר של על הזמנים...
אבל שוב, זה היה אז!
ומה שקרה כאן בלי להכנס לפרטים היה פשוט הדבר המטופש ביותר שקרה אי פעם בסדרת טלוויזיה- ואני מרגישה שראיתי המון סדרות ומותר לי להגיד דבר כזה בבטחון די מלא..
בקשר לזה שלא ראית
תראי, אני כועסת, מאוד..בתור סדרה שראיתי המון פעמים (את חמשת העונות הראשונות שלה לפחות..אח"כ כבר לא עשיתי מרתונים כי היא באמת קצת דשדשה יותר ונשארתי בגלל האהבה לדמויות) אני יכולה להגיד לך שאני מרגישה שב40 דקות הם הכתימו אותה לנצח
אני לא מסוגלת לחשוב אפילו לפתוח איזה פרק שאהבתי פעם. אני לא אוכל לראות את זה ככה יותר (אני נשבעת שאני לא מגזימה..היו עוד סופים שלא אהבתי..או לא חיבבתי..או לפחות לא הסכמתי איתם..אבל הצלחתי לחזור לסדרות- צ'אק למשל, הסוף היה קורע לב מבחינתי, אבל ראיתי אותה מאז פעם שנייה ואפילו התחלתי שלישית)
מה שכן
כל עוד את לא רואה את הסוף
הסדרה עצמה כן טובה והיו לה המון רגעים מאוד יפים שכן מוכרים לכולם ויש רפרנסים והם כן במעמד של "אם לא ראית אז לא תביני"
ולמען רגעי הסדרה היפים אני חושבת שעד עונה 4 כן כדאי לך לראות
אבל לא עד הסוף
ובקשר לשחקנים
כמו שאמרתי אני לא רואה המון ראיונות
אחרי הפיצוץ הזה נכנסתי רק לאחד כי מישהו כתב שבארני ורובין עשו שם פרצוף כששאלו על הסוף
כן זה מעט נראה כאילו הם לא כזה מרוצים אבל כמה אפשר לדעת ממבט של 4 שניות?
מה שכן את באמת רואה בצורה ברורה שכולם מדברים על העבודה והבכי וההתרגשות
אהה וכששאלו אותם הם אמרו שעד ממש אמצע העונה ה9 הם לא באמת ידעו מה הסוף (וואו!!!) ואז מארשל אמר שבתכלס הם פשוט שמחו לשמוע ש"יש תוכנית" בכלל...מסתבר שהם היו בלחץ שהם מגיעים לסוף ולא יודעים מה יהיה..
זה הצחיק אותי
בעיקר בגלל שהדבר הזה תוכנן מראש לפני 9 שנים!!
אם הייתי רואה את הראיון הזה לפני (הוא שודר לפני הפרק) הייתי אולי מרגישה שהסוף הזה תוכנן לפני כמה חודשים
האמת שכן חשבתי ככה אבל אז באמת גילינו שלא...